Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Zuidoostbeemster

 • Multidiensten ANMI
  Multidiensten ANMI
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Hovenier in Zuidoostbeemster

  Overkempe dienstverlening (onderdeel van Multidiensten ANMI) bestaat uit een overzichtelijk team vakmensen, die ieder hun eigen specialisme hebben. Wat ons bindt, is ons plezier in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van allerlei soorten tuinen. Iets mooiers bestaat niet. Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen? Of zoekt u een vakman voor het onderhoud van uw tuin? Wij zijn uw vakkundige hovenier met ruim 15 jaar ervaring en de nodige kennis. Of het nu gaat om beplanten, het maken van een uniek tuinontwerp, het aanleggen van een mooi terras of het onderhoud van uw gehele tuin: wij helpen u graag! U kunt Overkempe dienstverlening voor alle klussen in en om uw tuin inschakelen, uw wensen staan centraal! U heeft bij ons de volgende mogelijkheden: • Aanleg en reconstructie van tuinen • Sierbestrating • Vlonders • Schuttingen plaatsen (erf afscheidingen) • Vijvers en waterspiegels • Tuinhuizen en veranda’s • Tuinontwerp • Grondverzet Wij zijn graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  De werkzaamheden zijn door Anthony netjes uitgevoerd. Communicatie over het uitvoeren van de klus was erg makkelijk en plezierig. Ik kan hem sterk aanbevelen.
 • Onderhoudsbedrijf S.T.
  Onderhoudsbedrijf S.T.
  Beoordeling: 4.9 van 54.95124 reviews
  Hovenier in Zuidoostbeemster

  Onderhoudsbedrijf gespecialiseerd in: Boomverzorging , Daken & Goten , Installatie Techniek (Waterleiding, kranen , gas), Montage en Demontage , Sloop

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Prima, Sean is professioneel en goed in de communicatie.
 • H-M-O
  H-M-O
  Beoordeling: 4.8 van 54.85104 reviews
  Hovenier in Zuidoostbeemster

  H-M-O staat voor Hamstra Montage en Onderhoudsbedrijf en is gestart in 2001. Onze dienstverlening streeft er naar om elke klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Persoonlijke aandacht en goede afspraken zijn daarbij van groot belang. We hebben ruime ervaring in allerlei klussen, van bouwprojecten tot klussen in en om het huis.We werken voor aannemers en voor particulieren en zijn vooral actief in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland. U kunt bij ons terecht voor volgende werkzaamheden: Hekwerken Schuttingen Tuinonderhoud Vlonders Timmerwerken Onderhoudswerk Montagewerk We werken alleen met kwalitatief hoogwaardige producten. Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit en dat ziet u terug in het eindresultaat.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Sjouk is een vakman en vriendelijk. Je ziet de ervaring en dat zie je terug in het geleverde werk. Sjouk trekt niet het vel over de neus met de kosten. Wij gaan hem zeker ook voor andere klussen vragen. Ik kan hem aanraden.
 • Klusbedrijf Lionel
  Klusbedrijf Lionel
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Hovenier in Zuidoostbeemster

  Klusbedrijf Lionel is inzetbaar voor diverse klussen en werkzaamheden binnens- en buitenshuis. Hierbij kunt u denken aan behang- en schilderwerkzaamheden, leggen van vloeren, aansluiten van sanitair, montage van meubilair, hovenierswerkzaamheden en tuinwerkzaamheden en tuinrenovaties. We zijn werkzaam in de provincies Noord-Holland en Flevoland. U kunt contact opnemen, wij pakken uw klus(sen) graag voor u op. We gaan te allen tijde zorgvuldig te werk en leveren zoals vanzelfsprekend iedere klus netjes op. We spreken Nederlands, Engels en Spaans en zijn verzekerd voor bedrijfsaansprakelijkheid. We horen graag van u! Hartelijke groet, Lionel

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Lionel kwam vrijdag 2 Juli mooi op tijd en deed met zijn team de klus in 1 dag. Perfect en secuur uitgevoerd. Zij weten absoluut wat ze doen. Ik zou hun aanraden voor een klus. Vakmensen.
 • AVL Tuinonderhoud
  AVL Tuinonderhoud
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Zuidoostbeemster

  AVL Tuinonderhoud is je ideale partner als je een Hovenier nodig hebt in Purmerend en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gras, struiken en heggen snoeien of onkruid verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten die wij als Hovenier voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Super tevreden, snel, professioneel en aardig. Hij geeft goede advies ook. Echt bedankt 🙏🏼
 • Robert's diensten
  Robert's diensten
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Zuidoostbeemster

  Ik ben parttime werkzaam in de gehandicaptenzorg. Daarnaast ben ik ook veel in de tuin te vinden. Biodiversiteit en duurzaamheid vind ik erg belangrijk. Tijdens klussen zal ik die onderwerpen niet vergeten. Ik maak gebruik van zoveel mogelijk duurzame producten.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Prettig contact en tevreden met het resultaat.
 • Bontenbal hoveniers
  Bontenbal hoveniers
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Zuidoostbeemster

  mijn naam is alex bontenbal. ben in bezit van het gelijknamige bontenbal hoveniers. we zitten gevestigt in purmerend. We hebben een site en Facebook pagina Bontenbal hoveniers. Daar kunt u op reageren maar belangrijker nog kijken naar mijn eerdere klussen. we zijn een jong en gezond beginnend bedrijf met een schat aan ervaring in diverse richtingen van het vak. wild u graag kunnen genieten van uw huidige of toekomstige tuin dan kunnen wij die klus voor u realiseren. voor bomen snoeien of kappen kunt u ook bij ons terecht. Per aanvraag via of contact gegeven moeten we betalen dit varieert per opdracht. we zien uw bericht graag tegemoet. mvg Alex Bontenbal

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Onze tuin is bestraat door Bontenbal hoveniers. In 3 dagen tijd is onze tuin wonderbaarlijk veranderd tot een mooie plek! De contacten met Bontenbal hoveniers verliepen soepel en voor een schappelijke prijs hebben wij nu een "nieuwe" tuin. De werkzaamheden verliepen voorspoedig en er werd netjes gewerkt. Bedankt voor jullie werkzaamheden!
 • Yardin
  Yardin
  Beoordeling: 4.8 van 54.85110 reviews
  Hovenier in Zuidoostbeemster

  Ik doe tuinonderhoud, stobbenfrezen versnipperen, onkruid verwijderen, kleine tot +- 10 meter hoge bomen snoeien, rooien, achterstallig tuinonderhoud, heggen , nieuwe heggen planten en hedra schuttingen plaatsen. Ik heb veel ervaring in het groen en werk bijna altijd samen met een collega zodat we samen snel de klus kunnen klaren en er een korte wachttijd is. We werken louter met professioneel Stihl apparatuur. We beschikken over een stobbenfrees zodat we een boomstronk helemaal weg kunnen frezen. De stobbenfrees past door een gewone deur van minimaal 82 cm. P.S. Als u een adv plaatst zet een foto van wat er gedaan moet worden zoals stobbenfrezen, een foto van de stronk en de omtrek van de stronk vanaf de grond en een duidelijke omschrijving van de klus.. Dan kunnen we een prijs doorgeven en een advies geven. Als ik een prijs doorgeef en u vindt het te duur of u bent niet geïnteresseerd, reageer dan graag niet in verband met de advertentie kosten die ik dan moet betalen. Die varieren tussen de 5 en 35 euro. Ik hoop dat u hier begrip voor heeft. De volgende werkzaamheden: - Boomstronken frezen/verwijderen - Bomen snoeien/rooien - Heggen/struiken snoeien/verwijderen - Onkruid wieden/verwijderen/bestrating schoonmaken met hogedrukreiniger - het plaatsen van grind en/of gazon - Tuinmateriaal aanleveren - Tuininrichting - Tuinonderhoud - Schilderwerk - Afvoeren oude bestrating/tuinmateriaal Ik heb een grote bus en kan daardoor veel tuin afval meteen meenemen. Voor grotere/spoed klussen zijn we met 3 of 4 man.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Wij hebben door Yardin een boomstronk laten verwijderen in de voortuin. Vanaf het begin goede communicatie en snel een afspraak kunnen maken om langs te komen. Kwam op de afgesproken tijd en tijdens het bezoek nette omgangsvormen. De boomstronk is goed verwijderd en zorgde ervoor dat hij voorzichtig met de gevel omging, omdat de boomstronk tegen het huis zelf aan zat. Wij raden Yardin zeker aan!
 • Jacob van Twisk
  Jacob van Twisk
  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews
  Hovenier in Zuidoostbeemster

  In mijn bedrijf doe ik straten maken, tuinen opknappen en grondwerk. De klussen die ik aanneem zitten meestal in Noord Holland, een beetje rondom Beemster. Ik heb aardig wat ervaring met zulke klussen, want ik heb bij hovenier gewerkt. Ik heb een eigen risico verzekering en alle materialen waar ik mee werk zijn ook verzekerd. Ik werk met een grote en kleine kraan, tractor en een gronddumper.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Met spoed moest er even een paar kuub grond afgevoerd worden. Jacob heeft deze uitstekend uitgevoerd en alles netjes achtergelaten voor een goede prijs. Ik kan Jakob zeker aanraden!
 • Van der haagen hoveniers
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Zuidoostbeemster

  Vanderhaagenhoveniers kan je helpen met je Hovenier klus in Purmerend en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Tuinontwerp, Vlonders plaatsen of vervangen, Vijver aanleggen, Gras leggen of zaaien, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Hek of schutting repareren of onderhouden, Bomen of struiken planten te beantwoorden. Neem direct contact op met Vanderhaagenhoveniers om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Levert topwerk! Neemt de tijd voor je, reageert snel, komt afspraken na, flexibel, vriendelijk. Komt met goede aanvullende ideeën, bespreekt alles goed.

4.8

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Zuidoostbeemster, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 880 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Zuidoostbeemster

Andere vakmensen in Zuidoostbeemster

Vind vakmensen bij jou in de buurt