Vind tegelzetters in Stellendam

Op zoek naar tegelzetters in Stellendam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele tegelzetters zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen tegelzetters

Onze tegelzetters in Stellendam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 153 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde tegelzetters in Stellendam

 • A. Eren

  Tegelzetter in Stellendam

  Beoordeling: 4.8 van 54.8553 reviews

  Gespecialiseerd in het verzorgen van tegelwerk, stucwerk, schilderwerk en (keuken) kasten monteren. Grote en/of kleine klussen? Stuur een bericht!

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  A very reliable, honest and professional service. Mr. Eren is responsive, keeps his promises and provides excellent craftsmanship. Would highly recommend his services to anyone looking for tiling.
 • Frazao da Conceicao

  Tegelzetter in Stellendam

  Beoordeling: 4.9 van 54.9558 reviews

  Ik ben een Portugees, gespecialiseerd in tegelen, heb dat in Portugal 20 jaar als zelfstandige gaan. Ik ben daarna naar Nederland gekomen en getrouwd met een Nederlandse vrouw. Heb in Nederland eerst in loondienst gewerkt ( Baderie van Kooten in Almelo), daarna wegens verhuizing voor werk vrouw naar Leeuwarden verhuisd en daar als zelfstandige gewerkt ( tegelvakbedrijf Mosaico). Helaas geen foto's gemaakt van het werk daar. Tegelen, bestraten en timmer en stucwerk. Daarna, alweer wegens werk vrouw, naar de Caraïben verhuisd. Daar mijn hobby gedaan. Zelf zeilboten/ catamaran maken. Bij terugkeer in Nederland in Den Haag neergestreken en daar aan een huis gekocht en opgeknapt. Nu is dat wel zo'n beetje klaar en wil ik graag weer als zelfstandige aan de slag. Ik sta als zzp'er ingeschreven bij de KvK in Den Haag.

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Een echte vakman, die goede suggesties deed waardoor de opdracht iets werd uitgebreid maar het eindresultaat en afwerking veel mooier waren. Wie beter dan een Portugees om tegels te zetten :-). Resultaat is een veel gezelligere keuken die ook makkelijker schoon te maken is, zie ook de voor en na foto's
 • Aannemersbedrijf We Build

  Tegelzetter in Stellendam

  Beoordeling: 4.2 van 54.2515 reviews

  Aannemersbedrijf We Build is een Hellevoets familiebedrijf in de bouw. Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak. Voordat we beginnen met bouwen, gaan we uitgebreid met u om de tafel zitten om uw wensen in kaart te brengen. En terwijl uw opdracht gestalte krijgt, houdt uw vaste contactpersoon u perfect op de hoogte. Binnen onze organisatie zijn de lijnen al even kort. Want iedereen in ons bedrijf staat in nauw contact met de bouwplaats. Op alle werkzaamheden van We Build rust 2 jaar garantie indien schades of onvolkomenheden voortvloeien uit werkzaamheden van We Build. We Build heeft een aansprakelijkheidsverzekering indien herstelwerkzaamheden niet door We Build verricht kunnen worden.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Erg blij met onze nieuwe badkamer! Massud en Erik hebben goed werk geleverd. Communicatie was snel en duidelijk. Ik beveel hen zeker aan!
 • Grab-it

  Tegelzetter in Stellendam

  Beoordeling: 4.7 van 54.7584 reviews

  Grab-it is actief in binnenhuis renovaties en richten ons hoofdzakelijk op luxe badkamers en toiletten. Wij renoveren badkamer, toilet, keuken en verrichten timmerwerk, stucwerk, electrawerk, leidingwerk en diverse andere werkzaamheden. De woning wordt naar de wensen van de opdrachtgever verbouwd maar er wordt altijd ook gericht geadviseerd om een esthetisch resultaat te bereiken. Onder luxe badkamer verstaan wij niches en verlaagd plafond met spotjes en een bad of inloop douche. Inbouwkranen worden eveneens geïnstalleerd. Wij installeren ook badkamers in ruimten waar geen badkamer is. Wij leggen nieuwe leidingen aan en realiseren zo dan bijvoorbeeld een extra badkamer in uw woning. U geeft de wensen aan en op verschillende fases in het traject evalueren wij de voortgang. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ook nemen wij luxer timmerwerk aan , te denken aan sfeerhaarden met opbouw, design tv meubel direct aan de muur bevestigd, verlaagde design plafond met sfeerverlichting, iedere afwerking te vinden op Pintrest kunnen wij voor u realiseren. Vakmensen waarmee wij werken hebben ruime ervaring in de bouw. Wij leveren 1 jaar garantie op ons leidingwerk. Wij grijpen iedere mogelijkheid aan om u een tevreden resultaat te leveren.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Hamza en zijn team zijn vakkundig, betrouwbaar en prettig in de omgang. Ze hebben precies uitgevoerd wat we in gedachten hadden. We zijn erg tevreden met het eindresultaat. Natuurlijk verloopt een grote verbouwing altijd anders dan van tevoren is gepland. Hamza bedenkt voor elk obstakel de juiste en meest kwalitatieve oplossing. Wel raad ik iedereen een ruime planning aan te nemen, omdat van Hamza's werkplanning soms kan worden afgeweken.
 • Property Engineer

