Vind hoveniers in Lisserbroek

Op zoek naar hoveniers in Lisserbroek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Lisserbroek

 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75536 reviews
  Hovenier in Lisserbroek

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Kwam eerst kijken vorige week en is vandaag zeer netjes te werk gegaan! Ziet er strak uit
 • JSM Aannemersbedrijf
  JSM Aannemersbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Hovenier in Lisserbroek

  Wij zijn JSM Aannemersbedrijf Met trots kunnen wij delen dat wij al bijna 40 jaar een toonaangevende rol spelen in de wereld van bestratingen, tuinaanleg en infrastructuur. Onze jarenlange ervaring heeft ons een diepgaand inzicht gegeven in alle aspecten van deze vakgebieden. Of het nu gaat om het creëren van prachtige bestratingen die zowel functioneel als esthetisch zijn, het ontwerpen en realiseren van adembenemende tuinen, of het plannen en uitvoeren van infrastructuurprojecten, wij hebben bewezen dat wij de expertise en het vakmanschap bezitten om aan de hoogste normen te voldoen. Onze onderneming is gedurende de afgelopen decennia gegroeid en geëvolueerd, en we blijven streven naar excellentie in alles wat we doen. Klanttevredenheid staat bij ons centraal, en we streven ernaar om projecten op tijd en binnen budget af te leveren. Onze gepassioneerde vakmensen zijn getraind en ervaren, en we omarmen innovatieve technologieën om onze diensten voortdurend te verbeteren. Bestrating Wij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten bestratingen die u zich kunt bedenken. Niks is ons te gek & wij gaan voor 100! Bij ons weet u dat het resultaat uitmuntend is Tuinaanleg Tuin werkzaamheden kunt u in vele soorten manieren bekijken. Wij weten als bedrijf zijnde met bijna 40 jaar ervaring altijd iets moois te creëren in en rond uw tuin. Infra Infra is voor velen een breed begrip, maar voor ons betekend dat wij alles aanpakken wat hier maar onder valt! Wij weten elke klus goed af te ronden. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave of een kijkje op onze website. Ook in 2024 voeren wij uw afvalstoffen af Co2 neutraal bij Speld Afvalinzameling. Ons Certificaat vind u terug tussen onze Portfolio. Tevens levering van alle alle soorten materialen tegen onze inkoopsprijs. Onze partners; Excluton..Kijlstra..Red sun..Marlux..MBI..

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Contact met Marcel verliep prettig en vlot. We kwam al snel tot goede afspraken. Die afspraken werd ook keurig nageleefd. Terras werd gelegd door Richard en Rick. Opnieuw goede en prettige contact met vakmannen die efficiënt de klus klaarde. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking en resultaat.
 • Aktyl-Bouw
  Aktyl-Bouw
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Hovenier in Lisserbroek

  Ben je op zoek naar een Hovenier, Stratenmaker? Dan kun je in Lisse bij Aktyl-Bouw terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Bestrating aanleggen, Gras leggen of zaaien en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Aktyl-Bouw heeft ons terras weer opgehoogd en de tegels er weer strak ingelegd. Ik kan ze aanraden omdat ze voor en tijdens de klus goed kijken naar de lijnen en hoogtes en afwatering van de bestrating daarmee wordt het geheel een succes.
 • AC Cardol klusbedrijf
  AC Cardol klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Hovenier in Lisserbroek

  AC Cardol klusbedrijf gevestigd in Lisse, gespecialiseerd in klussen in en om het huis. denk hierbij aan straatwerk, complete tuin aanleg tot aan een lamp installeren in de woonkamer.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goed contact, kon snel komen en heeft de klus snel en vakkundig geklaard. Erg blij met het nieuwe stoepje.
 • Boom & Groen
  Boom & Groen
  Beoordeling: 4.9 van 54.95362 reviews
  Hovenier in Lisserbroek

