Vind sloopbedrijven in Lage Zwaluwe

Op zoek naar sloopbedrijven in Lage Zwaluwe? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Lage Zwaluwe

 • Andrzej Nosal
  Beoordeling: 4.9 van 54.9547 reviews
  Sloopbedrijf in Lage Zwaluwe

  Bedrijf met 15 jaar ervaring in de sloop en renovaties. Wij zijn beschikbaar in regio Noord Brabant maar buiten NB is ook geen probleem. In ons bezit zijn alle geerdschaap ook bobcat en minigraver. Wij doen sloop, opruiming en afvoeren.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Keurig op tijd Net werk geleverd Mooie prijs
 • Klussenbedrijf Kurkiewicz
  Beoordeling: 5 van 55528 reviews
  Sloopbedrijf in Lage Zwaluwe

  Div boor en freeswerk voor elektricien loodgieter. 10 ervaring. Ik heb goede gereedschap.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Goed en snel uitgevoerd.
 • Mertens Totaalbouw
  Mertens Totaalbouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.75172 reviews
  Sloopbedrijf in Lage Zwaluwe

  Mertens Totaalbouw is een bedrijf dat zich in de markt onderscheidt door het leveren van een hoge kwaliteit in combinatie met betrouwbaarheid. Wij hebben een ruime ervaring in alle facetten van het bouwen en onszelf door de jaren heen gespecialiseerd in het maken van muur doorbraken in constructieve muren. Wij bieden altijd de juiste balans tussen prijs en kwaliteit en behalen door overleg met de klant het gewenste resultaat.

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  Een zeer positief gevoel overgehouden aan Mertens Totaalbouw na het uitvoeren van deze klus. Prettige samnewerking en een vakman eerste klas! Oplossingsgericht en meedenkend in de vragen en wensen die ik had. Bij een volgende klus hoop ik zeker weer van zijn diensten gebruik te kunnen maken.
 • Koele Betonboringen
  Koele Betonboringen
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Sloopbedrijf in Lage Zwaluwe

  Koele Betonboringen / de Boorkabouter is je ideale partner als je een Betonboringen bedrijf nodig hebt in Dordrecht en omgeving. Ik ben gespecialiseerd in Betonboringen, zaagwerk en sleufwerk. Neem contact met mij op zodat ik je verder kan helpen en een offerte kan opstellen. Ook droogboren door betonwanden voor airco systemen behoort tot de mogelijkheden, dit kunnen niet veel betonboorders.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Aardige man die zijn werk serieus en netjes uitvoerd. Ben zeer tevreden over het resultaat en prijsafspraak.
 • Vroegh Betonwerk
  Vroegh Betonwerk
  Beoordeling: 5 van 55521 reviews
  Sloopbedrijf in Lage Zwaluwe

  Vroegh betonwerk is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwijderen van draagmuren en het plaatsen van staal constructies. tevens boren en zagen wij met diamant.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Top, goed uitgevoerd. mooie prijs, en lekker snel.
 • J.Vermeulen Groen & Grond
  J.Vermeulen Groen & Grond
  Beoordeling: 4.1 van 54.1510 reviews
  Sloopbedrijf in Lage Zwaluwe

  J.Vermeulen Groen & Grond Grondwerk Sloopwerk Bestrating Containerverhuur Machineverhuur Zand&grind

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snelle service, snel en netjes mijn bestrating gelegd maar na een paar dagen zaten de helft van de tegels los. Hierna bijna een jaar lang gebeld en afspraken gemaakt maar helaas niemand komen opdagen. Appjes / belletjes worden niet meer beantwoord. Zorg er dus voor als je deze man kiest, je zeker weet dat het goed is voor je betaald want aftercare bestaat hier niet.
 • Konak Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.8510 reviews
  Sloopbedrijf in Lage Zwaluwe

  Aannemersbedrijf gespecialiseerd in aanbouw.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Ali heeft ons zeer goed geholpen met deze klus. Hij denkt met e mee en heeft overal een oplossing voor. Werkt netjes voor een goede prijs. Voor iedereen die nog twijfelt een absolute aanrader. Ali, jij krijgt van ons 5 sterren!
 • verservices
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Sloopbedrijf in Lage Zwaluwe

  Ik werk als zzp' er en verricht diverse werkzaamheden zoals het verzorgen van opleidingen maar ook diverse sloop en graaf werkzaamheden

 • GraSlo
  Beoordeling: 4.8 van 54.8514 reviews
  Sloopbedrijf in Lage Zwaluwe

  GraSlo staat voor Graven en Slopen. Van het uitgraven van rioleringen tot het slopen / strippen van woningen, muren, badkamer, toilet, schoorsteen etc. Dit is een eenmans bedrijf.

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Gijs is een vriendelijke hardwerkende man. Communicatie verloopt soepel. Werkzaamheden zijn netjes en schoon opgeleverd. Als wij weer werkzaamheden hebben is Gijs de eerste die we gaan benaderen. Uitgevoerde werkzaamheden: Parketvloer verwijderen 50m2+ en startklaar opleveren voor partij die vloerverwarming komt frezen en installeren. Wij raden Gijs (Graslo) dan ook aan! Bedankt!
 • Adi klusjesman
  Adi klusjesman
  Beoordeling: 4.8 van 54.85163 reviews
  Sloopbedrijf in Lage Zwaluwe

  Hallo allemaal. Mijn naam is Adrian, Ik woon in Oosterhout. ik houd mij bezig met het repareren van schoorstenen ,sloop schoorsteen en het renoveren van huismuren. Ik houd me bezig met verschillende bouwwerkzaamheden, Met vriendelijke groet, Adrian.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Meer dan tevreden! Afspraken nagekomen en goed werk geleverd. Mooie prijs en prima kwaliteit! Daarnaast erg vriendelijk en oprecht.

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Lage Zwaluwe, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 389 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Lage Zwaluwe

Andere vakmensen in Lage Zwaluwe

Vind vakmensen bij jou in de buurt