Vind timmermannen in Stellendam

Op zoek naar timmermannen in Stellendam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele timmermannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde timmermannen in Stellendam

 • THR Mondial
  THR Mondial
  Beoordeling: 4.6 van 54.6544 reviews
  Timmerman in Stellendam

  Als je op zoek bent naar een Timmerman in Den Haag, dan kan THR Mondial je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Een heel vriendelijk en bescheiden persoon. Goed uitleg gegeven wat er moest gebeuren en hij heeft super werk geleverd. Daar zijn wij heel blij mee!
 • Roshaan Montage-, Timmer & Onderhoudsbedrijf
  Roshaan Montage-, Timmer & Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.55297 reviews
  Timmerman in Stellendam

  Beschikbaar voor al uw klussen in en rondom uw huis!

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Goed werk verricht! Nieuwe deur van 1m laten plaatsen, zeer tevreden mee
 • Ries Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Timmerman in Stellendam

  Als je op zoek bent naar een Timmerman in Dirksland, dan kan Ries Timmerwerken je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Veranda aanleggen of vervangen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Meubels (de)monteren... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Trap repareren of onderhoud-
  Trap herstellen netjes uitgevoerd. Komt afspraken goed na. Kan deze timmerman aanbevelen
 • Montagebedrijf Rob
  Montagebedrijf Rob
  Beoordeling: 4.8 van 54.8510 reviews
  Timmerman in Stellendam

  Montagebedrijf Rob is in 2001 opgericht door Rob van den Berg. Met veel passie en liefde levert hij dagelijks kwalitatief hoogwaardig werk af. Door het gebruik van A-kwaliteit producten en zijn kennis van materiaal en techniek wordt deze kwaliteit gewaarborgd. Rob van den Berg is een allround vakman die u voor de meeste werkzaamheden kunt inzetten. Na jaren lange ervaring heeft Rob van den Berg zich gespecialiseerd in houten & kunststof kozijnen en gevelbekleding. Wat kunt u verwachten? Duidelijke offerte, geen verrassingen achteraf, heldere communicatie tijdens het proces en een vlotte, zorgvuldige werkwijze.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Voert de klus naar tevredenheid uit. Bedankt!
 • Universalis Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Timmerman in Stellendam

  Timmerman gespecialiseerd in buitenmeubulair en het bouwen van speeltoestellen/boomhutten

 • Thomas77
  Thomas77
  Beoordeling: 4.9 van 54.9561 reviews
  Timmerman in Stellendam

  Goedendag ! Ik ben vier jaren een deurfabriek gewerkt en ik heb veel ervaringen met de stompe/opdek deuren. Dus ik kan jullie deuren goed ophangen/bijwerken. Ik heb veel ervaringen ook met deurkozijnen plaatsen, vervangen en renoveren! Timmerwerken en alle metaalwerkzaamheden(constructie en laswerk) is ook geen probleem! Dus ik wil in het toekomst mijn alle klanten tevreden, precies, snel (als mogelijk) werk geven ! Voorbeeld foto's zie hier mijn portfolio.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Super geholpen en snel! Zeer vriendelijk en professioneel.
 • P.J. Bednarz Klussenbedrijf
  P.J. Bednarz Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9572 reviews
  Timmerman in Stellendam

  Voor de afgelopen 10 jaar lang kozijn werkzaamheden in regio Zuid-Holland met garantie. -raam,deur stellen en reparatie -Omloop vervangen -Slot vervangen -Willen vervoegen

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Alles was helemaal top!
 • No Limit Styling

  Nog geen reviews

  Timmerman in Stellendam

  Allround Diverse aan en afbouwklussen in en om het huis, recreatiewoning of bedrijfspand.

 • Starkohout
  Starkohout
  Beoordeling: 5 van 55527 reviews
  Timmerman in Stellendam

  Wij zijn Jeroen, Koos en Dirk van Starkenburg. Onze specialisatie is het op maat maken van paneeldeuren en het plaatsen van deze deuren met nieuwe kozijnen indien nodig. Ook repareren wij oude deuren of vervangen dichte panelen door glas panelen. Hangen nieuwe deuren af. Verhelpen problemen met niet sluitende deuren, plaatsen valdorpels en nieuw hang en sluitwerk. Lambrisering en keukendeurtjes op maat. Zie onze website voor meer info. Zoek op onze naam.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Snelle, beleefde en duidelijke reactie en vlotte afspraak. Binnendeur is snel en supernetjes vervangen. Geen schallende bouwradio zodat je weer bevriend moet raken met je buren, en alle rommel opgeruimd na de klus. Heel vriendelijk en goed op elkaar ingespeeld duo dat zorgvuldig werkt. Zodra ik weer een klus als deze heb weet ik wie ik vraag :-)
 • Center Glas
  Center Glas
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Timmerman in Stellendam

  Center Glas kan je helpen met je Kozijnspecialist, Glaszetter klus in Hoogvliet Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Glas zetten of vervangen, Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met Center Glas om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Perfect gedaan en vriendelijke gast !

4.7

Top beoordelingen timmermannen

Onze timmermannen in Stellendam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 544 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale timmermannen in Stellendam

Andere vakmensen in Stellendam

Vind vakmensen bij jou in de buurt