Vind Slotenmakers in Lage Zwaluwe

Op zoek naar Slotenmakers in Lage Zwaluwe? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Slotenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde slotenmakers in Lage Zwaluwe

 • J.W Ganput Dienstverlening
  J.W Ganput Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 55588 reviews
  Slotenmaker in Lage Zwaluwe

  Als je op zoek bent naar een Slotenmaker in Utrecht omgeving De Meern, Vleuten, Maarssen, Nieuwegein enz. dan kan Debesteslotenmaker je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Sloten plaatsen of repareren? Stuur ons dan een bericht, zodat we je snel kunnen helpen met de montage!

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Jermaine is een top gast. Denkt mee en geeft advies. Ik had de app nog niet geïnstalleerd en ik kreeg al een telefoontje. Binnen een klein uurtje was hij bij het adres. Snel en vakkundig. Jammer dat hij alleen maar sloten doet. Want ik had hem graag willen vragen voor wat andere werkzaamheden. Jermaine thnx man. Voor je snelle service. Ik raad je aan iedereen aan. Je telefoonnummer heb ik opgeslagen.
 • Uit de Brandt
  Uit de Brandt

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Lage Zwaluwe

  Uit de Brandt is een algemeen klusbedrijf voor klussen in en om het huis, bedrijf of kantoor. Soms zijn er van die klussen die maar blijven liggen omdat de tijd ontbreekt, het juiste gereedschap of de handigheid. Het begint met een klein klusje, maar de lijst kan snel langer worden. Maar om daarvoor nou meteen een aannemer of een onderhoudsbedrijf te bellen, gaat te ver. En daarvoor is Uit de Brandt het aangewezen adres, geen klus is te klein. Ook voor grote klussen kunt u uiteraard bij Uit de Brandt terecht. Met vakkundigheid en enthousiasme wordt de ene na de ander klus naar tevredenheid uitgevoerd. Uit de Brandt denkt mee, onderzoekt en is uiteraard oplossingsgericht. Heeft u een klus? Uit de Brandt komt graag vooraf langs om de werkzaamheden, kosten en planning te bespreken. Flexibiliteit en kwaliteit zijn de kernwaarden van Uit de Brandt.

 • WETERINGS ALLROUND KLUSWERK
  WETERINGS ALLROUND KLUSWERK
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Slotenmaker in Lage Zwaluwe

  Bij Weterings Allround Kluswerk kan u terecht voor een breed scala aan werkzaamheden zowel binnen als buitenshuis. Wij houden ons bezig met het reguliere onderhoud van uw woning maar ook voor complete renovaties en verbouwingen kan u bij ons terecht. Of dit nu uw nieuwe toilet is of een verbouwing van uw bovenverdieping of toch die nieuwe pergola in uw tuin. Wij horen het graag van u. Voor direct contact zijn wij ook via internet vindbaar. Ons werkgebied bevind zich onder andere in de regio dordrecht, moerdijk, regio gebied Lage Zwaluwe, Oosterhout, Breda, Etten-leur, Roosendaal,

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Een vakman die weet wat hij doet. Echt SUPER. Er is echt vakwerk afgeleverd. Mijn zwager is er helemaal blij mee. Echt een aanrader.
 • P.J. Bednarz Klussenbedrijf
  P.J. Bednarz Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9595 reviews
  Slotenmaker in Lage Zwaluwe

  Voor de afgelopen 11 jaar lang kozijn werkzaamheden in regio Zuid-Holland met garantie. -raam,deur stellen en reparatie -Omloop vervangen -Slot vervangen -Willen vervoegen

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Perfect kundig en komt afspraken na
 • Thinksoffline
  Thinksoffline

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Lage Zwaluwe

  ThinksOffline / DMT Solutions Staat voor betrouwbaarheid, professionaliteit, duurzaamheid en oplossingsgericht te werk gaan binnen de reeds geldende bouwvoorschriften. Met mijn 10 jr ervaring als dakdekker en technisch vakkennis in diverse gebieden op te hebben gedaan heb ik de keus gemaakt om voor mezelf te starten. Dit om mensen een zo eerlijk maar vooral ook duurzaam mogelijk eindproduct van een proffesionele kwaliteit aan te kunnen bieden. Ik kijk graag mee wat mogelijk is per project en ook wat binnen uw budget zal passen. Waar mogelijk probeer ik reeds gebruikte en in goede staat zijnde details te hergebruiken. Denk hierbij aan dakdoorvoeren, lichtkoepels, daktrim etc die nog in zeer goede staat is te hergebruiken (in samenspraak natuurlijk met de klant) enerzijds om het milieu te sparen en van de andere kant om hetzelfde resultaat voor de klant te krijgen voor een zo laag mogelijke prijs. Niet alleen voor bitumen en kunststof daken kunt u bij mij terecht, ook diverse klussen in en om het huis mag u altijd contact opnemen met mij. Dan kom ik graag bij uw langs om te kijken wat er mogelijk is voor u budget en project.

 • DMA-service

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Lage Zwaluwe

  DMA-service kan je helpen met je Schilder, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf klus in Moerdijk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Stopcontacten en schakelaars installeren, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Sanitair plaatsen of vervangen, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Douche of bad reparatie, Kitten, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met DMA-service om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Party Passion

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Lage Zwaluwe

  Klein bedrijf met een snelle service sterk op gebied van details en Av

 • Spies Allround klusser
  Spies Allround klusser
  Beoordeling: 4.7 van 54.7526 reviews
  Slotenmaker in Lage Zwaluwe

  Ik ben Frank Spies en mede eigenaar van Fish World Spies vof. Vanaf 1995 zijn wij actief (geweest) in detailhandel- groothandel en in de aanleg van vijvers-waterpartijen- tuinen en diverse klussen in- en rondom het huis. Wij hebben in de loop der jaren veel ervaring opgebouwd in vrijwel alle werkzaamheden in- en rondom het huis. Daarnaast hebben wij voor eventuele ondersteuning veel kontakten met goede vrienden die zelf als ZZp er actief zijn en beschikken over speciale vaardigheden. Voor schilderwerk en tegelwerk hebben wij echte specialisten op afroep beschikbaar. Wij hanteren voor ons zelf de volgende uitgangspunten: Helder en transparant zijn naar de opdrachtgever Geen overvolle agenda- geen lange wachttijden- en houden aan afgesproken planning. Een goede prijs/kwaliteit verhouding Graag komen wij voor overleg en advies vrijblijvend bij u langs Mvgr Frank spies

  Laatste review:
  Vlonders plaatsen of vervangen-
  Goede communicatie, denkt goed mee, werkt snel en goed. Zeer tevreden met het proces en eindresultaat
 • frijterstotaalbouw

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Lage Zwaluwe

  Frijterstotaalbouw is een allround bouwbedrijf waarbij geen klus te gek is. Alles wordt vooraf netjes besproken zodat alles vooraf helder is voor beide kanten. Alles wordt in precieze met goede kennis uitgevoerd al meer dan 30 jaar tevreden klanten.

 • Inbraakproof B.V.
  Inbraakproof B.V.
  Beoordeling: 4.4 van 54.458 reviews
  Slotenmaker in Lage Zwaluwe

  Bent u op zoek naar een betrouwbaar beveiligingsbedrijf dat met u meedenkt, volgens de officiële richtlijnen werkt én betaalbare oplossingen biedt? Dan is Inbraakproof® uw partner! Als Politiekeurmerk en BORG Erkend Technisch Beveiligingsbedrijf zijn wij gespecialiseerd in: - Veiligheidssloten (SKG goedgekeurd) - Inbraaksignalering (alarmsystemen) - Camerabewaking 24/7 (schilddetectie) - Toegangscontrole (intercom videodeurbel oplossingen) Hebben wij op uw project gereageerd, dan past uw aanvraag perfect bij onze dienstverlening. Op basis van uw aanvraag en reactie met uw contactgegevens maken wij graag voor u een passende adviesofferte,. Heeft u op basis hiervan een goed gevoel, dan maken we graag een afspraak om uw wensen te kunnen realiseren. Met veilige groet, Team Inbraakproof®

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Perfect uitgevoerd door inbraakproof. Heldere communicatie over de afspraak, de werkzaamheden en de prijs, vervolgens perfect volgens afspraken uitgevoerd. Super tevreden

4.8

Top beoordelingen Slotenmakers

Onze Slotenmakers in Lage Zwaluwe, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 131 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Slotenmakers in Lage Zwaluwe

Andere vakmensen in Lage Zwaluwe

Vind vakmensen bij jou in de buurt