Vind witgoed monteurs in Den Bommel

Op zoek naar witgoed monteurs in Den Bommel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele witgoed monteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde witgoed monteurs in Den Bommel

 • ElectroMarkt
  ElectroMarkt
  Beoordeling: 4.6 van 54.65157 reviews
  Witgoed monteur in Den Bommel

  ElectroMarkt kan je helpen met witgoed reparaties, installaties en vervanging. Flexibel en ruim inzetbaar. Wij hebben monteurs in regio Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant en Utrecht.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  De monteur kwam langs voor mijn defecte oven, hij gaf aan dat er een onderdeel besteld moest worden, en dat zou hij doen. Daarna nooit meer iets van hem gehoord, hij was volledig onbereikbaar. Vreemd. Uiteindelijk heb ik een nieuwe oven gekocht.
 • NENTEX
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Witgoed monteur in Den Bommel

  kan je helpen met je Elektricien klus in Dinteloord en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Elektra aanleggen of repareren, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren... te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Onze oven laten repareren door Nentex. De monteur was super vriendelijk en heeft het probleem snel opgelost. Bleek dat het er een nieuwe display in moest. Deze had hij na communicatie besteld en hiermee het probleem verholpen. Blij met de service!
 • 313witgoedreparatie
  313witgoedreparatie
  Beoordeling: 4.7 van 54.75134 reviews
  Witgoed monteur in Den Bommel

  Wij rekenen geen voorrijkosten en zijn daarom gegarandeerd de goedkoopste witgoed monteurs. Wat wij wel rekenen is de storingsdiagnose, deze bedraagt €69,- (inclusief BTW + 15 minuten reparatietijd) Per extra 15 minuten €24,5 Gebruik van nieuwe, originele onderdelen. (geen replica of namaak) Geen parkeerkosten. 6 maanden garantie op de reparatie, 3 maanden op onderdelen. Professionele witgoed monteurs. Gratis preventie advies om toekomstige reparaties en defecten te voorkomen. Zakelijke tarieven: €90 inclusief 15 minuten – 24,5 euro per extra kwartier   Prijzen kunnen per merk en product verschillen. In vergelijking met de concurrentie zijn wij gegarandeerd de goedkoopste. Onze witgoed monteurs kunnen in 90% van de gevallen het probleem binnen 15 minuten verhelpen.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  De monteur was zeer vriendelijk maar haalde de magnetron uit elkaar terwijl heh gewoon een gesprongen stop bleek te zijn. Duurde 40 minuten waardoor ik het gevoel achteraf heb bekocht te zijn.
 • J.T.E. Jos Termorshuizen Electronica
  J.T.E. Jos Termorshuizen Electronica
  Beoordeling: 4.6 van 54.6554 reviews
  Witgoed monteur in Den Bommel

  JTE is een bedrijf wat ruime ervaring heeft in het herstellen en aanleggen van elektrotechbische installatie's tevens ruime ervaring met domotica, computernetwerken, en camera systemen. Ruime werktijden en ook beschikbaar in de avond uren.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Beloofd terug te bellen en een afspraak te maken maar helaas niks meer gehoord heel jammer Eerst wel goed contact moet ik zeggen maar daarna helaas niks meer en ga er niet achter lopen
 • Barini
  Barini
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Witgoed monteur in Den Bommel

  STRAK & STREEPLOOS HET PLAFOND EN WANDEN SCHILDEREN? | Laat Het Snel & Vakkundig Spuiten! - Vooraf een vrijblijvende offerte - Snel geregeld - Geen voorrijkosten - Ook 's avonds en in het weekend Voordelen Latex Spuiten i.p.v. Verf Rollen - Sneller - Voordeliger - Geen kleurverschil omdat het oppervlak gelijkmatig wordt gespoten - Geen banen, dit gebeurd met rollen wel - Geen tot nauwelijks geen structuur Wij komen vrijblijvend langs, zijn altijd bereikbaar, snelle service en garantie op ons werk. Stuur een bericht en vraag eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aan.

  Laatste review:
  Top service! Hoge kwaliteit en snel geregeld.
 • PATRIK AFBOUW
  PATRIK AFBOUW

  Nieuw op Werkspot

  Witgoed monteur in Den Bommel

  Hallo, ik ben vooral gespecialiseerd in. afbouw van wanden en plafonds van gipsplaat, mijn ervaring is ruim 6 jaar. Ik besteed veel aandacht aan gedetailleerd werk. Maar ook kleine doe-het-zelfklussen zijn geen probleem, werk rondom het huis. Door het werk persoonlijk te inspecteren, kan er meer duidelijkheid komen over wat wel en niet kan. Mijn standplaats is 4794 RM Heijningen en ik werk binnen een bereik van maximaal 50-60 km. En heel belangrijk: mijn kennis van het Nederlands bevindt zich helaas nog in het beginstadium. Daarom heeft DUITS of ENGELS de voorkeur voor communicatie, bedankt voor uw begrip met vriendelijke groet Patrik Kleinhappel Patrik Afbouw

 • Galien Techniek
  Galien Techniek

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Den Bommel

  - Data (UTP) netwerk aanleggen, onderhouden en/of uitbreiden. - Het aanleggen van elektra en demontage van elektra woningen en bedrijfspanden. - Lampen ophangen en aansluiten. Noodverlichting, buitenverlichting, bedrijfs en huisverlichting. - Krachtstroom installaties aanleggen, wijzigen en/of uitbreiden. - Reparaties mobiele telefoons, laptops, tablets en meer. - Zonnepanelen inspectie. - Zonnepanelen installatie.

 • Klusbedrijf HTas
  Klusbedrijf HTas
  Beoordeling: 4.8 van 54.856 reviews
  Witgoed monteur in Den Bommel

  Geachte Klant. Ik ben HalilMurat Tas, eigenaar van Klusbedrijf HTas. Ik ben inmiddels al 17jaar werkzaam als schilder. Daarvan ben ik 9 jaar in dienst geweest bij een ander professioneel schildersbedrijf. Sinds 13...15 jaar heb ik met veel plezier mijn eigen schilder en klusbedrijf. mijn specialisme is houtrot reparatie, buitenschilderwerk en binnenschilderwerk. Tijdens de werkzaamheden ga ik secuur te werk met name de voorbereiding van het schilderwerk is essentieel om goede kwaliteit af te kunnen leveren.En natuurlijk de kwaliteit van de verf, daar om werk ik met producten Sigma, Silkens en Wijzonol. of andre merk , ook ben ik als professionele schilder aangesloten bij de Schildersvak. Kortom ik ga graag bij U aan slag. Als schilder pak ik alle werkzaamheden binnen en buiten op. Denk hierbij aan: - Sauswerk - Trappen schilderen - Ramen, deuren en kozijnen schilderen - Dakkapellen - En nog veel meer Ik pak deze werkzaamheden de hele week op. Dus als het nodig is dat ik 7 dagen achter elkaar werk is dit geen probleem. Uiteraard alleen als de werkzaamheden dit nodig hebben. Heeft u lieverd dat ik andere producten gebruik is dit ook bespreekbaar. Bij interesse Schroom niet om mij te benaderen met vragen, voor advies of een vrijblijvende offerte. HTaS Kus & Schilderbedrijf .

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Murat is een vriendelijke man die van aanpakken weet. Hij was op korte termijn beschikbaar en heeft ons hele huis, naar volle tevredenheid, aan de buitenzijde geschilderd.
 • JD Techniek
  JD Techniek

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Den Bommel

  Ik ben gespecialiseerd in het leveren en installeren van elektrotechnische beveiliginstallatie's zoals inbraakbeveiliging, Brandmeldinstallatie's, toegangscontrole, camera observatie en Intercomsystemen bij zowel particulier als Zakelijk. Ook kunnen wij u Elektra, data en Cai netwerken verzorgen. Ook in de avonduren. Ben in het bezit verklaring van betrouwbaarheid Diploma technicus beveiligingsinstallaties Diploma onderhouddeskundige brandmeldinstallaties

 • CGK Onderhoud

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Den Bommel

  Gespecialiseerde mechanische ventilatie monteur, voor zowel onderhoud en nieuwe installeren. Zeer handig en ervaren. Voor elke klus binnen en buiten/om het huis de juiste oplossingen. Ik ga zeer netjes te werk, regel jou probleem met een glimlach en altijd het beste resultaat

4.8

Top beoordelingen witgoed monteurs

Onze witgoed monteurs in Den Bommel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 81 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale witgoed monteurs in Den Bommel

Andere vakmensen in Den Bommel

Vind vakmensen bij jou in de buurt