Vind hoveniers in Millingen aan de Rijn

Op zoek naar hoveniers in Millingen aan de Rijn? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Millingen aan de Rijn, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 173 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Millingen aan de Rijn

 • Treez Boomverzorging
  Treez Boomverzorging
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Hovenier in Millingen aan de Rijn

  Treez boomverzorging houdt zich bezig met bomen en hun gezondheid. Of het nou gaat om; snoeien, rooien, advies of controle, bij ons kunt u terecht voor service op maat. Bij ons staan kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Ze denken goed mee, geven nuttige adviezen en laten alles netjes achter. Zeker een aanrader voor je tuinklussen!
 • Westen Tuinwerk
  Westen Tuinwerk
  Beoordeling: 4.8 van 54.8571 reviews
  Hovenier in Millingen aan de Rijn

  Westen Tuinwerk heeft ruime ervaring met uiteenlopende tuinwerkzaamheden en levert gedegen vakwerk. We zijn u graag van dienst met de volgende werkzaamheden: - Snoeien en aanplanten van hagen, struiken en bomen - Onkruid wieden en opschonen van tuinen - Rooien van bomen (maximale hoogte ± 10 m) - Grasmaaien en het leggen van grasmatten - Grond afgraven en afvoeren - Maken van houtwalletjes en afrasteringen - Bouwen van pergola’s - Plaatsen groene erfafscheidingen en schuttingen - Aanleg grindpaden en afvoergoten - Bestratingen tot ± 10 m2 - Kleinschalig bosbeheer. Overige diensten: - Verhuizingen en transport - Montage van kasten en meubels - Bouwen van tafels en kleinmeubelen - Schilderwerk, uitsluitend met watergedragen verf - Kleine reparatiewerkzaamheden. m.v.g. Jeroen Westen | Westen Tuinwerk

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  Klus is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Westen Tuinwerk heeft goed werk afgeleverd en de communicatie was uitstekend. Een echte aanrader.
 • J daams grondwerk en straatwerk
  J daams grondwerk en straatwerk
  Beoordeling: 4.7 van 54.7524 reviews
  Hovenier in Millingen aan de Rijn

  Al 20 jaar ben ik zelfstandig ondernemer, voornamelijk tuinen aanleggen en bestratingen maar ook badkamers, toiletten en keukens maken en plaatsen. Ook kunt u bij mij terrecht om binnen vloeren te plaatsen zowel laminaat, pvc en tapijt. Ik beschik over diverse machines een vrachtwagen en containers om het afval weg te brengen/spullen te laden. In overleg met de klant regel ik of de klant zelf de tegels of wat er dan ook nodig is. U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen en zal ook met u mee denken in wat u wil. Mijn werkgebied is regio Achterhoek en wat daar buiten.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

 • Printbeton ROHO
  Printbeton ROHO
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Millingen aan de Rijn

  Wij van Printbeton ROHO zijn gespecialiseerd in het aanleggen van Printbeton bestrating. Daarnaast verzorgen wij allerlei klussen die hiermee gemoeid zijn, denk aan funderingen, afgraven, egaliseren, verwijderen van uw huidige bestrating enz. Ook kappen wij al jaren bomen.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  De klus liep voorspoedig. Er waren wat tegenslagen maar daardoor lieten ze zich niet uit het veld ruimen. Werk is goed uitgevoerd naar tevredenheid.
 • Rob Frederiks Hovenier verzet
  Rob Frederiks Hovenier verzet
  Beoordeling: 4.8 van 54.8519 reviews
  Hovenier in Millingen aan de Rijn

  Als tuinman ben ik in alle voorkomende werkzaamheden in te zetten, het rooien(is een specialiteit van mij) en snoeien van bomen, bemesten, snoeien heg,bladruimen en maaien. Winter en zomer klaar maken van tuinen. Van particuliere exclusieve tuinen tot eenvoudige gemeente tuintjes. Met liefde werk ik in uw tuin! En voer ik ook uw organisch groen af. Ook aanleggen van terras en straatwerk behoren tot dit werk. Alsook het plaatsen van schuttingen. Daarnaast doe ik ook sloopwerk en het zogenaamde(deels) strippen van panden! Maar uiteraard hebben tuinwerkzaamheden mijn voorkeur! Een hele mooie groene groet,Robert Frederiks

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Rob is een hele prettige man, waar je goed afspraken mee kunt maken. In het begin gingen de werkzaamheden snel en later -door omstandigheden- duurde het wat langer. Het bleek een enorme klus om de bamboe wortels in de tuin en naast het huis te verwijderen. Vervolgens heeft Rob met hulp van 2 anderen, nieuwe schuttingen geplaatst. Daarna heeft hij de borders aangelegd en een groot deel van de tuin opnieuw bestraat. We bleken klinkers te kort te komen en Rob heeft Marktplaats afgezocht om dezelfde te kunnen vinden en heeft ze daarna ook opgehaald in Brabant voor ons. Rob is een nette werker die de boel keurig achterlaat als hij na een dag werken weer naar huis ging. De tuin is nu klaar en we zijn er heel erg blij mee!
 • Klus en hoveniersbedrijf thuis
  Beoordeling: 4.8 van 54.8526 reviews
  Hovenier in Millingen aan de Rijn

  Ben een bedrijf die netjes en goed werk afleverde.

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Erg tevreden over klus en hoveniers bedrijf thuis.. Goede communicatie en maakte gelijk tijd. Werkt snel..netjes en overlegt. Geeft ook goede tips wbt onderhoud van de tuin.. Erg fijn..
 • LIMA TOTAAL MONTAGE
  LIMA TOTAAL MONTAGE
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Hovenier in Millingen aan de Rijn

  Hoi ik ben Michel Arts 38 jarige stratenmaker uit Nijmegen. Ik zit 8 jaar in het vak ,heb me stratenmakers opleiding gehaald . Ik maak eigenlijk alles wat met straten te maken heeft ( van terras tot oprit en erom heen ) . Heb een bus met al het gereedschap wat stratenmaker nodig heeft . Ik kom zelf dus uit Nijmegen en mijn werkgebied is straal van 40 km om Nijmegen. Heeft u interesse dan hoor ik dat graag . MET HET STRAATWERK VAN LIMA ZITTEN DE MENSEN WEER PRIMA VRIENDELIJKE GROETEN MICHEL DE STRATENMAKER

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Snel gereageerd en afspraak gemaakt. Scherpe prijs en vakkundig gelegd. Ik kan Michel aanbevelen.
 • Hoveniersbedrijf de Lely
  Hoveniersbedrijf de Lely
  Beoordeling: 4.3 van 54.359 reviews
  Hovenier in Millingen aan de Rijn

  Ik ben Theo van Bremen en eigenaar van hoveniersbedrijf De Lely. Ik heb 15 jaar in loondienst gewerkt bij een professioneel hoveniersbedrijf. Het werken in tuinen geeft me veel plezier en voldoening. Op 1 februari 2006 heb ik mijn eigen bedrijf opgericht. Mijn bedrijf bestaat reeds 12 jaar en mag me dan ook verheugen op een grote tevreden vaste klantenkring van particulieren en bedrijven. Mijn bedrijf is allround d.w.z. dat ik alle soorten werkzaamheden verricht zoals bestraten, aanleg, onderhoud, renovatie en ontwerpen van tuinen. Mijn werkwijze is als volgt: 1) afspraak wordt ingepland om uw tuin te bezichtigen en uw wensen te bespreken en geef ik u desgewenst advies. 2) gratis vrijblijvende offerte uitbrengen 3) offerte bespreken waarna eventuele aanpassingen gemaakt kunnen worden. 4) bij akkoord worden de werkzaamheden in overleg met u ingepland. Sterke kant van Hoveniersbedrijf 'De Lely' is dat het een klein bedrijf is en dat ik als aannemer van de tuin ook de uitvoerder ben van de werkzaamheden. Dat voorkomt misverstanden. Omdat de kosten van een klein bedrijf laag zijn kan ik tevens een scherp geprijsde offerte aanbieden. Ook alle materialen kan ik voor u bestellen. Uiteraard geef ik 2 jaar garantie op het geleverde werk. Kortom, Hoveniersbedrijf 'De Lely' staat voor duidelijke communicatie, vakbekwaamheid, persoonlijk contact en een totaalplaatje als het gaat om de tuin.

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Prima uitgevoerd! Snel en enorme harde werkers.
 • Klusbedrijf Tacke
  Klusbedrijf Tacke
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Hovenier in Millingen aan de Rijn

  Een allround klus-en onderhoudsbedrijf voor uw klussen in en om het huis, bedrijf, kantoor en tuin Wij hechten waarde aan vertrouwen en kwaliteit en daarom hanteren wij de volgende kernwaarden: * Altijd 1 vast aanspreekpunt, net zo makkelijk * Heldere communicatie en een plan van aanpak vooraf, afspraak is afspraak * Goede prijs/kwaliteit verhouding * Afspraak inplannen mogelijk al op korte termijn * Garantie van toepasing en gebruik van kwaliteitsproducten

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Door een lekkage moest er een nieuwe laminaat vloer gelegd worden. Maik heeft dit in één dag kunnen realiseren. Communicatie verliep erg prettig.
 • Dienstverlening De Beuk BV
  Dienstverlening De Beuk BV
  Beoordeling: 4.5 van 54.5532 reviews
  Hovenier in Millingen aan de Rijn

  Dienstverlening De Beuk is al meerdere jaren werkzaam in de renovatie en timmerwerkzaamheden,loodgieterswerkzaamheden,riolering en elektrowerk. Sinds een paar weken hebben wij onze werkzaamheden uitgebreid met metselen en tegelen. Kwaliteit,service en nauwkeurig zijn onze huiskreten. Wij staan in voor onze kwaliteit. Onze specialiteit is houtbouw, onder meer op maat gemaakte veranda,buitenkeuken en carport. Voor al deze bouwprojecten gebruiken wij slechts de beste kwaliteit hout ,hetzij Douglas (Europees hardhout) hetzij Merbau of Meranti,(tropisch hardhout,uitsluitend gewonnen uit duurzame bosbouw() Al deze producten hebben een gegarandeerde levensduur van 15 jaar,mits ze goed worden onderhouden. Zowel het plaatsen op een fundering als op betonpoeren is geen probleem. Voor de daken gebruiken wij of dakpanplaten of EPDM folie(20 jaar garantie).Uiteraard is elke vorm van dakbedekking mogelijk ! Alles is naar wens te maken. Onze dienstverlening is uitgebreid met grond en graafwerkzaamheden,afvoeren van grond en grondverbetering.Wij hebben voor elke tuin het juiste materieel van 800 kg. kraan tot 16 Tons kraan . Rupsdumpers ,ed. Leveren van grond en zand ,alsmede de afvoer van grond ,klei ,zand en zoden zijn voor ons geen probleem. Afvoer gebeurt netjes middels een container . Kijk ook op onze site dienstverleningdebeuk of op facebook Uurtarieven €. 38.50 ex 21.00% BTW De eerste bezichtiging is altijd vrijblijvend en kosteloos. U krijgt in het contactscherm altijd een duidelijk verhaal ,het is wel zaak dat u dit vooraf goed leest voordat u uw contactgegevens aan ons door geeft.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Vakwerk, de beuk bv komt zijn afspraken na.

Populaire lokale hoveniers in Millingen aan de Rijn

Andere vakmensen in Millingen aan de Rijn

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur