Vind hoveniers in Zoeterwoude

Op zoek naar hoveniers in Zoeterwoude? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Zoeterwoude, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 605 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Zoeterwoude

 • Krasi 60

  Hovenier in Zoeterwoude

  Beoordeling: 4.6 van 54.65328 reviews

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Geweldige man . Komt op tijd en maakt de klus af binnen korte tijd . Alles netjes opgeruimd tot het laatste blaadje aan toe . Was een fooi waard .
 • Jelle helpt

  Hovenier in Zoeterwoude

  Beoordeling: 4.9 van 54.9525 reviews

  Jelle Helpt is er voor schoonmaak werkzaamheden, groenvoorziening en boomverzorging/boomkapping. In 2015 ben ik gestart met mijn onderneming als schoonmaakbedrijf omdat ik zag dat een hoop werkzaamheden efficiënter en beter uitgevoerd kunnen worden. Zo ben ik dan ook begonnen: Het kan beter, het moet beter, ik kan het beter, laat mij het maar doen. En dat is wat ik sindsdien bewijs bij mijn klanten en waarom zij elke keer weer dik tevreden zijn. En wat begon als schoonmaakbedrijf is nu uitgegroeid tot facilitaire dienstverlening waarbij we ook het buitenterrein aanpakken. En met een achtergrond in facility en groenvoorziening was dat een kleine en logische stap vooruit. De schoonmaakwerkzaamheden voer ik meestal alleen uit. Maar waar nodig huur ik hier mensen voor in. Voor meerpersoons klussen kunt u dan ook prima bij ons terecht. Hierin heb ik dan ook al meer dan 8 jaar ervaring. In de groenvoorziening werk ik zowel zelfstandig als met ervaren hoveniers die eenzelfde visie delen. In de boomverzorging en het kappen van bomen werk ik voornamelijk samen met mijn broer die volledig gecertificeerd en gespecialiseerd is als "boomchirurg"(dat is ruim boven het gemiddelde). Grote en kleine kleine klussen hebben wij inmiddels samen geklaard. En dat is slechts een fractie van zijn ervaring in de bomen. Met vriendelijke groet, Jelle Helpt

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Jelle is een vriendelijke man, die snel op berichten reageert en op korte termijn onze boomstronk inclusief wortels kon verwijderen. We zijn heel tevreden over het resultaat en hopen hem nog eens te zien voor een klus in de tuin!
 • B.M.S. Bouw en Montage Service

  Hovenier in Zoeterwoude

  Beoordeling: 4.9 van 54.9543 reviews

  B.M.S. bouw en montage service is een zelfstandig klus en onderhoudsbedrijf gevestigd in Zoeterwoude. Gespecialiseerd in vlonders/veranda’s / overkappingen. Tevens vrijwel alle tuinwerkzaamheden zoals: schuttingen en hekwerken Schuren/stallen Gevelbekleding Straatwerk Graszoden leggen. Onderhoud en timmerwerk in en buitenshuis Het belangrijkste is altijd de communicatie met de klant, duidelijke afspraken over de wensen en de verwachtingen is de basis voor uw tevredenheid. Flexibel en effectief zijn belangrijke speerpunten, hiermee kunnen we de tijd en daarmee de kosten onder controle houden. Indien u geïnteresseerd bent om een klus door mij te laten bekijken kunnen we altijd een afspraak maken zodat we een goed beeld krijgen van de klus en ik u dan een passende offerte kan aanbieden. Met vriendelijk Groet, Chris van Kampen, B.M.S

  Laatste review:

  Schutting of hek plaatsen -

  Goed werk geleverd, vlot volgens afspraken
 • Imperium Tuinaanleg & Onderhoud

  Hovenier in Zoeterwoude

  Beoordeling: 5 van 5558 reviews

  De vakman voor het realiseren van uw droomtuin. We kunnen u helpen met de volgende werkzaamheden: -tuinaanleg -onderhoud -aan-en afvoer van materialen -advies

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Reactiesnelheid op vragen is prima. Is snel met offerte. Vakman die weet waarmee hij bezig is. Doet snel en accuraat het werk uitvoeren. Geeft adviezen waar nodig. Prijs/kwaliteitverhouding is goed.
 • R. de Roo Bouw en Bestrating B.V.

  Hovenier in Zoeterwoude

  Beoordeling: 4.6 van 54.6513 reviews

  Ik ben een ervaren allround hovenier, mijn expertise is sierbestrating aanleggen, ook heb ik een groot netwerk van ervaren vakmannen waar ik mee samen werk om altijd het beste resultaat te kunnen behalen.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Snel een afspraak kunnen maken voor de bestrating van onze kleine tuin. Voor een schappelijke prijs is onze tuin aangelegd. Wel erbij blijven om de wensen goed uitgevoerd te krijgen. Dat ging in goed onderling overleg. Kunstgras leggen is geen specialiteit. Dat hebben we zelf nog wel netter moeten afwerken. Hond wel blij met het stuk kunstgras😀 Jammer van je reactie op het kunstgras Robert. Het is heel goede kwaliteit kunstgras van 40,- de vierkante meter. Dus zeker geen slechte kwaliteit. Sidney gaf aan geen goed mes te hebben om het te snijden. Maar goed ik ben wel tevreden over de bestrating. Daarvoor beveel ik jullie zeker aan. Ik heb 4 sterren gegeven.
 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)

  Hovenier in Zoeterwoude

  Beoordeling: 4.9 van 54.95479 reviews

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 8 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Schoonmaak - Glazen wassen - Sloopwerken - Transport - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 2 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Hele aardige, professionele tuinman. Gisteravond afgesproken om vanmiddag al de klus uit te voeren. Betrouwbaar, snel en vriendelijk!
 • Zaagmannen B.V.

  Hovenier in Zoeterwoude

  Beoordeling: 5 van 55512 reviews

  Zaagmannen is 12 jaar geleden als hobby begonnen om de familie te voorzien van hout voor de kachel. Tegenwoordig zijn wij gecertificeerd om met de kettingzaag te mogen werken (European Chainsaw Certificate), maken we gebruik van professioneel materiaal en werken we volgens de geldende normen. Zagen is nog altijd onze hobby en ook voorzien we onze families elk jaar nog steeds van brandhout. Nu wij gecertificeerd zijn helpen wij ook u graag met het kappen, rooien en vellen van bomen die te groot geworden zijn, gevaar vormen voor mens of bebouwing, of die simpelweg in de weg staan. Ook leveren wij op beperkte schaal brandhout. Vragen die wij vaak krijgen en waarbij wij u van dienst kunnen zijn; “Wij willen graag meer licht in huis maar die boom is zo groot geworden dat we hem zelf niet meer weg durven te halen. …of… “We willen de tuin aan gaan pakken maar daarvoor moeten er een aantal bomen weg.” Dat kan! Neem contact met ons op voor een offerte en afspraak.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Super werk afgeleverd. De wortels van se boom keurig en diep uitgefreesd.
 • NatuurlijkBert.nl

  Hovenier in Zoeterwoude

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Heeft u klussen in de tuin? Wilt u uw tuin veranderen? NatuurlijkBert kan u helpen met: - Snoeien, grasverzorging, onkruid wieden, beplanten, opruimen, kleine reparaties - Maar ook: ontwerp, adviezen en ideeën Dit alles met respect voor plant, dier en mens.

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Snelle afspraak gemaakt, duidelijk en snel in de communicatie en goed werk geleverd.
 • RB Bestratingen & Tuinaanleg

  Hovenier in Zoeterwoude

  Beoordeling: 4.4 van 54.456 reviews

  wij zijn een jong en ambitieus bedrijf in bestratingen en complete tuinaanleg. Al 28 jaar ben ik werkzaam in het aanleg van tuinen en bestratingen voor gemeentewerken en grote aannemers. wij staan voor kwaliteit en een betaalbare prijs. Wij geven altijd garantie en zijn verzekerd tegen eventueel veroorzaakte schade. ook zijn wij in bezit van vca veiligheid en bezitten wij alle nodige gereedschappen. wij maken vooraf duidelijke afspraken op papier voor u en ons zelf om geen misverstanden te verkrijgen.

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Super goed werk geleverd, erg blij mee snel en vakkundig gedaan
 • A. Tan Bestratingen

  Hovenier in Zoeterwoude

  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews

  Welkom op het profiel van ATB Bestratingen. ATB Bestratingen is een eenmansbedrijf dat gespecialiseerd is in het aanleggen van alle soorten bestratingen. Ook kunt u terecht bij ons voor: - plaatsen van schuttingen - metselen/lijmen van bloembakken - grondwerkzaamheden - graszoden/kunstgras aanleggen - verwijderen en afvoeren van div materialen - het leveren van div bestatingsmaterialen Wij komen graag bij u langs om u wensen te bespreken, en eventueel een vrijblijvende offerte te maken. Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken, neemt u dan gerust contact met ons op via Werkspot.

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Enorm aardige en kundige vakman, geeft goede uitleg en doet dat stapje extra voor de klant. Heeft onze zandbak in Rijswijk in 2 dagen omgetoverd tot een prachtige tuin. Ik kan Aaf zeker aanbevelen als je op zoek bent naar een goede, betrouwbare en vriendelijke vakman.

Populaire lokale hoveniers in Zoeterwoude

Andere vakmensen in Zoeterwoude

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur