Vind hoveniers in Terborg

Op zoek naar hoveniers in Terborg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Terborg

 • Robuust & Tijdloos Hummelo
  Robuust & Tijdloos Hummelo
  Beoordeling: 4.7 van 54.7531 reviews
  Hovenier in Terborg

  Mijn naam is Ronald van Robuust & Tijdloos Hummelo en ik heb al meer dan 10 jaar ervaring in de tuinen. Voor tuinonderhoud zoals snoeiwerkzaamheden hagen knippen zaagwerk, tuinadvies, klein straatwerk en opnieuw inrichten van uw tuin bent u bij mijn aan het goede adres. Mijn tarief voor het tuinonderhoud is € 65,00 per uur per persoon incl. btw en excl. afvoeren van tuinafval. Robuust & Tijdloos Hummelo zorgt ervoor dat uw tuin er weer netjes uitziet. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot. Met vriendelijke groet Ronald

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Aardige man en werkt snel. Het snoeiwerk is vakkundig uitgevoerd. De afspraak is verzet anders waren het 5 sterren geweest.
 • J daams grondwerk en straatwerk
  J daams grondwerk en straatwerk
  Beoordeling: 4.8 van 54.8534 reviews
  Hovenier in Terborg

  Al 20 jaar ben ik zelfstandig ondernemer, voornamelijk tuinen aanleggen en bestratingen maar ook badkamers, toiletten en keukens maken en plaatsen. Ook kunt u bij mij terrecht om binnen vloeren te plaatsen zowel laminaat, pvc en tapijt. Ik beschik over diverse machines een vrachtwagen en containers om het afval weg te brengen/spullen te laden. In overleg met de klant regel ik of de klant zelf de tegels of wat er dan ook nodig is. U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen en zal ook met u mee denken in wat u wil. Mijn werkgebied is regio Achterhoek en wat daar buiten.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  We zijn zeer tevreden..... Onze voortuin ziet er weer mooi uit..... Aardige jongens, en zeer goede vaklui.... Staaltje vakwerk....
 • Helming Hoveniers
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Terborg

  Helming Hoveniers kan je helpen met je Hovenier klus in Gaanderen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Tuinontwerp, Vlonders plaatsen of vervangen, Zwembad plaatsen of renoveren, Vijver aanleggen, Gras leggen of zaaien, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Hek of schutting repareren of onderhouden, Bomen of struiken planten te beantwoorden. Neem direct contact op met Helming Hoveniers om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Duidelijke communicatie, eerlijk en daadkrachtig
 • KT Tuinaanleg
  KT Tuinaanleg
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Terborg

  Hoi,ik ben Kevin thomassen Ik ben een jonge ondernemer met veel passie voor het aanleggen van tuinen / straatwerk

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Top, alle grond is afgevoerd. Goed werk en fijne mensen.
 • Wies de Koeijer
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Hovenier in Terborg

  Ik ben een jonge man met veel ervaring in tuinonderhoud- en aanleg en grondwerk. Sinds een jaar neem ik ook als zelfstandige tuin klussen aan. Tuinen naar de wens van een klant mooi maken geeft me een boost. Gevestigd in Neede.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Wies heeft mijn man 2 dagen geholpen om de tuin weer in orde te krijgen. Mijn man had de afgelopen tijd wat minder gelegenheid om de tuin goed bij te houden, dus vandaar dat we Wies gevraagd hebben om bij te springen. Het is prima gegaan. Hij heeft allerlei klussen gedaan, mijn man vele onderhoudstips aan de hand gedaan en ze hebben er samen 2 gezellige en nuttige dagen van gemaakt. We gaan Wies in het voorjaar zeker weer vragen om ons een paar dagen te komen helpen.
 • Maik van Zuilen klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Terborg

  Maik van Zuilen klusbedrijf kan je helpen met je Stratenmaker klus in Doetinchem en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bestrating aanleggen, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren te beantwoorden. Neem direct contact op met Maik van Zuilen klusbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Maik reageerde heel snel en kwam dezelfde dag nog kijken. We hadden geluk dat er een klus niet doorging zodat hij de volgende dag de klus naar volle tevredenheid voor ons heeft gedaan. Eerlijke prijs, goede vakman en aardige vent. We zullen hem zeker vragen bij een volgende bestratingsklus.
 • Tom Gerritsen Klussenbedrijf
  Tom Gerritsen Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7516 reviews
  Hovenier in Terborg

  Tom Gerritsen hoveniers/klusbedrijf is een beginnend bedrijf en werkzaam in heel de Achterhoek en de Liemers. Heb al enkele jaren ervaring in de tuin en klus branche. Ben uiteraard bij meerdere bedrijven werkzaam geweest.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Tom is een vriendelijke man, hij kwam keurig op de afgesproken tijd. De klus was snel geklaard.
 • Plantsoen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Terborg

  Als je op zoek bent naar een Hovenier in Doetinchem, dan kan Plantsoen je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Harde werkers en vakkundig! Prima hoor. Volgende keer wil ik ze weer vragen. Hartelijk bedankt! Super!
 • Hekman tuinen
  Hekman tuinen
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Hovenier in Terborg

  Welkom Hekman Tuinen is een eenmansbedrijf, werkzaam in Wehl en omstreken. De werkzaamheden van Hekman Tuinen zijn zeer divers. Uiteenlopend van advies tot bemesting en het onderhoud van tuinen bij particulieren en bedrijven. Bij alle werkzaamheden staat kwaliteit voorop.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Vriendelijke en vooral hardwerkende man. Heeft perfect werk geleverd en alles netjes opgeruimd.
 • EZ Sierbestratingen
  EZ Sierbestratingen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8553 reviews
  Hovenier in Terborg

  Welkom bij EZ Sierbestratingen Wilt u uw oprit,terras,tuin bestraat hebben dan help ik u graag met het realiseren van uw wensen, dit alles in goed overleg. Mijn specialisme is sierbestrating maar ook voor alle andere soorten (her)bestrating ben ik u van dienst. Door mijn kennis en ervaring sta ik garant voor vakwerk. Ook geef ik graag advies over de materialen en over de soorten steen-en tegel legpatronen. Het liefst werk ik met een van te voren afgesproken prijs. Graag kom ik kosteloos bij u langs om u een passende offerte aan te bieden. Ik geef 2 jaar garantie op mijn werkzaamheden. Voor meer informatie en vragen kunt u gerust contact met mij opnemen. KvK nummer: 52652416 Ik hoop u in de toekomst van dienst te mogen zijn, Eric Zink EZ Sierbestratingen Betrouwbaar en betrokken bij de gang van zaken.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Eric werkt snel en netjes. Helemaal goed!

4.8

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Terborg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 161 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Terborg

Andere vakmensen in Terborg

Vind vakmensen bij jou in de buurt