Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Den Bommel

 • Hoveniersbedrijf #A.V.
  Hoveniersbedrijf #A.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65196 reviews
  Hovenier in Den Bommel

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Duidelijke afspraken en klus snel en kundig geklaard
 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75521 reviews
  Hovenier in Den Bommel

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Voor het plaatsen van een schutting moesten op korte termijn meerdere dicke wortels van een al gerooide boom worden verwijderd. Krasi kon dit op hele korte termijn uitvoeren. We zijn heel tevreden!
 • GARDEN 2000
  GARDEN 2000
  Beoordeling: 4.7 van 54.75108 reviews
  Hovenier in Den Bommel

  GARDEN 2000 voert alle denkbare hoveniersklussen uit, van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en wij bieden maandelijks abonnement aan voor tuin onderhoudt . Doordat GARDEN 2000 al ruim 7jaar als hoveniersbedrijf tuinklussen heeft uitgevoerd, kun je erop rekenen dat we ook jouw tuinklus vakkundig uitvoeren. Tot snel !

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  In de regen een tuin ophogen was niet prettig. Ze hebben hun werk goed gedaan. Vriendelijke dame aan de telefoon. Reageren snel en marktconform geprijsd.
 • Oosterlaan Project Support
  Oosterlaan Project Support
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Den Bommel

  Tuinonderhoud bij particulieren en bedrijven. In het bezit van eigen bus met aanhanger. Ook eigen materiaal voor tuinonderhoud Ik kom altijd eerst langs om kennis te maken en naar het werk/ opdracht te bekijken. Ik bespreek zaken / opties liever“ face to face”. -tuinonderhoud -budget tuinrenovatie -bestrating /beplanting verwijderen inclusief afvoer -beplanting Mvg Harald Oosterlaan Tuinonderhoud

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Harald is een harde werker, denkt mee, houdt zich aan zijn afspraken en is een nuchtere, gezellige vent. Ik kan hem absoluut aanbevelen!
 • Jvs verhuur
  Jvs verhuur
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Hovenier in Den Bommel

  Lees aandachtig !Aanvragen graag via WhatsApp of sms ik ben Jan van beroep kraanmachinist gww en overslag ik heb ruime ervaring in bestratingen en metselen bediening van div machines Zie nr bij foto voor contact Bel of WhatsApp onderstaand nr of Gmail of Facebook pagina jvs verhuur Beller is sneller aanvraag graag via WhatsApp of mail JvSverhuur@gmail

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goede communicatie, komt afspraken na en bestrating is heel mooi aangelegd. Wij zijn zeer tevreden.
 • B.S. grond weg en waterwerken
  B.S. grond weg en waterwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7528 reviews
  Hovenier in Den Bommel

  ZZPer met veel werkervaring en vakkennis. Gespecialiseerd in de aanleg van bestrating: * Sierbestrating * Keramische tegels * Natuursteen tegels * Ambachtelijk straatwerk * Terreinverharding Maar ook voor het plaatsen van schuttingen, houten vlonders, beschoeiing, afwatersystemen en het aanleggen van graszoden of kunstgras kunt u bij mij terecht. Vakwerk met garantie voor betaalbare prijzen. Voor bedrijven en particulieren

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  De bestrating in de tuin is super gelegd. BS is een vriendelijke professional die mee denkt en heel netjes werkt 👍🏻
 • BK Tuinonderhoud
  BK Tuinonderhoud
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Hovenier in Den Bommel

  Heb je een Hovenier nodig in Rotterdam of omgeving? kan je helpen met alle klussen die een Hovenier voor je kan uitvoeren, zoals Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Grote eik in achtertuin snel en vakkundig weggehaald, inclusief stronk. Erg fijne samenwerking en werkt netjes. Mocht zijn materiaal zonder problemen gebruiken om andere boom te snoeien, en nam gelijk ook even een stronk mee van een andere boom. Aanrader dus.
 • Bruijnzeelagro
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Den Bommel

  Ben je op zoek naar een Aannemer, Loodgieter? Dan kun je in Piershil bij Bruijnzeelagro terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Funderingen en heiwerken, Sloopwerk algemeen, Grond afgraven of egaliseren, Puin of meubilair afvoeren en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  De klus is netjes gedaan ben zeer te vrede. Ze werken netjes en ruimen alles goed op.
 • N.o.V bestrating
  N.o.V bestrating
  Beoordeling: 4.5 van 54.5522 reviews
  Hovenier in Den Bommel

  Straatemaker/riool,grondwerk In bezit van een kraan Straatwerk afgraven en. Riool werk . Bomen rooie sloopwerk Mijn Telfoon is ..-23113177 Trucje even de twij cijfers er voor plakken en bel mijn of app me direct offerte

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Nordin reageert snel op werkspot, komt ook snel langs. Helaas is het daar ook bij gebleven. De beloofde offerte en datum is er nooit gekomen. We hebben eieren voor ons geld gekozen en inmiddels een betrouwbaarder persoon gevonden.
 • TH Tuinen
  TH Tuinen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Hovenier in Den Bommel

  Bent u opzoek naar een hovenier in de regio Zuid-Holland? Wij helpen u verder! Ons takenpakket bestaat uit: Tuinaanleg/renovatie, Tuinonderhoud en Boomverzorging.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Fijne gasten die goed werk verrichtten. Communicatie vooraf was duidelijk en afspraken werden nagekomen. Zou deze mannen zeker aanbevelen.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Den Bommel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 705 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Den Bommel

Andere vakmensen in Den Bommel

Vind vakmensen bij jou in de buurt