Vind hoveniers in Loenersloot

Op zoek naar hoveniers in Loenersloot? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Loenersloot, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 655 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Loenersloot

 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)

  Hovenier in Loenersloot

  Beoordeling: 4.9 van 54.95547 reviews

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 8 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Schoonmaak - Glazen wassen - Sloopwerken - Transport - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 2 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Perfect. Afspraak snel gemaakt. Prima prijs,heel tevreden en laten alles schoon achter
 • Yardin

  Hovenier in Loenersloot

  Beoordeling: 4.8 van 54.8553 reviews

  Ik doe tuinonderhoud, stobbenfrezen versnipperen, onkruid verwijderen, kleine tot +- 10 meter hoge bomen snoeien, rooien, achterstallig tuinonderhoud, heggen , nieuwe heggen planten en hedra schuttingen plaatsen. Ik heb veel ervaring in het groen en werk bijna altijd samen met een collega zodat we samen snel de klus kunnen klaren en er een korte wachttijd is. We werken louter met professioneel Stihl apparatuur. We beschikken over een stobbenfrees zodat we een boomstronk helemaal weg kunnen frezen. De stobbenfrees past door een gewone deur van minimaal 82 cm. P.S. Als u een adv plaatst zet een foto van wat er gedaan moet worden zoals stobbenfrezen, een foto van de stronk en de omtrek van de stronk vanaf de grond en een duidelijke omschrijving van de klus.. Dan kunnen we een prijs doorgeven en een advies geven. Als ik een prijs doorgeef en u vindt het te duur of u bent niet geïnteresseerd, reageer dan graag niet in verband met de advertentie kosten die ik dan moet betalen. Die varieren tussen de 5 en 35 euro. Ik hoop dat u hier begrip voor heeft. De volgende werkzaamheden: - Boomstronken frezen/verwijderen - Bomen snoeien/rooien - Heggen/struiken snoeien/verwijderen - Onkruid wieden/verwijderen/bestrating schoonmaken met hogedrukreiniger - het plaatsen van grind en/of gazon - Tuinmateriaal aanleveren - Tuininrichting - Tuinonderhoud - Schilderwerk - Afvoeren oude bestrating/tuinmateriaal Ik heb een grote bus en kan daardoor veel tuin afval meteen meenemen. Voor grotere/spoed klussen zijn we met 3 of 4 man.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Helaas kwam er 2 x iets tussen waar wel vriendelijk en fatsoenlijk over gecommuniceerd werd. Vandaag heeft Yardin 2 stronken verwijderd. Hij werkte snel en netjes. Ik zie ze niet meer terug
 • Anggrek Biru Indah Tuinonderhoud

  Hovenier in Loenersloot

  Beoordeling: 5 van 55519 reviews

  Anggrek Biru Indah is een allround Zzp hovenier bedrijf opgericht in 1999 KVK 34114670 te Amsterdam Waar vindt u nog een betaalbare en betrouwbare ervaren tuinman die doet wat hij zegt, en zegt wat hij doet? Mag ik mij voorstellen? Mijn naam is Rico en ik onderhoud jarenlang kleine, grote tuinen en bedrijfstuinen tot grote tevredenheid van mijn klanten . Mijn werkterrein omvat Amsterdam tot 50km erbuiten Om mijn werk goed uit te kunnen voeren ben ik in bezit van de meest voorkomende gereedschap op Accu en benzine .. U kunt de foto’s bekijken, en de reviews lezen dan heeft u een idee wie er in uw tuin staat en plaatjes zeggen meer dan woorden kunnen doen. ..De lente staat voor de deur dus het is nu de hoogste tijd om uw gras aan te pakken veticuteren Inzaaien of nieuwe graszoden . Tijd om het Blad op te ruimen en te verwijderen en nieuwe plantjes inplanten . Of wilt u u Wilgen matten of anti inkijk doeken plaatsen voor meer privacy, het beitsen van uw schutting ,hogedrukspuit voor bestrating schoonmaken.. reparaties aan uw bestrating, kleine bestrating .. vijvers, waterornamenten ..enz..enz. Alles is bespreekbaar. De vraag is wilt u op korte termijn uw tuin aangepakt, verzorgt, opgeschoond en er weer fris bij laten zien of andere werkzaamheden die aan de tuin gerelateerd zijn aangepakt hebben ,? Dan zie ik er naar uit om met u samen te werken en uw tuin weer op orde te maken zodat u er 4 seizoenen weer van kunt genieten . Reageer vandaag nog. Vrg uw tuinman Rico. Anggrek Biru Indah tuinonderhoud “ Geef kleur en Fleur aan uw tuin “.

  Laatste review:

  Gras leggen of zaaien -

  Een zandwoestijn bij ons thuis heeft Rico en zijn dochter veranderd in een groene oase met een perfect aangelegd strakke grasmat van ruim 55 m2. Rico is een geweldige vakman met veel liefde voor goed onderhouden tuinen. Zijn instructies zijn helder en duidelijk toepasbaar. Uiteraard blijft het afwachten hoe de grasmat bij ons in Amsterdam Noord zich ontwikkelt vanwege de zandgrond eronder, maar ik kan alle seizoenen aan Rico vragen om de grasmat in goede staat te houden. Een aanrader.
 • Bordewijk Tuinen

  Hovenier in Loenersloot

  Beoordeling: 4.3 van 54.356 reviews

  bent u op zoek naar een tuinman/hovenier die u tuin netjes verzorgt. als het om eenmalig of dat het om periodiek onderhoud gaat. dan bent u bij mij aan het juiste adres, Een offerte blijft vrijblijvend. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden ik denk graag met u mee, werkzaam in de regio Amsterdam en Utrecht, buiten de regio's om is bespreekbaar.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Zeer tevreden. Communicatie/offerte ging soepel. Berken zijn netjes gesnoeid en het tuinafval is netjes afgevoerd. Zeker een aanrader!
 • A.J.Schouten

  Hovenier in Loenersloot

  Beoordeling: 4.9 van 54.9544 reviews

  Aarde Hoveniers verzorgt regulier tuinonderhoud in provincie Utrecht. Het is jouw tuin waarop wij voortborduren. Wij doen niet zomaar iets omdat we dat zelf nodig vinden. Wij werken met een gegrond plan. Met aandacht voor alles wat groeit en bloeit.

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  De heg ziet er weer prima uit. Erg blij mee. Sympathieke vakman waar prima afspraken mee zijn te maken. Werkt snel en keurig. Aanrader!
 • zwarte zee onderhoud

  Hovenier in Loenersloot

  Beoordeling: 4.7 van 54.75106 reviews

  Ik ben een lange tijd ervaren als hovenier. Ik doe dit werk omdat ik het leuk vind, en om met goeie mensen in contact te komen, ook om mooie werk te leveren zodat iedere klant tevreden is... Annuleringskosten is 20% van het afgesproken bedrag

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  Goed werk afgeleverd en goede communicatie! Erg tevreden. Dank!
 • Vaessen Hovenier

  Hovenier in Loenersloot

  Beoordeling: 4.7 van 54.7545 reviews

  Mijn naam is Jim Vaessen, 27 jaar oud getrouwd, vader van een dochter, en eigenaar van Vaessen Hovenier. Ons specialisme ligt in het onderhouden van de tuin, aanleggen en bestraten van tuinen. We werken geordend en altijd in goed contact met de klant. Ik hoop u graag van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet Jim Vaessen

  Laatste review:

  Gras leggen of zaaien -

  Keurig grasveldje aangelegd en alles volgens afspraak.
 • Ster Boomverzorging

  Hovenier in Loenersloot

  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews

  Ster Boomverzorging is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het werk in en rondom bomen Van aanplant tot het rooien van bomen wij doen het allemaal Met vriendelijke groet, Isaac Verster

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Hele goeie prijs en hele nette werkers!
 • Born Tuinen

  Hovenier in Loenersloot

  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews

  Een tuin is meer dan wat tegels en een stukje gras. Het is een plek om tot rust te komen en te ontspannen. Samen met u word in een vrijblijvend gesprek alles doorgenomen. Rekening houdend met uw budget, en wensen. Graag vullen wij uw wensen aan met onze vakkennis, het gaat tenslotte om uw tuin. We hebben al bijna 20 jaar ervaring in de bestrating aanleg van tuinen en bouwen van veranda's.

  Laatste review:

  Tuinontwerp -

  Gerben heeft een super mooi ontwerp voor onze voortuin gemaakt en deze daarna gelegd. Gerben is echt een vakman en gaat snel en efficiënt te werk. Daarnaast heeft hij ook een mooie overkapping gemaakt voor de kliko’s, welke is afgewerkt met een mooi sedumdakje. Het is inmiddels alweer 3 maanden geleden en we genieten nog steeds van ons mooie tuintje!
 • J. Konst Services

  Hovenier in Loenersloot

  Beoordeling: 4.9 van 54.9515 reviews

  J. Konst Services is vooral werkzaam in de boomverzorging. Ik ben zelf zzp'er en neem een divers pallet aan klussen aan.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Ik kan Jorian Konst van harte aanbevelen! Erg leuk contact komt afspraken na en hij werkt met zeer professionele apparatuur om in de hoogste boom te klimmen en deze geheel naar wens te snoeien! Erg blij mee!

Populaire lokale hoveniers in Loenersloot

Andere vakmensen in Loenersloot

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur