Vind timmermannen in Voorhout

Op zoek naar timmermannen in Voorhout? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele timmermannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde timmermannen in Voorhout

 • baltus sloten service en montage
  baltus sloten service en montage
  Beoordeling: 4.6 van 54.6556 reviews
  Timmerman in Voorhout

  Paul Baltus Slotenmaker, de specialist als het gaat om: - Cilinders en sloten - Meerpuntsluitingen - Service en onderhoud - Spoedservice - Inbraakschade herstellen - Beveiliging - Kluizen - Horren -buiten deuren plaatsen -binnen deuren plaatsen Wij hanteren de skg3 norm, geven garantie en werken volgens de richtlijnen van het politie veilig keurmerk. Vooraf een duidelijke uitleg van onze werkzaamheden en kosten. Wij informeren u graag in een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden.

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Vakkundig, een echte specialist!
 • TipTop Montage
  TipTop Montage
  Beoordeling: 5 van 555234 reviews
  Timmerman in Voorhout

  》Traprenovatie, vloer legservice, meubelmontage《 [NEDERLANDS] + [ENGLISH] Geachte opdrachtgever, Tiptop montage is opgericht in 2016 met het doel om uw meubels/vloeren op een professionele wijze te monteren/leggen. Bij mij kunt u ook terecht voor demontage (bijvoorbeeld als u van plan bent om te verhuizen). Ik ben sinds 1999 (als kleine jongen op de meubelzaak van mijn vader) actief in deze branche. Tegenwoordig leg ik ook vloeren zoals tapijt, vinyl en laminaat. In 2016 ben ik als meubelmonteur gestart bij IKEA. Handig zo'n montageservice maar klanten vinden de montagekosten van 20% (over aanschafprijs) over het algemeen te duur. Monteren heb ik tot eind 2018 verricht waarna ik er voor gekozen heb om volledig zelfstandig verder te gaan. Ik ben niet beperkt tot alleen IKEA. Heeft u een kast elders gekocht vraag dan ook naar de mogelijkheden, denk aan JYSK, Meubella, Woonexpress, OTTO etc. De door mij gemonteerde meubels hebben een garantie van 12 maanden. Mocht er onverhoopt iets gebeuren dan kom ik kosteloos uw meubel(s) herstellen. De motto van tiptop montage luidt: 'uw meubel vakkundig ge(de)monteerd'. COPYRIGHT: Alle foto’s op mijn profiel is mijn eigendom. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf (Adnan Yolal). ==================================================== Dear client, Tiptop montage is established in 2016 with the aim of installing / laying your furniture / floors in a professional manner. You can also hire me for disassambly (for example if you are planning to relocate). I have been active in this industry since 1999 (as a young boy at Dad's furniture store). Nowadays I also lay floors such as carpet, vinyl and laminate. In 2016 I started as a furniture fitter at IKEA. İt is very handy such an assembly service but customers find the assembly costs of 20% (on purchase price) generally too expensive. I did this until the end of 2018, after which I chose to continue independently. I am not limited to IKEA alone. If you have purchased furniture elsewhere, ask me about the possibilities, such as JYSK, Meubella, Woonexpress, OTTO etc. OR visit Selek Interieur (my father's furniture store) because the furniture assembly service is completely free of charge. The furniture assembled by me has a 6 months warranty. If something unexpected happens, I will come and repair your furniture free of charge. The motto of tiptop montage is: 'your furniture (dis) assembled professionally'. COPYRIGHT: All photos on my profile belongs to me. These may NOT be reproduced, copied, published, stored, modified or used in any form, online or offline, without the prior written consent of the photographer (Adnan Yolal).

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Zeer vakkundig ter werk gegaan voor mijn 7 meter Pax kasten. Knap hoe Adnan dat helemaal alleen binnen 1 dag heeft gemonteerd. Vriendelijk en eerlijke man en vooral heel netjes.
 • Sobel Services
  Sobel Services
  Beoordeling: 5 van 55531 reviews
  Timmerman in Voorhout

  Www.sobelservicesnl Timmerman klussenbedrijf Ik accepteer alleen serieuze mensen en serieuze aanvragen met een geldig telefoonnummer en eventueel foto's m.v.g

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Rafaël is een echte vakman die met veel geduld en oog voor detail zijn werk uitvoert! Ondanks een sterk verouderde en niet meer helemaal rechte deurkozijn heeft hij de deur perfect kunnen plaatsen!
 • SPM Aannemers Company
  SPM Aannemers Company
  Beoordeling: 4.5 van 54.5523 reviews
  Timmerman in Voorhout

  hallo ik ben Pavlo eigenaar van spm aannemers company ik kom uit noordwijk an zee ik lever goed werk af met garantie voor een mooie en goedkope prijs de werkzaamheden worden netjes en goed uitgevoerd vriendelijke groet Pavlo

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Er zijn 4 nieuwe kunstof kozijnen,voordeur en dakraam geplaatst. Er wordt vakkundig snel en netjes gewerkt. Afspraken werden goed nagekomen en aannemer denkt met je mee. Zeer ervaren en vriendelijke medewerkers.
 • Timmerbedrijf Schelvis
  Timmerbedrijf Schelvis
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Timmerman in Voorhout

  Zzp timmerbedrijf Schelvis te Noordwijk. Werkgebied bollenstreek en omgeving. Gecertificeerde timmerman met ervaring. Niet onbelangrijk; goed verzekerd voor al het werk. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Degene die de klus komt opnemen voert het ook uit, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ik denk in mogelijkheden, Geen klus is te gek!

  Laatste review:
  Veranda aanleggen of vervangen-
  Komt zijn afspraken na. Net werk geleverd. Ik beveel Danny Schelvis iedereen aan 👍
 • Koozi Timmerman
  Koozi Timmerman
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Timmerman in Voorhout

  Koozi Timmerman is een specialist met twintig jaar ervaring, gespecialiseerd in het afwerken van flats, het inbedden van deuren, plinten en het bouwen van kleeding kasten

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Koozi Is goed en werkt snel! Hij kon ons goed advies geven, werkte hard en is heel vriendelijk. Hij heeft alles keurig afgewerkt.
 • Detafelmakers
  Detafelmakers
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Timmerman in Voorhout

  Wij verzorgen alles op het gebied van interieurbouw. Een persoonlijk ontwerp voor uw woonkamer, kantoor of bar, uitgevoerd met de hoogste kwaliteitseisen. Voor Detafelmakers is een persoonlijke service belangrijk. Wij willen exact ontwerpen en maken wat bij u past, of dit het perfecte TV-meubel is of een complete bar-inrichting. Ons proces van overleg, ontwerp en realisatie leid tot een persoonlijke en unieke interieur ervaring.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Fantastisch resultaat, werkt zeer precies en had het gehele project goed doordacht. Niet perse de hoogste snelheid wel kwaliteit!
 • Norbert Lecki Klusbedrijf
  Norbert Lecki Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Timmerman in Voorhout

  Norbert Lecki Klusbedrijf richt zich voornamelijk op badkamers renovaties, timmerwerken, algemeen schilderswerk, en onderhoud in en om het huis: alles onder een dak! Representatie en communicatie staan bij mij hoog in het vaandel. Vooral naar u als klant! Altijd zal ik zoveel mogelijk mijn best doen om indien mogelijk rekening te houden met uw wensen en er voor te zorgen dat de werkzaamheden voor u zo prettig mogelijk verlopen.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Heel goed. Norbert is een vakman. En zeker niet duur. En hij houdt zich aan afspraken.
 • Rame Decor
  Rame Decor
  Beoordeling: 4.6 van 54.6537 reviews
  Timmerman in Voorhout

  Aiman (Rame Decor), ik blijf in Nederland doen wat ik in Syrië geleerd heb; mooie dingen maken met hout en ander materiaal Ik heb bijna 38 jaar werkervaring, waarvan de laatste 7 jaar in Nederland als zelfstandig timmerman. Ik werk ook samen met andere colleges om groot klussen binnen de gewenst tijd af te ronden. Ik heb inmiddels een eigenwerkplaats en alle gereedschappen die ik nodig heb om ook hier weer mooie dingen te maken Vraag me vooral eens om foto's van de afgeronde klussen: op maat gemaakte deuren, tussenwanden en vloeren, meubels en buitentimmerwerk en etc

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  De kozijnen waren goed maar helaas niet goed ingemeten en daardooor een kier aan beide kanten die met deklat zijn afgewerkt. Daarnaast ontbrak kitwerk bij de ramen op aantal plekken en lagen kitten aan omderzijde ramen te diep (waardoor daar water in blijft staan). Dit laatste werd na contact afgedaan als iets dat de schilder maar moest doen. Een geleverd en niet passend dorpel is nog wel vervangen. Ik ben tevreden met de kozijnen maar de afwerking laat echt te wensen over helaas.
 • Flexibel Afbouw
  Flexibel Afbouw
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Timmerman in Voorhout

  Kwaliteit staat op nummer 1 binnen ons bedrijf. Graag komen wij langs om u woning weer tot een pracht plaatje temaken.

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Het begint allemaal bij communicatie en dat is uitstekend verlopen. Correct, duidelijk en to the point. Vriendelijk en zonder poespas. De afspraak is keurig nagekomen. De werkzaamheden zijn naar mijn mening goed en met aandacht voor detail uitgevoerd. Daarnaast toonde deze vakman veel dootzettingsvermogen. Er was sprake van onverwachte tegenslag met de apparatuur, wat extra tijd en veel energie vroeg. Zonder klagen is de klus afgemaakt, in de tropische warmte. Chapeau. Ik kan niet anders dan deze vakman van harte aanbevelen.

4.7

Top beoordelingen timmermannen

Onze timmermannen in Voorhout, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1127 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale timmermannen in Voorhout

Andere vakmensen in Voorhout

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt