Vind ontwerpers in Middenmeer

Op zoek naar ontwerpers in Middenmeer? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Middenmeer

 • Calculatie en Tekenbureau Hoogenboom
  Calculatie en Tekenbureau Hoogenboom
  Beoordeling: 4.6 van 54.6516 reviews
  Ontwerper in Middenmeer

  Het bouwkundig tekenwerk voor uw verbouwingsplannen verdient de nodige aandacht. Calculatie en Tekenbureau Hoogenboom heeft diverse opdrachten afgehandeld in de verbouwing en is in staat u volledig van het vergunningsproces te ontzorgen. Met mijn ervaring in de calculatie kan ik u vertellen wat een prima prijs is voor verschillende werkzaamheden, ook kan ik u uitstekend advies geven wat betreft het ontwerp voor uw uitbouw.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Goed contact en uitstekend geholpen. Erg vriendelijk
 • Buro Raamkla
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Ontwerper in Middenmeer

  .

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  snel en behulpzaam. kundig en prima prijs kwaliteit.
 • Atmospheric design
  Atmospheric design
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Ontwerper in Middenmeer

  Atmospheric Design is een interieurontwerpstudio opererend vanuit Alkmaar en werkend met klanten in Noord-Holland en de Randstad. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met zowel woon-, horeca- als kantoorinterieurs. Onze full-service pakketten omvatten: 🔹️ Moodboards en schetsen 🔹️ Technische tekeningen en verlichting- en elektriciteitsplannen 🔹️ 3D-modellen en animaties 🔹️ Kleur- en materiaalkeuze 🔹️ Meubel- en verlichtingselectie, interieurstyling en shoplists 🔹️ Werkomschrijving en technische tekeningen voor het aanvragen van offertes en beordeling van offertes bij aannemers De standaardprijs voor ons full-service pakket is 200 euro per kamer exclusief kortingen en exclusief btw. Op projecten met 4 of meer kamers bieden wij een korting van 25%. (Belangrijk om te weten: een ruimte die de functie van woonkamer, eetkamer en keuken combineert, wordt geteld als 3 kamers.)

  Laatste review:

  Binnenhuis ontwerp -

  Excellent work , fast response and affordable price. He understands your needs and always reachable to work with your ideas and make a reality frame.
 • FVS Teken- en Adviesbureau
  FVS Teken- en Adviesbureau
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Middenmeer

  FVS Teken- en Adviesbureau speelt in op nieuwe technologieën. Zo maken wij onder andere vergunningstekeningen, 3D-modellen en 3D-prints. Daarnaast geven wij advies over bouwkundige mogelijkheden en oplossingen. Wij hebben er veel passie voor Virtual Reality. Op verzoek kunnen wij een project in VR zetten. Dit zorgt voor een andere beleving waardoor klanten kunnen zien of het eindresultaat wenselijk is. Ik ben Falco van Staveren en ik ben een alleskunner. Ik ben erg geïnteresseerd in nieuwe technologieën waardoor ik mij blijf ontwikkelen. Dit is onder andere op het gebied van BIM, Virtual Reality, 3D printen en kwaliteitsborging. In 2019 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. Ik heb al sinds dat ik jong was de passie om baas te worden van een bouwbedrijf. Sinds mijn 11e jaar werk ik al in de bouw. Hierdoor heb ik veel kennis en vaardigheden verkregen.

  Laatste review:

  Falco heeft voor een woonhuis 5 x 12 en schuur met bovenverdieping haaks op andere woning constructieberekeningen, ontwerptekeningen en productietekeningen gemaakt. Heel tevreden over de kwaliteit, echt zeer goed. Daarnaast snelle en duidelijke communicatie, erg behulpzaam, meedenkend en heeft hele goede adviezen gegeven. Zeker een aanrader voor iedereen die een ontwerper zoekt.
 • Designista
  Designista

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Middenmeer

  Hallo! Mijn naam is Lisa en met mijn bedrijf verzorg ik vele interieurs voor particulieren. Ook houdt ik mij bezig met het bedenken en realiseren van decor en styling voor o.a. videoclips films en fotoshoots. Mijn bedrijf is gevestigd in Edam. Voor mij is het geen probleem om ver te reizen en ben dan ook uiteraard in het bezit van een mooie bedrijfsauto. In 2017 ben ik afgestudeerd aan het Hout- en Meubileringscollege te Amsterdam als interieur adviseur. Graag kom ik in contact om een mooi project samen te realiseren!

 • N Vriend Technische Services

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Middenmeer

  Startend ZZP Ingenieur met voortschrijdend technisch inzicht op het gebied van Mechanical Engineering en de Agrarische industrie. Voltooide opleiding Werktuigbouwkunde met de focus op Robotica en Mechatronica.

 • Tekenbureau-bj
  Tekenbureau-bj
  Beoordeling: 1.4 van 51.451 review
  Ontwerper in Middenmeer

  TEKENBUREAU-BJ Particulier of zakelijk, wij kunnen u helpen met uw tekenwerk. Heeft u een idee voor nieuwbouw of verbouwing, dan kunnen wij uw bouwaanvraag en bouwbegeleiding voor u verzorgen. ook doen we tekenwerk voor de hsb voor Productietekeningen van prefab elementen. Onze diensten: - ONTWERPEN - BOUWVERGUNNING - BOUWBEGELEIDING - ADVISERING - VERKOOPPLATTEGROND - DIGITALISEREN - BOUWTEKENINGEN DAKAPEL - BOUWTEKENINGEN VOOR AANBOUW - HSB 2D EN 3D TEKENWERK (HSB Cad) - CONSTRUCTIE-BERKENING (besteden we uit zijn dan afhankelijk van levertijd) Neem gerust contact met ons op. Wij zullen zo snel mogelijk uw vragen beantwoorden.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  In Juni de opdracht vergund voor een schuur te tekenen en een constructie berekening en volledig betaald. Na uiteindelijk na 3 maanden pas een tekening gekregen om de vergunning mee aan te vragen. Begin December had ik nog de constructie berekening niet. Uiteindelijk na veel 'verschillen van interpretatie' maar mee gestopt en bij een andere tekenaar binnen een paar weken alles voor elkaar met nog een (veel) betere kwaliteit ook.
 • Mijnbouwhulp
  Mijnbouwhulp
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Middenmeer

  Mijnbouwhulp verzorgt schetstekeningen, bouwtekeningen en uitvoeringstekeningen. Deze tekeningen worden gebruikt voor het aanvragen van de bouwvergunning en/of bij het aanvragen van prijzen bij verschillende aannemers. In de meeste gevallen is er naast het tekenwerk ook een constructieberekening nodig. Deze berekening verzorgen wij ook voor de opdrachtgever. Mijnbouwhulp is al 15 jaar een zelfstandig bedrijf en heeft al vele opdrachtgevers geholpen met het bouwkundig tekenwerk en de vergunningaanvraag bij de plaatselijke gemeente. Onze werkzaamheden bestaan uit het tekenwerk voor: - nieuwbouw woning - nieuwbouw bedrijfsloods - verbouwing van de woning (dakkapel, dakopbouw en aanbouw) Echter sinds maart 2017 zijn wij gestart met aanbieden van onze diensten via Werkspot. Vandaar dat wij nog niet veel 'reviews" hebben mogen ontvangen. Nieuwsgierig? U bent van harte welkom en wij zullen er alles aan doen om u (de opdrachtgever) tevreden te stellen. Met vriendelijke groet, Ron Dekker

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Duidelijk en helder gecommuniceerd, alles opgeleverd conform afspraken.
 • M.v.D. Interieurontwerper en Styling advies
  M.v.D. Interieurontwerper en Styling advies

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Middenmeer

  Hai, graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Mariska en ik ben afgestudeerd als kleur en interieuradviseur. Ik heb mijn eigen onderneming en werk als interieurontwerper en adviseur. U kunt bij mij terecht voor enkel een kleur- en materiaaladvies maar ook voor een totaal ontwerp in 2D en 3D visualisatie. Graag werk ik nauw samen met de opdrachtgever om zo een goed beeld te krijgen van alle woonwensen. Vervolgens werk ik met een stappenplan tot een mooi eindresultaat waarbij alle wensen in het ontwerp zijn verwerkt. Heb je geen idee hoe je een ruimte moet indelen of hoe je de juiste kleuren en materialen kiest voor een kamer, dan ben je bij mij dus aan het juiste adres. Mijn werkgebied is geheel Noord Holland. Graag kom ik bij u langs maar ook online kunnen wij tot een mooi resultaat komen. Hopelijk tot snel! Groeten Mariska

 • BO Technisch Tekenservice

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Middenmeer

  Mijn naam is Bart Oud, In het dagelijks leven geef ik leiding in een werkplaats waar in het algemeen groot grondverzet machines worden gerepareerd, gemodificeerd en ontworpen. Deze machines verhuren we dan om de klus te klaren. Hierbij ben ik dan betrokken vanaf de aanvraag tot de ondersteuning op het daadwerkelijke project. Doordat er in mijn dagelijkse werkzaamheden steeds minder tijd was, voor mijn passie en vakgebied van Werktuigbouwkunde, ben ik dit voor mijn zelf gaan doen. zowel kleine als grotere opdrachten. Hieruit resulteerde uiteindelijk BOTTS. Met BOTTS werk ik vooral in de metaal industrie, waarbij ik jou help met het ontwikkelen van een concept, productie tekeningen of in sommige gevallen een eind product. Ook is het geen probleem om te assisteren bij het uitwerken van schetsen (2D, Autocad en/of 3D, Solidworks) of andere aanvullende werkzaamheden in het productie proces. Bij BOTTS help ik u graag met alle kennis en contacten die ik op heb gedaan met mijn dagelijkse werkzaamheden gecombineerd met mijn opleiding werktuigbouwkunde aan de HVA.

5

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Middenmeer, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 14 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Middenmeer

Andere vakmensen in Middenmeer

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur