Vind loodgieters in Steenwijk

Op zoek naar loodgieters in Steenwijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Steenwijk

 • Rioolservice Tony
  Rioolservice Tony
  Beoordeling: 4.9 van 54.9585 reviews
  Loodgieter in Steenwijk

  Na bijna 15 jaar werkzaam geweest te zijn als ontstopper / camera inspecteur / riool aanlegger ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Mijn werkgebied is van regio Kampen - Zwolle tot Harderwijk / Zeewolde / Almere / Lelystad / Urk (Flevoland - NO Polder - Overijssel) U kunt bij mij terecht voor verstoppingen, vervangen / aanpassen van uw riolering maar ook van camera en rook-gas inspecties.

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Hij werkt snel en goed en komt snel langs
 • Heidebrink techniek
  Heidebrink techniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9583 reviews
  Loodgieter in Steenwijk

  Op het gebied van Installatie techniek hebben wij al 10+ jaar ervaring. Wij vinden dat installatiewerk er mooi uit moet zien, het oog wil ook wat. De meerwaarde van Heidebrink techniek is, dat wij samen met u gaan kijken hoe wij dit het beste kunnen realiseren. vakman op het gebied water-, gas- elektra-verwarming en sanitaire installaties. Daar valt ook het installeren en uitbreiden van riolering onder. Van buitenkraan tot ingewikkelde installaties in een woning.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Goede communicatie, werken snel, netjes en volgens afspraak. Professioneel, aanrader.
 • Riodo V.O.F.
  Riodo V.O.F.
  Beoordeling: 4.6 van 54.6562 reviews
  Loodgieter in Steenwijk

  Welkom op het profiel van Riodo V.O.F. Ik ben gespecialiseerd in het ontstoppen en aanleggen van gootsteen, douche, toilet en al het het andere riool in huis. Het leeghalen van vetputten. Het aanleggen of verplaatsen van radiatoren. Het aanleggen van toevoer van water. Het aanleggen van buitenkranen. Het aanleggen van aan- en afvoer voor een wasmachine en/of vaatwasser. Toilet vervangen. Reparatie van binnen- en buitenboordmotoren. Het reviseren van startmotoren. Raam rubbers van boten vervangen. Aanleggen van ( 230v ) stroom punten ( licht en stopcontacten ). Ik sta voor u klaar!

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Aansluiten en ontluchten moest ik zelf nog doen. Half werk!
 • Klussenbedrijf Weijdema
  Klussenbedrijf Weijdema
  Beoordeling: 4.6 van 54.6514 reviews
  Loodgieter in Steenwijk

  Klussenbedrijf Weijdema is een uit de hand gelopen hobby en ik heb 9 jaar geleden de knoop doorgehakt om van bouwen mijn beroep te maken. Ik ben grootgebracht in een familie met alleen maar bouwvakkers en van jongs af aan ging ik vaak met mijn vader mee. We zijn een professioneel bouwbedrijf met expertise in : Duurzaamheid (Isoleren, warmtepomp, zonnepanelen etc.) Nieuwbouw of verbouw van grotere projecten. Badkamers, uitbouw of dakkapellen. We beschikken over een goed team en zijn uitermate geschikt voor de grotere klussen. We hebben veel ervaring in het strippen van oude woningen en deze compleet te moderniseren. Ons team bestaat uit een ervaren loodgieter,timmerman,elektriciën,tegelzetter en hebben we een team van stukadoors beschikbaar. Kortom we regelen uw project van A tot Z! U heeft te maken met een allround team met een goed doorzettingsvermogen en oog heeft voor de afwerking en uw budget. Wilt u ons werk zien of een klant spreken dan kan dat. We zien u graag als nieuwe vaste klant! Harjo Weijdema Klussenbedrijf Weijdema

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Wij zijn prima geholpen. Top
 • Ronald Hettinga's Ron-Totaal
  Ronald Hettinga's Ron-Totaal
  Beoordeling: 4.6 van 54.6562 reviews
  Loodgieter in Steenwijk

  Hard werkend, serieus en enthousiast! Eigenlijk kunt u voor alles bij mij terecht. Ik ben erg handig. Inmiddels 56 jaar, maar sinds 1978 werkzaam in en gecertificeerd voor de installlatietechniek.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Het is alweer enige tijd geleden, maar nog altijd zeer tevreden met het geleverde werk. Communiceert goed en levert kwaliteit.
 • evo multidiensten

  Nog geen reviews

  Loodgieter in Steenwijk

  Grondverzet , tuinaanleg , sloopwerkzaamheden Multidiensten evo multidiensten Werkzaam in noord nederland en daarbuiten

 • W.veen las & constructie
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Loodgieter in Steenwijk

  Heb je een Installatiebedrijf, Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Loodgieter, Badkamer specialist nodig in Wolvega of omgeving? W.veen las & constructie kan je helpen met alle klussen die een Installatiebedrijf, Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Loodgieter, Badkamer specialist voor je kan uitvoeren, zoals Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Naar wens reparatie uitgevoerd. Sympathiek en vakman.
 • RSL Dienstverlening
  Beoordeling: 4.6 van 54.651 review
  Loodgieter in Steenwijk

  Goeiedag, Wij zijn al meer dan 5 jaar actief in de bouwsector. Onze specialiteiten zijn *timmeren *overkapings / carpoorts *bestrating *riolering Mocht uw intresse hebben neem gerust contact op

 • Dienstverlening van Gunst
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Loodgieter in Steenwijk

  Goede dag Geachte toekomstige klant , Dienstverlening van Gunst is een net gestart bedrijf wat zich voornamelijk bezig houd met Elektro werkzaamheden het plaatsen van Airco en loodgieters werkzaamheden en monteren van nieuwe cv ketels tevens plaatsen van zonnepanelen en zonneboilers maar tevens doe ik ook sauswerk in woningen deuren afhangen en kleine bouwkundige projecten. Na een periode van 20 jaar voor een baas gewerkt te hebben en opdrachten heb moeten uitvoeren om voor het bedrijf geld te laten verdienen maar mindere kwaliteit. Heb ik besloten dat kan beter. Met mijn bedrijf kan ik voor een goede prijs een super kwaliteit gaan leveren. Mijn werkgebied is Overijssel-Friesland-Drenthe-Flevoland-Groningen-Gelderland. Ik geef garanties op de werkzaamheden indien er niet door derden later aan gesleuteld is. Ik heb keuze uit verschillende merken kwa materialen dit is in overleg met klant af te stemmen. Ik maak graag uw klus veilig en goed en voor een geweldige prijs.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Gewoon een rustige vakman, werkt netjes en heeft z’n gereedschapskoffer op orde
 • Mosterman Dienstverlening
  Mosterman Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Loodgieter in Steenwijk

  Mosterman Dienstverlening, Met als motto klant is koning! Mosterman Dienstverlening is een eenmanszaak gelegen in het mooie Steenwijkerwold. Werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw. Een breed begrip, denk hierbij aan tuinaanleg, straatwerk, rioleringswerk, beschoeiing, vlonders&terassen, kraan werkzaamheden enzv. Het visitekaartje die ik elke klus weer af wil geven is dat het tip top in orde moet zijn.

4.6

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Steenwijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 146 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Steenwijk

Populaire diensten

Andere vakmensen in Steenwijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt