Vind stukadoors in Scherpenisse

Op zoek naar stukadoors in Scherpenisse? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Scherpenisse

 • Riim Onderhoudswerken
  Riim Onderhoudswerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9532 reviews
  Stukadoor in Scherpenisse

  Veel ervaring in de bouw, waaronder schilder- en voegwerk, stukadoor en onderhoudswerk.

  Laatste review:
  Stucwerk buiten-
  Goede communicatie tussentijds over moment van uitvoering ivm weersomstandigheden. Netjes uitgevoerd werk. Doet gewoon zijn ding. Heel fijn.
 • Ammerlaan Bouwservice
  Ammerlaan Bouwservice
  Beoordeling: 4.8 van 54.85189 reviews
  Stukadoor in Scherpenisse

  Eerst heb ik de stucadoorsopleiding in rotterdam afgerond en na enige jaren ervaring opgedaan te hebben bij het stucadoorsbedrijf van mijn zwager ben ik als zzp-er 10 jaar geleden, voor mezelf begonnen. Voor evt grote klussen is er de mogelijkheid om met meerdere evaren stucadoors te werken.

  Laatste review:
  Stucwerk repareren-
  Snelle reactie en goed opgelost
 • Byurkyan Klussenbedrijf
  Byurkyan Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95112 reviews
  Stukadoor in Scherpenisse

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Snelle service, snel gewerkt en het resultaat is super!
 • De Groen Stuc
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stukadoor in Scherpenisse

  Ben je op zoek naar een Schilder, Stukadoor? Dan kun je in Nieuw-Vossemeer bij De Groen Stuc terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Binnenschilderwerk, Stucwerk binnen, Stucwerk buiten, Lijsten en ornamenten, Stucwerk repareren en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • beciré
  beciré
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stukadoor in Scherpenisse

  Welkom bij Becire, dé experts op het gebied van Beton Ciré. Wij zijn gepassioneerd door interieurdesign en hebben ons gespecialiseerd in het creëren van verbluffende, op maat gemaakte interieurs met behulp van Beton Ciré. Ons team van vakmensen en ontwerpers staat klaar om jouw interieurvisie tot leven te brengen.

  Laatste review:
  Zeker beveel ik Floors And Stairs aan vandaag onze trap laten doen met betonlook. Wesley super gewerkt en alles keurig opgeruimd top.
 • Bouwbedrijf Lohuis B.V.
  Bouwbedrijf Lohuis B.V.

  Nog geen reviews

  Stukadoor in Scherpenisse

  Nieuwbouw - Verbouw - Renovatie - A kwaliteit - Afspraak is afspraak - Zeer flexibel. Alles is mogelijk - Geen aanbetalingen

 • A. Lohuis Allround dienstverlening

  Nog geen reviews

  Stukadoor in Scherpenisse

  - Nieuwbouw - Verbouw - Renovatie

 • Witteman klus & onderhoud

  Nog geen reviews

  Stukadoor in Scherpenisse

  Ben je op zoek naar een Timmerman? Dan kun je in Scherpenisse bij Witteman klus & onderhoud terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Klusbedrijf Rijstenbil

  Nog geen reviews

  Stukadoor in Scherpenisse

  26 Jaar ervaring in de bouwsector, met name in de afbouw gespecialiseerd in wanden en plafonds.

 • Stukadoor Nicolae
  Beoordeling: 4.4 van 54.4517 reviews
  Stukadoor in Scherpenisse

  Mijn bedrijf is actief in Zeeland, Goes, Kapelle, Kamperland, Middelburg, Vlissingen, etc. Net als stukadoor heb ik 7 jaar ervaring en 2 jaar eigen bedrijf. Als werkactiviteit pleister ik binnen/buiten Ik werk met kwaliteitsmaterialen (Mp75, Gyproc Excelent, Gelband enz...) die mij helpen mijn werk gemakkelijker te maken en de resultaten zijn in lijn met de verwachtingen van mijn klanten.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Nicolae werkt snel en netjes. Daarnaast was hij ruim op tijd. Volgens afspraak gegaan. 50 m2 met moeilijke muren (boven trappengat ook).

4.7

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Scherpenisse, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 519 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Scherpenisse

Andere vakmensen in Scherpenisse

Vind vakmensen bij jou in de buurt