Vind verhuisbedrijven in 't Loo Oldebroek

Op zoek naar verhuisbedrijven in 't Loo Oldebroek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in 't Loo Oldebroek

 • K & O Handelsonderneming B.V.
  K & O Handelsonderneming B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.95114 reviews
  Verhuisbedrijf in 't Loo Oldebroek

  Vakkundige verhuizing door heel Nederland!

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  De heren hebben mij afgelopen zondag geholpen met een verhuizing. Top service! Alles werd zorgvuldig en netjes ingepakt, snelle en goede communicatie en vriendelijke mannen. Heel tevreden, dus echt een aanrader.
 • Twan Bruinewoud

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in 't Loo Oldebroek

  Goedkope maar goede service!

 • J.Huisman Diensten

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in 't Loo Oldebroek

  Voor al uw diensten

 • halen-brengen
  halen-brengen

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in 't Loo Oldebroek

  Halen-Brengen. Voor al je bezorgdiensten van meubels en andere grote spullen. Van je winkel naar je klant. Marktplaats of veiling aankoop. Of gewoon iets ophalen. Dit doen we vakkundig en altijd voor een scherpe prijs. We hebben een meubel bus met laadklep en voldoende beschermd materiaal. Met vriendelijke groet. Peter van der Weele

 • Multidiensten nijenhuis

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in 't Loo Oldebroek

  Mijn bedrijf is meer dan een baan. Bij elk nieuw project zorg ik dat het past bij mijn waarden, zodat ik zeker weet dat ik geweldige resultaten kan leveren. Ik ben een expert op mijn vakgebied, maar ik zou niet zijn waar ik nu ben zonder de mensen die me op mijn weg geholpen hebben. Daarom kom ik graag in contact met gelijkgestemden en gebruik ik mijn passie en wat ik kan om echt een verschil te maken. Mijn Diensten: - Dakgoten schoonmaken. - Schuttingen repareren of plaatsen. - Leggen of repareren van (klein) straatwerk rond uw woning. - Allerlei kleine klusjes rondom uw woning. - Het opruimen van uw zolder of garage incl. afvoer hiervan. - De/montage - Sloopwerken - Houtbewerking - Boomstamtafels - Schilderwerk - Assisteren bij uw klus - Tuinonderhoud - Reinigen / Schoonmaak werkzaamheden

 • Klusbedrijf Rieksen
  Klusbedrijf Rieksen
  Beoordeling: 4.6 van 54.6529 reviews
  Verhuisbedrijf in 't Loo Oldebroek

  Klusbedrijf Rieksen biedt een breed scala aan werkzaamheden. Van meterkasten en loodgieterswerk tot EPDM dakbedekken en kitwerken. Boeidelen, behangen, schilderen. noem maar op.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  In een avond langsgekomen om het werk te bekijken. Op het dak rondgekeken naar de oorzaak van de lekkage, en gezien waar het aan kan liggen. Omdat het dak er verder nog goed uit ziet en ik zelf de kleine klusjes kan doen om het op te lossen heeft Klusbedrijf Rieksen aangegeven dat er op dit moment, naast de kleine klusjes, geen werk voor hem uit te voeren is. Insteek van geen dingen vervangen die niet hoeven en de eerlijke benadering van helpen in plaats van geld verdienen is heel fijn om te zien. Ik zou Klusbedrijf Rieksen zonder problemen opnieuw benaderen om een klus in of om mijn huis uit te laten voeren!!
 • Van Wanrooy straat/grondwerk
  Beoordeling: 4.5 van 54.55500 reviews
  Verhuisbedrijf in 't Loo Oldebroek

  hallo wij zijn gespecialiseerd in straatwerk/grondwerk/tuinieren/timmerwerk en graszoden leggen in echt en kunstgras wij hebben 30 jaar ervaring in deze brance wij werken voor particulieren en bedrijven en aannemers wij kunnen ook voor zand/grond en bestrating leveren en enz en wij verhuren ook bestrating gereedschap zoals klein gereedschap/trilplaat/aanhangers

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snel beschikbaar, klus snel en goed uitgevoerd.
 • Vvdo
  Vvdo
  Beoordeling: 4.6 van 54.6532 reviews
  Verhuisbedrijf in 't Loo Oldebroek

  Welkom op het profiel van Timmerbedrijf VVDO. Het timmerbedrijf voor al uw voorkomende timmerwerkzaamheden. VVDO is een full service aannemer opgezet in 2012. Betaalbaar, Maatwerk , kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons in hoog vaandel. -Houtbouw. -Houtskeletbouw. -Complete renovatie's -Chalets en tuinkamers -Daken en dakkapellen. -Renovatie timmerwerk. -Machinale houtbewerking. -Toeleverancier prefab elementen. Onze zakelijke opdrachtgevers zijn o.a: Staatsbosbeheer, Toplawood, AG vastgoed B.V Waarom kiezen voor timmerbedrijf Vvdo? -Wat we beloven komen we na. -Vrijblijvende offerte's. -Bij oplevering net zo schoon als bij aanvang. -Geen torenhoge meerprijzen. -Advies op maat -Garantie op geleverd werk -Alle werkzaamheden in eigen beheer. Specialisten op het gebied van Houtbouw, leveren prefab hsb en renovatie werkzaamheden.

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  Reageert snel, houden zich aan afspraken, zijn vriendelijk, werken nauwkeurig. Zou ze zeker weer vragen.
 • Mostert Timmerwerken
  Mostert Timmerwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.853 reviews
  Verhuisbedrijf in 't Loo Oldebroek

  Mijn naam is Erik Mostert van Mostert Timmerwerken. Ik ben sinds 2009 gestart met mijn bedrijf en wij zijn gevestigd in Oosterwolde. Wij zijn werkzaam in Oosterwolde en omstreken. De werkzaamheden die wij uitvoeren zijn: -reparatie van dakkapellen -renovatie van dakkapellen -diverse timmer werkzaamheden -diverse tegel werkzaamheden -reparatie van kozijnen -renovatie van kozijnen Bij Mostert Timmerwerken staan wij voor kwaliteit, goede communicatie met de opdrachtgever en vertrouwen. Daarnaast leveren wij ook garantie, altijd in overleg met de klant. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Omdat ik onlangs actief ben op Werkspot zijn mijn reviews nog in aanvraag. Ik sta voor een goede kwaliteit en prijs verhouding en ga snel maar ook netjes te werk. Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  We hebben een zeer positieve ervaring met Mostert Timmerwerken. De klus werd vlot, netjes en vakkundig gedaan. De afspraken werden goed nagekomen. Prettig bedrijf, waar we graag nog eens weer mee samenwerken.
 • K.Hofmeijer dienstverlening

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in 't Loo Oldebroek

  Werkend in agriservice en in de bouw. Groot verleden in Metaalbewerking en schilderwerken. Alround bedrijf dus.

4.9

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in 't Loo Oldebroek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 31 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in 't Loo Oldebroek

Andere vakmensen in 't Loo Oldebroek

Vind vakmensen bij jou in de buurt