Vind hoveniers in 't Loo Oldebroek

Op zoek naar hoveniers in 't Loo Oldebroek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in 't Loo Oldebroek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 228 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in 't Loo Oldebroek

 • Van Wanrooy straat/grondwerk

  Hovenier in 't Loo Oldebroek

  Beoordeling: 4.4 van 54.45378 reviews

  hallo wij zijn gespecialiseerd in straatwerk/grondwerk/tuinieren/timmerwerk en graszoden leggen in echt en kunstgras wij hebben 30 jaar ervaring in deze brance wij werken voor particulieren en bedrijven en aannemers wij kunnen ook voor zand/grond en bestrating leveren en enz en wij verhuren ook bestrating gereedschap zoals klein gereedschap/trilplaat/aanhangers

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Keurig gedaan. Heeft afspraak bij de buren gemaakt om ook daar het straatje recht te leggen! Aanrader!
 • H van Lente bouw

  Hovenier in 't Loo Oldebroek

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  Omgeving Gelderland, Overijssel en Flevoland. De meeste werkzaamheden zijn timmeren en straten. We zijn tevreden als u ook tevreden bent!

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Wij hebben H. van Lente bouw gevraagd om een oprit + pad te bestraten, over het algemeen hebben we hier een positieve ervaring aan over gehouden. Er is goed werk afgeleverd, en het was zeer snel gedaan. Het is duidelijk dat dit bedrijf meer dan voldoende kennis bezit op het gebied van bestratingen om deze klus goed en mooi uit te voeren, zo kwamen ze zelf ook met ideeën voor de legging van de tegels.
 • J & D Handel- en Verhuur B.V.

  Hovenier in 't Loo Oldebroek

  Beoordeling: 3.4 van 53.451 review

  KvK nummer - 84920688 JD hoveniers is een traditioneel bedrijf waarbij service en kwaliteit voor een betaalbare prijs voorop staat. Onze jarenlange ervaring op het gebied van het aanleggen van tuinen, beplanting en het plaatsen van afscheidingen zorgt ervoor dat u bij ons aan het juiste adres bent. wij staan graag voor u klaar met deskundig advies en vakmanschap. Tevens werken wij met hoveniers die hun vak verstaan en met u meedenken. Ook kunt u bij ons kosteloos een offerte opvragen. De offerte zullen wij voor u op maat maken. Neem hiervoor contact met ons op via Werkspot.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Ik kreeg reactie van J&D nadat ik mijn klus op werkspot had geplaatst. In begin was de communicatie prima. We zijn een prijs overeengekomen en zou een bericht krijgen wanneer het werk gedaan zou worden. Tot zover verliep alles voorspoedig en volgens afspraak. Echter tijdens de werkzaamheden is er een paal (beton) van de schutting geraakt en afgebroken. Er werd mij verzekerd dat dit gerepareerd zou worden. Nadat de werkzaamheden afgerond waren zou de paal nog worden vervangen. Dit heeft even op zich laten wachten, maar uiteindelijk is de paal geplaatst. Het straatwerk ligt er strak in en ben er blij mee.
 • Gebrs. van Oene Stratenmakersbedrijf V.O.F.

  Hovenier in 't Loo Oldebroek

  Beoordeling: 4.5 van 54.55138 reviews

  Wij zijn een bestratings bedrijf die al meer dan 30 jaar ervaring heeft. Ook beschikken wij over alle nodige diploma's. bijvoorbeeld Erkend leerbedrijf ,vakbekwaamheid. en Vca 1+2 Wij kunnen met alle soorten bestratingen uit de voeten. Zijn gespecialiseerd in Sierbestrating/ Tuinaanleg.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Betrouwbare partij om de werkzaamheden door te laten verrichten. Hebben netjes werk afgeleverd binnen de afgesproken termijn. Prima communicatie!
 • D Kroeze Sloop en Grondwerken

  Hovenier in 't Loo Oldebroek

  Beoordeling: 4.8 van 54.859 reviews

  RUIMTE MAKEN VOOR VERBETERING. D Kroeze Sloop en Grondwerken gevestigd in Wezep, is een professioneel en gespecialiseerd bedrijf in het uitvoeren van diverse sloop en grondwerken. Wij streven ten alle tijden naar een hoog niveau van service. Dankzij jarenlange ervaring en nauwe samenwerkingsverbanden kunnen wij maatwerk bieden tegen concurrerende prijzen. *SLOOPWERKEN: Tegenwoordig worden gebouwen steeds vaker gedeeltelijk gesloopt om uiteindelijk gerenoveerd te kunnen worden. Hierdoor worden de kosten bespaard en kan een gebouw uiteindelijk nog jaren mee! Renovatiesloop door D Kroeze Wezep is snel, efficiënt en uitermate zorgvuldig. Door onze jarenlange ervaring, vakkundige specialisten en modern materiaal kunnen wij elke klus aan. Het maakt voor ons geen verschil of het nu gaat om het slopen van een enkele wand of het leegslopen van een complete woning of bedrijfspand. Ook voor het totaal slopen van woningen schuren of bedrijfspanden kunt u bij ons terecht. *GRONDWERKEN Voor de diverse grondwerkzaamheden beschikken we over een goed onderhouden en gekeurd machinepark van groot tot klein. Hierbij kunt u denken aan: -Het ontgraven van de funderingen voor bouwblokken van woonhuizen tot en met complete bedrijfsgebouwen. -Alle graaf- en aanliggende werkzaamheden -Levering grondstoffen -Levering en aanbrengen van bestratingsmaterialen. -Afvoeren van puin/grond/bouw en sloopafval.

  Laatste review:

  Bestrating verwijderen/afvoeren -

  Wij hebben een goede ervaring met Dikkie! Hij kon snel aan de klus beginnen, de communicatie was prettig, de klus goed uitgevoerd en na de klus ziet alles er netjes en opgeruimd uit.
 • de Vrije Boer

  Hovenier in 't Loo Oldebroek

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Mijn naam is Hans Jakobs en ik ben begonnen met een eigen bedrijf begin 2021. Ik zou graag een deel van de week willen vullen met tuinonderhoud. Vandaar dat ik me heb aangemeld bij Werkspot. Ik houd er van om tuinen op te knappen of te onderhouden. Qua aanleg ben ik niet de geschikte persoon met betrekking tot straatwerk en bouwwerk van schuttingen en dergelijke. Waar ik me vooral op wil richten zijn de volgende taken: - Verwijderen van onkruid - Snoeien van struiken en heggen - Aanplanten van bomen/struiken - Bestrating onkruid vrij maken/houden - Gras maaien - Blad ruimen - Verwijderen van aangeplante bomen/struiken Hoveniers zijn momenteel hartstikke duur, graag wil ik mijn diensten aanbieden tegen reëel tarief. Ik hoop u zo voldoende geïnformeerd te hebben.

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Hans heeft onze moestuin prachtig seizoensklaar gemaakt. Weer helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Wij hebben er zin in!
 • Maclean Infra & Groentechniek

  Hovenier in 't Loo Oldebroek

  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews

  Welkom bij Maclean infra & groentechniek De specialist in het verwerken van keramische tegels met gebonden fundering en diverse soorten hoogwaardige voegmortels, ​De jarenlange ervaring op het gebied van omvattende projectverzorging, tuinaanleg, infrastructuur en cultuurtechniek maakt ons tot specialist in ontwikkeling en realisatie van complete infrastructurele werken. Maclean infra & Groentechniek voert de ontwikkeling en realisatie van (bedrijfs)infrastructurele projecten volledig in eigen beheer uit. Met onze gekwalificeerde medewerkers staan wij klaar voor een professionele uitvoering van alle voorkomende werkzaamheden en een correcte levering van gespecialiseerde producten zoals: - De specialist in het verwerken van keramische tegels en natuursteen - Inventarisatie en advies - Technisch ontwerp en inrichtingsplannen - 3D ontwerptekeningen - Grondwerken en terreinaanleg - Bestratingen - Riolering - Parkmeubilair - (straat) tuinverlichting - Groentechniek, tuin- en parkaanleg Bij ons staan de volgende normen zeer hoog in ons vaandel en daarmee ook centraal in onze manier van werken: - Kwaliteit - Veiligheid - Exclusiviteit - Duurzaamheid - Service Maclean Infra & Groentechniek is een dynamische bedrijf met ervaren medewerkers. Wij zijn begonnen met het bedrijf in 2018 en inmiddels uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor particulieren en bedrijven. Maclean Infra & Groentechniek is volledig VCA-gecertificeerd. Samen met onze vakkundige medewerkers bieden wij u kwaliteit en service die u van ons mag verwachten. Wilt u meer informatie of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. "Alles in één keer goed geregeld" Met vriendelijke groet Scott Struik

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Kan niks anders dan complimenten geven aan de mannen. Werken hard, netjes, duidelijk in communicatie en afspraken. Werken met mooie materialen en alles is bespreekbaar. Denken mee met je wensen en laten alles keurig netjes achter.
 • J. Doorneweerd Multidiensten

  Hovenier in 't Loo Oldebroek

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Straatwerk tuin aanleg

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Niet lullen maar poetsen. Snel en netjes te werk gegaan. Niet te beroerd om iets extra's te doen wanneer je hier naar vraagt.
 • Minigraafmachine Arie

  Hovenier in 't Loo Oldebroek

  Beoordeling: 4.3 van 54.3542 reviews

  minigraafmachine ,voor al uw tuinwerkzaamheden. Bestratingen. Graszoden leggen , grindpaden aanleggen , grondverzet . grond afvoer ,en leveren bemeste tuinaarde en straatzand ,' afvoer van struiken / coniferen . enz. Onkruidbestrijding , vooral HEERMOES

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Wij zijn superblij met onze nieuwe tuin, Arie & zijn team hebben ons verlost van een zeer hardnekkige onkruid (heermoes) en in slechts 4 dagen tijd onze hele tuin (ruim 50 m2) gestript en opnieuw betegeld. Super bedankt, onze zomer kan beginnen!
 • Garden4You

  Hovenier in 't Loo Oldebroek

  Beoordeling: 4.7 van 54.7524 reviews

  Sinds 1999 zit ik in het hoveniersvak. Ik heb bij verschillende bedrijven gewerkt, zodat ik op vele vlakken ervaring heb. Nu ben ik voor mijzelf begonnen onder de naam Garden4You. Ik kan voor u ontwerpen aanleggen en de tuin onderhouden. ook voor zaag en snoei klussen kunt u mij bereiken. Alfred Terluin

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Komt afspraken na, werkt erg secuur en netjes. Prettige en rustig persoon. Ben erg blij met mijn nieuwe schutting.

Populaire lokale hoveniers in 't Loo Oldebroek

Andere vakmensen in 't Loo Oldebroek

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur