Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Lage Zwaluwe

 • Jay Kozijnen Service
  Jay Kozijnen Service
  Beoordeling: 5 van 555137 reviews
  Kozijnspecialist in Lage Zwaluwe

  Jay Kozijnen Service kan je helpen met je Kozijnspecialist, Klusbedrijf klus in Ridderkerk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over ,draaikiep ramen repareren en tocht vrij maken Sloten plaatsen of repareren, Deuren repareren, Buitendeuren repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Jay Kozijnen Service om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Op en top vakman. geeft advies hoe je het onderhoud moet doen. Ik zou iedereen aanraden deze vriendelijk vakman te nemen.
 • P.J. Bednarz Klussenbedrijf
  P.J. Bednarz Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9589 reviews
  Kozijnspecialist in Lage Zwaluwe

  Voor de afgelopen 11 jaar lang kozijn werkzaamheden in regio Zuid-Holland met garantie. -raam,deur stellen en reparatie -Omloop vervangen -Slot vervangen -Willen vervoegen

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  De ramen van ons kozijn functioneerde niet goed meer en Piotr heeft alles weer gemaakt. Echt super en we bevelen hem aan iedereen aan die een klus zoekt die hij voor je op zou moeten kunnen lossen!
 • glasvink
  glasvink
  Beoordeling: 5 van 55531 reviews
  Kozijnspecialist in Lage Zwaluwe

  glasvink kan je helpen met je Glaszetter klus in Breda, Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Glas zetten of vervangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met glasvink om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  professional and customer caring.
 • Spies Allround klusser
  Spies Allround klusser
  Beoordeling: 4.8 van 54.8523 reviews
  Kozijnspecialist in Lage Zwaluwe

  Ik ben Frank Spies en mede eigenaar van Fish World Spies vof. Vanaf 1995 zijn wij actief (geweest) in detailhandel- groothandel en in de aanleg van vijvers-waterpartijen- tuinen en diverse klussen in- en rondom het huis. Wij hebben in de loop der jaren veel ervaring opgebouwd in vrijwel alle werkzaamheden in- en rondom het huis. Daarnaast hebben wij voor eventuele ondersteuning veel kontakten met goede vrienden die zelf als ZZp er actief zijn en beschikken over speciale vaardigheden. Voor schilderwerk en tegelwerk hebben wij echte specialisten op afroep beschikbaar. Wij hanteren voor ons zelf de volgende uitgangspunten: Helder en transparant zijn naar de opdrachtgever Geen overvolle agenda- geen lange wachttijden- en houden aan afgesproken planning. Een goede prijs/kwaliteit verhouding Graag komen wij voor overleg en advies vrijblijvend bij u langs Mvgr Frank spies

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Het vernieuwen van de boeidelen. De reparatie is prima uitgevoerd. Geen lange wachttijden. Errit
 • FES Kozijnen en Service
  FES Kozijnen en Service
  Beoordeling: 4.5 van 54.559 reviews
  Kozijnspecialist in Lage Zwaluwe

  Met vele ervaringen een frisse blik en het hart op de juiste plek helpen we je graag met onze specialiteit: kozijnen, deuren en schuifpuien. Met onze producten rijken we graag een warme huissfeer toe. Onze producten worden door vakmensen gemonteerd om de kwaliteit van het product te realiseren. We werken door heel Nederland vanuit onze standplaats in de omgeving van Dordrecht.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Emina, Sinan en hun team hebben een nieuw raamkozijn bij ons geplaatst. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. De communicatie verliep vlot en soepel, ze dachten mee met onze wensen. Ook hebben ze alles netjes achter gelaten na het installeren van het kozijn. Wij zouden FES zeker aanbevelen.
 • Ronald Smeekens Timmerwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8548 reviews
  Kozijnspecialist in Lage Zwaluwe

  Voor al u timmerwerken en diverse klussen o.a repareren rolluiken, bent u bij mij aan het goede adres

  Laatste review:
  Rolluik repareren-
  Vlot en goed uitgevoerd.
 • Capitein timmerwerken
  Capitein timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Kozijnspecialist in Lage Zwaluwe

  Hey mijn naam is jordi capitein En ben al 12 jaar werkzaam als timmerman in de bouw. Maar pas sinds 9 maanden voor mezelf Wat kunt u laten doen door Capiteintimmerwerken Van vloeren leggen, dakramen plaatsen/vervangen, deuren/deurkozijnen vervangen of nieuw zetten. Eigenlijk alles wat met timmerwerk te maken heeft. Niks is te gek! Ook het plaatsen van kunstof/houten kozijnen in uw woning is geen probeem. Wij kunnen ook het totaalpakket voor u uit handen nemen en de complete verbouwing regelen, net wat u wenst. Dus voor al uw klussen staat Capitein timmerwerken voor u klaar!

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Is vriendelijk, behulpzaam en denkt mee. Werkt heel vlot.
 • Holster Klussen
  Holster Klussen
  Beoordeling: 4.6 van 54.653 reviews
  Kozijnspecialist in Lage Zwaluwe

  HOLSTER KLUSSEN Mijn naam is Rick Holster en per januari 2021 ben ik als ZZP'er een klusbedrijf begonnen. Inmiddels heb ik al een aantal mooie projecten afgerond waaronder complete badkamerrenovaties, toiletrenovaties, laminaatvloeren, caravanbetimmering en diverse timmerwerkzaamheden binnenshuis zoals bijvoorbeeld de aftimmering van een washok, het realiseren van een trapkast, betimmering van een zolder, etc.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Onze toiletdeur was beschadigd. Via Werkspot met Holster Klussen in contact gekomen voor een nieuwe deur. Vanaf het 1ste contact liep alles zeer naar wens. Holster is netjes in de communicatie, houdt zich aan de afspraken en levert net werk af (en laat alles netjes achter, we hoefde niets meer te doen:-)). We zijn zeer tevreden.
 • Klusbedrijf JM
  Klusbedrijf JM
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Kozijnspecialist in Lage Zwaluwe

  Klusbedrijf jm is en bedrijf wat allerlei werkzaamheden uitvoert om het voor u makkelijker te maken. Voor veel verschillende klussen kunt u bij mij te recht denk dan bijv. aan, laminaat leggen, kozijnen vervangen, kozijn reparatie, kleine dingetjes ophangen, div. sloop werkzaamheden en div. dak werkzaamheden

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Prima geregeld en probleem opgelost.
 • JH Kozijnen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Kozijnspecialist in Lage Zwaluwe

  JH Kozijnen kan je helpen met je Schilder, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman klus in Dordrecht en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met JH Kozijnen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

4.8

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Lage Zwaluwe, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 867 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Lage Zwaluwe

Populaire diensten

Andere vakmensen in Lage Zwaluwe

Vind vakmensen bij jou in de buurt