Vind stratenmakers in Melissant

Op zoek naar stratenmakers in Melissant? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Melissant

 • Hoveniersbedrijf #A.V.
  Hoveniersbedrijf #A.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65208 reviews
  Stratenmaker in Melissant

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Klus is netjes uitgevoerd, kon zelfs nog wat onverwacht afval ook meenemen.
 • B.S. grond weg en waterwerken
  B.S. grond weg en waterwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7528 reviews
  Stratenmaker in Melissant

  ZZPer met veel werkervaring en vakkennis. Gespecialiseerd in de aanleg van bestrating: * Sierbestrating * Keramische tegels * Natuursteen tegels * Ambachtelijk straatwerk * Terreinverharding Maar ook voor het plaatsen van schuttingen, houten vlonders, beschoeiing, afwatersystemen en het aanleggen van graszoden of kunstgras kunt u bij mij terecht. Vakwerk met garantie voor betaalbare prijzen. Voor bedrijven en particulieren

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  De bestrating in de tuin is super gelegd. BS is een vriendelijke professional die mee denkt en heel netjes werkt 👍🏻
 • Nassor Malanda Bestrating
  Nassor Malanda Bestrating
  Beoordeling: 4.4 van 54.456 reviews
  Stratenmaker in Melissant

  Nassor Malanda Bestrating kan je helpen met je Stratenmaker klus in Hellevoetsluis en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bestrating aanleggen, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren te beantwoorden. Neem direct contact op met Nassor Malanda Bestrating om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Nassor is een serieuze vakman die alles doet om een goed product af te leveren. Hij stuurde zijn mensen goed aan en was voor hen een voorbeeld. Problemen zoals moeilijke cirkels,verzakte afvoerpijp en heel veel regen heeft hij met een positieve houding overwonnen. Het eindresultaat is dan ook naar volle tevredenheid. Mede door zijn opgewekte humeur ging de klus goed en prettig. Zeker een aanbeveling waard.
 • HCB Onderhoud
  HCB Onderhoud
  Beoordeling: 4.1 van 54.1522 reviews
  Stratenmaker in Melissant

  Bent u op zoek naar een Allround specialist? Dan kunt u in Hellevoetsluis bij " HCB Onderhoud " terecht voor het echte vakwerk. Wij bieden een uitstekende service aan al onze klanten. Laat ons weten welke klus u voor ogen heeft en wij zoeken de beste oplossing voor u. Ook kunt u bij ons terecht voor : - Dakwerkzaamheden. - Hovenier. - Sanitair. - Kitten. - Lekkage. - Sloopwerk. - Verhuizen. - Schilderwerk - Aftimmeren. - Onderhoud. - Ontstoppingen. - Stucwerkzaamheden. - Beperkte Schoonmaak. - Laminaat, Pvc, Tegel etc. Kortom een allround klusbedrijf. U kunt contact opnemen via E-mail : Hakanbulbul310@gmail.c HCB Onderhoud Facebookpagina

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Harde werker maar zeer onduidelijk over de uiteindelijke klusprijs.
 • Wido dienstverlening

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Melissant

  N

 • J.C. v.d. Wal bestrating & grondwerken

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Melissant

  Sinds 2003 werk ik als zelfstandige. Door deze jaren lange ervaring in dit vakgebied onderscheiden wij ons in vakmanschap en kwaliteit. Wij zijn klein, 2 a 3 mensen waardoor we hoge kwaliteit kunnen leveren. Veel mensen willen klussen eigenlijk zelf uitvoeren, maar missen ervaring en of de juiste hulpmiddelen. Ook in dat geval houd ik me aanbevolen. Al jaren maak ik met regelmaat met de klant samen het werk. Het spaart arbeidskosten, zelf zicht op de uitvoering en het is ook altijd leuk om met nieuwe mensen samen te werken.

 • Loonbedrijf E.M. Bijl
  Loonbedrijf E.M. Bijl
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stratenmaker in Melissant

  Regio Goerree-Overflakkee, altijd eerst een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Erik kwam snel zelf even kijken en gaf uitstekend advies over hoe de klus het beste gedaan kon worden. Daarna hielden we prettig contact en heeft Erik de klus uiteindelijk heel zorgvuldig uitgevoerd. Ik ben erg tevreden
 • J.A.M. van Vliet Onderhoud en Dienstverlening
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Stratenmaker in Melissant

  Werkzaam in de wegenbouw, particuliere tuin aanleg, en bestratingen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Slechte tot geen communicatie, hierdoor een andere vakman gekozen
 • Hoveniersbedrijf Frans struik
  Hoveniersbedrijf Frans struik
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Stratenmaker in Melissant

  Wie zijn wij? Hoveniers- en bestratingsbedijf Struik is werkzaam in de aanleg van allerlei soorten bestratingen. Door jarenlange ervaring kunnen wij snel en vakkundig een goede bestrating verzorgen. Wij werken met gemotiveerde mensen en zorgen voor goede kwaliteit. Daarnaast zijn wij ook werkzaam in de groenvoorziening en hebben veel kennis van tuinaanleg en onderhoud. Het uitgangspunt bij alle werkzaamheden is een goed en mooi eindresultaat leveren voor een redelijke prijs.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Frans is een uitstekend vakman die keurig werk aflevert !! Ook is Frans een zeer aardig persoon en denk hij mee met de klus ! Wij hebben in de toekomst nog meer klussen in de tuin en dan gaan we zeker weer met Frans in zee !!
 • Ctroostservice
  Ctroostservice
  Beoordeling: 4 van 5454 reviews
  Stratenmaker in Melissant

  Klussenbedrijf op Goeree-overflakkee.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Komt afspraken na , levert keurig werk en is vriendelijk. Wij zijn zeer tevreden !

4.5

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Melissant, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 159 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Melissant

Andere vakmensen in Melissant

Vind vakmensen bij jou in de buurt