Vind schoonmaakbedrijven in Midwoud

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Midwoud? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Midwoud

 • Stephan Solution
  Stephan Solution
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Midwoud

  Stephan Solution kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Hoorn en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Reinigen zonwering of markies, Schoonmaak rolluiken, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met Stephan Solution om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Worked with Stephan a couple of times already and will surely work again in the future. Stephan is hard working, fast, focused and is really good and setting and managing expectations. He is fully prepared and equipped to do a great cleaning job. He is also a good communicator and overall a pleasant person. Would definitely recommend him!
 • Kabani.team
  Kabani.team
  Beoordeling: 4.2 van 54.257 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Midwoud

  We hebben de ervaring en vaardigheden die nodig zijn om zowat elke soort klus aan te pakken die op onze weg komt. Met Kabani.team weten klanten precies wat ze kunnen verwachten: professionaliteit, efficiëntie en uitzonderlijke resultaten. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Noord-Holland? Dan bent u bij Kabani.team Schoonmaakdiensten aan het juiste adres. Schoonmaken is een vak apart en dat snappen wij maar al te goed. Welk type schoonmaakwerkzaamheden u ook wilt uitbesteden; Kabani.team Schoonmaakdiensten neemt uw zorgen graag uit handen.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Matig schoongemaakt en weinig interesse in het volledig schoon opleveren van de woning
 • A S B schoonmaakbedrijf
  A S B schoonmaakbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Midwoud

  Onze Diensten Glazenwassen Houtwerk reiniging Zonnepaneel reiniging Dakgoot reiniging ONDERHOUDEN WIJ Kantoren Winkelcentra Scholen Vakantieparken. Wij zijn gespecialiseerd in spoedklussen Ons werk is altijd van ✅hoge kwaliteit.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Een aanrader!! Heel vriendelijk en in korte tijd goed schoongemaakt.
 • Reds Cleaning
  Reds Cleaning
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Midwoud

  Als je op zoek bent naar een Schoonmaakbedrijf in Heerhugowaard, dan kan Reds Cleaning je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  De personen bij dit bedrijf zijn geweldig en fantastisch. Ze zagen meteen dat het huis een grote schoonmaak nodig had. Ze hebben het huis van top tot teen schoongemaakt. Ze deden het zo keurig en lette overal op. Ze lette op elk detail. Hierdoor ruikt het huis heerlijk. Ze hielden enorm goed rekening met onze eczeem. Er werd goed gecommuniceerd en geluisterd naar wat wij fijn vinden. Al onze wensen waren vervuld dankzij hen. Wij werden zelfs geholpen met boodschappen en allerlei spullen indelen in het huis. Hun service is echt een aanrader! Dankzij hen voelen mijn zus en ik eindelijk thuis in de woning. We zullen weer vragen naar hun hulp. Ze hebben ons als vaste klant.
 • Mito schoonmaak
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Midwoud

  Mito schoonmaak kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Hoogwoud en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Reinigen zonwering of markies, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met Mito schoonmaak om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Komt opdagen, maakt alles goed schoon. Vriendelijk en betaalbaar. Ben blij dat we hem gekozen hebben
 • Loman Dak & Gevelreiniging
  Loman Dak & Gevelreiniging
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Midwoud

  Wij zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd in het specialistisch reinigen van daken en gevels door middel van softwash. Softwash is een nieuwe methode om uw gevel, dak tegels of houtwerk veilig te reinigen. Softwash dood ten opzichte van andere reinigingsmethodes organismes tot in de wortel.Waardoor daken en gevels tot wel 5 jaar en langer schoonblijven. Met softwash reinigen we ook dakkapellen boeidelen trespa kozijnen. bijna alles wat je kan bedenken kan worden gereinigd met softwash. Softwash is na 2 a 3 weken biologisch afbreekbaar. (wilt u meer weten over softwash kunt u altijd via google of youtube kijken wat het precies inhoud). Naast het reinigen met softwash impregneren we ook gevels en daken. Daarnaast werken wij ook met een luchtgom compressor (luchtgommen) Luchtgommen is een zachtere manier van stralen waar we gevels die met reinigen niet meer mooi worden weer mooi krijgen. In het kort wat we doen. en waar we over beschikken om te reinigen. Softwashen impregneren hogedruk luchtgommen bedrijfs glasbewassing. Wij helpen u graag verder. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen. Loman Dak & Gevelreiniging

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Super gedaan, communicatie ging goed en het resultaat mag er zijn!
 • Avishi Cleaning Services
  Avishi Cleaning Services
  Beoordeling: 4 van 5452 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Midwoud

  Avishi Cleaning Services is een bedrijf dat nieuw is, en gericht is op vakwerk leveren. Een tevreden klant, dat is het allerbelangrijkste. En streven naar een goede samenwerking, luisteren naar de wensen van de klant. Ik ben werkzaam door heel Nederland, afstand is geen probleem. Ik heb mijn SVS basisschoonmaak diploma en SVS vloerenonderhoud diploma behaald. Ik heb de bloed en fecalien cursus ook gedaan. Tevens geef ik schoonmaaklessen aan gedetineerden zodat zij na hun detentie toch kunnen slagen in de maatschappij. Ik hoop op een mooie samenwerking!

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  De opdracht was vooraf niet goed begrepen waardoor er vertraging ontstond en we een andere prijs moesten afspreken. Hij had de juiste materialen niet bij zich. Uiteindelijk op een volgende datum afgemaakt wat hij vergeten was. Vriendelijk.
 • Twins glasbewassing
  Twins glasbewassing
  Beoordeling: 3.4 van 53.453 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Midwoud

  Twins glasbewassing kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Hoorn en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met Twins glasbewassing om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Is naar tevredenheid uitgevoerd.
 • Zaza Multidiensten
  Zaza Multidiensten
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Midwoud

  Wij zijn een bedrijf met ervaren collegas in diverse schoonmaak opdrachten meer een deels als glasbewassing en gevel reining maar ook binnen opjecten zoals bedrijfspanden en kantoren schoonmaken na het aanleiding van ons gesprek kunnen we gaan kijken wat wij als bedrijf voor u kunnen betekenen

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Goed kontakt gehad. Snel beantwoordt. Zeer snel en uitstekend de klus gedaan. Wij zijn zeer tevreden
 • Jutt Schoonmaakbedrijf
  Jutt Schoonmaakbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.6512 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Midwoud

  I have lot of experience in the field of glazenwasser. My aim is to satisfy the customer. I believe, if one time I will work for you then you always demand me to do your work. Because I do work 100 percent. At the end of the work, I satisfy the customer.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Very satisfied with Afran’s work, a very kind and professional cleaner. He cleaned the outside of my home (windows, frame, shutters) and did this with great accuracy and for a neat price. Really recommend Afran for cleaning services. Thank you Afran.

4.6

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Midwoud, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 89 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Midwoud

Andere vakmensen in Midwoud

Vind vakmensen bij jou in de buurt