Vind hoveniers in Klaaswaal

Op zoek naar hoveniers in Klaaswaal? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Klaaswaal

 • Hoveniersbedrijf #A.V.
  Hoveniersbedrijf #A.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65213 reviews
  Hovenier in Klaaswaal

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Klus snel en vakkundig uitgevoerd. Kan hoveniers bedrijf #A.V. van harte aanbevelen.
 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75543 reviews
  Hovenier in Klaaswaal

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Goed werk geleverd en snel
 • J.verhoef-tuinen
  J.verhoef-tuinen
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Hovenier in Klaaswaal

  Ruim 18 Ervaring in onderhoud en aanleg van tuinen. Oa. Snoei werkzaamheden gras aanleg en onderhoud,beplanting, Bestrating,overkappingen,kunstgras. Eigenlijk als wat er in een tuin voor komt. Niks is teveel!

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Voorafgaand de klus, snelle duidelijke communicatie, prijsafspraak gemaakt, en ook erg snel kunnen afspreken! Top. Het resultaat is fantastisch. John denkt mee, overlegt en werkt netjes, en erg klantvriendelijk. Alles naar grote tevredenheid opgeleverd. Hartelijk dank voor de fijne samenwerking!!
 • BK Tuinonderhoud
  BK Tuinonderhoud
  Beoordeling: 5 van 55522 reviews
  Hovenier in Klaaswaal

  Heb je een Hovenier nodig in Rotterdam of omgeving? kan je helpen met alle klussen die een Hovenier voor je kan uitvoeren, zoals Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Ik heb onlangs de diensten van BK Tuinonderhoud ingehuurd om grote bomen in mijn achtertuin te verwijderen. Vanaf het eerste contact was de ervaring goed. Het team was zeer professioneel, vriendelijk en efficiënt. Het team had duidelijk veel ervaring en voerde de klus uit zonder problemen. Ze zorgden ervoor dat alle takken en stammen veilig werden neergehaald en netjes werden afgevoerd. Na het verwijderen van de bomen, hebben ze de tuin weer netjes schoongemaakt. Ik ben zeer tevreden met de service van BK Tuinonderhoud en zou hen zonder aarzeling aanbevelen. Bedankt voor het geweldige werk!
 • Rotterdam Packing Service
  Rotterdam Packing Service
  Beoordeling: 4.7 van 54.7515 reviews
  Hovenier in Klaaswaal

  MZ Bestrating/Hoveniers kan je helpen met je Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf klus in Strijen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen... te beantwoorden. Neem direct contact op met MZ Bestrating /Hoveniers om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Vriendelijke tuinman die goed aanpakt en lekker doorwerkt. De tuin zag er aan het einde van de dag weer helemaal netjes uit. Tegels schoon , alle randen weer strak en de borders mooi schoon gemaakt. Ik ben heel tevreden met het resultaat. Voor herhaling vatbaar.
 • BedeGo
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Klaaswaal

  Ben je op zoek naar een Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf? Dan kun je in Oud-Beijerland bij BedeGo terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Sloopwerk algemeen, Gras leggen of zaaien... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  de klus is met alle tevredenheid verricht.
 • TH Tuinen
  TH Tuinen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Hovenier in Klaaswaal

  Bent u opzoek naar een hovenier in de regio Zuid-Holland? Wij helpen u verder! Ons takenpakket bestaat uit: Tuinaanleg/renovatie, Tuinonderhoud en Boomverzorging.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Fijne gasten die goed werk verrichtten. Communicatie vooraf was duidelijk en afspraken werden nagekomen. Zou deze mannen zeker aanbevelen.
 • van hofwegen hoveniers
  van hofwegen hoveniers
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Klaaswaal

  van hofwegen hoveniers kan je helpen met je Hovenier klus in Oud-Beijerland en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Tuinontwerp, Vlonders plaatsen of vervangen, Gras leggen of zaaien, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Bomen of struiken planten te beantwoorden. Neem direct contact op met van hofwegen hoveniers om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Van Hofwegen heeft een hardhouten vlonder bij ons aangelegd en de tuin ontdaan van oude boomstronken. Een pad aangelegd naar de schuur. Onder heel slechte weersomstandigheden gingen de mannen gewoon door. Wij zijn zeer tevreden over het gedane werk. Komt afspraken na en de kwaliteit is goed. Deze hovenier is zeker een aanrader.
 • Franchimont Totaal Onderhoud B.V.
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Hovenier in Klaaswaal

  Mijn bedrijf ben ik gestart in 2009. Ik hou me bezig met schilderen van woningen zo wel aan de binnen en buitenkant ook doe ik lichte timmerwerkzaamheden zoals in elkaar zetten van meubels . Maken van inbouwkasten. Ook heb ik stucadoors en jongens voor het betegelen van badkamers en installatie meubels Ook hou ik me bezig met tuinonderhoud , lampen ophangen, rolluiken schoonmaken aan binnen en buitenkant, en slopen van badkamer tegels etc.

  Laatste review:
  Schoonmaak rolluiken-
  Snelle reactie. Het rolluik is weer lekker schoon.
 • ideaalbestrating
  ideaalbestrating
  Beoordeling: 5 van 55533 reviews
  Hovenier in Klaaswaal

  Ideaalbestrating is een stratenmakersbedrijf uit Zuid Holland. Het is een ideaal en gespecialiseerd bedrijf voor het aanleggen van tuinen. Mijn bedrijf is bekend om de klantvriendelijkheid, hierbij wordt er contact opgenomen en maak ik duidelijke afspraken met opdrachtgevers over de tijdsplanning prijsafspraken, service, garantie en over offertes. Ook een belangrijk punt is het kwaliteit van mijn bedrijf. De kwaliteit is gewaarborgd door de kennis en door de ruime ervaring.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Schitterende klus gedaan, enorm blij mee! Vlotte communicatie, heldere afspraken en ook gewoon twee hele prettige heren! Overleg op de momenten dat het moet en een mooi eindresultaat!

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Klaaswaal, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 970 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Klaaswaal

Andere vakmensen in Klaaswaal

Vind vakmensen bij jou in de buurt