Vind hoveniers in Hoogblokland

Op zoek naar hoveniers in Hoogblokland? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Hoogblokland

 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95807 reviews
  Hovenier in Hoogblokland

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 10 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Sloopwerken -Transport - Afvoeren - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 4 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Heel blij mee! Tuin was echt een oerwoud nu weer helemaal netjes . Opa en Oma kunnen weer lekker zitten.
 • Den Besten Bestratingen
  Den Besten Bestratingen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8525 reviews
  Hovenier in Hoogblokland

  Hallo. Ik ben Freddy den besten.Ik leg graag tuinen aan met alles wat de klant wil en geef advies aan de klant.Als het nodig is huur ik vakmensen in,of u wil zelf meehelpen dat kan ook..Myn doel is om goed en mooi werk te leveren.Als je vragen heb bel gerust.Mvrg Den Besten Bestratingen.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Denkt mee en levert goed werk!
 • C & B Infra
  C & B Infra
  Beoordeling: 4.2 van 54.2522 reviews
  Hovenier in Hoogblokland

  Goedendag met Cemal . Wat doen we als werkzaamheden Bestrating aanleggen Bestraling verwijden Grond/zand leveren en afvoeren Tuin afgraven met kraan/ als het moet met hand We doen ook graaf werkzaamheden maak niet uit wat ook bomen heggen noem maar op Schuting verwijderen/ Schuting plaatsen E-mail is simon.infra@hotmail.co alles in kleine letters

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Jamal en zijn vriend hebben een puik terrasje aangelegd!
 • vd Ham tuinen
  vd Ham tuinen
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Hovenier in Hoogblokland

  Wij zijn vd Ham tuinen, een klein bedrijf met veel werklust en er op gebrand zijn om netjes werk af te leveren. Vind ons op Instagram: @vdham.tuinen of www. vdhamtuinen. nl Wij zijn vooral gericht op tuinontwerp en tuinaanleg, maar verzorgen ook tuinonderhoud bij tuinen die wij aanleggen. Heeft u interesse in een nieuwe tuin of wilt u overleggen over eventueel contractueel tuinonderhoud is dat mogelijk. Wij zijn vooral gericht op aanleggen van sierbestrating, overkappingen, schuttingen, vlonders, gazons en verlichting

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Van het eerste contact tot aan de afronding van de tuin is Ard echt fantastisch bevallen. Hij is een echte vakman, denkt mee, strak in zn planning en communicatie! Zou hem aan iedereen aanbevelen (sterker nog dat heb ik inmiddels gedaan tot wederom een succesvolle tuinaanleg bij een familielid)
 • De Jong Wood Design
  De Jong Wood Design
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Hoogblokland

  De Jong Wood Design is een hoveniersbedrijf en meubelmakerij in 1, opgericht in 2012. Als hoveniersbedrijf ben ik actief in tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinadvies en alle voorkomende werkzaamheden. Als meubelmakerij ben ik actief in ontwerp, productie & verkoop van huis- en tuinameublement.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  week 26 wordt de klus geklaard. tot nu toe een geweldig advies en service gehad. een zeer net persoon die al binnen 3 dagen zijn offerte klaar had met 3 verschillende mogelijkheden. zodat wij weten waar wij aan toe zijn. na de werkzaamheden neem ik weer contact met u Werkspot.nl op. mvgr. Joke van Hoogdalem.
 • Versluis Hoveniers
  Versluis Hoveniers
  Beoordeling: 4.7 van 54.7510 reviews
  Hovenier in Hoogblokland

  Mijn naam is Robert Versluis, 22 jaar oud en kom uit Langerak. Versluis Hoveniers is een jong startend bedrijf dat de volgende werkzaamheden voor u kan verzorgen: *Tuinaanleg *Tuinonderhoud *Houtwerk *gazonaanleg/onderhoud En in overleg is er natuurlijk nog veel meer mogelijk.

  Laatste review:
  Bomen of struiken planten-
  Robert heeft mooie haagplanten geplaatst. Erg blij mee. Prijs/kwaliteit gaf de doorslag!
 • Benschop Boomverzorging
  Benschop Boomverzorging
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Hovenier in Hoogblokland

  Beste lezer. Ik ben een zelfstandige boomverzorger. En werk onder de naam Benschopboomverzorging Ik snoei, plant en rooi uw boom tot op de moeilijkste plek. Ik beschik uiteraard over de papieren die vereist zijn in het vak. P.s. graag bij een directe aanvraag ook foto's toevoegen. Ik moet namelijk betalen als ik op een aanvraag reageer Voor direct contact belt u Nul zes vier zeven vijf zes drie negen zes één Instagram: @benschopboomverzorging Groet, Arie Benschop

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Arie heeft onze grote boom vakkundig met de hand gesnoeid. Hij klom de (hoge) boom in, en heeft hier rustig alles gesnoeid. Tijdens het werken kwam hij een duif tegen in een nestje en die heeft hij liefdevol een paar keer verplaatst, echt respectvol. Na deze klus hebben we Arie nog voor veel meer klussen gevraagd. Alles gaat zorgvuldig, ontzettend netjes en met veel liefde voor de natuur.
 • GARDEN 2000
  GARDEN 2000
  Beoordeling: 4.7 van 54.75131 reviews
  Hovenier in Hoogblokland

  GARDEN 2000 voert alle denkbare hoveniersklussen uit, van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en wij bieden maandelijks abonnement aan voor tuin onderhoudt . Doordat GARDEN 2000 al ruim 7jaar als hoveniersbedrijf tuinklussen heeft uitgevoerd, kun je erop rekenen dat we ook jouw tuinklus vakkundig uitvoeren. Tot snel !

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Really nice and professionally done.
 • Tempelman Tuinen
  Tempelman Tuinen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Hoogblokland

  Heb je een Hovenier nodig in Giessenburg of omgeving? Tempelman Tuinen kan je helpen met alle klussen die een Hovenier voor je kan uitvoeren, zoals Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Supergoed en snel gedaan. Goede zorg en communicatie
 • De Bruin Bestratings & Hoveniersbedrijf
  De Bruin Bestratings & Hoveniersbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Hovenier in Hoogblokland

  Voor al uw tuinwensen kunt u als particulier of bedrijf bij ons terecht. U kunt rekenen op persoonlijk advies en duurzame ideeën. De Bruin bestratings- en hoveniersbedrijf werkt sinds 2014 aan uiteenlopende projecten. Van verfijnde ontwerpen tot grote realisaties. Maar ook voor onderhoud van uw bestaande of zojuist gerealiseerde tuin is De Bruin hoveniersbedrijf uw juiste keuze. Wij werken nauwkeurig en alleen het beste resultaat vinden wij goed genoeg om op te leveren. Zullen we afspreken om de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken? de bruin bestratings & hoveniersbedrijf doet tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud geheel naar uw wensen!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Verliep in goed overleg. Mooi straatwerk geleverd. Snel na het plaatsen van de klus op werkspot heeft hij de klus uitgevoerd. Zeer tevreden

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Hoogblokland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1315 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Hoogblokland

Andere vakmensen in Hoogblokland

Vind vakmensen bij jou in de buurt