Enkele van onze best beoordeelde metselaars in Voorhout

 • Witkamp Metselwerken
  Witkamp Metselwerken
  Beoordeling: 5 van 55551 reviews
  Metselaar in Voorhout

  Witkamp Metselwerken Metselt voor u de projecten die u heeft. Zowel in de particuliere sector als in de grote bouw. Voegd u gevel weer als nieuw (restauratie werken) bijv scheurherstel, stenen vervangen schoorsteen renovatie. Oude voegen vervangen voor nieuwe. Binnen muren lijmen zoals ytong kalkzandsteen en Gibo wanden Stucadoorsklussen voor mooie gladde strakke muren en plafonds. Al meer dan 18 jaar ervaring Werk met passie voor mn werk.

  Laatste review:
  Binnenmuur metselen-
  Erg blij met het eindresultaat! De opdracht is netjes en vakkundig afgerond. Ook de communicatie verliep soepel zonder verassingen. Zeker een aanrader voor metselwerk binnen en buiten!
 • BBB Sloopwerken Constructiebouw
  BBB Sloopwerken Constructiebouw
  Beoordeling: 5 van 555179 reviews
  Metselaar in Voorhout

  Hallo! Ik ben Bert van BBB Sloopwerken Constructiebouw, BBB staat voor Bert’s Bouw Bedrijf. Dat zijn eigenlijk 2 woorden, maar dit klinkt leuker. We hebben zelfs een eigen partij in de 2e kamer ;) We kunnen naast slopen ook (op)bouwen. We bouwen muren van cellenbeton, bouwen /vernieuwen vloeren en plafonds. We hebben tevens een professionele timmerman in huis voor het bouwen van o.a. nieuwe vloeren, vlieringen en plafonds. Mijn vakmensen en ik zetten ons graag in om u netjes te helpen en van dienst te zijn. Wat we doen, doe we goed. Precies en punctueel in onze specialisaties. Afspraken maken we samen vooraf in alle eerlijkheid en duidelijkheid. Mocht u serieus interesse hebben om door ons uw klus te laten doen, reageert u dan? Specialisaties Sloop & Bouw; Zakelijk & Particulier: * Verwijderen draagmuren, plaatsen stalen draagbalk / staalportaal incl gipsbekleden stucklaar maken * Strippen: woningen, winkels en kantoren * Sloopwerken: vloeren, plafonds, muren, schoorstenen, openhaarden, keukens, badkamers, wc’s, schuren, bijgebouwen, garages, loodsen en complete woningen * Diamantzagen: muren, deuropeningen * Stempelwerk, draagmuren, draagbalken, plaatsen lateien * Freeswerk: sleuven en wandcontactdozen * Ontruimingen: woningen en bedrijven * Afvoeren: puin, grofvuil, straatwerk * Tuinen: kettingzagen van bomen, uithalen bestrating * Bouwen van cellenbeton muren * Bouwen van nieuwe houten balken vloeren * Storten van beton met wapening * Aanhelen van dakbeschot en dichten van daken * Isoleren van vloeren en plafonds * Gipsplaten plaatsen Wie weet tot snel! Met vriendelijke groet, BBB Sloopwerken Constructiebouw Bert van Vliet Vinkenkade, Vinkeveen BBBSloopwerken gmail com Sterk in zwaar werk 💪🏼 Kwaliteit wint altijd 🥇

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Ik ben enorm tevreden over de diensten van BBB Sloopwerken. Het werk dat ze hebben geleverd was van topkwaliteit, en dat ook nog eens voor een zeer redelijke prijs. Bovendien werd het werk snel en efficiënt uitgevoerd. Wat het hele proces nog aangenamer maakte, was het vermogen van de vakmensen om goede gesprekken aan te gaan. Kortom, ik kan BBB Sloopwerken ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professioneel sloopwerk van hoge kwaliteit. Vijf sterren van mij!
 • VerbouwNow
  VerbouwNow
  Beoordeling: 5 van 55529 reviews
  Metselaar in Voorhout

  Klein bedrijf met jaren ervaring in het burgerwerk. Timmer-, onderhouds- en renovatiewerk.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Mart reageerde snel op mijn vraag om 2 deuren te repareren. Kwam gelijk langs om het werk op te nemen en mij uit te leggen wat er wel en niet kon. Duidelijke prijsopgave ook. Binnen een paar dagen 2x langs geweest en prima werk geleverd. Goed toegelicht en zeer netjes afgewerkt. Als ik weer zo'n klus heb bel ik Mart
 • A&T Metselbedrijf
  A&T Metselbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Metselaar in Voorhout

  Hallo, Mijn naam is Adem en mijn bedrijf heet A&T metselbedrijf. Het betreft een eenmanszak die ik in 2018 mij begonnen. Doordeweeks werk ik voor grote aannemers als metselaar in de nieuwbouw nu wil ik graag wat extra bijverdienen door soms metselklusjes aan nemen. U kunt van mij kwaliteit en goed werk verwachten, metselen is mijn werk, heb meer dan vijftien jaar ervaring. U kunt me gerust inschakelen voor metselklusjes in en rond huis voor redelijke prijs. Met vriendelijke groet, Adem Taylan

  Laatste review:
  Buitenmuur plaatsen-
  Erg prettig in de communicatie. Hij heeft bij ons een tuinmuur met poeren gemetseld, het resultaat is fantastisch!! Werkt erg netjes, het is een echte vakman!
 • Metselbedrijf M.van Vliet
  Metselbedrijf M.van Vliet
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Metselaar in Voorhout

  Mijn naam is Michael van Vliet dé metselaar uit Aalsmeer. Ik zit al 25 jaar in het vak en ik ben specialist metselaar gespecialiseerd in renovatie en restauratie projecten. Mocht u interesse hebben dan kom ik graag met u in contact om kennis te maken en uw wensen te bespreken. Graag duidelijk aangeven wat u wilt op de aanvraag. Anders reageer ik niet. Check ook even mijn foto's.

  Laatste review:
  Buitenmuur plaatsen-
  Michael is een vakman, werkt snel en netjes. Hij heeft de achter gevel nieuw gemetseld en de voorgevel gerestaureerd op sommige plekken. Ik kon er goed mee samen werken en ook veel gelachen. Volgend project bel ik hem weer!
 • Van Yperen Onderhoud
  Van Yperen Onderhoud
  Beoordeling: 4.4 van 54.45187 reviews
  Metselaar in Voorhout

  ..

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Onze gevel is perfect hersteld, ben er heel blij mee. De originele stenen voorzichtig verwijderd en daarna weer keurig teruggeplaatst. Voegen is ook netjes gebeurd en ik ben blij dat er nu ook een loodslab is geplaatst (foutje bij de bouw). Zeer professioneel bedrijf. Bedankt Ton (ehm, heer van Yperen) !!
 • W.kerklaan klus- en metselwerk

  Nog geen reviews

  Metselaar in Voorhout

  Ik ben Wouter 19 jaar en kom uit Voorhout Ik ben al 3 jaar actief als metselaar. IkBen gespecialiseerd in metselwerk en voegwerk. Ik heb een metsel diploma niveau 2 en verder heb ik een vca certificaat. Het gaat mij er om dat de communicatie tussen de opdrachtgever en mij goed is en goed en mooi opgeleverd werk staat boven aan Met vriendelijke groet, wouter kerklaan

 • de vreugd gipsbouw
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Metselaar in Voorhout

  We zijn 4 ondernemers die de handen ineen geslagen hebben, werken al 6 jaar samen. Momenteel zijn we bezig met het plaatsen van scheidingswanden in huizen en gebouwen, Het betreft gibo wanden. Dit werk doe ik zelf al 16 jaar, in team verband 6 jaar.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Zeer slecht bedrijf. Prijs afgesproken geeft aan zoveel jaren ervaring etc. Kwam zaterdagochtend hij had niet alle spullen bij dus hij zegt 1,5 uur later via bericht spullen niet gevonden zoek maar iemand anders. Dit zegt al voldoende hoe mensen daadwerkelijk werken. Geen aanradder.
 • G. van der Plas metselbedrijf
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Metselaar in Voorhout

  Voor tuinmuurtjes of aanbouwen. Ook voor andere kleine reparaties of kleine stukjes metselwerk ben je bij juiste adres Neem een kijkje op onze website Metselbedrijf G van der plas

 • Decoratieplant
  Decoratieplant
  Beoordeling: 4.5 van 54.559 reviews
  Metselaar in Voorhout

  Welkom op mijn werkspotprofiel. Ik wil mij Berry van Neyhof. Ruim 10 jaar run ik mijn bedrijf Decoratieplant waarmee ik ben begonnen met het onderhouden van tuinen bij particulieren en bedrijven. Ik heb hierin een vaste klantenkring opgebouwd waarvan diverse al vanaf de eerste dag hun tuin door mij laten doen en nooit meer zijn veranderd van vakman. Buiten het snoeien,maaien,plaatsen van planten en bomen en afvoeren van afval importeer ik ook olijfbomen en andere mediterrane bomen en planten uit Spanje en Italië. Ik kan u alles vertellen over deze producten. Wij onderhouden en slaan deze producten zelf op waardoor goede kwaliteit een garantie is. Onze kracht is: - betrouwbaarheid - uitstekende service - afspraak is afspraak - uitstekende vakkennis - scherpe prijs Dit werk is voor mij zowel mijn inkomstenbron als mijn hobby, en de liefde die ik voor het vak heb straalt uit in het resultaat. Ik hoop ook u spoedig te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Berry Nijhof

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Goed werk geleverd en komt zijn afspraken na. Voor volgende klussen nemen wij zeker weer contact op.

4.6

Top beoordelingen metselaars

Onze metselaars in Voorhout, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 105 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale metselaars in Voorhout

Andere vakmensen in Voorhout

Vind vakmensen bij jou in de buurt