Vind sloopbedrijven in Millingen aan de Rijn

Op zoek naar sloopbedrijven in Millingen aan de Rijn? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Millingen aan de Rijn

 • Diamantboorservice
  Diamantboorservice
  Beoordeling: 5 van 55527 reviews
  Sloopbedrijf in Millingen aan de Rijn

  Diamantboorservice werkt vanuit een passie voor techniek en werken met sterke machines. U kan verwachten dat wij onze werkzaamheden met precisie uitvoeren en graag werken met een schone werkplaats. De werknemers hebben minimaal VCA basis en bij zelfstandige werkzaamheden komt er een medewerker met VCA Vol-leidinggevende. Wij hebben binnen ons team diverse certificaten zoals VP 3140, Keurmeester Nen 3140 1010, keurmeester klimmateriaal, BHV en veilig werken met een rolsteiger. Wij zijn gevestigd in Rhenen, provincie Utrecht. U kunt ons ook op Instagram vinden @diamantboorservice voor meer foto’s van ons werk en een aanvraag doen.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Net werk geleverd door Wilco!
 • B.d.R. Koerier
  B.d.R. Koerier
  Beoordeling: 4.7 van 54.75475 reviews
  Sloopbedrijf in Millingen aan de Rijn

  IK BEN AL MIJN HELE LEVEN IN DE BOUW SECTOR BEZIG EN HEB DUS VOLDOENDE ERVARING IN HETGEEN WAAR IK OP REAGEER GR BENNIE

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Super fijn contact. Vrolijk, snel en bekwaam
 • Ferfers Totaalbouw
  Ferfers Totaalbouw
  Beoordeling: 4.3 van 54.3513 reviews
  Sloopbedrijf in Millingen aan de Rijn

  Wij Ferfers Totaalbouw werken door heel het land . Wij hebben veel ervaring in het onderhouden en het renoveren van woningen en bedrijfspanden , maar u kunt bij ons ook terecht voor een verbouwing . U kunt voor 24 uur calamiteiten service bij ons terecht . Veders beschikken wij over de nodige verzekeringen en diploma's.

  Laatste review:
  Douche of bad reparatie-
  Goede ervaring opgedaan. Snelle reactie op de aanvraag. Wat erg fijn was dat ik snel geholpen kon worden. Probleem is verholpen en flexibel in de uitvoering
 • Tom Haukes handelend onder de naam Klussenier
  Tom Haukes handelend onder de naam Klussenier

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Millingen aan de Rijn

  Mijn naam is Tom Haukes en met mijn klusbedrijf De Klussenier Tom Haukes Ben ik in Nijmegen en omgeving beschikbaar voor al uw klussen en projecten . Als klusser sta ik bekend als een veelzijdig vakman . daardoor kan ik u voor vrijwel alle wensen van dienst zijn . Denk hierbij aan werkzaamheden als het verbouwen van badkamers , keukens , toiletten ,zolders . Ook voor Kleinere opdrachten zoals timmerwerk of renovatie werkzaamheden ben ik beschikbaar . U ontvangt van mij altijd vrijblijvend een offerte en u ontvangt 12 maanden garantie op de door mij geleverde werkzaamheden . Graag zie ik u aanvraag tegemoet

 • NH Bouwservice
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Sloopbedrijf in Millingen aan de Rijn

  Als je op zoek bent naar een Aannemer in Huissen, dan kan NH Bouwservice je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Nick reageerde meteen op mijn advertentie, met een half uur hadden we zelfs al een afspraak dat hij langs kwam diezelfde middag om de situatie te bekijken. Ik had al een idee in mijn hoofd, maar het was heel fijn dat Nick met zijn professionaliteit ook met ideeën kwam. Een week later kwam hij al de opdracht uitvoeren, hij werkt netjes, secuur en is daarnaast open en eerlijk. Het was plezierig om met hem te werken en voor een volgende klus zal ik zeker weer aan hem denken om zijn expertise in te roepen.
 • Jos Technische dienstverlening

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Millingen aan de Rijn

  Mijn naam is Jos van Hees, Zzp sinds april 2019. Daarvoor 38 jaar twee fietsenzaken gehad dus veel ervaring in de rijwielbranche. Daarvoor acht jaar onderhoudsmonteur geweest bij V&D en drie jaar bij de ANWB. Div certificaten van de auto/rijwielbranche. Mijn hobby is ook het werken of ontwerpen met hout.

 • Vynk Groep
  Vynk Groep

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Millingen aan de Rijn

  VYNK Groep is een multidisciplinair bedrijf dat zich specialiseert in bouw, elektrochniek en koeltechniek. Onze focus ligt op het verduurzamen van zowel woningen als bedrijfspanden door middel van innovatieve en duurzame oplossingen.

 • LYKAN TIMMERMAN EN KLUSSENBEDRIJF
  LYKAN TIMMERMAN EN KLUSSENBEDRIJF
  Beoordeling: 3.7 van 53.754 reviews
  Sloopbedrijf in Millingen aan de Rijn

  leverancier in zonweringen en horren. Leverancier en montage bedrijf van zonweringen uit Millingen aan de Rijn LYKAN Zonweringen en horren leveren en monteren door geheel nederland. Wij komen graag langs voor een persoonlijk advies gesprek, wij kennen onze zonweringen door en door en we kunnen u een vakkundig advies geven .Onze Verkoper neemt stalen en voorbeelden mee en zullen er alles aan doen om uw zonweringsbehoefte naar tevredenheid in te vullen. Wij voeren tevens speciaal timmer-werken uit. Maatwerk timmer-werken Renovatiewerk timmer-werken Timmer-werk in overstekken woningen om netjes uw rolluiken te integreren in u woning. lijsten Houtrot saneren Wij leveren en monteren onze eigen lijn plissé Horren, waaronder: Hordeuren Inzethorren Rolhorren Voorzethorren

  Laatste review:
  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen-
  Vanaf het eerste moment een goed gevoel bij Lykan gehad en daarom hebben we ook hiervoor gekozen. De communicatie verliep super alles werd duidelijk uitgelegd en wat de korting was voor de winteractie super leuke korting. Tijdens de installatie verliep ook alles voorspoedig er waren geen problemen met het ophangen en boren. Nadat de werkzaamheden waren afgerond werd alles netjes opgeruimd en heeft de klant geen last van de rommel.
 • G. Vermeeren Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Sloopbedrijf in Millingen aan de Rijn

  Gino Vermeeren Dienstverlening Woonachtig Nijmegen Asbest Verwijderen Handsloop werkzaamheden Tuinen leeg halen , grond terug inbrengen Kruipruimte leeg halen Muren witten ( schilderwerkzaamheden )

 • GSW Afbouw
  GSW Afbouw

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Millingen aan de Rijn

  GSW Afbouw kan je helpen met je Schilder, Stukadoor, klus in Millingen aan de Rijn en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, sauswerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Stucwerk binnen, Stucwerk repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met GSW Afbouw om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. wij doen klasse c, b en a klasse stuckwerk (glad) en het inbedden van flexcorners in gips

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Millingen aan de Rijn, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 148 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Millingen aan de Rijn

Andere vakmensen in Millingen aan de Rijn

Vind vakmensen bij jou in de buurt