Vind vloerspecialisten in Beek, Limburg

Op zoek naar vloerspecialisten in Beek, Limburg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Beek, Limburg

 • B.H.C. Company
  Beoordeling: 4.5 van 54.559 reviews
  Vloerspecialist in Beek, Limburg

  .

  Laatste review:
  Stucwerk repareren-
  Zeer professioneel. Zeer actief meedenkend. Afspraken worden perfect nagekomen. Communicatie is uitstekend. Geweldig vakwerk.
 • Roy Janssen
  Roy Janssen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9516 reviews
  Vloerspecialist in Beek, Limburg

  Roy Janssen kan je helpen met je Vloerspecialist sloop, badkamer sloop, keuken sloop, aanbouw, platte daken, hovenier , Stratenmaker, etc .Sloopbedrijf klus in Kerkrade en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Vloer verwijderen, Sloopwerk algemeen, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Puin of meubilair afvoeren... te beantwoorden. Neem direct contact op met Roy Janssen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Komt afspraken netjes na. Klus (sloopwerk) was snel geklaard. Goed werk geleverd.
 • Parketvloerenhuis B.V.
  Parketvloerenhuis B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8520 reviews
  Vloerspecialist in Beek, Limburg

  Beste klant, We hebben meer dan 25 jaar ervaring met parkethout en laminaatvloeren. Van opschuren tot leggen en leveren van alle soorten kwaliteitsvloeren inclusief het zetten van plinten. Daarnaast bieden we PVC vloeren aan en plaatsen we maatwerk horren. Parketvloerenhuis is een gerenommeerd vloerenbedrijf waar u hoge kwaliteit, deskundig advies en een ouderwetse service vindt! Gedreven en vol enthousiasme stellen we dagelijks alles in het werk om onze klanten naar volle tevredenheid te voorzien van een passend advies en onze vloeren af te werken tot in het kleinste detail. Of u nu kiest voor een vloer uit onze standaard collectie of voor puur maatwerk: alles is mogelijk. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van ambachtelijke houten vloeren met een eigen karakter. Voor parketvloeren, bourgognevloeren, patroonvloeren, tapisvloeren, verouderde vloeren, maar ook voor lamelparket, alle soorten laminaatvloeren, pvc-vloeren, traprenovatie en voor onderhoud van uw vloer, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan achter ons vakmanschap en onze producten, en werken daarom uitsluitend met hoogwaardige houtsoorten en materialen. Ook voor onderhoudsproducten voor hout-, laminaat- en PVCvloeren kunt u bij ons terecht. Voor meer info verwijs ik u naar onze website. Stuur ons een bericht en we nemen binnen 48 uur contact met je op voor het maken van een afspraak. In onze showroom kun je alle soorten, kleuren en plinten zien. We ontvangen u graag in onze showroom, maar wel vooraf een afspraak. Is er daadwerkelijk interesse dan komen we bij u langs om de de klus te bekijken en maken we vrijblijvend een offerte op maat. Met vriendelijke groet, Parketvloerenhuis BV Ron Grooten

  Laatste review:
  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen-
  Zeer kundig en goed werk geleverd, de houten vloer is geweldig! Blij dat we voor hout hebben gekozen ipv pvc. Bedankt voor het goede advies en service!
 • Arno's Parketservice
  Beoordeling: 5 van 55523 reviews
  Vloerspecialist in Beek, Limburg

  Sind 1991 werkzaam in de parketbranche. In 1999 zelfstandig geworden onder de naam Arno"'s parketservice. Werk nog steeds als zzp "r van thuis uit. Heb daardoor zeer weinig bedrijfs kosten waardoor ik goed werk kan leveren tegen een redelijke prijs.

  Laatste review:
  Vloer schuren, oliën of lakken-
  Super, zeer professioneel en was snel beschikbaar. Onze vloer ziet er super uit!
 • JoVi Allround
  JoVi Allround
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Vloerspecialist in Beek, Limburg

  JoVi Allround is uw ideale partner wanneer u opzoek bent na een bedrijf dat alles van A tot Z in orde maakt.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Heeft de klus goed uitgevoerd. We zijn heel tevreden. Bij een e.v.t. volgende klus zullen wij zeker contact opnemen met Jovi! Bedankt.
 • Tegelzettersbedrijf Hilawi
  Tegelzettersbedrijf Hilawi
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Vloerspecialist in Beek, Limburg

  Welkom allemaal, Wij zijn een bedrijf en helpen onze klanten al lang geleden op de meest voorkomende terreinen van bouw en ambacht.. Of het nu gaat om complete renovaties of verbouwingen: Wij bieden het aan vanuit één enkele bron. Bij ons heeft u maar één contactpersoon in plaats van veel ambachtelijke bedrijven, wat u veel stress, organisatie en tijd scheelt. Omdat wij als uw experts ALLES van uw project voor u regelen. Wij adviseren, plannen en helpen u op de volgende gebieden: ✅ badkamer & toiletten complete renovatie. ✅ Alle soorten tegels en vloeren leggen (laminaat, parket, PVC en meer) ✅ Schilder- en behangwerkzaamheden. ✅ sloopwerkzaamheden. ✅ Verwijdering. ✅ transporten. Opmerking: We hebben onze eigen wepsite en Instagram ook ( u kunt onze bedrijfsnaam op een van bijde typen dan kunt u ons makkelijk berijken ) maar IVM werkspotsvoorwaarden mochten we geen contact gegevens vermelden.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Goed
 • Muscle klus en bestratingen
  Muscle klus en bestratingen
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Vloerspecialist in Beek, Limburg

  Met 20jaar ervaring is muscle klus en bestratingen gespecialiseerd in bestratingen voor zowel particulieren als wegenbouw. Graafwerkzaamheden kunnen wij ook uitvoeren met onze 2,4 tons graafmachine en zeer ervaren machinist. Tevens zijn wij al een aantal jaren werkzaam in sloopwerkzaamheden. Wij worden met regelmaat ingehuurd door woningbouwverenigingen en gemeenten voor sloopwerkzaamheden in sociale huurwoningen . Wij staan voor vakmanschap en eerlijke prijzen. Klinkt u dit goed in de oren, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Ons werk is te vinden op fb. Mvg muscle klus en bestratingen bv

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Muscle klus is een super fijn bedrijf , korte lijntjes als je vragen hebt , meteen een reactie . Houden zich super aan hun afspraak, iedereen binnen het bedrijf is super vriendelijke en correct. Al we weer een klus hebben zeker weer een klus voor Muscle Klus . Toppers , zeker doen !!!!!
 • MZ Sloop en Ruim Service
  MZ Sloop en Ruim Service
  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews
  Vloerspecialist in Beek, Limburg

  Ik heb al redelijk wat ervaring opgebouwd in diverse opdrachten en heb ik de beschikking over een vraagbaak met 40 jaar ervaring. Meeste werk doe ik alleen. Afhankelijk van de tijd en grote van de klus kan het zijn dat ik met iemand samen kom. Bekijk gerust mij portfolio op facebook en hier (hier staan maar enkele foto's op). Ik doe meer dan alleen sloopwerkzaamheden. Daarnaast doe ik diverse andere klussen, zoals laminaat leggen, bestratingen, water en afvoer aanleggen, kortom diverse klussen in en rondom uw pand.

  Laatste review:
  Super fijne samenwerking met Mario. Heeft mee gedacht in ontwerp van de tuin, hard gewerkt en een super mooi resultaat afgeleverd !
 • KSTH
  KSTH
  Beoordeling: 4.9 van 54.9549 reviews
  Vloerspecialist in Beek, Limburg

  Mijn naam is Henrie Menten en ben ZZP'er in de afbouw. Mijn bedrijfsnaam is KSTH voor al uw schilderwerk, timmerwerk,tegelwerk en renovatie. Verder leg ik ook veel laminaat onder andere voor de verfzaak en de montage service van gamma, praxis en karwei. Ben voornamelijk werkzaam in de particuliere sector. Goed overleg en meedenken met klanten vindt ik heel belangrijk. Duidelijke afspraken maken om misverstanden te voorkomen.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Henri heeft voor onze nieuwe woning vloertegels en wandtegels mogen plaatsen, een slordige 300m2. Uiteindelijk een mooi resultaat geworden. Wij hadden met de nodige vertraging te maken en daar is Henri op een zeer goede manier mee omgegaan. We hebben hem een sleutel gegeven zodat hij zijn tijden zelf kon bepalen. Daarmee werd hij een stille kracht, die je er graag bij wilt hebben. Eerst zouden we tegels zonder plinten plaatsen, maar mede op advies van Henri plinten gekocht, ook netjes door Henri geplaatst. Vervolgens nog kitwerk gedaan, ook naar alle tevredenheid uitgevoerd. En als we eens iets verkeerd hadden gedaan loste Henri dit ook naar wens op. Iemand die met je meedenkt. Henri bij deze bedankt!
 • Harzon Vloerenservice
  Harzon Vloerenservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.7532 reviews
  Vloerspecialist in Beek, Limburg

  Harzon Vloerenservice, gespecialiseerd in egaliseren en anhydrietdekvloeren.

  Laatste review:
  Vloer egaliseren-
  Snel langsgekomen en ook snel de klus afgemaakt tegen. Top service en vakwerk geleverd!

4.6

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in Beek, Limburg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 50 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale vloerspecialisten in Beek, Limburg

Andere vakmensen in Beek, Limburg

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt