Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind hoveniers in 't Loo Oldebroek

Op zoek naar hoveniers in 't Loo Oldebroek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Hovenier

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in 't Loo Oldebroek

 • Van Wanrooy straat/grondwerk

  Hovenier in 't Loo Oldebroek

  Beoordeling: 4.4 van 54.45315 reviews

  hallo wij zijn gespecialiseerd in straatwerk/grondwerk/tuinieren/timmerwerk en graszoden leggen in echt en kunstgras wij hebben 30 jaar ervaring in deze brance wij werken voor particulieren en bedrijven en aannemers wij kunnen ook voor zand/grond en bestrating leveren en enz en wij verhuren ook bestrating gereedschap zoals klein gereedschap/trilplaat/aanhangers

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Heel positief. We hadden een aantal zware betontegels die bijgeslepen en teruggelegd moesten worden tussen bestaand straatwerk. Werk is netjes uitgevoerd, op korte termijn en vakman was vriendelijk.
 • M. Kroeze multidiensten

  Hovenier in 't Loo Oldebroek

  Beoordeling: 4.2 van 54.2523 reviews

  Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf. Gespecialiseerd in (agrarisch) loonwerk, tuinaanleg, grondwerk en sloopwerk. Van een klein muurtje tot een compleet huis slopen, een tuin renovatie/aanleg of landbouw werkzaamheden, funderingen uitgraven of grond verzetten niets is ons te gek! Onze professionals hebben de kennis en ons machinepark bezit al het nodige materiaal om een klus effectief en snel te klaren. Geen klus te groot en geen probleem zonder oplossing!

  Laatste review:

  Grond afgraven of egaliseren -

  Marcel heeft bij ons een grote vijver dicht gemaakt en een trampoline geïnstalleerd. Hij heeft erg netjes gewerkt. Communicatie verliep heel goed. Marcel reageert snel.
 • Koele Tuinaanleg

  Hovenier in 't Loo Oldebroek

  Beoordeling: 4.1 van 54.152 reviews

  Koele Tuinaanleg heeft al meer dan 25 jaar ervaring. Wij doen werk voor gemeentes, particulieren, aannemers. Ons werkgebied ligt ongeveer 100 km vanaf Zwolle. Wij werken netjes en secuur en staan voor ons vakmanschap. Onze materieel is ook zeer volledig.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Koele Tuinaanleg heeft de bestrating van onze tuin (100m2) perfect uitgevoerd. Het werk ligt er superstrak in en er is netjes en secuur gewerkt. En een goede reëele prijs. Het contact was helder en duidelijk. Ze hebben bij kennissen van ons ook een complete tuin aangelegd, ook die zijn zeer tevreden. Ik lees dan net ook met verbazing de review hieronder, maar dat soort dingen houd je toch. Daarom deze review, omdat dat ook gewoon gezegd mag worden. Zeer goede ervaringen met dit bedrijf en ik zou ze zeker aanraden.
 • Garden4You

  Hovenier in 't Loo Oldebroek

  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews

  Sinds 1999 zit ik in het hoveniersvak. Ik heb bij verschillende bedrijven gewerkt, zodat ik op vele vlakken ervaring heb. Nu ben ik voor mijzelf begonnen onder de naam Garden4You. Ik kan voor u ontwerpen aanleggen en de tuin onderhouden. ook voor zaag en snoei klussen kunt u mij bereiken. Alfred Terluin

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Alfred is een professionele hovenier, met wie je gemakkelijk afspraken kunt maken. Hij is op tijd en communiceert helder. Hij heeft onze klus flexibe aangepakt, meegedacht en snel en vakkundig uitgevoerd.
 • Koersen Multidiensten

  Hovenier in 't Loo Oldebroek

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Koersen multidiensten. Wij verrichten werkzaamheden in de tuin / en om huis grondwerk tuinaanleg straatwerk.houtbouw. Werken als duo. Ook in bezit van mini kraan en mini shovel. Tevens ook grondboor aan deze machines. Ook kunnen wij aanbouw/bouwput uitgraven of Sloopwerken. Ook struiken of bomen zagen rooien.

 • D Kroeze Sloop en Grondwerken

  Hovenier in 't Loo Oldebroek

  Beoordeling: 4.8 van 54.856 reviews

  D Kroeze Wezep is opgericht door Dikkie Kroeze op 20-10-2017. Wij staan garant voor kwaliteit en een betaalbare prijs. Geen klus is te klein of te groot. Dankzij nauwe samenwerkingsverbanden met vakspecialisten in de regio kunnen wij iedere opdracht voor u uitvoeren. Op deze pagina kunt u zien hoe en wat voor werkzaamheden wij uitvoeren dus kijk gerust eens rond. *SLOOPWERKEN: Tegenwoordig worden gebouwen steeds vaker gedeeltelijk gesloopt om uiteindelijk gerenoveerd te kunnen worden. Hierdoor worden de kosten bespaard en kan een gebouw uiteindelijk nog jaren mee! Renovatiesloop door D Kroeze Wezep is snel, efficiënt en uitermate zorgvuldig. Door onze jarenlange ervaring, vakkundige specialisten en modern materiaal kunnen wij elke klus aan. Het maakt voor ons geen verschil of het nu gaat om het slopen van een enkele wand of het leegslopen van een complete woning of bedrijfspand. Ook voor het totaal slopen van woningen schuren of bedrijfspanden kunt u bij ons terecht. *GRONDWERKEN Voor de diverse grondwerkzaamheden beschikken we over een goed onderhouden en gekeurd machinepark van groot tot klein. Hierbij kunt u denken aan: -Het ontgraven van de funderingen voor bouwblokken van woonhuizen tot en met complete bedrijfsgebouwen. -Alle graaf- en aanliggende werkzaamheden -Levering grondstoffen -Levering en aanbrengen van bestratingsmaterialen. -Afvoeren van puin/grond/bouw en sloopafval. Bedankt voor u intresse en graag tot ziens!

  Laatste review:

  Grond afgraven of egaliseren -

  Dikkie is een topper. Snel een offerte, goede prijs, snel reageren, vriendelijk en komt afspraken na. Ik kan hem zeker aanbevelen! 👍
 • Maclean Infra & Groentechniek

  Hovenier in 't Loo Oldebroek

  Beoordeling: 4.6 van 54.659 reviews

  Welkom bij Maclean infra & groentechniek De specialist in het verwerken van keramische tegels met gebonden fundering en diverse soorten hoogwaardige voegmortels, ​De jarenlange ervaring op het gebied van omvattende projectverzorging, infrastructuur en cultuurtechniek maakt ons tot specialist in ontwikkeling en realisatie van complete infrastructurele werken. Maclean infra & Groentechniek voert de ontwikkeling en realisatie van (bedrijfs)infrastructurele projecten volledig in eigen beheer uit. Met onze gekwalificeerde medewerkers staan wij klaar voor een professionele uitvoering van alle voorkomende werkzaamheden en een correcte levering van gespecialiseerde producten zoals: -de specialist in het verwerken van keramische tegels -inventarisatie en advies -technisch ontwerp en inrichtingsplannen -grondwerken en terreinaanleg -bestratingen -riolering -parkmeubilair -(straat)verlichting -groentechniek, tuin- en parkaanleg Bij ons staan de volgende normen zeer hoog in ons vaandel en daarmee ook centraal in onze manier van werken: -kwaliteit -veiligheid -exclusiviteit -duurzaamheid -service Maclean Infra & Groentechniek is een dynamische bedrijf met ervaren medewerkers. Wij zijn begonnen met het bedrijf in 2018 en inmiddels uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor particulieren en bedrijven. Maclean Infra & Groentechniek is volledig VCA-gecertificeerd. Samen met onze vakkundige medewerkers bieden wij u kwaliteit en service die u van ons mag verwachten. Wilt u meer informatie of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Met vriendelijke groet Scott Struik

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Ploeg staat voor- en levert kwaliteit. Jong team, goede bereikbaarheid en modern gereedschap en materieel. Vaklui met een prima prijs/kwaliteitverhouding.
 • Boer Tuin & Landschapsprojecten.

  Hovenier in 't Loo Oldebroek

  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews

  Boer tuin en landschapsprojecten, Een klein hoveniersbedrijf uit Wezep opgericht in 2012 vanuit de volgende gedachte: Wij vinden dat een ieder een tuin mag hebben die hem of haar past, we denken daarom graag mee en zijn volledig transparant. Dit doen we door ons te onderscheiden binnen ons brede werkgebied, van tuinonderhoud tot uitbouw van uw woning van bestrating tot verlichting van zwembaden tot hagen knippen niets is ons te uitdagend. En dit alles met een open begroting zodat u kunt zien waar de kosten zich bevinden en wat u kunt besparen door zaken zelf op te pakken, meer en minderwerk , binnen offerte, bestaan er bij ons dus ook niet. We zijn er graag voor u doet u met ons mee? Boer tuin en landschapsprojecten

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Snelheid, netjes, ontwerp precies zoals ik in gedachte had. Ik zou ze zeker aanraden.
 • Gebrs. van Oene Stratenmakersbedrijf V.O.F.

  Hovenier in 't Loo Oldebroek

  Beoordeling: 4.5 van 54.55132 reviews

  Wij zijn een bestratings bedrijf die al meer dan 30 jaar ervaring heeft. Ook beschikken wij over alle nodige diploma's. bijvoorbeeld Erkend leerbedrijf ,vakbekwaamheid. en Vca 1+2 Wij kunnen met alle soorten bestratingen uit de voeten. Zijn gespecialiseerd in Sierbestrating/ Tuinaanleg.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Prima werk geleverd!
 • Wolf Multidiensten

  Hovenier in 't Loo Oldebroek

  Beoordeling: 5 van 5554 reviews

  Goeden dag, Mijn bedrijfsnaam heet : wolfmultidiensten. Ik ben ZZP'R in het vak stratenmaker/hovenier. U kunt bij ons voor alles terecht! Zoals : - Straatwerk. - Grondwerk. - Kraanwerk. - Riolering aansluiten - Plaatsen van schuttingen - Plaatsen van bloembakken Wij kunnen alles voor een complete tuin inrichting. Heeft u vragen? Neem gerust contact op! Vriendelijke groeten, Wolf multidiensten

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Oude bestrating is eerst verwijderd, opgehoogd met nieuw zand en keurig opnieuw bestraat. De tegels hadden geen gelijke dikte, toch is het vlak geworden zonder oneffenheden. Voor mij 'n stukje vakmanschap.

Populaire lokale hoveniers in 't Loo Oldebroek

Andere vakmensen in 't Loo Oldebroek

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur