Vind ontwerpers in Bunnik

Op zoek naar ontwerpers in Bunnik? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

4.8

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Bunnik, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 22 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Bunnik

 • Bouwadvies Betuwe

  Ontwerper in Bunnik

  Beoordeling: 4.3 van 54.35109 reviews

  Uw huisvestingswensen tot realiteit maken, dat is waar Bouwadvies Betuwe voor staat. Met bouwkundig advies, technische berekeningen en vergunningsaanvragen zorgt Bouwadvies Betuwe dat u wensen vorm krijgen. Bouwadvies Betuwe in Beesd is in 2004 opgericht door Sebastiaan van Doorn. Sindsdien biedt hij met zijn prettige en flexibele aanpak, ondersteuning aan zowel de particuliere markt als voor het midden- en kleinbedrijf. Met Bouwadvies Betuwe heeft u de zekerheid dat de bouwkundige werkzaamheden ook daadwerkelijk technisch uitvoerbaar zijn. Met oog voor kwaliteit en technisch detail in het werk, zorgt hij dat de vergunningverlening vlekkeloos verloopt zodat de bouw van uw project kan starten! Natuurlijk zorgt Bouwadvies Betuwe ook voor gedegen bouwbegeleiding tijdens de bouw. Kwaliteit Zekerheid hebben dat wat je bouwt ook blijft staan, wat je berekent ook daadwerkelijk de constructie kan dragen. Daarom heeft Bouwadvies Betuwe de licenties voor het gebruik van de specialistische tekenprogrammatuur AutoCAD LT 2012 en het rekenprogramma Matrix Frame. Bovendien heeft Bouwadvies Betuwe een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, zodat risico’s zijn gedekt. Oog voor detail ‘It’s all about details’, dat geldt zeker ook voor constructies. Juist de kleine fouten, kunnen grote gevolgen hebben voor het bouwwerk. Niet alleen in het reken- en tekenwerk, ook tijdens de bouw zelf biedt Bouwadvies Betuwe een paar vakinhoudelijke ogen. Makkelijk maken Bouwadvies Betuwe kent de vaak ondoorzichtige wereld van vergunningen en bouweisen als geen ander. Dat is handig en maakt dat u eenvoudig door de procedurestroom heen komt. Ook als schakel tussen particulier en aannemer zorgt Bouwadvies Betuwe voor een gestroomlijnde uitvoering.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Snel reactie, snel uitgevoerd, goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • Designia Soest

  Ontwerper in Bunnik

  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews

  WE LEVEN IN EEN VISUEEL GEDREVEN WERELD. BEELD ZEGT MEER DAN DUIZEND WOORDEN. WIJ BRENGEN JE IDEEËN, PRODUCTEN EN DIENSTEN TOT LEVEN MET DE ALLERNIEUWSTE TECHNIEKEN. We creëren digitale oplossingen waarmee onze opdrachtgevers hun producten en diensten beter kunnen vermarkten en servicen. Voor al uw bouwkundige oplossingen staan we u graag bij ! Werkzaamheden zijn o.a. het verzorgen van Bouwtekeningen, Interieurontwerp en advies, Artist Impressions, sfeerplattegronden, keuken- en badkamertekeningen, woonclips, meubel design en vergunningen. Dit geldt zowel voor de nieuwbouw als voor renovatie projecten. Wilt u meer weten over Designia Soest of wilt u een afspraak maken om te kijken wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  De opdracht was perfect en zeer snel uitgevoerd. Ik ben erg blij met het resultaat
 • New Gen Architecture

  Ontwerper in Bunnik

  Beoordeling: 4.8 van 54.857 reviews

  Over New Gen Architecture New Gen Architecture is gespecialiseerd in het ontwerp en bouwkundig technisch uitwerking maken voor zowel de particuliere als zakelijke klant. Wij bieden u ontwerp, bouwkundig technisch tekenwerk, bouwadvies en bouwbegeleiding aan. Omdat u tijdens uw nieuw- of verbouwplan één aanspreekpunt heeft van het begin tot en met de oplevering met ervaring van alle aspecten van het bouwproject zijn de ‘lijntjes’ altijd kort en is de communicatie duidelijk, transparant, flexibel en klantgericht.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  We zijn super blij met Enes als onze tekenaar. Hij reageerde snel en we zaten binnen de kortste keer aan tafel om alle plannen te bespreken. Hij heeft ons ook enorm geholpen met zijn ideëen en voorstellen. Afgeleverde kwaliteit was helemaal top. Door zijn snelle handelen kon onze aannemer ook eerder beginnen met de verbouwing. Tussendoor is Enes altijd bereikbaar voor je. Topgozer, professioneel en vakbekwaam.
 • Obbad studio

  Ontwerper in Bunnik

  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews

  Creatief, Vernieuwend, persoonlijk en authentiek interieurs, verbouwingen en nieuwbouw projecten. Uw ontwerpen bouwkundig en technisch tot in de details uitgewerkt.

