Vind ontwerpers in Midwoud

Op zoek naar ontwerpers in Midwoud? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Midwoud, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 4 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Midwoud

 • Studio Kuin Architectonische Vormgeving

  Ontwerper in Midwoud

  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews

  interieurarchitect voor groot en klein budget, waarbij de opdrachtgever direct betrokken is bij 't project. Interieuradvies, kleur- en materiaal advies, meubelontwerp, uitwerking technische en bouwkundige tekeningen, bouwbegeleiding. Vraag nú een 2-uur durend advies aan (€325,-)bij Studio Kuin bij jou thuis of geef het iemand kado! Kan nu ook online via de webcam!!😀 Je kijkt direct mee en overleggen samen online.

  Laatste review:

  Binnenhuis ontwerp -

  Het was een inspirerende sessie , Rene helpt om je vaste denk patroon om te zetten in creatieve oplossing We zijn er heel blij mee
 • Steun in Architectuur

  Ontwerper in Midwoud

  Beoordeling: 4.9 van 54.955 reviews

  Met een ruime ervaring van meer dan 15 jaar, STEUN IN ARCHITECTUUR richt zich met name op de particuliere sector. Of u een klein advies voor een badkamer of een hele renovatie wil, maakt niet uit; u krijgt altijd dezelfde aandacht. Onze aanpak: ONTWERP: nieuwbouw, verbouwing, renovatie inclusief de aanvraag van omgevingsvergunning voor bouwprojecten zoals: dakkapelen, aan-, uit-, opbouw, overkapping, tuinhuis, zonnepanelen, enz.; UITVOERING: werkomschrijving en technische tekeningen voor het aanvragen van offertes en beordeling van offertes bij aannemers; bouwdirectie en toezicht HUISSTYLING: materialen, kleuren, interieuradvies voor: badkamers, keukens, slaapkamers, woonkamers, toiletten, zolders, kelders, balkons, terrassen, tuinen, garages, enz. FASES WERKWIJZE / TEKENWERK: 1. Voorbereiding: opmeten en uitwerking van de tekening bestaande toestand 2. Schetsontwerp: concept plattegronden in 2d lay-out ondersteund met 3d visuals; 3. Definitief ontwerp/bouwaanvraag: het gedetailleerd uitwerken van het voorlopige ontwerp ter voorbereiding op de bouwaanvraag, kleur en materiaalvoorstellen, productkeuzes, sfeerbeelden

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Beste prijs, snelle en prettige communicatie en de opdracht binnen een week uitgevoerd (tekeningen voor omgevingsvergunning). Ik raad Steun in Architectuur zeker aan!
 • BKB ingenieurs

  Ontwerper in Midwoud

  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews

  BKB ingenieurs is een jong en gedreven bureau, gespecialiseerd in: - Architectuur (in- en exterieur); - Bouwtechniek; - Omgevingsvergunningen; - 3d-ontwerpen; - 3d-printen; - Meubelontwerpen; - Technische tekeningen; - Werkplaatstekeningen; Na jarenlang bij verschillende architectenbureaus ervaring te hebben opgedaan, heeft Bilal Karaburun in 2018 BKB ingenieurs opgericht. BKB ingenieurs ontwerpt aan uiteenlopende bouwkundige opdrachten voor zowel nieuw- als renovatiebouw. Onze opdrachtgevers zijn particulieren, architectenbureaus en bouwbedrijven. Met oog voor kwaliteit en details, zorgen wij dat het resultaat geheel naar u wens is. Dit maakt het ook dat wij zeer aandachtig naar uw ideeën luisteren.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Een hele goede ervaring! Bilal heeft ervoor gezorgd dat de omgevingsvergunning voor mijn dakterras is toegekend en gaf daarbij aan om voor de "simpelere" (en dus goedkopere) procedure te gaan wat uiteindelijk dus voldoende was. Ook had hij vlak voor zijn vakantie nog de aanvraag ingediend en goed gecommuniceerd over de status ervan. Bedankt!
 • Atelier voor Architectuur Oemrawsingh B.V.

