Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Zoeterwoude

 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75493 reviews
  Hovenier in Zoeterwoude

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Super tevreden. Krasi en zijn partner werken snel en netjes. Waar voor je geld. Tevens verloopt het contact netjes en afspraak is afspraak.
 • Jelle helpt
  Jelle helpt
  Beoordeling: 5 van 55560 reviews
  Hovenier in Zoeterwoude

  Jelle Helpt is er voor het verwijderen van boomstronken en bomen, tuinonderhoud en schoonmaak werkzaamheden. In 2015 ben ik gestart met mijn onderneming als schoonmaakbedrijf omdat ik zag dat bij ons een hoop werkzaamheden efficiënter en beter uitgevoerd kunnen worden. Zo ben ik dan ook begonnen: Het kan beter, het moet beter, ik kan het beter, laat mij het maar doen. En dat is wat ik sindsdien bewijs bij mijn klanten en waarom zij elke keer weer dik tevreden zijn. En wat begon als schoonmaakbedrijf is nu uitgegroeid tot facilitaire dienstverlening waarbij we ook het buitenterrein aanpakken. En met een achtergrond in facility en groenvoorziening was dat een kleine en logische stap vooruit. Zo ben ik inmiddels ook gespecialiseerd in het verwijderen van boomstronken en heb ik al honderden stronken verwijderd. Maar ook de gehele boom kunnen we verwijderen voor u. De schoonmaakwerkzaamheden voer ik meestal alleen uit. Maar waar nodig huur ik hier mensen voor in. Voor meerpersoons klussen kunt u dan ook prima bij ons terecht. Hierin heb ik dan ook al meer dan 8 jaar ervaring. In de groenvoorziening werk ik zowel zelfstandig als met ervaren hoveniers die eenzelfde visie delen. In de boomverzorging en het kappen van bomen werk ik voornamelijk samen met mijn broer die volledig gecertificeerd en gespecialiseerd is als "boomchirurg"(dat is ruim boven het gemiddelde). Vele grote en kleine kleine klussen hebben wij inmiddels samen geklaard. En dat is slechts een fractie van zijn ervaring in de bomen. Met vriendelijke groet, Jelle Helpt

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Hele goede ervaring. Prima klus afgeleverd.
 • True gardener vision
  True gardener vision
  Beoordeling: 4.6 van 54.6525 reviews
  Hovenier in Zoeterwoude

  - True gardener vision, hovenier - Zuid-holland - Gespecialiseerd in de aanleg van uw tuin, het buitenleven en ontwerp Creëer jouw droomtuin Welkom bij True Gardener Vision - uw partner voor droomtuinen. Ontdek onze passie voor tuinontwerp, aanleg en onderhoud. Laat uw tuindromen werkelijkheid worden!

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Gemaakte afspraken netjes na gekomen. Alles netjes geplaatst
 • B.M.S. Bouw en Montage Service
  B.M.S. Bouw en Montage Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.9558 reviews
  Hovenier in Zoeterwoude

  B.M.S. bouw en montage service is een zelfstandig timmer/bestrating en onderhoudsbedrijf gevestigd in Zoeterwoude. Gespecialiseerd in vlonders/veranda’s / overkappingen. Tevens vrijwel alle tuinwerkzaamheden zoals: schuttingen en hekwerken Schuren/stallen Gevelbekleding BESTRATING Graszoden leggen. Onderhoud en timmerwerk in en buitenshuis Het belangrijkste is altijd de communicatie met de klant, duidelijke afspraken over de wensen en de verwachtingen is de basis voor uw tevredenheid. Flexibel en effectief zijn belangrijke speerpunten, hiermee kunnen we de tijd en daarmee de kosten onder controle houden. Indien u geïnteresseerd bent om een klus door mij te laten bekijken kunnen we altijd een afspraak maken zodat we een goed beeld krijgen van de klus en ik u dan een passende offerte kan aanbieden. Met vriendelijk Groet, Chris van Kampen, B.M.S

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Reageede snel en na een goed gesprek gelijk begonnen. Gaan het zien als het klaar is.
 • Mantjes Tuinen
  Mantjes Tuinen
  Beoordeling: 4.8 van 54.85121 reviews
  Hovenier in Zoeterwoude

  Mantjes Tuinen is gespecialiseerd in het aanleggen van bestratingen, beplanting en alles wat u maar in de tuin kan wensen. Mantjes Tuinen is gevestigd in Reeuwijk. De klant staat altijd op nummer 1 en wij zorgen dat altijd alle afspraken netjes nagekomen worden. www. mantjestuinen. nl Instagram: @mantjestuinen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Alles is helemaal top gedaan. Goede communicatie. Zeer tevreden
 • M. Haryouli
  M. Haryouli
  Beoordeling: 4.8 van 54.8576 reviews
  Hovenier in Zoeterwoude

  Mijn interesse voor het vak komt voort uit passie en liefde voor het creëren van een mooie leef omgeving

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Vriendelijk, duidelijk. Aangezien het werk voor hem niet uitvoerbaar was, in goed overleg afgezien van de opdracht.
 • Rijsbergen Hovenier
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Hovenier in Zoeterwoude

  Rijsbergen Hovenier, de specialist in het aanleggen van sierbestrating, tuinrenovatie en grondverzet. Inmiddels al 30 jaar in het vak, naast een berg aan eigen ervaring werk ik samen met ervaren vakmannen om zo altijd het beste resultaat te kunnen behalen. Vragen of advies nodig, ik sta 24/7 voor u klaar!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer tevreden met hovenier Johan van Rijsbergen. Snelle en duidelijke communicatie. Werkzaamheden snel ingepland en alles volgens afspraak uitgevoerd. Met als resultaat een mooie nieuwe bestrating in de voortuin.
 • Tuinswitch
  Tuinswitch
  Beoordeling: 4.6 van 54.6525 reviews
  Hovenier in Zoeterwoude

  Heeft u interesse in een nieuwe, onderhoudsvriendelijke tuin? Werkzaamheden zoals onkruidverwijdering, het snoeien van hagen. Dan bent u bij mij verzekerd van een succesvol resultaat. Ik ben een man van 25, en het is bij mij mogelijk om een vaste prijs af te spreken, zie foto´s voor een aantal voorbeelden van mijn gedane projecten.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Snel en netjes uitgevoerd
 • Pater Groendiensten
  Pater Groendiensten
  Beoordeling: 4.7 van 54.7532 reviews
  Hovenier in Zoeterwoude
  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Professionele vakman, kundig en met veel ervaring. Goed meegedacht met onze wensen en prima werk geleverd. Heel tevreden met onze tuinrenovatie!
 • Paparatny
  Paparatny
  Beoordeling: 4.8 van 54.8520 reviews
  Hovenier in Zoeterwoude

  By contacting us, be sure that any work will be completed within the agreed time frame, and the prices will not exceed the agreed limits! quality + speed = reputation!🤝 Paparatny can help you with painter, installer, electrician, plumber, tiler, bathroom specialist, gardener jobs in Katwijk and surrounding areas. We are ready to answer all your questions about interior painting, installation or replacement of plumbing and sewerage, installation or replacement of air conditioning, any types of tiles and much more. Contact Paparatny directly to discuss your work and request a price quote.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Satisfied with the fence installation in my backyard. Clear communication, job done in timely manner. Recommended.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Zoeterwoude, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 905 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Zoeterwoude

Andere vakmensen in Zoeterwoude

Vind vakmensen bij jou in de buurt