Vind stratenmakers in Mariaparochie

Op zoek naar stratenmakers in Mariaparochie? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Mariaparochie

 • N. Ruiter Bestrating
  N. Ruiter Bestrating
  Beoordeling: 4.8 van 54.8518 reviews
  Stratenmaker in Mariaparochie

  Zoekt u een stratenmaker om uw tuin klaar te maken ? U bent bij ons aan het juiste adres. Met de nodige ervaring maken wij uw inrit, looppaden, terrassen maar ook cirkels etc gereed. Heeft u oude ongelijke stenen zoals kinderkopjes, keien, waaltjes of dikformaten ? Ook alles onder de hamer kunnen wij!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Prettig contact, snel en vakwerk voor een eerlijke prijs. Zeker aan te bevelen!
 • BK bestrating
  BK bestrating
  Beoordeling: 4 van 5455 reviews
  Stratenmaker in Mariaparochie

  Bk bestrating

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Echte vakman, netjes vriendelijk en komt afspraken na
 • Hurrelbrink hoveniersbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Stratenmaker in Mariaparochie

  Hurrelbrink hoveniersbedrijf is het juiste adres om al u tuinwensen en werkzaamheden te laten uitvoeren. Van het verwijderen en afvoeren van de oude tuin t/m de complete aanleg van u nieuwe droomtuin . Hierdoor heeft u maar 1 aanspreekpunt… Hurrelbrink hoveniersbedrijf Mvg.. Paul Hurrelbrink

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Hele goede en zeer professionele vakman, die erg secuur en netjes werkt. Meedenk en zich aan zijn afspraken houd. Goed en vakkundig advies geeft en goede, degelijke en professionele apparatuur en gereedschap gebruikt om mee te werken. Offerte aangevraagd voor betegelen gedeelte van de tuin met 44 m2 aan keramische tegels. Drainage aanleggen en afsluitbandjes. Weghalen grond en oude stenen. Aanvoeren zand en regelen en aanvoer van de tegels. We hebben een prijs afgesproken voor een totaalpakket en datum afgesproken voor de uitvoer. Duur van de werkzaamheden, uiteraard afhankelijk van het weer. Alles is perfect uitgevoerd en de werkzaamheden zijn keurig verlopen. Tot op de puntjes secuur werk geleverd. Alles ziet er strak en mooi uit. Zeer tevreden over het hele verloop en het geleverde werk. Kan Paul Hurrelbrink zeer zeker aanbevelen. Een betere vakman zul je niet zo vaak tegenkomen.
 • R. Steenbergen Bestrating & Tuin
  R. Steenbergen Bestrating & Tuin
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Stratenmaker in Mariaparochie

  Beste werkspotbezoeker, welkom op mijn pagina. Wij zijn een fris bedrijf met een rugzak aan ervaring. Door ons netwerk met collega bedrijven kunt u ons benaderen voor bijna al uw projecten/klussen in uw tuin. De werkzaamheden op een rij: Tuinaanleg Tuin Renovatie Onderhoud Graszoden Kunstgras Grondwerkzaamheden Bestratingen zowel nieuw als herbestrating. (Van beton tot keramisch) Materialen kan uiteraard ook in overleg via ons. Graag zien wij uw aanvraag tegemoet Met vriendelijke Groet R. Steenbergen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Prima uitgevoerd. Tussen tijds in overleg het werk aangepast (uitgebreid op mijn verzoek). Klasse geregeld
 • Van Wanrooy straat/grondwerk
  Beoordeling: 4.5 van 54.55500 reviews
  Stratenmaker in Mariaparochie

  hallo wij zijn gespecialiseerd in straatwerk/grondwerk/tuinieren/timmerwerk en graszoden leggen in echt en kunstgras wij hebben 30 jaar ervaring in deze brance wij werken voor particulieren en bedrijven en aannemers wij kunnen ook voor zand/grond en bestrating leveren en enz en wij verhuren ook bestrating gereedschap zoals klein gereedschap/trilplaat/aanhangers

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snel beschikbaar, klus snel en goed uitgevoerd.
 • JS Klussenbedrijf
  JS Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55525 reviews
  Stratenmaker in Mariaparochie

  JS Klussenbedrijf is je ideale partner als je een Klusbedrijf, Sloopbedrijf of schutting nodig hebt in Hengelo en omgeving. We zijn gespecialiseerd in zaag en boor werkzaamheden, sloop werkzaamheden, schoorstenen verwijderen, tuinonderhoud en het plaatsen van hout- beton schuttingen. Al deze werkzaamheden voeren wij uit met hoogwaardige machines en apparatuur. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Jasper nam al snel uit zichzelf contact op. Kon binnen een paar dagen al aan de slag. Duidelijke afspraken. Prettig contact. Zeer tevreden over het resultaat. Echt een aanpakker!
 • D-Metselwerken

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Mariaparochie

  Metselwerken straatwerk nieuwbouw renovatie timmerwerken

 • Jansentuin
  Jansentuin
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stratenmaker in Mariaparochie

  Voor een complete tuin renovatie bent u bij Jansentuin aan het juiste adres. Jansentuin beschikt over de juiste kennis en meer dan 15 jaar ervaring, zodoende kunnen wij uw tuin visueel aantrekkelijk en tegelijkertijd ook praktisch inrichten. Jansentuin richt zich voornamelijk op de particulier en is gespecialiseerd in vele soorten tuinwerkzaamheden, materialen en ontwerpen, zowel authentiek als modern. Ook is het bespreekbaar de aanleg van vaste planten door ons te laten verzorgen, dit gebeurt met veel kennis voor de juiste bloei periode's, de mooiste kleuren, goede hoogtes, lekkere geuren, rekening houdend met bijen en vlinders en het mooist mogelijk aanzien. Klimaatbestendige tuinen d.m.v. infiltratiezones, de juiste verhoudingen tussen bestrating en beplanting,de regenton, drainage systemen en/of het regenwater bewust gebruiken staan tegenwoordig hoog in het vaandel en wordt meegenomen in de meeste ontwerpen. Om te zien wat Jansentuin voor u kan betekenen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Jansentuin is een aanrader voor iedereen. Hij houd zich aan de afspraken en weet wat aanpakken is. De prijs is uitstekend, en voor goed en kwaliteit werk, moet je bij Jansentuin zijn!
 • J. Voorn Bestratingen

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Mariaparochie

  J. Voorn Bestratingen kan je helpen met je Stratenmaker klus in Almelo en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bestrating aanleggen, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren te beantwoorden. Neem direct contact op met J. Voorn Bestratingen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • M Trading

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Mariaparochie

  Heb je een Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf nodig in Almelo of omgeving? M Trading kan je helpen met alle klussen die een Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

4.8

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Mariaparochie, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 102 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Mariaparochie

Andere vakmensen in Mariaparochie

Vind vakmensen bij jou in de buurt