  (Boom en groen hillegom ) is gespecificeerd in het snoeien en rooien van moeilijk toegankelijke bomen. Boom & Groen heeft hart voor bomen, planten en bloemen.dat ons telefoon nummer o zes drie zes een twee zes vijf een zeven Om bomen gezond en mooi te houden is regelmatig onderhoud een vereiste. Niet alleen de boom zelf, maar ook de directe omgeving moet goed worden verzorgd. Zo blijven uw bomen mooi en gezond. Dood hout, uitgroeiers en gevaarlijke takken in de kroon van de boom moeten op tijd verwijderd worden i.v.m. veiligheidsrisico’s. In het uiterste geval moet een zieke boom worden verwijderd. Boom & Groen doen deze werkzaamheden via veilige klimtechnieken. Naast boomverzorging, helpen wij U ook graag met het winterklaar maken of het voorjaar klaarmaken van U tuin, zodat U lekker kunt genieten van uw bomen, planten en bloemen. We zijn gecertificeerd in klimtechnieken en machinale boomverzorging

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Wat een aardige en hardwerkende man. Kas reageerde snel en met een lach op zijn gezicht heeft hij onze bomen, struiken + stronken verwijderd. Vakman. Bedankt!! Geen twijfel mogelijk dat ik Kas weer zou benaderen voor een klus!!
 • Rijsbergen Hovenier
  Beoordeling: 4.8 van 54.8523 reviews
  Hovenier in Lisserbroek

  Rijsbergen Hovenier, de specialist in het aanleggen van sierbestrating, tuinrenovatie en grondverzet. Inmiddels al 30 jaar in het vak, naast een berg aan eigen ervaring werk ik samen met ervaren vakmannen om zo altijd het beste resultaat te kunnen behalen. Vragen of advies nodig, ik sta 24/7 voor u klaar!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Johan denkt goed met je mee en doet nog wat extra's. Heel fijn als je zelf net niet het overzicht hebt of als je je nog bedenkt. Flexibiliteit is daarbij belangrijk en dat wordt geboden. Zijn collegas zijn vrolijke gasten die flink door werken. Afwerking mag soms iets netter maar de klus wordt sowieso geklaard binnen de gewenste tijd.
 • Hovenier Lisse
  Hovenier Lisse
  Beoordeling: 4.4 van 54.4531 reviews
  Hovenier in Lisserbroek

  Wij zijn een jonge ambitieuze onderneming waarbij de wens van de klant voorop staat. Hovenier Lisse staat voor kwaliteit in alle opzichten: - Heldere afspraken en offertes - Vakkundig personeel - Gegarandeerd tuinvakwerk! Ook hebben wij een webshop genaamd KunstgrasMaximaal. Wij hebben hierdoor veel ervaring in kunstgras en kunnen veel verschillende soorten leveren tegen een scherpe m2 prijs.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Het begin verliep prima. Hij kon snel aan de gang en alles werd keurig uitgevoerd. Toen waren er nog een paar dingen die gedaan moesten worden. Oa de elektra en laatste klusjes aan het tuinhuis. De elektra werd na diverse mails/apps na ruim 1,5 door een elektriciën gedaan. Op de laatste dingen wacht ik nu al bijna 3 maanden en zijn nog steeds niet gedaan. Op mails/apps wordt gewoon niet gereageerd. Ik heb heel netjes alles betaald toen dus alleen de laatste klusjes nog gedaan moesten worden. Heel stom blijkt nu aangezien ik dus geen enkele stok meer achter de deur heb. Er is ook kunstgras gelegd en ik was in de veronderstelling dat de grond eronder schoon zou zijn maar ik heb inmiddels al 4 grote knollen eruit gehaald met als gevolg dat het et inmiddels beroerd bij ligt.
 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95802 reviews
  Hovenier in Lisserbroek

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 10 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Sloopwerken -Transport - Afvoeren - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 4 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Prima werk geleverd! Heel tevreden. :)
 • BvR tuinen
  BvR tuinen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Lisserbroek

  BvR tuinen is je ideale partner als je een Hovenier nodig hebt in Lisse en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie... en nog veel meer diensten die wij als Hovenier voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Zeegers Hoveniers
  Zeegers Hoveniers
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Lisserbroek

  Zeegers Hoveniers FB: Zeegers hoveniers Insta: Zeegers_hoveniers Gediplomeerd hovenier

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Nette en snelle afspraken. Goed werk afgelverd.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Lisserbroek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1420 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Lisserbroek

Andere vakmensen in Lisserbroek

Vind vakmensen bij jou in de buurt