Vind schilders in Sint-Annaland

Op zoek naar schilders in Sint-Annaland? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schilders zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Sint-Annaland

 • EURO SCHILDER
  EURO SCHILDER
  Beoordeling: 4.8 van 54.8543 reviews
  Schilder in Sint-Annaland

  Ben je op zoek naar een Schilder? Dan kun je in Rotterdam bij EURO SCHILDER terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Behang verwijderen, Decoratief schilderwerk en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Nice job, fast work and Fazz is very polite . He painted and put on new wallpaper at my mothers place. She is in the nineties and Fazz kept the room all the time in a good shape so she could stay at home.
 • Mv Allround Klusjes
  Mv Allround Klusjes
  Beoordeling: 2 van 5253 reviews
  Schilder in Sint-Annaland

  .

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Waardeloos, gaat weg zonder de klus af te maken en is daarna ziek zwak en misselijk. Is ook niet in staat zijn problemen op te lossen
 • Grigor Building

  Nog geen reviews

  Schilder in Sint-Annaland

  Ben je op zoek naar een Isolatiebedrijf, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Tegelzetter, Badkamer specialist? Dan kun je in Sint-Annaland bij Grigor Building terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Warmte isolatie, Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Baan&Zonen
  Baan&Zonen

  Nog geen reviews

  Schilder in Sint-Annaland

  Mijn naam is Julian Baan. Mijn voorkeur gaat uit naar het werken met hout. Denk hierbij aan bezigheden in huis zoals inbouwkasten onder een trap maken, wandplanken maken en ophangen. Daarnaast gaat mijn voorkeur ook uit naar buiten bezig zijn met hout. Denk hierbij aan kippenhokken maken, bbq-keukens creeeren etc. Mocht het overeenkomen met uw zoekopdracht, kom ik graag in contact.

 • Mervyn's Schilder Service
  Mervyn's Schilder Service
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Schilder in Sint-Annaland

  Beste klant, Mervyn's Schilder Service neemt u graag het schilderwerk uit handen! Tevreden klanten is waar het bij ons om draait. Mooi en technisch goed schilderwerk, zowel binnen als buiten. Bekijk de reviews hier op Werkspot voor een goed beeld van ons werk of neem een kijkje op onze website. Waar u op kunt rekenen: -Duidelijke offerte -Snelle service -Heldere communicatie -Alleen gebruik van professionele materialen -Zowel binnen- als buiten schilderwerk -Ook decoratieve schilderingen -Garantie op het werk -Afspraak is afspraak Graag kom ik langs om de klus te bekijken en kennis te maken. Met vriendelijke groet, Mervyn van der Meij Mervyn's Schilder Service WWW MERVYNSCHILDERSERVICE NL

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Mervyn werkt netjes, komt zijn afspraken na en is vriendelijk. We zijn erg tevreden.
 • Al-Hossin
  Al-Hossin
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Schilder in Sint-Annaland

  Sinds 7 jaar zijn we als schilders , stukadoor en laminaten liggen gespecialiseerd. Voor dat we naar Nederland kwamen wonen had ik 35 jaar mijn eigen bedrijf als schilderbedrijf. Sinds 7 doen we alles in de Bouw. Wat vooral voor ons heel belangrijk is dat de klant tevreden is. Wij beloven dat u van de hoge kwaliteit en van de goede prijzen zul verbazen.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Twee schilders kwamen de hal doen. Alles werd keurig afgeplakt en afgedekt. Schilders werkten in een goed tempo en weten wat ze doen. Ik ga ze weer inhuren voor een grotere klus, dus het bevalt goed!
 • D.p schilderwerken
  D.p schilderwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.95101 reviews
  Schilder in Sint-Annaland

  Professionele behanger en schilder

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Goede & snelle service, vriendelijke mannen. Top.
 • Multibedrijf "Deborah "
  Multibedrijf "Deborah "
  Beoordeling: 4.8 van 54.85185 reviews
  Schilder in Sint-Annaland

  Ik ben een klusbedrijf wat staat voor eerlijkheid en kwaliteit . Wat doe ik : Elektra, schilderen, behangen,fotobehang, Lekkage van CV installaties hebben mijn voorkeur. Maar ook water en afvoerleidingen vervangen en aanleggen.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Duidelijk, professioneel en vriendelijk. Aanrader.
 • JJP Bouw

  Nog geen reviews

  Schilder in Sint-Annaland

  JJP Bouw kan je helpen met je Metselaar klus in Oud-Vossemeer en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Nieuwbouw volledig huis, Gevelrenovatie, Aanbouw of opbouw plaatsen, Funderingen en heiwerken, Garage (ver)bouwen, Schutting of hek plaatsen, Binnenmuur metselen, Schoorsteen metselen of repareren, Buitenmuur plaatsen te beantwoorden. Neem direct contact op met JJP Bouw om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Nutra Bouw

  Nog geen reviews

  Schilder in Sint-Annaland

  Nutra Bouw kan je helpen met je Klusbedrijf, Dakspecialist klus in Sint Philipsland en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Dakrenovatie of -vervanging, Meubels (de)monteren, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen, Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen, Schoorsteen metselen of repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Nutra Bouw om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

4.5

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Sint-Annaland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 270 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schilders in Sint-Annaland

Populaire diensten

Andere vakmensen in Sint-Annaland

Vind vakmensen bij jou in de buurt