Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Maasbree

 • Klusbedrijf Julu
  Klusbedrijf Julu
  Beoordeling: 4.9 van 54.9586 reviews
  Vloerspecialist in Maasbree

  Mijn naam is Julian Janczuk en ik ben de eigenaar van Klusbedrijf Julu (Tegelwerken). Mijn bedrijf is nu bijna 5 jaar op de markt. Het geniet een onberispelijke mening bij grote bouwbedrijven en particuliere klanten. Ik doe tegels op muren, vloeren, binnen en buiten. Bij mij creëer je jouw droombadkamer, keuken, woonkamer, terras, zwembad en meer. Ik heb opdrachten uitgevoerd zoals: VOCO Hotel in Den Haag, Ziekenhuis in Zoetemeer, vakantiehuizen in Ouddorp en andere particuliere appartementen, villa's en penthouses. Kwaliteit staat bij mij voorop, maar dat betekent niet dat ik langzaam werk. Ik werk aan de beste kwaliteit producten. Als u advies nodig hebt, ben ik er altijd om je te helpen. Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Helemaal blij met onze tegelvloer. +/- 40m2, 80x80cm tegels. Heel snel en vakkundig. Binnen 1,5 dag zat de vloer erin.
  Kom in contact
 • De Houtmeester
  De Houtmeester
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Vloerspecialist in Maasbree

  Wij zijn Houtmeester, het uitgangspunt voor als u opzoek bent naar een nieuwe vloer. Onze specialiteiten zijn het plaatsen en renoveren van Parketvloeren, PVC Vloeren en Laminaat.

  Laatste review:
  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen-
  De pvc vloer na het egaliseren er strak ingelegd! Dik tevreden! Ook prijs is kloppend! 😉
  Kom in contact
 • Moderne decoraties
  Moderne decoraties
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Vloerspecialist in Maasbree

  Moderne decoraties kan je helpen met je Schilder, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Tegelzetter klus in Panningen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten... te beantwoorden. Neem direct contact op met Moderne decoraties om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Buiten de deuren en kozijnen geschilderd. Netjes en volgens afspreek. Wij zijn tevreden
  Kom in contact
 • Jansen Allround
  Jansen Allround
  Beoordeling: 4.5 van 54.5582 reviews
  Vloerspecialist in Maasbree

  Ik ben een allround stratenmakersbedrijfje. Ik verzorg al het straatwerk van a tot z. Ook lever ik alle materialen voor in en om de tuin zoals tuinschuttingen,tuinhuisjes, overkappingen en natuurlijk alles op stratenmakers gebied. Ook voor een dakkapel op maat bent u aan het goede adres. Daarnaast verzorgen ik ook kleine sloopwerkzaamheden. Aan en verbouwingen .

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Toppers zijn het! Snelle offerte, redelijke prijs, betrouwbaar en keurig werk geleverd. Raymond denkt mee, geeft goede tips en heeft er samen met John iets prachtigs van gemaakt. Beslist een aanrader. En heel fijn dat ze alles keurig hebben achtergelaten. Het was een gezellige week met Raymond en John. Wij kunnen nu genieten. 🤗😍 Dank jongens! Maud & Laurens Schreurs
  Kom in contact
 • Tegelzetter.B.A.S.dandal
  Tegelzetter.B.A.S.dandal
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Vloerspecialist in Maasbree

  Ben je op zoek naar een Tegelzetter? Dan kun je in Belfeld bij Tegelzetter.B.A.S.dandal terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Badkamer plaatsen of renoveren, Wand- of vloertegels zetten, Vloer reparatie, Wand- of vloertegels repareren en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Abrahem levert fantastisch werk. Hij heeft ons echt uit noodweer gered. Abrahem komt zijn afspraken na en werkt zeer hard en professioneel. Het was echt een plezier om met hem samen te werken. Ik zou Abrahem voor 100% opnieuw een klus uit laten voeren.
  Kom in contact
 • E&E Slooptechniek
  E&E Slooptechniek
  Beoordeling: 5 van 55526 reviews
  Vloerspecialist in Maasbree

  E&E is Gespecialiseerd in sloop,opruimen,ontruimen en all-round klus opdracht in en rond uw huis . Van beton storten tot algemeen onderhoud aan u woning of tuin. Ruime ervaring in de bouw, techniek en sloop. Jong en dynamisch bedrijf met vol enthousiaste en technische mensen die ook met u meedenken. Tot gauw.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Umit heeft mijn open haard gesloopt. Hij heeft heel goed werk afgeleverd en mijn woonkamer ook weer netjes achter gelaten. Bijzonder prettige samenwerking, goed contact en hij komt zijn afspraken na. Zeker voor herhaling vatbaar.
  Kom in contact
 • Greenway Badkamer Design
  Greenway Badkamer Design
  Beoordeling: 4.8 van 54.8546 reviews
  Vloerspecialist in Maasbree

  Greenway Badkamerdesign is een eenmanszaak gevestigd in Meijel Met meer dan 20 jaar ervaring in het maken van en verbouwen van badkamers Ik ben dan ook gespecialiseerd in maken van u droom badkamer die u zo graag wilt. Is u badkamer groot ,klein ,luxe of gecompliceerd ik ga altijd voor het mooiste resultaat en de kwaliteit staat altijd voorop. Ik heb mijn werkervaring op gedaan door voor diverse badkamer zaken te hebben gewerkt.Ik werk al 12 jaar als zelfstandige,en heb 8 jaar een V.O.F gehad als aannemer in complete huis verbouwingen Ik kan ook een onderhoud contract aanbieden ,nadat de garantie van 2 jaar is verstreken,kan ik jaarlijks terug komen om de badkamer helemaal na te lopen Dan blijft de badkamer lang mooi en up-to-date,ik controleer dan de voegen,kitwerk kranen en doe ook reparaties als dat nodig is

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Prima
  Kom in contact
 • Vaes Klus en Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 55540 reviews
  Vloerspecialist in Maasbree

  Mijn bedrijf is vooral gericht op klussen in en rondom huis . Regio Limburg en Brabant . Door jarenlang ervaring opgedaan bij kleine bouwonderneming. Waarbij wij zeggen gewoon nadenken en beginnen.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Professioneel en denkt graag mee! Alles netjes achter gelaten!
  Kom in contact
 • Roeven Tegelwerken

  Nog geen reviews

  Vloerspecialist in Maasbree

  Als je op zoek bent naar een Tegelzetter in Maasbree, dan kan Roeven Tegelwerken je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Wand- of vloertegels zetten, Vloer verwijderen, Vloer reparatie, Vloer egaliseren, Gevel of tegels voegen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Kom in contact
 • Vloerenbedrijf Rizo
  Vloerenbedrijf Rizo
  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews
  Vloerspecialist in Maasbree

  Rizo vloerenbedrijf reeds sinds 1978 het adres voor al uw cementdek en bedrijfsvloeren voor bedrijf en particulier, voor aanbouw verbouw nieuwbouw en utiliteitsbouw. vloeren worden met laser gelegd volgens de laatste nen-norm. De cementdekvloeren worden evt. ook door ons gevlinderd. Omdat ik zelf de vloerenlegger ben en geen grote werkplaats heb en werk met vaste zzp/opperman kan ik redelijk goedkoop werken. het bedrijf is in 2005 overgegaan van vader op zoon, met meer als 20 jaar ervaring in diversen soorten vloeren. voor meer info of vrijblijvende bezichtiging van het werk kunt u altijd contact opnemen. In bezit van VCA

  Laatste review:
  Cementdekvloer aanbrengen-
  Ik ben zeer tevreden over de door Rizo uitgevoerde werkzaamheden.
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in Maasbree, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 247 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale vloerspecialisten in Maasbree

Andere vakmensen in Maasbree

Vind vakmensen bij jou in de buurt