Vind ontwerpers in Oeffelt

Op zoek naar ontwerpers in Oeffelt? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Oeffelt, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 4 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Oeffelt

 • Diagrid

  Ontwerper in Oeffelt

  Beoordeling: 4.8 van 54.852 reviews

  Diagrid bouwkundig teken en adviesbureau ontwerpt en verzorgt het bouwtechnisch tekenwerk in zowel 2D als 3D voor alle fasen van het bouwproces. Hieronder vallen o.a. het maken van de bouwaanvraagtekeningen, werktekeningen, uitvoertingstekeningen en revisiewerk. Heeft u een verbouwing of nieuwbouwplannen? Dan komen wij graag bij u langs om samen met u de mogelijkheden te bespreken. Zo hebben wij de afgelopen jaren ervaring opgedaan in woningsplitsing, nieuwbouw, verbouw, aanbouw, uitbouw, brandveiligheid en dakopbouw. Naast het ontwerpen en uitteken van projecten zorgen wij voor de communicatie richting constructeur en bevoegd gezag. Zo heeft u altijd 1 aanspreekpunt. In verband met Corona voeren wij onze adviesgesprekken tegenwoordig zo veel mogelijk digitaal. Dit kan o.a. met Teams, Skype, Hangout, Whatsapp of Google Meet.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Goed tekening volgens afspraak gemaakt prijs was goed
 • WBKI kunst en interieur ontwerper

  Ontwerper in Oeffelt

  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews

  Sinds een dikke 3 jaar is het iedere keer mijn uitdaging om een echt Thuis voor je te maken. Daarvoor deed ik dit vooral voor mijzelf, vrienden en familie. Ik wil een ruimte creëren waar jij van kan genieten en waar je kunt doen wat je wilt op een veilige en comfortabele wijze. Ik heb een creatieve geest waarmee ik tot persoonlijke, verrassende en originele oplossingen voor jouw interieur-wensen kom. In ieder interieur werk ik met minimaal een designstuk. Ik ben gek op kleur, kunst en behang en mix het liefste verschillende stijlen door elkaar zonder dat het ontwerp zijn rust en harmonie verliest. Ik ontwerp graag voor mensen die om schoonheid geven, die wat durven en die verantwoordelijkheidsgevoel naar hun omgeving toe hebben. Als wij een klik hebben werk ik volgens een stappenplan waarbij ik start met het inventariseren van jouw wensen, voorkeuren, verwachtingen en budget. Dit vind plaats in een 2 à 3 uur durende afspraak in de ruimte waarvoor ik ga ontwerpen of, bij jou thuis als het om nieuwbouw gaat. Mijn achtergrond in de zorg en als kunstenares helpen mij bij het stellen van de juiste vragen en ik vind het een sport om ook te horen wat er tussen de lijntjes gezegd wordt. Een totaalontwerp voor een verdieping is na 4-6 werken klaar en dan presenteer ik je een moodboard, een materialenplan, een meubelplan en een verlichtingsplan per ruimte/verdieping, plus 3 tekeningen waaronder een plattegrond, een wandaanzicht en een 3D tekening. Dit is waar je garantie voor krijgt. Een totaalplan voor een verdieping kost je 1495 Euro. Mocht je een kleiner aanbod willen dan kom ik bij je thuis voor 2 uur en geef ik antwoord op al je inrichtingsvragen. Als je mij vooraf foto's stuurt met je belangrijkste vraag en verwachting dan geeft mij dat al een idee in welke richting ik kan zoeken. Dit aanbod kost je 295 Euro. Mocht je meer willen dan kan ik ook de inkoop van alle benodigde materialen, meubelen, gordijnen en accessoires voor je verzorgen, evenals maatwerk (kasten op maat) en bouwbegeleiding. Ik werk samen met mijn vaste team aan specialisten. Als jou dit aanspreekt heb ik er zeker ook zin in!

  Laatste review:

  Binnenhuis ontwerp -

  Ik vond het fijn dat Wilma bij mij is geweest, ook een prettig gesprek gehad. Ik vond het ook prettig dat het vrij snel kon, omdat ik er mee bezig was in gedachten. Ik heb de tafel al binnen, het was de laatste die ze konden leveren voorlopig, dus mazzel. Ik vond je uitleg over kleuren en tinten wel fijn, zodat ik kan combineren. Gerard
 • J G ARCHITECTEN

  Ontwerper in Oeffelt

  Beoordeling: 4.7 van 54.755 reviews

  Welkom! JG Architecten is een bureau voor architectuur, bouwkundig ontwerp, interieur en advies. Wij hechten veel belang aan een persoonlijke benadering. Uw specifieke situatie geeft ons inspiratie! Wij zijn ervaren in: - Nieuwbouw, verbouw en renovatie. - Voor particulier, ondernemer of VVE. - Interieur Ontwerp. - Inrichtingsplannen. - Duurzaam bouwen. - Bouwtekeningen. - Vergunningen. - Vrije kavels. - Uitbouw, aanbouw, opbouw. - Stagedesign. Heeft u bouw of verbouw plannen of wilt u een keer vrijblijvend overleggen? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek informeren wij u uitgebreid over onze werkwijze en de mogelijkheden voor uw project. Wij maken met plezier werkelijkheid van uw droom!

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Snel met reageren, komt afspraken na, denkt mee en geeft tips.
 • Tekenbureau Boutek

  Ontwerper in Oeffelt

  Beoordeling: 4.9 van 54.9525 reviews

  BOUTEK 3D is expert op het gebied van kleinschalige bouwaanvragen. BOUTEK 3D heeft jarenlange ervaring op het gebied van dakkapellen, nokverhogingen, uitbouwen, visualisatie, of verbouwingen. In totaal zijn er honderden opdrachten door het hele land uitgevoerd. Wij kenmerken ons door persoonlijke contact, snelle levering, en meedenkend vermogen. Met zeer vriendelijke groet, Gerben Bouthoorn

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Ik heb Boutek benaderd om een bouwtekening + aanvraag in te dienen bij de Gemeente Helmond, voor het plaatsen van een dakkapel. Gerben heeft van A t/m Z alles goed geregeld. Hieronder enkele pluspunten: - Denkt goed mee - Luistert goed naar je wensen - Betaalbaar - Past de tekening aan waar nodig is - Neemt contact op met de Gemeente bij vragen - Heel vriendelijk - Makkelijk bereikbaar Ik heb geen minpunten kunnen ontdekken.
 • Opsteen de Groot

  Ontwerper in Oeffelt

  Nog geen reviews

  Opsteen de Groot Bouwtechnisch advies- en tekenbureau is een ambitieuze onderneming die zich onder meer toelegt op het verzorgen en begeleiden van ontwerptrajecten, zowel esthetisch als technisch. Alsmede het verrichten van tekenwerkzaamheden en 3D- impressies in verscheidene faseringen voor zowel nieuw- en verbouwprojecten, het calculeren van bouwfysische berekeningen en ontwerpbegrotingen. Voor een volledige opsomming van onze werkzaamheden verwijzen wij u naar onze website. kijkt u eens rustig rond op onze website of neem contact op om de mogelijkheden van uw project te bespreken. Wij komen graag met u in contact.

 • Sterckx Design

  Ontwerper in Oeffelt

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Ontstaan Wouter Sterckx is de drijvende kracht achter Sterckx Design. Als kind was hij altijd al bezig bij zijn ouders in de schuur om van allerlei dingen te maken van hout, staal of andere materialen. Geen wonder dat hier Sterckx Design uit is ontstaan. Van ruwe materialen een fantastisch meubelstuk of interieurobject creëren wat een leven lang mee gaat is een geweldig iets. Wij maken Wij maken kasten, tafels, stalen deuren of andere interieurobjecten. We werken met staal, RVS en met massieve houtsoorten. Wat we belangrijk vinden in een meubelstuk is dat het in balans is, in de omgeving past, dat de kleuren kloppen en dat het praktisch gezien doet wat het moet doen. Het proces Een klant komt met een idee en we gaan dan in gesprek over de maatvoering, materialisering, kleurgebruik en praktische invulling. Vervolgens wordt dit vertaald naar schetsontwerpen en technische tekeningen die gebruikt worden in de werkplaats om het stuk te maken.

  Laatste review:

  Wouter was aanbevolen door een vriend, na de samenwerking kan ik zeggen dat Wouter een hele goede ontwerper en vakbekwaam is. Hij heeft alles samen met mij besproken in het ontwikkelingsproces en is erg prettig in de communicatie. Wouter is erg precies en let op alle details, dit om het beste eindproduct te maken. Onze stalen deur is nu een echte eye-catcher in ons huis en krijgt veel positieve feedback. Ik raad iedereen aan om met Wouter in contact te komen!
 • Studio Antonius

  Ontwerper in Oeffelt

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  goedendag, Mijn naam is Sammy Kramer, ik ben werkzaam als smid, meubelmaker en ontwerper. Sinds 2018 ben ik afgestudeerd aan het Hout en Meubilerings College. Ik sta sinds mijn 15de in de smederij en geef ook workshops. Het afgelopen jaar heb ik veel werkervaring opgedaan, waaronder een half jaar bij Guggenbichler Design in Wenen. Ik hoor graag van u

  Laatste review:

  Meubel(s) maken -

  Hele aardige jonge, super goed contact en een geweldig mooi klimrek als resultaat. Zeker een aanrader!
 • Mark Beheert

  Ontwerper in Oeffelt

  Nog geen reviews

  Mijn naam is Mark Albers en ik beheer sinds jaar en dag groen in de breedste vorm van het woord. U kunt bij mij met al uw vragen en wensen op het gebied van uw tuin, erf of park terecht. U kan rekenen op een constructieve, betrokken samenwerking met een hoogwaardig eindresultaat. Van een kleine klus of advies tot grotere dromen en ideeën, mijn collega’s en ik zijn voor alles in! Eik en IJzer maakt zoals de naam al zegt gebruiksvoorwerpen, meubels van inlands hout en ijzer. Alles is mogelijk; van op maat gemaakte vensterbanken tot kasten en van een simpel tuinhek tot een heel speelhuis! Eik en IJzer werkt in opdracht van particulieren, bedrijven en instellingen. Een schets, idee of een afbeelding is voldoende. Jouw idee & onze inspiratie, eerlijke materialen en met zorg geconstrueerd. Heb je vragen of wensen dan hoor ik dat graag!

 • De Graafse Stylist

  Ontwerper in Oeffelt

  Nog geen reviews

  Interieurontwerp, projectbegeleiding, styling. Kleurenspecialist! De Graafse Stylist geeft kleur aan wonen

 • Carla Kleine Interieur en Ontwerp

  Ontwerper in Oeffelt

  Nog geen reviews

  ben je niet helemaal tevreden over je interieur, ga je verhuizen en wil je hulp bij je interieurontwerp en/ of styling. Ik kan je daarbij helpen. Ik luister naar je wensen en samen zorgen we ervoor dat je je thuis gaat voelen in je eigen huis.

Populaire lokale ontwerpers in Oeffelt

Andere vakmensen in Oeffelt

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur