Vind Installatiebedrijven in Millingen aan de Rijn

Op zoek naar Installatiebedrijven in Millingen aan de Rijn? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Millingen aan de Rijn, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 210 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Millingen aan de Rijn

 • Durabel klusbedrijf

  Installatiebedrijf in Millingen aan de Rijn

  Beoordeling: 4.7 van 54.7523 reviews

  Durabel klusbedrijf voor al uw installatie en onderhoud. Zowel grote als kleine klussen in heel Nederland. Ik reageer snel en kom nog sneller tot actie. @Durabel.klusbedrijf mijn Instagram

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  We waren erg tevreden met het contact en het uitvoeren van de klus. Een ervaren vakman! Bij een volgende klus zullen wij zeker weer gebruik maken van Durabel!
 • Perfecto

  Installatiebedrijf in Millingen aan de Rijn

  Beoordeling: 4.9 van 54.95143 reviews

  Mijn naam is Tonnie Sengers en ik woon in Middelaar. De bedrijfsnaam is Perfecto. Van origine ben ik timmerman en heb ik een aantal jaren gewerkt in de luxe jachtenbouw waar maatwerk een must is. Daarnaast heb ik veel ervaring op gedaan in o.a. timmerwerk, constructiewerk, lassen, loodgieterswerk, schilderwerk, kitwerk, mechatronica etc. Ik heb in 1989 de stap genomen om zelfstandig ondernemer te worden en heb 28 jaar een bouw gerelateerd bedrijf gerund. Daarna heb ik ervaring opgedaan in de mechatronica om een allrounder te zijn op klusgebied. Verder heb ik me gespecialiseerd in het kitten van douchevloeren, badkuipen, douchedrains, sanitair en keukenaanrechtbladen. Ook ben ik in het bezit van een vol VCA diploma om veilig volgens de nieuwste richtlijnen bij bedrijven te kunnen/mogen werken. Ik gebruik materialen/producten die van de beste kwaliteit zijn. Als zelfstandig ondernemer ben ik gewend om secuur, snel en accuraat te handelen. Opruimen, orde en netheid horen hier ook bij. Technische problemen oplossen is mijn ding. Wanneer andere vakmannen het hebben opgegeven bij een technisch probleem, kunt u mij inschakelen voor de oplossing van uw probleem. Advies geven hoort daar ook bij . Afspraken nakomen en opdrachten tot een goed einde brengen staan voor mij voorop. Als de klant tevreden is ben ik het ook. Mijn motto: Als je iets doet, doe het dan ook goed. Kan je iets niet goed, begin er dan ook niet aan. Ik ben in het bezit van een moderne en professioneel ingerichte bedrijfsbus om alle klussen ter plekke goed te kunnen uitvoeren. Daarnaast kan ik in mijn werkplaats diverse werkzaamheden voorbereiden om zodoende snel en effectief voor u te kunnen werken. Met vriendelijke groet, Tonnie Sengers Perfecto Middelaar

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Een professional in het ambacht met overduidelijk een leven aan ervaring in de vingers. Heldere en vlotte communicatie, kwam stipt op tijd opdagen en voldeed keurig aan zijn beloftes. Een verademing en verrijking om deze liefhebber van het vak op Werkspot tegen te mogen komen.
 • Zonstar

  Installatiebedrijf in Millingen aan de Rijn

  Beoordeling: 4.9 van 54.9595 reviews

  Beste opdrachtgever, Welkom op mijn bedrijfsprofiel van werkspot. Bij Zonstar Montage kunt u terecht voor de volgende werkzaamheden: - het vervangen van uw C.V ketel - alle reparaties aan uw installatie - het compleet aanleggen van uw nieuwe verwarmingsinstallatie en sanitair. Met vriendelijke groet, Ibrahim Yousufzai

  Laatste review:

  Radiator (ver)plaatsen of vervangen -

  Hierbij geef ik Zonstar/Ibrahim een goeie review geven omdat hij mooi werk heeft geleverd. Bij het opnemen van de klus luisterde hij goed naar mijn wens, maar tegelijk gaf hij ook zijn professionele en gefundeerde mening. Hierdoor kwamen we tot een overeenstemming van de te plannen werkzaamheden. Het werk zelf is snel, volgens plan en netjes uitgevoerd. Ibrahim heeft in mijn keuken een kleine radiator vervangen door een grote. Op zolder heeft hij een radiator geplaatst die er eerder nog niet was. Hij heeft hiervoor dus leidingwerk van de 1e verdieping verder naar zolder getrokken. Ibrahim legde rustig uit hoe iets zat als ik een vraag had. Ook achteraf heeft hij nog vlot een vraag die ik had beantwoord over de mail.
 • Gulgul installatie

  Installatiebedrijf in Millingen aan de Rijn

  Beoordeling: 4.7 van 54.7535 reviews

  .

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Op zeer korte termijn geholpen. Verschillende opties besproken en naar tevredenheid geïnstalleerd!
 • Warmtepompgigant

  Installatiebedrijf in Millingen aan de Rijn

  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews

  Warmtepompgigant Nijmegen is specialist op gebied van warmtepomp, airco en cv ketel. storingen, installatie en onderhoud. Ook voor service aan woonhuisventilatie/ wtw unit.

  Laatste review:

  CV ketel repareren of onderhouden -

  Wesley was super snel met reageren en een super service 👍 Echt een aanrader
 • Aannemersbedrijf C. Griffioen

  Installatiebedrijf in Millingen aan de Rijn

  Beoordeling: 4.6 van 54.65187 reviews

  Aannemersbedrijf Griffioen bestaat sinds 1985. Na jaren in loondienst te zijn geweest als timmerman heb ik 1985 mijn eigen bedrijf opgericht. Sinds enkele jaren ben ik een erkend Remeha installateur en plaats ik Remeha CV ketels. Voor uitvoering van de klus een bezoek voor een persoonlijk advies? Geen probleem. Afvoer afkomende materialen? Vanzelfsprekend. Ben u mij volgende opdrachtgever? Kees Griffioen Aannemersbedrijf Griffioen Lienden

  Laatste review:

  CV-ketel installeren of vervangen -

  perfect ik belde om de opdracht te geven heeft het dezelfde dag nog uitgevoerd chapeau hoor.
 • Van Strijland servicetechniek

  Installatiebedrijf in Millingen aan de Rijn

  Beoordeling: 5 van 55520 reviews

  Van Strijland servicetechniek Het adres voor service in techniek. Van storingen in eletrotechnische installaties, aanpassingen en verbeteringen tot het leveren en monteren van elektrische rolluiken en camerasystemen. Ik sta open voor iedere vraag van keuken tot bedrijfspand en voor alles is er een oplossing.

  Laatste review:

  Boiler plaatsen of vervangen -

  Jeroen Van Strijland is een ervaren en breed inzetbare vakman. Hij is open en eerlijk, flexibel, werkt netjes, communiceert goed en reageert snel en denkt mee om een goede oplossing te vinden. Ook beschikt hij over de juiste gereedschap en materialen. Voorafgaand aan de opdracht heeft hij ruim de tijd genomen om een goede oplossing te vinden voor een extra krachtstroomaansluiting die werd bemoeilijkt door het ontbreken van een kruipruimte. Voor een volgende klus binnen zijn vakgebied, zou ik Jeroen weer graag inhuren.
 • Hartech

  Installatiebedrijf in Millingen aan de Rijn

  Beoordeling: 5 van 55522 reviews

  Hartech is gespecialiseerd in onderhoud ,service en vervanging van cv ketels cv kranen ed . Met zo,n 20 jaar ervaring kunt u verwachten dat uw cv ketel vakkundig wordt onderhouden en zonodig afgesteld. Wij zijn ook co gecertificeerd m.b.t. De nieuwe gasketelwet ook kunt u bij ons terecht voor éénmalig onderhoud aan uw cv ketel zonder verdere verplichtingen.LET OP per 1 juli rookmelders verplicht!! Deze kunnen wij ook tegen scherpe prijs voor u verzorgen

  Laatste review:

  CV ketel repareren of onderhouden -

  Ik had een spoed CV reparatie. Hartech reageerde direct op mijn werkspot vraag terwijl het al avond was. Zeer snelle afspraak, hele duidelijke nette communicatie. Hij heeft gezocht om passende prijs/kwaliteit reparatie aan te bieden en alle afspraken nagekomen. Kan ik warm aanbevelen!
 • Smartaz

  Installatiebedrijf in Millingen aan de Rijn

  Beoordeling: 5 van 55519 reviews

  Elektricien/ Smartaz Geen voorrijdkosten en eerst een offerte.

  Laatste review:

  Thermostaat plaatsen of vervangen -

  Vincent heeft bij ons de Google Nest Thermostaat geïnstalleerd. Vanaf het eerste contact ging de communicatie heel soepel en duidelijk. Wat de klus betreft, geen alledaagse klus in verband met een nieuwe cv-ketel en wifi complicaties - deze punten waren echter geen enkel probleem voor Vincent en hij heeft het heel vakkundig opgelost. Alles overziend, ben ik zeer tevreden.
 • Zegers Verwarming

  Installatiebedrijf in Millingen aan de Rijn

  Beoordeling: 4.7 van 54.7513 reviews

  Regio Limburg noord - Nijmegen. Ben 65 + Eigenlijk gestopt maar wil af en toe nog wel een kleine klus liefst cv werk doen.

  Laatste review:

  Radiator (ver)plaatsen of vervangen -

  Radiatoren vakkundig en met een noodvaart verwijderd. Soms wel wat rommel, maar dat is inherent aan de klus. CV systeem weer gevuld en alles in orde. Blij dat we dit hebben laten doen.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Millingen aan de Rijn

Andere vakmensen in Millingen aan de Rijn

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur