Vind elektriciens in Steenwijk

Op zoek naar elektriciens in Steenwijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Steenwijk

 • Blue Line Installatietechniek
  Blue Line Installatietechniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.85102 reviews
  Elektricien in Steenwijk

  Heeft u plannen voor bouw of onderhoud/renovatie van uw huis? Wij helpen u graag. Wij zijn gespecialiseerd in: • Nieuwe elektrische installatie in woning (licht en krachtstroom); • Uitbreiding reparatie en/of vervanging van elektrische installatie in woning; • Elektrische werk voor utiliteit (winkels, kantoorpanden, industrie); • Verlichting led verlichting spotlight; • Basisfuncties (stopcontacten, andere aansluitingen, schakelaars); • Tekenwerk, engineering volgens Nederlandse normen (NEN 1010).

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Onze groepenkast moest vernieuwd worden naar de 21e eeuw. Met een snelle service, advies op maat en de professionele aansluiting. Is onze ervaring met George uitmuntend geweest.
 • MJ Solar Solutions B.V.
  MJ Solar Solutions B.V.
  Beoordeling: 4.2 van 54.257 reviews
  Elektricien in Steenwijk

  Hallo, wij zijn MJ Solar Solutions (voorheen JS Solar). Wij zijn begonnen in 2013 als allround dienstverlening bedrijf. Al gauw kwamen wij in contact met een opdrachtgever die zonnepanelen verkocht. Na een opleiding te hebben gevolgd en een paar jaar praktijk ervaring te hebben opgedaan besloten we het volledig zelfstandig te gaan beginnen in 2016. We kende immers alle leveranciers en wisten waar we alles konden kopen tegen de juiste prijs.

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Prima en snel voor een goede prijs.
 • Melvins-Techniek
  Melvins-Techniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews
  Elektricien in Steenwijk

  Installatiewerk uit handen nemen? Melvins-Techniek is hét adres om elektrische klussen en niet-elektrische klussen te laten verrichten.   Van het aanpassen van een groepenkast tot het installeren van trapverlichting of het aanbrengen van tuinverlichting. Bedenk het maar, alles is mogelijk! Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact op

  Laatste review:
  Kitten-
  Afspraak gemaakt, op afgesproken tijdstip langs gekomen en keurig werk geleverd voor een nette prijs zoals het hoord
 • Gerritsen Verbouw & Montage
  Gerritsen Verbouw & Montage
  Beoordeling: 4.3 van 54.357 reviews
  Elektricien in Steenwijk

  Gerritsen Verbouw & Montage kan je helpen met je Elektricien, met nen 1010 en nen 3140 papieren specialist in Gorredijk, Friesland en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Gerritsen Verbouw & Montage om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Was op korte termijn beschikbaar en keurig werk verricht! Denkt goed mee om tot een mooie oplossing te komen.
 • Kurstjens Installatie en Techniek.

  Nog geen reviews

  Elektricien in Steenwijk

  Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van zonnepanelen op alle mogelijke daken voor particulieren in Nederland. We zorgen voor een persoonlijk en op maat gemaakte offerte.

 • SloepNed Watersport
  SloepNed Watersport
  Beoordeling: 4.4 van 54.456 reviews
  Elektricien in Steenwijk

  Martijn Heere is gespecialiseerd in het slimmer maken van huizen met behulp van energieoplossingen. Met diepgaande expertise in elektratechniek, zonne-energie, Victron-systemen, energieopslag en slimme technologieën, staan we klaar om woningen te transformeren in energie-efficiënte en geavanceerde leefruimtes. Onze passie voor elektratechniek stelt ons in staat om hoogwaardige diensten te bieden op het gebied van installatie, onderhoud en reparatie van elektrische systemen in woningen. We zorgen ervoor dat de elektrische systemen veilig en efficiënt werken, en we integreren geavanceerde technologieën om het energiegebruik te optimaliseren. Martijn Heere is gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van zonnepanelensystemen voor woningen. Deze systemen stellen huiseigenaren in staat om zelf hernieuwbare energie op te wekken en geld te besparen op hun energierekeningen. Daarnaast helpen we huiseigenaren om hun woningen slimmer te maken met behulp van innovatieve energiemanagementsystemen. Met de nieuwste slimme technologieën kunnen we energieverbruik monitoren, verwarming, koeling en verlichting op afstand beheren en de algehele efficiëntie van het huis verbeteren. Wat Martijn Heere echt onderscheidt, is onze diepgaande kennis van Victron-systemen. Als erkende experts in Victron-technologie kunnen we geavanceerde energiemanagement- en monitoringssystemen integreren om huiseigenaren volledige controle te geven over hun energiebronnen. Bovendien begrijpen we het groeiende belang van energieopslag in woningen. Martijn Heere biedt cutting-edge energieopslagsystemen die huiseigenaren in staat stellen om overtollige energie op te slaan en te gebruiken wanneer dat het meest nodig is. Onze toewijding aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid maakt Martijn Heere tot de ideale partner voor het slimmer maken van je huis met energie. Wij geloven dat woningen deel moeten uitmaken van de groene revolutie, en we zijn er trots op een rol te spelen in het creëren van energie-efficiënte en slimme leefruimtes. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Martijn Heere je kan helpen om je huis slimmer en energiezuiniger te maken. Samen werken we aan een duurzamere en comfortabelere toekomst.

  Laatste review:
  Boot reparatie of onderhoud-
  Aardige kerel aan de telefoon, duidelijke afspraak gemaakt voor donderdag. Uiteindelijk is hij niet komen opdagen met de reden dat hij mij enkele dagen ervoor niet kon bereiken. Geen gemiste oproepen, geen voicemail, geen sms, geen whatsapp etcetra. Hij zou wel de volgende dag wel kunnen, maar uiteindelijk ook weer niet. Heeft mij wel naderhand geprobeerd te bereiken maar in het kader van gevoel van betrouwbaarheid had ik zelf niet meer de behoefte om door dit bedrijf geholpen te worden. Zonde, denk namelijk dat het een prima vakkundige vent is.
 • Meer Solar
  Meer Solar
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Elektricien in Steenwijk

  Meer Solar is gespecialiseerd in het verkopen, monteren en installeren van complete zonnepaneelsystemen. Bij Meer Solar kunt u terecht voor: - Advies op maat - Aanschaf van complete zonnepaneelsystemen - Montage en installatie van zonnepaneelsystemen - Onderhoud van uw zonnepanelen U kunt ook een offerte aanvraag doen via onze website!!!

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Heel goed en bekwaam zonnepanelen geplaatst.
 • Eduarda Services
  Eduarda Services

  Nog geen reviews

  Elektricien in Steenwijk

  Als je op zoek bent naar een Elektricien in Steenwijk, dan kan Eduarda Services je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Tuin- of buitenverlichting installeren, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, Verlichting installeren of verplaatsen, Lamp ophangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • metFrits
  metFrits
  Beoordeling: 5 van 55523 reviews
  Elektricien in Steenwijk

  metFrits kan je helpen met je elektricien en IT klussen in Leeuwarden en omgeving. Benieuwd naar ons werk, check onze portfolio en reviews op werkspot. Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden over: - Groepenkast installeren of uitbreiden; - Zonnepanelen installeren of vervangen; - Laadpaal plaatsen of vervangen; - Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren; - Alarmsysteem installeren of vervangen; - Deurbel of intercom installeren of repareren; - Tuin- of buitenverlichting installeren; - Stopcontacten en schakelaars installeren; - Verlichting installeren of verplaatsen; - Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren; - Lamp ophangen. Neem direct contact op met metFrits om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Drie prettige en fijne mannen die vakkundig te werk gaan. Ze denken mee, kunnen binnen afzienbare tijd de klus komen uitvoeren en werken schoon en snel. Dikke aanrader!
 • Tu-tec

  Nog geen reviews

  Elektricien in Steenwijk

  .

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Steenwijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 178 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Steenwijk

Populaire diensten

Andere vakmensen in Steenwijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt