Vind hoveniers in Nieuwland

Op zoek naar hoveniers in Nieuwland? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Nieuwland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 647 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Nieuwland

 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)

  Hovenier in Nieuwland

  Beoordeling: 4.9 van 54.95567 reviews

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 8 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Schoonmaak - Glazen wassen - Sloopwerken - Transport - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 2 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Serkan en zijn collega's waren op tijd, vriendelijk en duidelijk, gaven advies en hielden rekening met onze wensen en situatie. Resultaat mag er ook zijn, prima ervaring!
 • vd Ham Dienstverlening

  Hovenier in Nieuwland

  Beoordeling: 5 van 5556 reviews

  Ik ben een zelfstandig ondernemer die hard en netjes werkt met voornamelijk eigen materiaal waar ik zuinig op ben. Ik werk veel bij een hoveniersbedrijf waar ik alleen maar in de aanleg van tuinen zit, hier ligt mijn specialiteit. Voornamelijk doe ik houtwerk, denk aan schuttingen,overkappingen en vlonders, en keramisch straatwerk doe ik ook vaak. Een trampolinegat graven in uw tuin, een gazon aanleggen of een grindpad maken, alles in mogelijk bij mij.

  Laatste review:

  Schutting of hek plaatsen -

  Reageerde snel op de oproep op werkspot. Kwam eerst langs om te kijken en heb nette offerte gekregen . Keurig gewerkt erg blij met het resultaat een aanrader!
 • A.J.Schouten

  Hovenier in Nieuwland

  Beoordeling: 4.8 van 54.8555 reviews

  Aarde Hoveniers verzorgt regulier tuinonderhoud in provincie Utrecht. Het is jouw tuin waarop wij voortborduren. Wij doen niet zomaar iets omdat we dat zelf nodig vinden. Wij werken met een gegrond plan. Met aandacht voor alles wat groeit en bloeit.

  Laatste review:

  Gras leggen of zaaien -

  Aart Jan heeft super goed werk geleverd met zijn partner. Fijne mensen die duidelijk met veel plezier hun werk doen. Prettige communicatie en afspraken nagekomen. Een aanrader!
 • Het Lam Hoveniersbedrijf

  Hovenier in Nieuwland

  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews

  Vakkundig hoveniers bedrijf. We werken netjes en vakkundig. Wij hebben veel ervaring met tuinen aanleggen. Ook in de wegenbouw als stratenmaker hebben wij veel ervaring

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Geert werkt hard, netjes en komt zijn afspraken na.
 • Bosgraaf Services

  Hovenier in Nieuwland

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Bosgraaf Hoveniers richt zich op de aanleg, renovatie en onderhoud van tuinen. Daarnaast zijn wij officieel dealer van Groen Dak Compleet, waardoor wij in staat zijn om prachtige groene (sedum) daken te realiseren. Ook het aanleggen van maairobots, beregening en verlichting kunt u bij ons onderbrengen.

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Hele fijne ervaring met Bosgraaf Services! Komt professioneel over en komt afspraken na. Reageert snel. Een aanrader!
 • J. Oosterom

  Hovenier in Nieuwland

  Beoordeling: 4.4 van 54.4510 reviews

  Mijn naam is Jaap Oosterom, ben al jaren ( 25 jaar) actief in de aannemerij en grondwerkzaamheden. Ook zijn wij al jaren actief in het verwijderen van graffiti. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, ook gebruiken wij materialen die biologisch afbreekbaar zijn.

  Laatste review:

  Schutting of hek plaatsen -

  Jaap is een prettige man, denkt mee en het geleverd werk is van goede kwaliteit!
 • Tien tuinen

  Hovenier in Nieuwland

  Beoordeling: 4.6 van 54.651 review

  Aangenaam, Ik ben Martien, het gezicht achter Tien Tuinen. Al van jongs af aan heb ik een passie voor groen en ben ik veel buiten te vinden tussen de planten. Inmiddels heb ik 10 jaar ervaring met hovenierswerk. Ik ben begonnen met het onderhouden van tuinen. Heggen strak scheren, winterbeurten geven. En vooral altijd de tuin verzorgd en netjes achterlaten zodat de tuineigenaren onbezorgd konden genieten van hun mooie plekje. De afgelopen jaren richtte mijn werkzaamheden zich vooral op de aanleg van tuinen. Steeds meer het beoogde eindresultaat naar voren te zien komen tijdens het werk geeft mij veel voldoening. Mijn passie is om de wensen van mijn klanten te vertalen in een ontwerp en om zo echt het allermooiste van jullie tuin te maken. Ik houd erg van een originele tuin, die er het hele jaar prachtig bij ligt. Samen met de kennis die ik heb van materialen, planten en stijlen zal bij Tien Tuinen jullie unieke droomtuin werkelijkheid kunnen worden. Tien tuinen staat voor een creatief en passend ontwerp voor uw tuin. Waar rekening gehouden word met de wensen van de klant. Maar ook zeker veel creativiteit ingezet wordt. De werkwijze is vaak eerst een kennismaking en goed inmeten. Vervolgens een duidelijk ontwerp wat uitgebreid kan worden met een beplantingsplan, verlichtingsplan enz. Ook de realisatie/begeleiding bij het aanleggen van de tuin is in goede handen bij Martien van Tien Tuinen.

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Zeer goede ervaring met Tien tuinen. Afspraken worden na gekomen, werkt erg netjes, snel en kan zich verplaatsen in de wensen die ik had met daarbij een professionele toevoeging/aanpassing waar dat handiger was, wel in overleg. Ben heel erg blij met het resultaat!
 • VTT (Verhaar Totaal Tuin)

  Hovenier in Nieuwland

  Beoordeling: 4.5 van 54.5524 reviews

  Mijn naam is Leo Verhaar van Verhaar Totaal Tuin. Ik heb een eenmanszaak en werk vaak samen met een andere stratenmaker Wij hebben ervaring in straat en sierwerk voor uw tuin,bij ons heeft u nooit geen kosten achteraf en 1 jaar garantie op de verrichte werkzaamheden. tevens werk ik samen met een steen en zandhandelaar waar wij voor u met een kleine korting al uw materiaal als stenen,tegels,zand,schuttingen etc kunnen bestellen. wij doen alles graag in overleg met de klant om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.Dit alles naar uw of ons ontwerp. Ook voor aanplant , snoeiwerk, en onderhoud kunt u bij ons terecht

  Laatste review:

  Schutting of hek plaatsen -

  Mooi werk geleverd en afspraken nagekomen.
 • Donker Green-Tech

  Hovenier in Nieuwland

  Beoordeling: 4.9 van 54.952 reviews

  Jong ambitieus bedrijf. Gespecialiseerd in het snoeien en kappen van bomen. Ook het opruimen en afvoeren van groen/takken is voor ons geen probleem met onze versnipperaar. Het wegfrezen van stronken behoort ook tot de mogelijkheid met onze stobbenfrees van 68 cm breed die door vrijwel iedere deur en poort past. En het aanplanten van nieuwe bomen, struiken en hagen kunnen wij ook voor u verzorgen. M.v.g Carlo Donker Donker Green-Tech

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Prettige communicatie. Reageert altijd snel en denkt mee. Heeft diverse stobben verwijderd, voldoende diep, zodat 99% ook daadwerkelijk verwijderd wordt. Werkt met professionele apparatuur. Goed werk geleverd.
 • Hooikaas Hoveniers

  Hovenier in Nieuwland

  Beoordeling: 4.4 van 54.4526 reviews

  Hooikaas hoveniers is een jonge onderneming, dat zich richt op het totale plaatje als het om hoveniers werk gaat. u kunt bij ons terecht voor de uitvoering voor grote en kleine tuinen. daarbij kunt u denken aan o.a. aanleg, vijvers, sierbestrating, pergola's verlichting en schuttingen, e.d. ook voor het onderhoud van u tuin kunt u bij ons terecht, voor het behouden van een nette tuin moet er regelmatig onderhoud gepleegd worden ook daarvoor kunt u gerust contact met mij opnemen via Werkspot. Als u een indruk wilt hebben van ons werk dan kunt u het best even onze foto's bekijken daar staan een aantal voorbeelden het aanleggen van tuinen. spoedig zullen er ook andere foto's aan worden toegevoegd.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Fijn bedrijf, duidelijke afspraken, denken met je mee. Ze konden snel met de klus beginnen, niet lang hoeven te wachten. Gewoon een keurig bedrijf die ik iedereen kan aanbevelen.

Populaire lokale hoveniers in Nieuwland

Andere vakmensen in Nieuwland

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur