Vind vloerspecialisten in Nieuw Annerveen

Op zoek naar vloerspecialisten in Nieuw Annerveen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Nieuw Annerveen

 • Rick Mulder
  Rick Mulder
  Beoordeling: 4.9 van 54.9526 reviews
  Vloerspecialist in Nieuw Annerveen

  Ik heb altijd wel een plekje op korte termijn in mijn agenda.. Heb je een Vloerspecialist nodig in Noord-Nederland? ik kan je helpen met alle klussen die een Vloerspecialist voor je kan uitvoeren, zoals Laminaat leggen, hoge plinten, klikpvc en meer! Neem gerust contact met mij op of bekijk de reviews die andere klanten mij al gaven! ***** (5sterren)

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Rick is een perfecte vakman👍👍
 • Tsiamitis Eurotile
  Beoordeling: 5 van 55526 reviews
  Vloerspecialist in Nieuw Annerveen

  Tsiamitis Eurotile kan je helpen met je Vloerspecialist, Tegelzetter klus in Groninger en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Badkamer plaatsen of renoveren, Cementdekvloer aanbrengen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Granito of marmeren vloer aanleggen, Wand- of vloertegels repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Tsiamitis Eurotile om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Harde werker. Hoge kwaliteit. Eindresultaat is prachtig
 • HDG Homan Dienstverlening Gasteren
  HDG Homan Dienstverlening Gasteren
  Beoordeling: 5 van 55536 reviews
  Vloerspecialist in Nieuw Annerveen

  Hallo, ik ben Teunis Homan in 2017 voor mezelf begonnen met eigen bedrijf genaamd HDG en ik woon in Gasteren. Mijn werkgebied is dan ook veelal in en rond deze plaats. Heb in mijn carrière veel ervaring opgedaan met klussen in en om het huis, maar vooral straatwerk, maar ook het plaatsen van schuttingen is voor mij niet vreemd evenals het onderhoud van de tuin. Ook kleine klussen in huis is voor mij niet vreemd, denk daarbij aan monteren van meubels, iets ophangen maar ook electrische installaties kan ik doen.

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  Keurige communicatie, snel en netjes werk afgeleverd. De schutting is weer stevig.
 • Vario Bestratingen
  Beoordeling: 4.6 van 54.6540 reviews
  Vloerspecialist in Nieuw Annerveen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Donny komt zijn afspraken na en werkt fijn door. Is plezier in zijn communicatie en de straat ligt er netjes in. Zou hem zeker nogmaals vragen
 • Bouwservice Schoonbeek
  Bouwservice Schoonbeek
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Vloerspecialist in Nieuw Annerveen

  Ik ben André Schoonbeek. van Bouwservice Schoonbeek en ben ruim 20 jaar actief in de bouwsector, in de breedste zin van het woord. U kunt bij mij terecht voor: -Nieuwbouw. -Verbouw. -Onderhoud. -Renovatie. Ik sta voor kwaliteit en vakmanschap.

  Laatste review:
  Binnenmuur metselen-
  Snelle service met mooi resultaat
 • K&D Bestrating
  K&D Bestrating
  Beoordeling: 4.3 van 54.3571 reviews
  Vloerspecialist in Nieuw Annerveen

  Wij zijn gevestigd in Veendam waarvan uit wij werken in de gehele regio en daarbuiten, we bestaan nu ongeveer 10 jaar en hebben al heel wat bestrating gelegd en schuttingen geplaatst. K&D Bestrating bestaat uit een team van vakmensen die gezamenlijk grote en ook kleine klussen klaart. Van bestraten tot het plaatsen van uw schutting K&D Bestrating staat voor u klaar. Wij beheersen vrijwel alle disciplines om van iedere tuin een droomplaatje te maken.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer nette vakmensen en uitstekend werk verricht. Oprit ligt er weer top bij. Raad deze mensen zeker aan.
 • VdVeen bestrating
  VdVeen bestrating
  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews
  Vloerspecialist in Nieuw Annerveen

  VdVeen bestrating & tuin

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Prettig vooroverleg, afstemming
 • Qubestone
  Qubestone
  Beoordeling: 4.9 van 54.9530 reviews
  Vloerspecialist in Nieuw Annerveen

  Hallo, Ik ben vanaf 2004 werkzaam als zelfstandig steenhouwer/tegelzetter. In de loop van de tijd heb ik mij netwerk opgebouwd in het westen van het land. Mijn specialisaties zijn het exclusieve tegel- en natuursteenwerk en dan voornamelijk badkamers en WC's. Gezien de drukte op de wegen van de laatste tijd zoek ik mijn werk wat dichter bij huis. Ik woon nu in Veendam en beschik ook over een steenhouwerswerkplaats. We kunnen dus ook natuursteenmaatwerk maken, leveren en monteren. zoals Aanrechtbladen, vensterbanken, schouwen ed. met vriendelijke groet, Jacco Hidding

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Jacco en Tom hebben bij ons naar grote tevredenheid de hele benedenverdieping voorzien van tegellaminaat. Echte vakmensen met plezier in hun werk, prettig in het contact, afspraak is afspraak en scherp in prijs. Een aanrader dus !
 • Visscher Infra
  Visscher Infra
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Vloerspecialist in Nieuw Annerveen

  Voor al uw bestratingen zowel groot als klein

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Super werk afgeleverd
 • Muaz klussenbedrijf
  Muaz klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Vloerspecialist in Nieuw Annerveen

  Muaz klussenbedrijf is je ideale partner als je een stoffeerder nodig hebt in Veendam en omgeving. We zijn gespecialiseerd in PVC vloer leggen, Vloeren egaliseren en nog veel meer diensten die wij voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen-
  Wat een toppers! We hadden op korte termijn een deskundige nodig die een pvc vloer in ons nieuwbouwhuis kon leggen. Binnen een halve dag na plaatsen op werkspot een erg nette deal gesloten. Muaz en zijn neef kwamen op de afgesproken datum. Erg mooie vloer, strak gelegd en duidelijke communicatie met de mannen. Ze hebben lange dagen gemaakt om de vloer er voor ons in te leggen. Niet te beroerd om iets extra’s te doen na de vloer egaliseren (oneffenheden wegschuren) Netjes (af)gewerkt. Een echte aanrader voor als je een mooie pvc vloer gelegd wilt hebben!

4.7

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in Nieuw Annerveen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 232 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale vloerspecialisten in Nieuw Annerveen

Andere vakmensen in Nieuw Annerveen

Vind vakmensen bij jou in de buurt