Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Veelerveen

 • Brinkman Bestratingen
  Beoordeling: 4.2 van 54.2516 reviews
  Vloerspecialist in Veelerveen

  Voor alle soorten bestrating en tuinaanleg (ook schutting en graszoden)

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Is uiteindelijk gestopt met reageren en heeft de klus niet gedaan.
  Kom in contact
 • Bestratingsbedrijf Smid
  Beoordeling: 4.6 van 54.659 reviews
  Vloerspecialist in Veelerveen

  Aanleg nieuwe bestrating Herbestratingswerkzaamheden Reparatie straatwerk Afreien zandbanen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Prima verlopen, duidelijk een vakman.
  Kom in contact
 • RvK personeels diensten
  RvK personeels diensten
  Beoordeling: 5 van 55533 reviews
  Vloerspecialist in Veelerveen

  Betrouwbaar Super strak werk Betaalbare prijs

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Duidelijke communicatie, geen gezeur. De klinkers waren los gestort. Er waren afwijkende maten en vuile klinkers. Hierover was geen gezeur of negatief gedoe over extra kosten of uren. Samen hebben wij de klus pragmatisch aangepakt en opgelost. Het personeel werkt hard en netjes.
  Kom in contact
 • Tsiamitis Eurotile
  Beoordeling: 5 van 55536 reviews
  Vloerspecialist in Veelerveen

  Tsiamitis Eurotile kan je helpen met je Vloerspecialist, Tegelzetter klus in Groninger en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Badkamer plaatsen of renoveren, Cementdekvloer aanbrengen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Granito of marmeren vloer aanleggen, Wand- of vloertegels repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Tsiamitis Eurotile om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Snelle service, aardige man, resultaat naar tevredenheid
  Kom in contact
 • Qubestone
  Qubestone
  Beoordeling: 4.9 van 54.9534 reviews
  Vloerspecialist in Veelerveen

  Hallo, Ik ben vanaf 2004 werkzaam als zelfstandig steenhouwer/tegelzetter. In de loop van de tijd heb ik mij netwerk opgebouwd in het westen van het land. Mijn specialisaties zijn het exclusieve tegel- en natuursteenwerk en dan voornamelijk badkamers en WC's. Gezien de drukte op de wegen van de laatste tijd zoek ik mijn werk wat dichter bij huis. Ik woon nu in Veendam en beschik ook over een steenhouwerswerkplaats. We kunnen dus ook natuursteenmaatwerk maken, leveren en monteren. zoals Aanrechtbladen, vensterbanken, schouwen ed. met vriendelijke groet, Jacco Hidding

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Jacco heeft laatst bij ons de begane grond (1 bij 1 mtr) tegels gezet. Hij is een zeer bekwame tegelzetter en hij legt je heel goed uit hoe hij het werk gaat aanvliegen. 80m2 heeft hij binnen een week aangebracht. Hij werkt netjes en goed voorbereid en hij komt steeds met goede tips die raakvlak hebben op de andere werkzaamheden. We zijn ontzettend blij met Jacco en willen we hem hiervoor bedanken. Tot het volgende klusje topper :). Kwaliteit werk geleverd. Mvrg, Moqadas
  Kom in contact
 • Klusbedrijf Smid
  Klusbedrijf Smid
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Vloerspecialist in Veelerveen

  Hallo, mijn naam is Jeffrey Smid. Ik ben sinds kort mijn eigen klusbedrijf gestart. Ik ben een gediplomeerde (timmerman niveau 3) en ik heb inmiddels al 5 jaar ervaring in het vak timmeren. Ik kan u helpen met allerlei voor de hand liggende klussen. Zoals het leggen van laminaat kleine schilderwerkzaamheden een slaapkamer kantoorruimte of zolderkamer verbouwen. ook voor buiten huize klussen kunt u bij mij terecht. Denk hierbij aan een kleine schutting en pergola’s plaatsen. Kleine straatwerkzaamheden. Ook kunt u bij mij terecht voor metselwerkzaamheden. Kortom er is genoeg mogelijk in overleg.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Duidelijke en snelle communicatie. Weet waar hij mee bezig is. Komt met suggesties, denkt mee. Mooi werk geleverd. Nette prijs.
  Kom in contact
 • Rick Mulder
  Rick Mulder
  Beoordeling: 4.9 van 54.9530 reviews
  Vloerspecialist in Veelerveen

  Ik heb altijd wel een plekje op korte termijn in mijn agenda.. Kosten zijn tussen de 9 - 15 euro per vierkante meter. Afhankelijk van de grootte en de vloer (laminaat/pvc/parket) Heb je een Vloerspecialist nodig in Noord-Nederland? ik kan je helpen met alle klussen die een Vloerspecialist voor je kan uitvoeren, zoals Laminaat leggen, hoge plinten, klikpvc en meer! Neem gerust contact met mij op of bekijk de reviews die andere klanten mij al gaven! ***** (5sterren)

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Bij de planning van mijn verhuizing wilde ik eerst de oude vloerbedekking laten liggen. Na enig nadenken leek het mij toch maar beter om de oude vloerbedekking eruit te halen en – zoals gewoonlijk – zelf het laminaat te gaan leggen. Vermoedelijk door het stijgen der jaren ging dat lang niet meer zo gemakkelijk en snel als vroeger. Het resultaat viel tegen en het ging veel te langzaam. Goede raad was duur, we hadden snel hulp nodig. Rick Mulder via Werkspot loste ons probleem snel en redelijk geprijsd op. Kwam afspraken na en leverde prima kwaliteit.
  Kom in contact
 • Goeman Bestrating
  Goeman Bestrating
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Vloerspecialist in Veelerveen

  Gediplomeerd stratenmaker. Bijna 20 jaar ervaring. Voor al uw straatwerk, beton/keramiek/gebakken. Ook schuttingen plaatsen wij. Grasrollen plaatsen we ook op een mooie gevlakte ondergrond ☆Straatwerk ☆Schuttingen ☆Grasrollen ☆Tuinaanleg Nooit klachten over de werkzaamheden. Gaan pas naar huis als beide partijen tevreden zijn.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  De schutting is snel en goed geplaatst. Ook goed meegedacht en goede communicatie.
  Kom in contact
 • Jeffrey Schröter Bestratingen
  Jeffrey Schröter Bestratingen
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Vloerspecialist in Veelerveen

  Een nieuw en fris bedrijf, op zoek naar leuke uitdagingen. Met 17 jaar ervaring in zowel de infra als particulier, en daar de benodigde diploma's voor op zak ben ik begonnen aan het ondernemerschap. Mijn bedrijf houd zich vooral bezig met het aanbrengen van verhardingen zoals bestratingen en tegelwerk. Ook bloembakken van bijvoorbeeld stapelblokken of het aanbrengen van grind(bakken) of kunstgras horen bij het dagelijkse werk. Afvoeren van oude materialen is geen enkel probleem en dat doen wij vakkundig Ook uw grondwerk en riolering word netjes door ons verzorgd wanneer dat nodig is. Verder houden wij ons ook bezig met het bestellen van de materialen naar wens van de klant. We staan dus ook graag voor u klaar als u ideeen op wilt doen, daar helpen wij u graag bij.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snelle reactie van Jeffrey na het plaatsten van onze opdracht. Direct een afspraak gemaakt om e.e.a. door te spreken. In overleg met Jeffrey de oud-gebakken klinkers hergebruikt. Extra fijn dat hij en zijn collega bekend waren met deze steen. Er werd een datum gepland en alles is volgens afspraak - en zelfs meer- uitgevoerd. Meer dan tevreden over hem en zijn collega en raden Jeffrey dan ook zéker aan !
  Kom in contact
 • Baeten Schoonmaak Diensten BSD

  Nog geen reviews

  Vloerspecialist in Veelerveen

  Levert goed werk !

  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in Veelerveen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 202 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale vloerspecialisten in Veelerveen

Andere vakmensen in Veelerveen

Vind vakmensen bij jou in de buurt