Vind vloerspecialisten in Alteveer, Groningen

Op zoek naar vloerspecialisten in Alteveer, Groningen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Alteveer, Groningen

 • Tsiamitis Eurotile
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Vloerspecialist in Alteveer, Groningen

  Tsiamitis Eurotile kan je helpen met je Vloerspecialist, Tegelzetter klus in Groninger en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Badkamer plaatsen of renoveren, Cementdekvloer aanbrengen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Granito of marmeren vloer aanleggen, Wand- of vloertegels repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Tsiamitis Eurotile om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Op basis van de goede reviews heb ik voor Tsiamitis gekozen en ben zeer tevreden. Snel, komt afspraken goed na, vriendelijk en zeer prettig in de samenwerking. Communicatie via vertaalapp gaat prima en is soms hilarisch. Tsiamitis denkt mee en is goed in zijn vak. Blij met de betegeling van twee kleine badkamers en een toilet. De toilet was eigenlijk meerwerk en heeft Tsiamitis toch meteen in aansluiting kunnen doen! Dank daarvoor en voor de fijne samenwerking!
 • K&D Bestrating
  K&D Bestrating
  Beoordeling: 4.3 van 54.3570 reviews
  Vloerspecialist in Alteveer, Groningen

  Wij zijn gevestigd in Veendam waarvan uit wij werken in de gehele regio en daarbuiten, we bestaan nu ongeveer 10 jaar en hebben al heel wat bestrating gelegd en schuttingen geplaatst. K&D Bestrating bestaat uit een team van vakmensen die gezamenlijk grote en ook kleine klussen klaart. Van bestraten tot het plaatsen van uw schutting K&D Bestrating staat voor u klaar. Wij beheersen vrijwel alle disciplines om van iedere tuin een droomplaatje te maken.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer nette vakmensen en uitstekend werk verricht. Oprit ligt er weer top bij. Raad deze mensen zeker aan.
 • Vario Bestratingen
  Beoordeling: 4.6 van 54.6534 reviews
  Vloerspecialist in Alteveer, Groningen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Spoedklus: 24m2 tegels leggen: deels uitgraven, zand inbrengen, egaliseren, trillen en tegels leggen. Uitstekend werk, supersnel geregeld! Daarnaast nog aanvullende activiteiten zoals aanpalende klinkers op niveua brengen en herstel van een verzakte klinkerhoek. Kortom topkwaliteit werk en ook nog eens snel (zaterdag op Werkspot, woensdag daarop gelegd).
 • A.M TEGELZET BEDRIJF
  A.M TEGELZET BEDRIJF
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Vloerspecialist in Alteveer, Groningen

  Tegelen badkamers. wc. keukens . Woonkamers tegelen en renovatie . cementdikvloer egalesatiewerk en voegen .kitwek

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Super snel en netjes geplaatst! Echt een vakman. Weet waar hij over praat. Zeker aan te raden!!
 • Bouwservice Schoonbeek
  Bouwservice Schoonbeek
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Vloerspecialist in Alteveer, Groningen

  Ik ben André Schoonbeek. van Bouwservice Schoonbeek en ben ruim 20 jaar actief in de bouwsector, in de breedste zin van het woord. U kunt bij mij terecht voor: -Nieuwbouw. -Verbouw. -Onderhoud. -Renovatie. Ik sta voor kwaliteit en vakmanschap.

  Laatste review:
  Binnenmuur metselen-
  Snelle service met mooi resultaat
 • Stevens Betontechniek
  Stevens Betontechniek
  Beoordeling: 2.5 van 52.552 reviews
  Vloerspecialist in Alteveer, Groningen

  regio nederland betonreparaties kunstofvloeren balkonrenovatie betonvloeren vlinderen

 • Tent Bestratingen
  Tent Bestratingen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7530 reviews
  Vloerspecialist in Alteveer, Groningen

  Ik ben Marten Tent, eigenaar van Tentbestrating/klusbedrijf. Na jaren voor bedrijven hebben gewerkt ben ik in 2007 voor mij zelf begonnen met een eenmanszaak met als hoofdtak bestratingen, maar doe alle voorkomende klussen in en om het huis.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Rustig, betrouwbaar, harde werker. Zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Werkt netjes en overlegt alles. Zeker voor herhaling vatbaar en tevens een aanrader! Goede prijs en goede kwaliteit.
 • Rick Mulder
  Rick Mulder
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Vloerspecialist in Alteveer, Groningen

  Ik ben vanaf 11 december weer beschikbaar voor opdrachten. Heb je een Vloerspecialist nodig in Assen of omgeving? Rick Mulder kan je helpen met alle klussen die een Vloerspecialist voor je kan uitvoeren, zoals Laminaat leggen, plinten, klikpvc en meer! Neem gerust contact met mij op.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Wat een vakman! Laminaat ligt er prachtig in. -Goede en snelle communicatie. -Betrouwbaar, komt al zijn afspraken na. -Werkt super netjes/nauwkeurig. Wij raden zeker Rick aan!
 • Fred Assendelft
  Fred Assendelft
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Vloerspecialist in Alteveer, Groningen

  Officieel kom ik uit Heemstede en ben daar altijd werkzaam geweest in de toegangstechniek, elektra en kleine klusjes in en om het huis. Nu hebben we de stap gezet om te verhuizen naar Groningen en daar opnieuw te beginnen. Graag zou ik mijn werkzaamheden voortzetten, maar dan in het mooie hoge noorden.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Fred heeft vakkundig alles opnieuw voorzien van kit en de lekkage verholpen. Fred is zeer prettig in de omgang!
 • Bouwkundig-Adviesburo L.H. Lentz

  Nog geen reviews

  Vloerspecialist in Alteveer, Groningen

  bouwkundig advies bureau sinds 1995 actief werkzaamheden als bouwgerelateerde werken. diverse uiteenlopende klussen ervaring sinds 1960. Diverse bouwkundige opleidingen uitvoerder en meester timmerman. Zeg wat je doet en doe wat je zegt. Alle bouwgerelateerde materialen

4.8

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in Alteveer, Groningen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 71 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale vloerspecialisten in Alteveer, Groningen

Andere vakmensen in Alteveer, Groningen

Vind vakmensen bij jou in de buurt