Vind hoveniers in Maasdam

Op zoek naar hoveniers in Maasdam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Maasdam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 396 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Maasdam

 • Ben Schaap Groenprojecten

  Hovenier in Maasdam

  Beoordeling: 4.7 van 54.7533 reviews

  Ben Schaap Groenprojecten is een jonge onderneming, recent begonnen door Ben Schaap, een gemotiveerde jongeman van 25 jaar met een hart voor groen. Gevestigd in Rhoon en werkzaam in omstreken. Aantal jaar geleden diploma vakbekwaam Hovenier gehaald, MBO niveau 3. Ik sta u graag te hulp met uw tuinonderhoud. gegarandeerd resultaat en blije gezichten.

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  Top kerel! Doet wat hem gevraagd word en laat alles netjes achter! Aanrader! 👍🏻
 • Hoveniersbedrijf #A.V.

  Hovenier in Maasdam

  Beoordeling: 4.5 van 54.5594 reviews

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Het was niet mogelijk om een daadwerkelijke datum voor de klus af te spreken, Arie zou komen wanneer hij tussendoor even tijd over had. Maar hij woonde in de buurt en vroeg een schappelijke prijs. Ik ben blij dat Arie de zware betonbielzen bij ons weg wilde komen halen. Hij is echt een vakman die precies weet wat hij doet. Ik kan hem van harte aanbevelen. Bedankt Arie!
 • Ar Trees

  Hovenier in Maasdam

  Beoordeling: 4.9 van 54.9516 reviews

  Boom kappen, verwijderen of snoeien? Dan bent u bij Ar Trees bij het juiste adres! Wij zijn 2 mannen met ruime ervaring in klimmen en het werken met kettingzagen. Het op grootte hoogte werken is onze passie en dit gecombineerd met onze jaren lange ervaring en Ar Trees is geboren! Een bedrijf welke bomen verwijderd en/of snoeit middels klimtechnieken. Door deze klimtechnieken te gebruiken kunnen wij bomen verwijderen en/of snoeien die op moeilijke plaatsen staan zoals bijvoorbeeld vlakbij uw huis, schutting, schuur enz. Doordat we de takken afvangen middels katrol en touwen kunnen we ze langzaam laten zakken zodat alles daaronder heel blijft.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Vakmensen die weten hoe je goed moet werken. Met liefde voor het vak.
 • M. de Veld Bestratingen

  Hovenier in Maasdam

  Beoordeling: 4.3 van 54.35364 reviews

  Goedendag, Welkom op mijn Werkspotprofiel. Ik ben Marcel de Veld, een gediplomeerd en vakbekwaam stratenmaker. In 1988 ben ik als leerling stratenmaker in dienst gekomen bij Gemeente Werken Rotterdam, hier heb ik het vak geleerd van oudere stratenmakers en een leermeester. 1 dag in de week kregen we theorieles waar we leerden meten en uitzetten. De opleiding duurde vier jaar en in 1992 heb ik mijn diploma gehaald. Vanaf Februari 2008 ben ik zelfstandig aan de slag gegaan als Zzp-er en heb ik mij aan verschillende Bestratings en Hoveniersbedrijven verhuurd.Ook heb ik eigen projecten en al mijn opdrachten pak ik met dezelfde gedrevenheid en passie aan. M. de Veld Bestratingen staat ook voor duidelijke afspraken en vakkundig afgeleverd werk.Vooraf kom ik altijd ter plekke een kijkje nemen en een praatje maken betreffende uw wensen, hierna kan ik u een nette prijs bieden. De opgegeven prijs die staat, dus geen extra kosten achteraf! Bij mij kunt u ook terecht voor: Plaatsen schutting/pergola. Plaatsen schuur. Grondwerk. Afvoer Grond en puin. Aanleg gazon Aanleg van elektra en tuinverlichting. Aanleg van vijvers en toebehoren. Het leveren van de benodigde bestratingsmaterialen, zand, beplanting, gras en schuttingen behoort ook tot de mogelijkheden. Ook ben ik in te huren door Stratenmakers en Hoveniersbedrijven op bassis van werkaanname. Dus voor het ophogen, aanleggen van tuin, terras, oprit, bedrijfsbestrating en alle bovenstaande werkzaamheden kunt u mij altijd mailen of bellen. De offerte en/of afspraak is natuurlijk geheel vrijblijvend. Tot ziens en groet, Marcel de Veld

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Voordat ik op werkspot de klus zette had ik al contact met iemand via een kennis. Deze kon alleen pas in augustus en ik wilde graag de werkzaamheden in juni laten uitvoeren. Nu kreeg ik vandaag te horen dat mijn schutting pas eind juni kon worden geplaatst i.p.v. begin juni. Dat betekende dat het straatwerk toch pas in augustus kan worden uitgevoerd. Hierdoor heb ik toch voor mijn eerste contact gekozen. Ik had gisteren bij Marcel een offerte aangevraagd en kreeg diezelfde avond al een hele nette offerte die prijstechnisch heel goed was. Ik weet niet hoe de uitvoering is, maar met de telefonisch contact en gezien de offerte vind ik het jammer dat ik hem niet 2 maanden eerder contact met hem had. Ik zou voor een volgende klus zeker benaderen.
 • B. Mouwens service

  Hovenier in Maasdam

  Beoordeling: 5 van 5555 reviews

  Mijn naam is Bas Mouwens en met mijn bedrijf probeer ik andere bedrijven maar ook particulieren en gemeentes service te verlenen in de buiten ruimte. Ik pak ( bijna ) alles aan. Denk hierbij aan het onderhoud van uw ( bedrijfs ) tuin of de aanleg daarvan. Ook voor het opruimen van uw werkterrein of andere klussen in de buitenruimte kunt u mij berichten. ik zie er naar uit uw wensen te vervullen!

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Absolute aanrader!
 • B. Tuijtel

  Hovenier in Maasdam

  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews

  Wij zijn een snel schakelend bedrijf met de juiste mensen en vakkennis ,wij zijn ook echter een snel schakelend bedrijf waar je op kan bouwen

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Het werk in de tuin was een spoedklus, dus heel fijn dat het snel kon. En het gebeurde goed, netjes, vriendelijk en op tijd!
 • IJzergroene Projecten

  Hovenier in Maasdam

  Beoordeling: 5 van 55513 reviews

  IJzergroene Projecten is een jonge en enthousiast onderneming, voortgekomen uit liefde voor het werken in de buitenlucht. Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen en snoeien van bomen op lastige locaties. Doordat wij met behulp van klimtechnieken de boom kappen, hebben wij weinig werkruimte nodig en blijft schade tot een minimum beperkt. Door het gebruik van een compacte benzine versnipperaar kunnen wij de takken zelfs gemakkelijk door het huis vervoeren in de vorm van snippers, mocht u geen achterom hebben. Door goed gereedschap en een mentaliteit van hard werken voeren wij uw klus snel, voordelig en naar tevredenheid uit. Daarnaast verwijderen wij tevens struiken en heggen. Op basis van uw wensen kunnen we het vrijgekomen stamhout en de houtsnippers afvoeren en/of achterlaten. Daarnaast kunnen wij, afhankelijk van het formaat, de stronk uitgraven of uitfrezen. Ten slotte kunnen wij u ook van dienst zijn bij het aan- en afvoeren van grond of puin, het plaatsen van schuttingen en vele andere hovenierswerkzaamheden. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Snel geregeld en goed werk geleverd. Echt een aanrader.
 • MADEC

  Hovenier in Maasdam

  Beoordeling: 4.5 van 54.556 reviews

  Hallo ik heb ervaring in het timmervak en in het installatie vak. Mvg Dekker bouw Onderhoud Vlonders

  Laatste review:

  Vlonders plaatsen of vervangen -

  Goed bereikbaar en communiceert snel. Kwaliteit van werk ook super. Heeft zelf materiaal ingekocht. Voor volgende klus zeker nog een keer contacten!
 • Groene Uitdagingen

  Hovenier in Maasdam

  Beoordeling: 5 van 5554 reviews

  Groene Uitdagingen is een jong en enthousiast hoveniers & klusbedrijf, die zijn werk serieus neemt, zijn afspraken nakomt en die kwaliteit heel hoog in het vaandel heeft staan. Wij zijn gespecialiseerd in het snoeien, onderhouden en verwijderen van heggen en struiken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het plaatsen, reparatie of onderhoud van een schutting, hek, pergola of tuinhuis. Door goed gereedschap en een mentaliteit van hard werken, voeren wij uw klus snel, voordelig en naar tevredenheid uit. Tenslotte kunnen wij u ook van dienst zijn bij het aan- en afvoeren van grond of puin, het monteren of repareren van meubels, algemene montagewerkzaamheden en nog vele andere hoveniers- en klusbedrijfwerkzaamheden. Informeer gerust naar de mogelijkheden! De voordelen voor u om in zee te gaan met Groene Uitdagingen: Deskundig advies; Betaling achteraf; Professionele werkwijze; Eén aanspreekpunt en één uitvoerder voor al uw klussen. Wij helpen u graag met uw (Groene) Uitdaging!

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Het contact met Joep verliep soepel en snel! Net als de werkzaamheden! Hij werkte erg hard, gaf goede adviezen en heeft alles netjes achter gelaten! We zijn dan ook super tevreden en raden hem zeker aan!
 • Jacobs 297 bestratingen en tuinaanleg

  Hovenier in Maasdam

  Beoordeling: 3 van 5352 reviews

  halloo Bon Dia(goedendag) mensen zoals wij het zeggen op ons eiland Aruba, Dat is natuurlijk waar ik vandaan komt en veel jaren gewerkt hebt in het stratenmaken en ook veel tuinwerk gedaan.Aruba is natuurlijk een tropische eiland waar de temperatuur wel tot 40 graden kan gaan.Of ik tegen de hiite kan dat kan ik wel zeker ik heb 12 jaar in het straatwereld gewerkt op Aruba u kunt me gebruiken voor grotere projecten of wat kleinere reparatie maak niet uit u kunt mij overall zetten en kan goed zelfstandig werken ik ben een hele scherpe potlood dat u wel veel aan heeft. Ook kan ik hele mooie tuinen maken en ook binnen een bepaalde tijd en na 12 jaar dacht ik is wel even genoeg en wil nu mijn kennis verder uitbreiden hier in Nederland en ben sinds kort weer terug in Nederland om nu hier mijn ideeen te gebruiken en veel klanten blij kan maken met hun projecten of tuinen. Veel mensen willen graag in een mooie tuin zitten rond een lekker frisse zwembad waar je lekker kan ontspannen natuurlijk.mijn ideeen zijn namelijk heel anders dan veel mensen gewend zijn door goed met de kleuren te combineren met je huis en rond je tuin kunnen we samen een mooi tropische tuin van maken.met veel keuze ook zoals mooie ronde planten bakjes of wat dacht je van een halve maan om eens mooi palmita te zetten.Alles is mogelijk wilt u een mooie stapje/trapje hebben misschien makkelijk voor de oudere om naar binnen te komen is geen probleem kan allemaal gemaakt worden.of wat dacht u van een mooie inritje voor uw auto u wilt natuurlijk ook dat uw auto en netjes binnen kan rijden en ook nog eens mooi kan uitstralen op zijn nieuwe straatwerk is ook geen probleem samen kunnen mooie ideeen van maken om jullie droomparadijs waar te maken.heeft u last van stillstand water in uw tuin loopt het regenwater niet goed af ben u het ook zat dat de drain altijd verstopt zit geen probleem, wij regel het voor je we bekijken het probleem en samen nemen we de beslissing of we het hele tuin opnieuw moeten leggen of alleen maar een stukje moeten doen komt wel goed zoals ik het steeds zegt samen komen wij wel uit.

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Jacobs 297 was snel beschikaar, hebben goed materiaal besteld/geleverd. Ze hebben hard doorgewerkt en het resultaat is supermooi. Van te voren en tijdens de klus goed overleg gehad.

Populaire lokale hoveniers in Maasdam

Andere vakmensen in Maasdam

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur