Vind stratenmakers in Luttenberg

Op zoek naar stratenmakers in Luttenberg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Luttenberg

 • Van Wanrooy straat/grondwerk
  Beoordeling: 4.5 van 54.55514 reviews
  Stratenmaker in Luttenberg

  hallo wij zijn gespecialiseerd in straatwerk/grondwerk/tuinieren/timmerwerk en graszoden leggen in echt en kunstgras wij hebben 30 jaar ervaring in deze brance wij werken voor particulieren en bedrijven en aannemers wij kunnen ook voor zand/grond en bestrating leveren en enz en wij verhuren ook bestrating gereedschap zoals klein gereedschap/trilplaat/aanhangers

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  vlot en goed geholpen
 • N. Ruiter Bestrating
  N. Ruiter Bestrating
  Beoordeling: 4.7 van 54.7528 reviews
  Stratenmaker in Luttenberg

  Zoekt u een stratenmaker om uw tuin klaar te maken ? U bent bij ons aan het juiste adres. Met de nodige ervaring maken wij uw inrit, looppaden, terrassen maar ook cirkels etc gereed. Heeft u oude ongelijke stenen zoals kinderkopjes, keien, waaltjes of dikformaten ? Ook alles onder de hamer kunnen wij!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goede communicatie, aan de afspraak gehouden en de tegels netjes gelegd. Al met al tevreden.
 • L.Bovenmars Dienstverlening
  L.Bovenmars Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Luttenberg

  L.Bovenmars Dienstverlening kan je helpen met je Hovenier klus in Luttenberg en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen verwijderen,bomen verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Tuinontwerp, Vijver aanleggen, Gras leggen of machinaal zaaien, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren. Neem direct contact op met L.Bovenmars Dienstverlening om je klus te bespreken en een prijsopgave aan te vragen.

 • Eric Zijsveld
  Eric Zijsveld
  Beoordeling: 4.9 van 54.9575 reviews
  Stratenmaker in Luttenberg

  Als u kwaliteit en garantie wenst en niet teveel wilt betalen, dan bent u bij het juiste bedrijf. Wij staan voor een snelle afwerking van afspraak, prijs indicatie en offerte. Even voorstellen Mijn naam is eric zijsveld Heb 15 jaar ervaring opgebouwd in het bestrating mijn werkzaamheden bestaan uit: - Bestrating leggen - Graafwerkzaamheden - Bomen en boomstronken uitgraven - Drainage aanleggen - Puttten plaatsen - Rioolering en oude gress vervangen voor PVC - sierbestrating - tuinen leeg halen - Gras zoden of kunst gras aanleggen - Puinverharding aanbrengen (zeer geschikt voor een oprit waar een auto over gaat,voorkomt spoorvorming) GARANTIE Aan en afvoer van grond,zand,grind,puin en oude bestrating. Levering van alle materialen. Ben in bezit van minigraver 70cm voor o.a aanbouw,vijver of cunet uitgraven en het omspitten van uw tuin. U kunt een GRATIS PRIJS indicatie en OFFERTE aanvragen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goed werk geleverd en goede communicatie
 • Keurings-en montage J en S
  Keurings-en montage J en S
  Beoordeling: 4.8 van 54.856 reviews
  Stratenmaker in Luttenberg

  Beste lezer, Wij zijn Keurings-en montage bedrijf J en S. Gespecialiseerd in onder andere Bestrating - kleingrondverzet & Montage Bouw Kleingrondverzet - alles op het gebied van grondwerk met de daarvoor bestemde kleine - land en tuinbouw machine’s. Bestrating: - Opritten. - Tuinpaden. - Terras. - natuurlijke tuin/looppaden en opritten of terras van halfverharding. - Opritten/ tuinpaden borders -van grind Montage bouw: - Veranda’s, overkappingen, tuinhuis. - Tegelwerk,sanitair. - Renovatie en opknap - Elektra binnen en buiten. Wij kunnen vrijwel al uw wensen waar maken. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden ook als u klus er niet bij staat ! Vriendelijke groet, Keur en Montage.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Goede ervaring met deze vakman, zowel hij het maken van afspraken, als bij de uitvoering van de klus. J en S is vakkundig en bekwaam, en overlegt ook tijdens de uitvoering op de juiste momenten. De klus is vlot uitgevoerd, de tegelwand zit er mooi en strak in, natuurlijk inclusief voeg- en kitwerk.
 • Grolleman Groen
  Grolleman Groen
  Beoordeling: 4.3 van 54.354 reviews
  Stratenmaker in Luttenberg

  Hartelijk welkom op het profiel van Grollemangroen Grolleman Groen is een eenmanszaak die in 2008 is begonnen met onderhoud en renovatie van tuin en park. Ik (Gerrit Grolleman) heb ongeveer 25 jaar ervaring in het onderhoud van tuin en park. Vooral op historische buitenplaatsen heb ik mijn ervaringen opgedaan. Van het knippen van allerlei soorten hagen, tot het snoeien van allerlei fruitsoorten, het opnieuw opzetten van een planten border, het snoeien van grote bomen (met klimtechnieken) voor Grollemangroen is het allemaal geen enkel probleem. Hebt u hulp nodig bij één van bovengenoemde werkzaamheden of hebt u gewoon een vraag neem dan contact met mij op. Samen kunnen we dan overleggen wat de mogelijkheden en/of oplossingen zijn.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Goede ervaring met Grolleman Groen bij het rooien van een Prunus. Er werd vlot gewerkt, er werd veilig gewerkt, er werd schoon gewerkt (alle takken versnipperd, tuinpaden na afloop nog even schoon geveegd)
 • MN Diensten
  MN Diensten
  Beoordeling: 4.7 van 54.7571 reviews
  Stratenmaker in Luttenberg

  MN Diensten, geen opdracht te gek! Vakwerk is maatwerk. Dit betekend voor ons dat uw wens centraal staat dat er duidelijke communicatie is en geen verassingen achteraf.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goede communicatie en net werk geleverd. Erg blij met ons nieuwe terras!
 • Handel & Klusbedrijf H. Nijhof
  Beoordeling: 4 van 5453 reviews
  Stratenmaker in Luttenberg

  Handel&klusbedrijfnijhof U kunt bij ons bedrijf terecht voor Verhuizingen vervoer, sloop bedrijf Afvoer van afval Onderhoud tuin

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Goed, vriendelijke mensen die hun werk goed en snel doen.
 • Hoveniersbedrijf Stoevelaar
  Hoveniersbedrijf Stoevelaar
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Stratenmaker in Luttenberg

  Hoveniersbedrijf Stoevelaar is een bedrijf dat gevestigd is in Lemelerveld. We zijn gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden; • Tuinontwerp • Tuinaaleg • Onderhoud • Bestrating • Houtwerk • Overkappingen • Beregening • Grondwerk

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Het werk is keurig gedaan maar de offerte bleek geen materiaalkosten te bevatten wat ik onhandig vond. Is uiteindelijk netjes opgelost.
 • Hekkink transport & Grondwerken
  Hekkink transport & Grondwerken
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Stratenmaker in Luttenberg

  Werkgebied 50 km buiten Raalte/Lemelerveld, werk met kraantje, shoveltje. Aanvoer grond,zand, en overig materiaal

  Laatste review:
  Vijver aanleggen-
  Er werd hard gewerkt, meegedacht, en dit alles tegen zeer redelijke prijzen. Goede service door in overleg juiste folue te bestellen. Daarnaast gewoon aardige mensen. Als ik weer zo'n soort klus heb zijn ze meer dan welkom. Toppers.

4.8

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Luttenberg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 173 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Luttenberg

Andere vakmensen in Luttenberg

Vind vakmensen bij jou in de buurt