  Ontwerper in Midwoud

  Beoordeling: 4.5 van 54.553 reviews

  Als oprichter van het Atelier voor Architectuur en het Technisch Tekenburo Oemrawsingh heb ik brede ervaring in de bouw- van ontwerp tot technische uitwerking. Naast ontwerp- en tekenwerk, bied ik de volgende producten: visualisaties, begeleiden vergunningstraject en constructierapporten.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Reshmi heeft ons goed geholpen. Er zat soms wat vertraging in het project, door miscommunicatie of drukte, maar gelukkig hadden wij geen haast. Omdat Reshmi niet vooraf op locatie is komen kijken heeft ze alles op afstand moeten inschatten en daardoor soms wat aannames gedaan en vervolgens extra werk gehad aan t maken/aanpassen van de tekeningen. Ze heeft de vergunning ook voor ons aangevraagd bij de gemeente en daarbij wat aannames gedaan die ik later door haar moest laten corrigeren. Ook kwam er nog een extra eis van de gemeente die Reshmi naar tevredenheid voor ons heeft uitgezet en opgepakt. Reshmi werkt zelfstandig maar stemt niet alles van te voren af. Echter is de prijs-kwaliteit zo goed (het verschil met anderen zo groot) en doordat we geen haast hadden en niet te veeleisend waren is t helemaal goed gekomen!
 • DFT Industries

  Ontwerper in Midwoud

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  Mijn naam is Frank Broersma ik ben inmiddels 12 jaar werkaam in de bouwsector als tekenaar/projectbegeleider en werkvoorbereider zowel in kleinbouwprojecten als hele grote bouwprojecten zoals als het nieuw stedelijk museum in Amsterdam. Naast het bouwbegeleiden kan ik u helpen met het ontwerpen/uittekenen van uw plannen en indien nodig ook de vergunningaanvraag verzorgen.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  snel, vakkundig, goeie prijs, goed overleg
 • BO Technisch Tekenservice

  Ontwerper in Midwoud

  Nog geen reviews

  Mijn naam is Bart Oud, In het dagelijks leven geef ik leiding in een werkplaats waar in het algemeen groot grondverzet machines worden gerepareerd, gemodificeerd en ontworpen. Deze machines verhuren we dan om de klus te klaren. Hierbij ben ik dan betrokken vanaf de aanvraag tot de ondersteuning op het daadwerkelijke project. Doordat er in mijn dagelijkse werkzaamheden steeds minder tijd was, voor mijn passie en vakgebied van Werktuigbouwkunde, ben ik dit voor mijn zelf gaan doen. zowel kleine als grotere opdrachten. Hieruit resulteerde uiteindelijk BOTTS. Met BOTTS werk ik vooral in de metaal industrie, waarbij ik jou help met het ontwikkelen van een concept, productie tekeningen of in sommige gevallen een eind product. Ook is het geen probleem om te assisteren bij het uitwerken van schetsen (2D, Autocad en/of 3D, Solidworks) of andere aanvullende werkzaamheden in het productie proces. Bij BOTTS help ik u graag met alle kennis en contacten die ik op heb gedaan met mijn dagelijkse werkzaamheden gecombineerd met mijn opleiding werktuigbouwkunde aan de HVA.

 • Designista

  Ontwerper in Midwoud

  Nog geen reviews

  Hallo! Mijn naam is Lisa en met mijn bedrijf verzorg ik vele interieurs voor particulieren. Ook houdt ik mij bezig met het bedenken en realiseren van decor en styling voor o.a. videoclips films en fotoshoots. Mijn bedrijf is gevestigd in Edam. Voor mij is het geen probleem om ver te reizen en ben dan ook uiteraard in het bezit van een mooie bedrijfsauto. In 2017 ben ik afgestudeerd aan het Hout- en Meubileringscollege te Amsterdam als interieur adviseur. Graag kom ik in contact om een mooi project samen te realiseren!

 • Claudia Interieurstyling

  Ontwerper in Midwoud

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Hi mijn naam is Claudia Pronk, Sinds kort heb ik mijn eigen onderneming in interieurstyling en interieuradviseur. Ik ben afgestudeerd aan het Hout en Meubelcollege als interieurstylist/adviseur. Daarna heb ik cursussen gevolgd aan de vogue academie en mij gespecialiseerd in foto- en horecastyling. Wanneer u opzoek bent naar iemand die u kan helpen met een nieuwe inrichting wat betreft de indeling, het kleurenschema, meubelvoorstel, en afstyling van de ruimte dan help ik u graag! Als u ik uw interesse heb gewekt, kunt u contact met mij opnemen. Zo kunnen wij een afspraak inplannen en samen een start maken aan uw nieuwe interieur. Wie weet tot snel! Hartelijke groet, Claudia Pronk

  Laatste review:

  Claudia luistert goed naar de wensen, wat wel en wat niet. Het plan van Claudia viel bij mij direct in goede aarde. Er is evengoed ruimte voor eigen inbreng maar ik werd enorm door haar geïnspireerd en zo leidde dit tot een goed eindresultaat. Er zijn verschillende keren contact geweest, ik kon voor vragen altijd bij Claudia terecht. Heel fijn want het is toch een spannend project. Ik heb het in fases gedaan en ook dat was prima mogelijk.
 • Kuijper Projecten

  Ontwerper in Midwoud

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  TUINGEBOUWEN: Wilt u iets in de tuin gebouwd hebben wat lang staat en voor een eerlijke prijs. Neem dan snel contact met ons op. Wij bouwen veranda's, tuinhuizen, buitenverblijven, schuttingen, vlonders, gevelbekleding en veel meer. Alles zodat u het hele jaar van uw tuin kunt genieten. TIMMERWERKEN EN ISOLATIE Naast buitengebouwen zijn wij er ook voor u timmerwerken binnenshuis. Van zolder isoleren en afwerken, wanden plaatsen, tot inbouwkasten.

  Laatste review:

  Een zeer goede ervaring met Kuijper Projecten gehad. Buiten het feit dat alles ging zoals afgesproken viel ons vooral op dat er met grote precisie en zorgvuldigheid werd gewerkt. Erg blij mee en de volgende klus wordt alweer ingepland.
 • Timmerbedrijf en Interieurbouw Ronald Schouwink

  Ontwerper in Midwoud

  Beoordeling: 4.6 van 54.653 reviews

  Ronald Schouwink is een meubel en interieur ontwerper die ook alle meubels en betimmeringen in eigen werkplaats maakt. Zoekt u een kast op maat voor die schuine hoek, onder uw dak, een kamer en suite in dezelfde stijl als uw woning, een perfect afgewerkt wandmeubel? Ik praat , luister ,kijk en overleg met u, om vervolgens een 3D ontwerp te maken van uw gedroomde inloopkast, keuken of maatmeubel. Met meer dan twintig jaar ervaring kan ik altijd uw ruimte probleem oplossen met een passend ontwerp. In Zwaag (bij Hoorn) is mijn werkplaats en showroom , waar u welkom bent om uw samen met mij uw wensen te bespreken. Wij zijn op afspraak geopend, ook s,avond en zaterdag, en u kunt gratis voor de deur parkeren. Graag tot ziens in Zwaag, de koffie is vers.

  Laatste review:

  Ronald heeft inmiddels voor ons een geweldige keuken gemaakt, twee boekenkasten en een kledingkast. Het is dat er geen ruimte meer is voor iets nieuws, maar je raakt bijna aan het mooie werk van Ronald en collega's verslaafd! Een aanrader als je even iets anders wilt dan anders en je ruimte optimaal wilt benutten!

Populaire lokale ontwerpers in Midwoud

Andere vakmensen in Midwoud

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur