Vind hoveniers in Melissant

Op zoek naar hoveniers in Melissant? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Melissant

 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75533 reviews
  Hovenier in Melissant

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  op tijd, goed geprijsd en prima gewerkt
 • Hoveniersbedrijf #A.V.
  Hoveniersbedrijf #A.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65208 reviews
  Hovenier in Melissant

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Klus is netjes uitgevoerd, kon zelfs nog wat onverwacht afval ook meenemen.
 • GARDEN 2000
  GARDEN 2000
  Beoordeling: 4.7 van 54.75124 reviews
  Hovenier in Melissant

  GARDEN 2000 voert alle denkbare hoveniersklussen uit, van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en wij bieden maandelijks abonnement aan voor tuin onderhoudt . Doordat GARDEN 2000 al ruim 7jaar als hoveniersbedrijf tuinklussen heeft uitgevoerd, kun je erop rekenen dat we ook jouw tuinklus vakkundig uitvoeren. Tot snel !

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  2 man een spreekt 5 woorden Nederlands het waren bulgaren.
 • B.S. grond weg en waterwerken
  B.S. grond weg en waterwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7528 reviews
  Hovenier in Melissant

  ZZPer met veel werkervaring en vakkennis. Gespecialiseerd in de aanleg van bestrating: * Sierbestrating * Keramische tegels * Natuursteen tegels * Ambachtelijk straatwerk * Terreinverharding Maar ook voor het plaatsen van schuttingen, houten vlonders, beschoeiing, afwatersystemen en het aanleggen van graszoden of kunstgras kunt u bij mij terecht. Vakwerk met garantie voor betaalbare prijzen. Voor bedrijven en particulieren

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  De bestrating in de tuin is super gelegd. BS is een vriendelijke professional die mee denkt en heel netjes werkt 👍🏻
 • Ctroostservice
  Ctroostservice
  Beoordeling: 4 van 5454 reviews
  Hovenier in Melissant

  Klussenbedrijf op Goeree-overflakkee.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Komt afspraken na , levert keurig werk en is vriendelijk. Wij zijn zeer tevreden !
 • Lokker Tuintotaal Hoveniers
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Melissant

  Ben je op zoek naar een Hovenier, Sloopbedrijf? Dan kun je in Sommelsdijk bij Lokker Tuintotaal Hoveniers terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Ik ben blij met de service die de tuinmannen hebben geleverd. Ze hebben de tuin grondig onkruidvrij gemaakt en het ziet er nu prachtig uit. Hoewel ik persoonlijk de prijs wat aan de hoge kant vindt, waardeer ik de kwaliteit van het werk. Zeker een aanrader.
 • De Plantenier
  De Plantenier
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Melissant

  De Plantenier - gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van haagplanten (zowel door ons geleverd als niet door ons geleverd). Daarnaast ook een wisselend assortiment aan andere tuinplanten beschikbaar. Wij zijn geen tuincentrum maar leveren veelal direct vanuit de kweker. Daarom kunnen wij de prijzen laag houden en krijgt u de beste kwaliteit. Wij kunnen u helpen met het bepalen van de juiste beplanting in uw tuin, en het leveren en aanplanten verzorgen. Neem direct contact op met ons om uw klus te bespreken en een prijsopgave aan te vragen. Met vriendelijke groet, Maarten Paardekooper De Plantenier

  Laatste review:
  Bomen of struiken planten-
  Heeft adviezen gegeven, denkt mee en heeft een zeer acceptabele offerte gemaakt. Heeft zeer netjes gewerkt en alles keurig schoon achter gelaten.
 • Jagerswild
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Hovenier in Melissant

  Jagerswild kan je helpen met je Hovenier klus in Hellevoetsluis en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinonderhoud, Hek of schutting repareren of onderhouden... te beantwoorden. Neem direct contact op met Jagerswild om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Snel, duidelijke communicatie, goede adviezen. Heel fijn!
 • JS allround service
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Hovenier in Melissant

  allround bedrijf

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Verliep soepel, klus was snel geklaard
 • Nassor Malanda Bestrating
  Nassor Malanda Bestrating
  Beoordeling: 4.4 van 54.456 reviews
  Hovenier in Melissant

  Nassor Malanda Bestrating kan je helpen met je Stratenmaker klus in Hellevoetsluis en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bestrating aanleggen, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren te beantwoorden. Neem direct contact op met Nassor Malanda Bestrating om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Nassor is een serieuze vakman die alles doet om een goed product af te leveren. Hij stuurde zijn mensen goed aan en was voor hen een voorbeeld. Problemen zoals moeilijke cirkels,verzakte afvoerpijp en heel veel regen heeft hij met een positieve houding overwonnen. Het eindresultaat is dan ook naar volle tevredenheid. Mede door zijn opgewekte humeur ging de klus goed en prettig. Zeker een aanbeveling waard.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Melissant, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 603 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Melissant

Andere vakmensen in Melissant

Vind vakmensen bij jou in de buurt