Vind hoveniers in Maurik

Op zoek naar hoveniers in Maurik? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Maurik

 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95801 reviews
  Hovenier in Maurik

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 10 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Sloopwerken -Transport - Afvoeren - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 4 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Ging soepel, boom was groter dan verwacht maar werd geen probleem. Serkan is erg sympathiek, kan hem enorm aanraden :)
 • Hovenier Roel
  Beoordeling: 4.3 van 54.35205 reviews
  Hovenier in Maurik

  Na verlies van vrouw heb ik voor drie verschillende erkende hoveniersbedrijven gewerkt Sinds kort werk ik weer als zzp er hovenier Wilt u ook gebruik maken van mijn kennis en ervaring Vriendelijke groeten Roel Warring

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Roel reageerde vlot met een telefoontje. Snel, efficiënt en betrouwbaar. Lust een kop koffie 🤗 Ik denk dat ik vaker gebruik ga maken van zijn diensten.
 • de Werd Advies en Projecten
  de Werd Advies en Projecten
  Beoordeling: 4.1 van 54.1510 reviews
  Hovenier in Maurik

  Allround klussenier en specialist in Schuttingen, poorten, terras, tuinhuis e.d. de Werd Advies en Projecten zet ervaren teams in en geeft garantie op gedane werkzaamheden. We leveren vakwerk en besteden veel zorg aan het klantprofiel. Ook klussen we aan groen, keuken, huis en meubels. Neem contact met ons op om uw situatie en klus te bespreken.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Goed werk voor een hele scherpe prijs. Deze vakman denkt mee en weet iets aan te passen naar eigen budget. Een aanrader voor verschillende klussen.
 • AI GROEN
  AI GROEN
  Beoordeling: 4.7 van 54.7511 reviews
  Hovenier in Maurik

  Wij zijn gepassioneerd over onze missie om de omgeving mooier te maken en te werken met passie en respect voor de natuur!

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Snelle harde werkers. Netjes resultaat. Goede communicatie.
 • Van Binsbergen Bouw
  Van Binsbergen Bouw
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Hovenier in Maurik

  Welkom bij Van Binsbergen Bouw. Mijn naam is Dirk van Binsbergen, eigenaar van Van Binsbergen Bouw sinds 2015. Hiervoor heb ik 10 jaar in loondienst gewerkt als timmerman. U kunt bij mij terecht voor: - Mantelzorgwoning - Totaal renovaties in/om huis - Dak dekken - Van dakpannen t/m EPDM - Dakkapellen - Tuinhuizen/overkapping - En al uw ander timmerwerk - Straatwerk Vraag gerust naar de vele mogelijkheden en een vrijblijvende offerte. Voor een gerichte offerte kom ik altijd graag ter plaatsen even de situatie inmeten/bekijken. Meer foto's en voorbeelden van ons werk, kunt u bekijken op facebookpagina Van Binsbergen Bouw

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Schutting en tuinpoort vervangen. Snelle reactie en duidelijke communicatie, goed meegedacht over wat het beste paste bij de andere schuttingen en de tuinpoort in hoogte aangepast voor mooi geheel. De klus kon op korte termijn worden uitgevoerd. Dirk werkt vlot en netjes. Heel tevreden!
 • Jacobsen Tuinen
  Beoordeling: 3.9 van 53.9518 reviews
  Hovenier in Maurik

  Hallo ik ben ber-jan Jacobsen en ik ben een jaar geleden mijn eigen hoverniersbedrijf gestart. Ik doe vooral complete tuinaanleg met alles erop en eraan. Maar ook voor onderhoud kunt u ons bellen. Wij zijn aan het werk in de buurt van Gelderland en omstreken. Stuur mij graag een berichtje!

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Niet met hem gaan werken! Zeer onbetrouwbaar. Komt zijn afspraken ook niet na. Kijk naar andere reviews en dan weet je dat je niet met deze zakkewasser in zee moet gaan!
 • Steunebrink Tuinen
  Steunebrink Tuinen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8520 reviews
  Hovenier in Maurik

  Ik ben Ronald en ik ben 37 jaar. ik werk graag buiten in tuinen en en een handige hovenier die veelzijdig inzetbaar is en van hard werken houdt. Hopelijk tot snel!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snelle reactie en ook op vervolgvragen. Komt afspraken na, resultaat conform verwachting.
 • Mastenbroek Tuinen
  Mastenbroek Tuinen
  Beoordeling: 4.4 van 54.45168 reviews
  Hovenier in Maurik

  Mastenbroek Tuinen heeft jaren ervaring in het straatwerk, van de grotere oppervlaktes voor aannemers tot aan het straatwerk bij particulieren in bijv. een voor- achtertuin, oprit, etc. We zijn flexibel in de zin dat we de tijd nemen in de offertefase om de beste keuzes te maken voor u als klant, snel kunnen starten indien gewenst, bij groteren klussen snel kunnen opschalen naar meer werkcapaciteit door ons beschikbare netwerk, erg gefocust zijn op kwaliteit. Daarnaast zijn we altijd bereid ruimte te bieden aan mensen om zelf mee te helpen als ze dit graag willen. Wilt u meer informatie over ons bedrijf of wenst u referenties, dan kunt u zich altijd tot ons wenden.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snelle reactie, goede communicatie, denkt mee in oplossingen en uiteindelijk een snelle en goede uitvoering van het werk.
 • De Buiteninrichters
  De Buiteninrichters
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Hovenier in Maurik

  Welkom bij de Buiteninrichters Facebook: DeBuiteninrichters Instagram: Buiteninrichters Word wekelijks bijgehouden, neem gerust een kijkje om een beeld bij onze werkzaamheden te krijgen Wij zijn een Hoveniersbedrijf uit Leersum/Amerongen die u volledig kunnen ontzorgen bij de aanleg en het onderhouden van uw tuin of terrein. Vanwege de grote diverse tijd in onze eigen machines gecombineerd met onze brede vak kennis is geen buiten project ons te gek. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Bas en zijn team hebben voor ons een geweldige tuin aangelegd! Denkt mee, schakelt snel, doet niet moeilijk om wat aanpassingen te doen, goede communicatie en vriendelijk. Mocht je een vakman zoeken, zijn hun zeker aan te raden.
 • Bestratingsbedrijf Kaspers Leersum
  Bestratingsbedrijf Kaspers Leersum
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Hovenier in Maurik

  Ons bestratingsbedrijf is werkzaam in Midden Nederland sinds 1999 Bestratingen voor zowel : particulieren, gemeenten, woningbouwverenigingen en nutsbedrijven. Gespecialiseerd in herstelwerkzaamheden van oude bestrating zoals herstellen van verzakkingen of onregelmatigheden in een oprit of terras. Ook kunnen wij klein tuinonderhoud verrichten. Snoeien, wieden en ruimen. Wij zijn in bezit van eigen gereedschap en afzetmaterialen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Fijne communicatie en top werk afgeleverd! Gehele oprit bestrating omgedraaid en op het terras wat reparatiewerk verricht. Een echte vakman!

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Maurik, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 887 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Maurik

Andere vakmensen in Maurik

Vind vakmensen bij jou in de buurt