Vind Meubelmakers in Lage Zwaluwe

Op zoek naar Meubelmakers in Lage Zwaluwe? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Meubelmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde meubelmakers in Lage Zwaluwe

 • Deugdelijke interieurs
  Deugdelijke interieurs
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Meubelmaker in Lage Zwaluwe

  Als je op zoek bent naar een Keukenmonteur, Timmerman in regio breda, dan kan Deugdelijke interieurs je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Keuken plaatsen of renoveren, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Keukenapparatuur plaatsen of vervangen, Meubel(s) maken... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Vanaf de start verliep het contact goed. Fijn was dat er met ons mee werd gedacht en dat we samen tot een ontwerp zijn gekomen.
 • van Velzen houtwerk
  van Velzen houtwerk
  Beoordeling: 4.5 van 54.5520 reviews
  Meubelmaker in Lage Zwaluwe

  van Velzen houtwerk uit Rotterdam is een bedrijf dat zich richt op het werken met hout, zowel binnen als buiten. Na mijn opleiding machinale houtbewerking heb ik 8 jaar in timmerfabrieken gewerkt als werkvoorbereider, calculator en projectleider. Daarnaast heb ik veel in ons eigen huis geklust en gemaakt. Ik werk graag met hout, omdat ik het mooi natuurlijk materiaal vindt. Mijn ervaring is heel breed, van het maken van rechte steektrappen, meubels maken zoals bedden kasten en bureaus, wanden plaatsen, deuren plaatsen, houten vlonders maken, horren plaatsen tot vloeren leggen.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Prima werk geleverd. Wij zijn heel tevreden met het dressoir wat Emiel op maat heeft gemaakt en precies zoals wij het bedoeld hadden.
 • Olinova
  Olinova
  Beoordeling: 4.9 van 54.9541 reviews
  Meubelmaker in Lage Zwaluwe

  Het maken van Kasten op maat ,Meubels van MDF op maat Hoofdzakelijk wordt er MDF gebruikt als plaatmateriaal voor de te maken meubels. Voor Garderobekasten wordt voor het interieur van de kast Wit Spaanplaat gebruikt en voor de deuren en front-afwerking MDF Tafels op maat Massief met RVS of geheel massief Afwerking van MDF is schilderwerk ter plaatse door klant of Uitgevoerd met Lakspuitwerk. Voor het interieur van Garderobekasten kan ook gekozen worden voor verschillende kleuren of houtprinten

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Perfect Nico. Precies zoal ik dat wou
 • Meubelmaatwerk Zwart
  Meubelmaatwerk Zwart
  Beoordeling: 4.4 van 54.453 reviews
  Meubelmaker in Lage Zwaluwe

  "Voor het laten maken van uw meubels, interieur of jacht betimmeringen bent u aan het goede adres bij Meubelmaatwerk Zwart. Van concept tot realisatie. Engineering, tekenwerk, machinaal houtbewerking, meubelmaken, montage, afwerking en plaatsen alles in eigen hand."

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Perfect mooie inbouwkasten
 • Masiwa
  Masiwa
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Meubelmaker in Lage Zwaluwe

  We are a crew of professional carpenters with years and fields of experience. We offer customized designs according to the environment, health, occupation and budget. Our specialization is woodwork although we offer wide range of services, from renovation to decoration. We value fast and satisfactory work on time with understanding client's expectations.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Wij hadden heel fijn contact. Hij snapte meteen wat wij graag wilden. Ook aanpassing waren meteen gedaan. Wij zijn blij met onze inbouwkast en zouden hem zeker weer contacteren voor nieuwe projecten.
 • klusbedrijf pour toi
  klusbedrijf pour toi
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Meubelmaker in Lage Zwaluwe

  klusbedrijf pour toi is je ideale partner als je een Timmerman nodig hebt in Nieuwerkerk aan den IJssel en omgeving.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Fijne mensen werken strak en denken mee
 • Slinkart Design
  Slinkart Design
  Beoordeling: 4.8 van 54.8598 reviews
  Meubelmaker in Lage Zwaluwe

  SLINKART-DESIGN ontwerp met een knipoog Ik ben Sander van der Waal. Na een studie aan de Kunst Academie te Utrecht waar ik de opleiding architectonische vormgeving en industrieel ontwerpen heb genoten ben ik een vervolg opleiding gaan doen aan het Hout & Meubilerings College te Amsterdam. Met een artistieke achtergrond en Ambachtelijke vaardigheden, beschik ik nu over een flink dosis creativiteit en de nodige vakmanschap die ik graag met u wil delen. Bij Slinkart-Design kunt u terecht voor al uw bijzondere, unieke meubelstukken en ruimtelijke oplossingen, waarin creativiteit, functionaliteit en vakmanschap in terug te vinden zijn. Waarin netheid en oog voor details hand in hand gaan en waar persoonlijke benadering en betrokkenheid net zo belangrijk zijn. DAAR WAAR UW CREATIVITEIT EVEN TE KORT SCHIET DENK IK GRAAG MET U MEE.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Proactief in benadering en deed mee over het ontwerp. Contact verliep soepel en gemakkelijk!
 • Beljon Woods
  Beljon Woods
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Meubelmaker in Lage Zwaluwe

  Ben je op zoek naar een meubelmakerij die maatwerk maakt op het gebied van interieur van kledingkasten, tv meubels, allerhande betimmeringen. Wij maken het. Ook maken wij buitenkeukens voor alle maten Green Egg, Black Bastard Check mijn insta of Pintrest: B E L J O N W O O D S

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Goed overleg, duidelijke communicatie en mooi eindresultaat (badkamerkast)!
 • Onwijs Interieur- en Timmerbedrijf
  Onwijs Interieur- en Timmerbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Meubelmaker in Lage Zwaluwe

  Gespecialiseerd in interieurbouw, inbouwkasten, maatwerk meubels, betonlook verf en (af)timmerwerk.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Stefan heeft samen met zijn collega een mooie inbouw maatwerkkast bij ons op zolder gemaakt. Daarbij als basis een IKEA Pax kast gebruikt. Goede communicatie en nette service. Aanrader!
 • HenkDecor
  HenkDecor
  Beoordeling: 4.6 van 54.6561 reviews
  Meubelmaker in Lage Zwaluwe

  Bekijk mijn volledige werken op Facebook, henkdecor Sinds mei 2004 ben ik als zelfstandig allround decorateurinterieurbouwer werkzaam. Hiervoor heb ik voor verschillende bedrijven gewerkt in de decor/interieur-branche. Ik werk voor verschillende opdrachtgevers in decor- hout- interieur- ontwerp- en vormgevingsbranche, in binnen en buitenland. Dit varieert van custom made producten inbouwkasten, zolderkasten op maat(ontwerp en uitvoering) privé en zakelijk van kinderkamers tot complete interieurs voor horeca, muurschilderingen, thematiseringen/decors voor camping en pretparken.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Super tevreden, goed werk geleverd

4.9

Top beoordelingen Meubelmakers

Onze Meubelmakers in Lage Zwaluwe, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 76 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Meubelmakers in Lage Zwaluwe

Andere vakmensen in Lage Zwaluwe

Vind vakmensen bij jou in de buurt