  Laatste review:

  Binnenhuis ontwerp -

  Wij zijn ontzettend tevreden met het werk dat Jamal voor ons heeft gedaan. Wij hadden hem gevraagd een ontwerp te maken voor de benedenverdieping van ons nieuwbouwhuis, onder andere door oude meubels te vervangen, een gashaard in te tekenen, en ideeën aan te dragen voor verlichting en decoratie. Hij heeft onze smaak en wensen van begin af aan heel goed ingeschat, en is betrokken gebleven bij het hele proces (van offertes aanvragen, tot samen met de meubelbouwer in gesprek, tot gaandeweg meedenken met wijzigingen vanuit onze kant). Jamal is uiterst vriendelijk, gedreven, en flexibel. Hij was altijd bereid om met ons mee te denken, en heeft alles uitgevoerd voor een meer dan schappelijke prijs. En last but not least: hij heeft een hele goede smaak en oog voor detail. We zijn hartstikke blij met ons nieuwe interieur. Absolute aanrader dus!
 • Studio Hoppa

  Ontwerper in Bunnik

  Nog geen reviews

  Fijn thuiskomen in een huis dat helemaal jouw smaak is en waarin je je prettig kan bewegen. Eenheid, rust, maar wel met verrassende, kleurrijke elementen die je zelf nog niet had bedacht. Of waarvan je niet had gedacht dat je het durfde. Ik kom bij je thuis, luister naar je wensen en werk dit uit in een interieurplan speciaal voor jou. Kies je voor een kleur- en stylingadvies of voor een totaal interieurplan? In beide gevallen kom ik met een creatief plan waardoor jij je weer lekker voelt in je eigen huis. Altijd in jouw stijl, en afgestemd op al je huisgenoten. Ik gebruik het liefst duurzame producten en werk graag met kleur. Ik ben er namelijk van overtuigd dat iedereen zich beter voelt met wat kleur om zich heen. Of dat voor jou nu felle kleuren of juist zachte pasteltinten zijn, daar komen we samen wel uit.

 • HB-Techniek Werktuigbouw

  Ontwerper in Bunnik

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Door de jaren heen heb ik veel geklust, bij mijzelf en vooral veel bij anderen. Ik heb een technische opleiding en beschik over 3D ontwerpsoftware (Solidworks) waarmee ik mijn klussen indien nodig voorbereid. Ik vind het leuk om samen met u te klussen en zo mijn kennis en ervaring te delen. U doet dan zoveel mogelijk zelf en ik ben uw coach en inspirator. Een klus helemaal uitbesteden kan natuurlijk ook. De voorbereiding kunnen we ook samen doen, ontwerpen, materialen kiezen en uiteindelijk uitvoeren. Keukens, badkamers, schuifdeuren, binnenmuren, electro, loodgieterswerk het kan allemaal. Ik kom graag met u in gesprek!

 • AV Interieurontwerp

  Ontwerper in Bunnik

  Nog geen reviews

  AV Interieurontwerp ontwerpt en maakt object en interieur vanuit Utrecht. Van schetsontwerp tot uitgewerkt lichtplan, van materiaalonderzoek tot gedetailleerd meubilair; AV Interieurontwerp kan u helpen met het realiseren van uw maatwerk. AV Interieurontwerp is de onderneming van Anne Verheugd. In 2016 studeerde zij af als interieurontwerper aan ArtEZ hogeschool voor de kunsten, te Zwolle. De kracht van haar onderneming ligt in de combinatie tussen het gedetailleerde teken- en visualisatiewerk en haar ervaring in praktische uitvoering in de werkplaats.

 • ARK+ architecten

  Ontwerper in Bunnik

  Nog geen reviews

  architect | interieurarchitect | bouwkundige | adviseur | ontwerper | bouwaanvraag | vergunningstraject | directievoerder | bouwtoezicht | en meer! Ruim 16 jaar ervaring met alle fases van het bouwtraject. Van eerste schets tot eindoplevering. Ruime ervaring met verbouwingen, transformaties, vergunningsaanvragen, renovaties, uitbreidingen, monumenten, bouwbegeleiding, nieuwbouw en meer. Ik kan in elke moment van een bouwtraject instappen om delen te verzorgen en daarmee de opdrachtgever te ontzorgen.

 • Studio Jennifer Colajezzi

  Ontwerper in Bunnik

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Moving abroad is a big step and even if you are moving temporarily, that doesn't mean you should have to make-do with a space you don't love! That is why, as a Dutch-American citizen and interior designer with almost a decade of experience, I offer a variety of interior design services especially for expats moving to or living in the Netherlands. For more information feel free to contact me. Just google my name 'Jennifer Colajezzi' and check out my website.

  Laatste review:

  Jennifer denkt ontzettend met je mee en weet ook gewoon heel veel; van interieur, design, maar ook van de praktische kant. Ik heb tijdens onze samenwerking dan ook heel veel van haar geleerd. En belangrijker nog: een prachtig resultaat gekregen. Ik kan niet wachten tot ik weer met haar aan de slag kan in een nieuwe ruimte!
 • Knoest en Roest

  Ontwerper in Bunnik

  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews

  Mijn naam is Bart Oonk en sinds 2015 ontwerp- en maak ik meubels en interieurobjecten vanuit mijn werkplaats in Utrecht. Daarnaast doe ik verschillende timmerwerkzaamheden. Ik werk voornamelijk met hout, maar afhankelijk van functie en esthetiek kan voor andere materialen gekozen worden. Ik vind het belangrijk dat meubels goed in elkaar zitten en lang mee gaan, zo bouw ik dan ook mijn meubels. Ik hecht veel waarde aan een prettig proces in de verschillende fases van ontwerp, realisatie en oplevering. Ik bied altijd eerst een vrijblijvend gesprek aan. Ik kom bij je langs, of je kunt bij mij langskomen en dan bespreken we je wensen. Op basis daar van maak ik een offerte, en kunnen we kijken of we de samenwerking aan gaan.

  Laatste review:

  Meubel(s) maken -

  Alles klopte. Bart begreep mijn brakke beschrijving van de kast die ik voor ogen had, kwam langs, maakte een tekening met nog wat suggesties. En nu staat de kast netjes en precies zoals ik m had bedoeld, op de afgesproken tijd.

Populaire lokale ontwerpers in Bunnik

Andere vakmensen in Bunnik

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur