Vind verhuisbedrijven in Voorhout

Op zoek naar verhuisbedrijven in Voorhout? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Voorhout

 • Flexibelverhuizen
  Flexibelverhuizen
  Beoordeling: 5 van 555108 reviews
  Verhuisbedrijf in Voorhout

  Wilt u voordelig verhuizen in heel Nederland of internationaal of het nu om iets kleins of complete inboedel gaat, wij maken geen onderscheid tussen klussen, iedere klus staat bij ons hoog in het vaandel Wij doen ook: ontruimen eventueel bezemschoon opleveren Piano vervoer Meubels of witgoed binnen uw bedrijf op woning verplaatsen Spoedverhuizingen Meubelvervoer Wij gaan zorgvuldig met uw bezit om zoals het inwikkelen met folie en dekens en uw spullen zijn ook verzekerd, kortom veilig betrouwbaar en goedkoop. Niwo vergunning aanwezig. Tevens kunnen wij uw oude witgoed of andere grofvuil mee nemen U mag gerust op elke moment van de dag contact opnemen, wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  goede communicatie op werkspot vooraf. Op korte termijn afspraak. Verplaatsing snel maar voorzichtig gedaan.
 • Handy Movers B.V.
  Handy Movers B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews
  Verhuisbedrijf in Voorhout

  Informatie over Handy Movers: Handy Movers is een verhuisbedrijf dat bestaat uit een team van ervaren verhuizers. Ons doel is om verhuizingen een nieuwe draai te geven door opdrachten uit te voeren met liefde en aandacht. Werkgebied en Regio: Handy Movers biedt haar hoogwaardige verhuisdiensten aan in heel Nederland, waardoor iedereen kan profiteren van onze professionele en betrouwbare service. Of u nu verhuist naar een nieuwe stad of slechts enkele straten verderop, ons ervaren team van verhuizers staat voor u klaar om uw verhuizing zo soepel en stressvrij mogelijk te maken. We zijn gespecialiseerd in het zorgvuldig en veilig verhuizen van kwetsbare en waardevolle goederen. Vertrouw op Handy Movers voor een zorgeloze verhuizing, waar u ook naartoe gaat in Nederland. Bedrijfsgeschiedenis: Handy Movers is opgericht door een groep ervaren verhuizers met een passie voor het vak. Sinds onze oprichting hebben we ons gericht op het bieden van hoogwaardige verhuisdiensten met persoonlijke aandacht voor elke klant. Relevante ervaring, werkzaamheden en specialisaties: Ons team heeft uitgebreide ervaring met het verhuizen van particulieren en bedrijven van verschillende groottes en complexiteit. We hebben ons gespecialiseerd in het zorgvuldig verhuizen van kwetsbare en waardevolle goederen. Relevante opleidingen en certificaten: Ons team van verhuizers is getraind en gecertificeerd om verhuizingen veilig en efficiënt uit te voeren. We blijven ons voortdurend bijscholen en trainen om onze vaardigheden te verbeteren en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de verhuisindustrie. Garanties en verzekeringen: We zijn volledig verzekerd voor alle verhuizingen die we uitvoeren.Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat we hun goederen veilig en op tijd zullen leveren. Overige informatie: Bij Handy Movers werken we alleen met hoogwaardige verhuisuitrusting en materialen om ervoor te zorgen dat uw spullen veilig en efficiënt worden verhuisd.Ons bedrijfsmotto is "Zorgeloos verhuizen met liefde en aandacht".

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  The movers are very friendly and helpful. The customer service is top. Downside: the estimated time was off so cause the ending cost much higher than expected. estimation we got was for 7 hours but we ended up 11 hours.
 • Teim verhuizen en ontruimen
  Teim verhuizen en ontruimen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7564 reviews
  Verhuisbedrijf in Voorhout

  Een kleine of grote verhuizing? wij behandelen iedere verhuizing met dezelfde uitgebreide zorg. Neem voor meer info contact met ons. Wij werken met een 24 uurs en 7 dagen per week service.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Schandalig! Nare sfeer, 2 van de 3 spraken geen NL, volledig ontoereikend materiaal voor een verhuizing, heel onzorgvuldig en lomp omgaan met onze spullen, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Zelfs de mensen in ons flatgebouw spraken er schande van. Onze tv doet het niet meer en daar wordt geen enkele verantwoordelijkheid voor genomen. En dan op het einde dienen we een bedrag af te rekenen, die vele vele malen hoger is dan is afgesproken! Ik ben afgegaan op de redelijke reviews, maar het lijken wel totaal andere mensen.
 • MG Works
  MG Works
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Verhuisbedrijf in Voorhout

  MG Works is je ideale partner als je een Verhuisbedrijf nodig hebt in Amsterdam en omgeving. Wij zijn vaak met spoed beschikbaar! We zijn gespecialiseerd in Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Opslag goederen en nog veel meer diensten die wij als Verhuisbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  quick in responding. fast service.
 • Orange Transport & Logistieke Dienstverlening
  Orange Transport & Logistieke Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 55558 reviews
  Verhuisbedrijf in Voorhout

  Graag bied ik mijzelf aan als transporteur van verschillende goederen tegen een tarief van € 1,25 per kilometer tot en met drie kuub, daarnaast een 20 m3 bakwagen tegen het tarief van €1,50 inclusief verzekerde lading, chauffeur diesel etc De prijs wordt berekend van A, de laad plek van de opdracht gever naar B, het opgegeven los adres. Mochten er laad en los tijden bijkomen die langer dan 15 minuten in beslag nemen, dan gebeurt dat in overleg van, maar met een bedrag van €30,00 per uur. Er worden geen extra voorrij kosten berekend. Mochten er tol of veer boot kosten gemaakt worden, dan komen deze voor rekening van de opdrachtgever. Van pakje tot pallet, voor binnen en buitenland. MVG Bart v Beukelen

  Laatste review:
  Verhuizing zakelijk-
  I am late into writing this review, however the service was great!
 • DMT Enterprise
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Verhuisbedrijf in Voorhout

  Als je op zoek bent naar een Verhuisbedrijf in Amstelveen, dan kan DMT Enterprise je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Verhuizen binnen hetzelfde gebouw of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Prima interne verhuizing in 2 keer gedaan. Plaatmateriaal, bouwmateriaal en fitness apparatuur. Snel en goed!
 • Decoratieplant
  Decoratieplant
  Beoordeling: 4.5 van 54.559 reviews
  Verhuisbedrijf in Voorhout

  Welkom op mijn werkspotprofiel. Ik wil mij Berry van Neyhof. Ruim 10 jaar run ik mijn bedrijf Decoratieplant waarmee ik ben begonnen met het onderhouden van tuinen bij particulieren en bedrijven. Ik heb hierin een vaste klantenkring opgebouwd waarvan diverse al vanaf de eerste dag hun tuin door mij laten doen en nooit meer zijn veranderd van vakman. Buiten het snoeien,maaien,plaatsen van planten en bomen en afvoeren van afval importeer ik ook olijfbomen en andere mediterrane bomen en planten uit Spanje en Italië. Ik kan u alles vertellen over deze producten. Wij onderhouden en slaan deze producten zelf op waardoor goede kwaliteit een garantie is. Onze kracht is: - betrouwbaarheid - uitstekende service - afspraak is afspraak - uitstekende vakkennis - scherpe prijs Dit werk is voor mij zowel mijn inkomstenbron als mijn hobby, en de liefde die ik voor het vak heb straalt uit in het resultaat. Ik hoop ook u spoedig te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Berry Nijhof

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Good job
 • Recycling IJmond

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Voorhout

  Bezemschoon opleveren Recycling IJmond ontruimt en ontzorgt Als een dierbare ziek wordt of overlijdt, kan het ontruimen van de woning een belastende taak zijn. Naast het leeghalen wordt er ook van u verwacht dat u de woning bezemschoon oplevert. Dikwijls moet dit binnen een korte periode geregeld zijn. Wij kunnen bijna elke spoedklus in de regio Noord Holland aan en maken ter plekke een offerte. Recycling IJmond werkt in principe altijd gratis, als de achtergebleven spulletjes en meubels niet verkoopbaar zijn of niet kostendekkend zijn, maken wij ter plaatse een zeer concurrerende offerte. Deze online offerte is uiteraard gratis en geheel vrijblijvend. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Onze diensten INVENTARISATIE Voordat wij een order accepteren, komen wij altijd even langs om de werkwijze te bespreken. Ook bekijken we de locatie van de woning: is deze makkelijk te bereiken voor onze wagens? Door onze jarenlange ervaring zien wij snel wat er moet gebeuren. In principe zijn onze diensten gratis. Wij proberen onze verdiensten uit de opbrengst van de achtergebleven huisraad te halen. Uiteraard moeten wij kostendekkend kunnen werken. Als er te weinig achterblijft, maken wij gratis een vrijblijvende offerte. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- ONTRUIMING Wij nemen al het werk uit handen, hoe prettig is dat? U hoeft niets in te pakken. U hoeft niets te tillen of te sjouwen. U hoeft geen vloerbedekking en ondervloeren te verwijderen. U hoeft zelf geen afval af te voeren of spullen weg te brengen. Uw schuur wordt leeggehaald. Uw tuin kunnen we snoeien, struiken en bomen kunnen we zelfs helemaal verwijderen. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- AFWERKING Bezemschoon is bij ons echt bezemschoon! Vloeren, muren, plafonds pakken wij grondig aan. Ook uw tuin en schuur worden meegenomen, niets wordt vergeten. Uw keukenblok, toilet en doucheruimte hoeft u niet schoon te maken, dat doen wij voor u. Schroeven en pluggen halen we uit de muur, gaatjes worden dicht geplamuurd. Wij werken uw woning of bedrijf tot in de kleinste puntjes af. Kortom: Wij Ruimen Op! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- WONINGBOUW Ons voordeel ten opzichte van een regulier kringloopbedrijf: wij gaan voor een totale oplevering. Tenslotte regelen wij daarom alles voor u met de woningbouwvereniging. Een kleine moeite voor ons, een groot plezier voor u!

 • Snellebudgetverhuisservice
  Snellebudgetverhuisservice
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Verhuisbedrijf in Voorhout

  *We hebben al vele duizenden tevreden klanten mogen verhuizen. Onze referenties spreken voor zich. Als allround verhuisbedrijf nemen wij complete verhuizingen voor particulieren en bedrijven uit handen. We zijn ook in te schakelen als verhuishulp, voor meubeltransport en voor de huur van verhuiswagens & verhuisliften. Het complete overzicht van onze dienstverlening. *Wij zijn tot €50,000 verzekerd per gebeurtenis. * Verhuismaterialen, inpakmaterialen, handyman enz. * Ontruiming en grofvuil ook mogelijk bij ons. *Wij hebben alleen gediplomeerde, zeer ervaren verhuizers in dienst. U kunt altijd uit gaat van onze professionaliteit. *Bij ons geen onverwachte verrassingen. Vaste prijzen en als we een keer langer door moeten staan we gewoon voor u klaar. 2017 De oprichting van dit geweldige bedrijf was een feit! 2018 Veel succes geboekt en inmiddels al honderden geholpen met hun verhuizing, we zijn uitgebreid tot een betrouwbaar bedrijf. 2019 We zijn uitgeroepen tot meest klantvriendelijke verhuis service van Zuid Holland, WhatsApp contact ingesteld. 2020 Inmiddels al duizend verhuizingen gedaan en ook de oprichting van sociaal media accounts werd een feit. 2021 Veel internationale verhuizingen gedaan, inmiddels ook een waar begrip in België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland en Portugal. 2022 Nog steeds zijn we erg gepassioneerd over het doen van succesvolle en vlotte verhuizingen.

  Laatste review:
  Transport (piano, meubilair, voertuigen)-
  Snel en geheel volgens afspraak boxspring opgehaald en gebracht
 • City Silks Services
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Voorhout

  City Silks Services Gespecialiseerd in verhuizing particuliere/zakelijk. Transport klein/groot 24/7

  Laatste review:
  Transport (piano, meubilair, voertuigen)-
  He was very helpful and nice during the move. He helped with loading and unloading the laminate packs, which would have been a quite daunting task otherwise. Happy that I got him at the right time.

4.8

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Voorhout, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 147 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Voorhout

Andere vakmensen in Voorhout

Vind vakmensen bij jou in de buurt