Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Gelderswoude

 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75521 reviews
  Hovenier in Gelderswoude

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Voor het plaatsen van een schutting moesten op korte termijn meerdere dicke wortels van een al gerooide boom worden verwijderd. Krasi kon dit op hele korte termijn uitvoeren. We zijn heel tevreden!
 • GARDEN 2000
  GARDEN 2000
  Beoordeling: 4.7 van 54.75108 reviews
  Hovenier in Gelderswoude

  GARDEN 2000 voert alle denkbare hoveniersklussen uit, van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en wij bieden maandelijks abonnement aan voor tuin onderhoudt . Doordat GARDEN 2000 al ruim 7jaar als hoveniersbedrijf tuinklussen heeft uitgevoerd, kun je erop rekenen dat we ook jouw tuinklus vakkundig uitvoeren. Tot snel !

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  In de regen een tuin ophogen was niet prettig. Ze hebben hun werk goed gedaan. Vriendelijke dame aan de telefoon. Reageren snel en marktconform geprijsd.
 • No13
  No13
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Hovenier in Gelderswoude

  Als je op zoek bent naar een Hovenier in Delfgauw en omgeving dan kan ik je verder helpen. Ik lever bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan mijn klanten. Heb je hulp nodig bij Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Tuinonderhoud... of een andere klus? Stuur mij dan een bericht, zodat we ik je kan helpen en je van een offerte kunnen voorzien. Of kijk op mijn website yvosonneveld Met vriendelijke groet Yvo

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Moet nog starten maar snelle reactie, helder en duidelijk,goede kennis en adviezen. Half mei start de opdracht kijk ernaar uit
 • MS Building
  MS Building
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Hovenier in Gelderswoude

  Heb je een Klusbedrijf nodig in Zoetermeer of omgeving? MS Building kan je helpen met alle klussen die een Klusbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Harde werkers, hebben in anderhalve dag tijd de hele tuin leeggehaald, afgevoerd en opnieuw bestraat. Erg tevreden!
 • M. Haryouli
  M. Haryouli
  Beoordeling: 4.8 van 54.8586 reviews
  Hovenier in Gelderswoude

  Mijn interesse voor het vak komt voort uit passie en liefde voor het creëren van een mooie leef omgeving

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Super snelle reactie . Hij kon de dag erna gelijk komen en heeft ons top geholpen!
 • Mantjes Tuinen
  Mantjes Tuinen
  Beoordeling: 4.8 van 54.85124 reviews
  Hovenier in Gelderswoude

  Mantjes Tuinen is gespecialiseerd in het aanleggen van bestratingen, beplanting en alles wat u maar in de tuin kan wensen. Mantjes Tuinen is gevestigd in Reeuwijk. De klant staat altijd op nummer 1 en wij zorgen dat altijd alle afspraken netjes nagekomen worden. www. mantjestuinen. nl Instagram: @mantjestuinen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer goede begeleiding en communicatie. Aanrader!
 • Pater Groendiensten
  Pater Groendiensten
  Beoordeling: 4.6 van 54.6537 reviews
  Hovenier in Gelderswoude
  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Professioneel, vriendelijk in de omgang en werkt erg netjes. Echt een aanrader !
 • Azab's Solutions
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Hovenier in Gelderswoude

  LET OP!!! Bij het opvragen van een prijsindicatie zonder de klus te laten uitvoeren, worden de Leadkosten in rekening gebracht. Voor elke klus wel een oplossing!! Kasten vanaf €75 Bedden monteren vanaf €65 Verwijderen van behang €7,50 per m2 Overige werkzaamheden zoals snoei of verwijder werkzaamheden in de voor of achtertuin, hulp bij grofvuil, Gipswanden plaatsen,Isoleren, Rails hangen of andere werkzaamheden in overleg. Let op! Exclusief parkeerkosten!

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Ik ben zeer tevreden met het resultaat. De mannen hebben mijn verwaarloosde tuin goed onderhanden genomen en struiken verwijderd en gesnoeid. Communicatie verliep prima en ze hebben hard gewerkt. Voor een volgende klus zou ik ze zeker weer inhuren.
 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95786 reviews
  Hovenier in Gelderswoude

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 10 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Sloopwerken -Transport - Afvoeren - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 4 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Berrouwbare, goede en vriendelijke service. Heel blij mee.
 • Rijsbergen Hovenier
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Hovenier in Gelderswoude

  Rijsbergen Hovenier, de specialist in het aanleggen van sierbestrating, tuinrenovatie en grondverzet. Inmiddels al 30 jaar in het vak, naast een berg aan eigen ervaring werk ik samen met ervaren vakmannen om zo altijd het beste resultaat te kunnen behalen. Vragen of advies nodig, ik sta 24/7 voor u klaar!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Onze voortuin moest worden bestraat met oude waaltjes. Dit was vooraf duidelijk doorgenomen waarop de stratenmaker aangaf dat dit zijn specialiteit was. Ondanks dat heeft hij woensdag een begin gemaakt aan de voortuin en besloot donderdag te melden dat ze geen zin hadden om het af te maken. Ze hebben hun spullen opgehaald en zijn vertrokken.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Gelderswoude, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1203 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Gelderswoude

Andere vakmensen in Gelderswoude

Vind vakmensen bij jou in de buurt