  Tegelzetter in Stellendam

  Beoordeling: 4.8 van 54.8542 reviews

  Bekend van RTL4 (Dit is Holland): Bij Property Engineer kunt u terecht voor badkamer, keuken en toilet renovaties, PU gietvloeren, epoxyvloeren, metallic-epoxyvloeren, lekdetectie’s, en alle voorkomende loodgieter, tegel en dak werkzaamheden. Property Engineer: ✅ Erkend Vakwerk Keurmerk ✅ Lid van Koninklijke bouwend Nederland ✅ Bouw.nu Bouwen met vertrouwen - Badkamer, keuken en toilet specialist - PU gietvloeren - Epoxyvloeren - Metallic-epoxyvloeren. - Lekdetectie’s - Loodgieter - Dak specialist - Tegelzetter Vastgoed verzorging waarop u kunt vertrouwen.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Prima werk geleverd. De service is uitstekend, goede vakmensen, meedenken. Een aanrader!
 • Onderhoudsbedrijf Han Verra

  Tegelzetter in Stellendam

  Beoordeling: 4.5 van 54.5543 reviews

  Hallo ik ben Han Verra ben van beroep tegelzetter en stucadoor heb 50 jaar ervaring. Heb geen 9 tot 5 mentaliteit, werk netjes en ik ga voor kwaliteit.

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Ga zo door.
 • Drl bedrijf

  Tegelzetter in Stellendam

  Beoordeling: 4.9 van 54.9547 reviews

  Over onze medewerkers 10 jaar ervaring in de bouw sector gebruiken we het om klanten tevreden te stellen. Installatiebedrijf, Stukadoor, Klusbedrijf, Sloopbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist Bouwen, verbouwen en decoratie (ontwerp en uitvoeren ), sloopwerk algemeen, Ontzorgen heeft drl bedrijf vakmannen in dienst die u werkzaamheden naar tevredenheid kunnen uitvoeren. Snelheid, scherpe prijs, hoogkwaliteit

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Ahmad verbouwde met zijn familie onze badkamer en toilet. In het voorgesprek dacht Ahmad actief mee over de mogelijkheden om onze wensen te verwezenlijken. Hij denkt in oplossingen i.p.v. in problemen. De familie werkt in wisselende teams aan de klus, afhankelijk van de werkzaamheden. Ahmad begeleidt het proces en werkt vaak actief mee. De communicatie verloopt via hem. Als er kleine dingen tegenzitten, blijft hij altijd positief en is flexibel in het vinden van een oplossing om het beste resultaat te bereiken: een prachtige badkamer en toilet! De familie werkte hard en de verbouwing schoot op. In 2,5 week was het werk klaar. Er werd soms ook in het weekend doorgewerkt. Het werk werd in goed overleg met ons ingepland. Iedere dag werd alles opgeruimd en bezemschoon achtergelaten. Ze brachten het afval regelmatig weg. Wij zijn blij dat Ahmad en zijn team zo’n mooie badkamer in korte tijd hebben opgeleverd.
 • Stel Onderhoud & Renovatie B.V.

  Tegelzetter in Stellendam

  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews

  Wij zijn een allround vakbedrijf oa gespecialiseerd en het aanleggen en renoveren van badkamers. Maar ook kunnen wij al uw tegelwerk verzorgen alsmede alle timmer, loodgieter en overige werkzaamheden. Wij komen graag ( geheel coronaproof) bij u langs voor het maken van een vrijblijvende offerte. Wij zorgen voor een strakke planning omdat wij alles vanuit ons eigen bedrijf kunnen verzorgen Korte lijnen en goede kwaliteit zijn voor ons erg belangrijk. Wij geven tot 5 jaar garantie op onze werkzaamheden. Daarnaast hebben wij een eigen showroom waar u tegels laminaat en/of een mooie pvc vloer kunt vinden

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Eerlijke harde werkers. Heel fijn overleg over mogelijkheden en het is geworden zoals we het in gedachten hadden. Zeer tevreden over het resutaat!
 • Bouw en renovatie bedrijf Meijer

  Tegelzetter in Stellendam

  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews

  Hallo, mijn naam is Bram Meijer. Sinds 2017 voer ik met mijn allround bedrijf kleine klussen tot volledige verbouwingen uit voor zowel bedrijven als particulieren. Het voordeel als je mij inhuurt, is dat ik meestal de gehele klus kan doen zonder nog andere onderaannemers in te hoeven schakelen. Dat scheelt een hoop gedoe. Bij mij krijg je kwaliteit voor een eerlijke prijs en sta jij als klant centraal. Opleidingen: Beton Ciré, stucwerk en elektra

  Laatste review:

  Binnenwand plaatsen -

  Wij zijn heel blij met de verbouwing van de zolder. De klus lukte niet helemaal als bedacht maar de mannen hebben direct geschakeld en het opgelost. Snel gereageerd en snel een afspraak kunnen maken. De mannen hebben de afwerking gedaan en wij hebben het zelf geschilderd. Dik tevreden! Je kan deze mannen zeker een klus laten klaren! De foto’s tonen voor en na.
 • Mado Onderhoudsbedrijf

  Tegelzetter in Stellendam

  Beoordeling: 4.5 van 54.55110 reviews

  Wat doen wij: #stuccen - #sauzen - #schilder - #spachtelputz - #inbouwkasten - #laminaat - #cinewall - #verlaagd #plafond met #spotjes - #badkamer en #wc #renovatie - #tegelen - #stukadoor - #huisrenovatie voor meer... vraag #vrijblijvend een #offerte aan. #Cinewall #tvunit #inbouwkast met tv #nis en #sierhaard #Wand en #verlaagd #plafondafwerking met #koof #LED verlichting of spotjes voor uw #kantoor of #pand inclusief alle materialen zal gestuct en geverfd opgeleverd worden. ( Exclusief tv en sfeerhaard ) De ideale achterwand voor tv-sfeerhaard-aquarium (geen snoeren meer te zien ) Benieuwd welke inrichting het beste bij jou thuis past? Schroom niet en laat je adviseren. Het aanvragen van offertes is geheel gratis en vrijblijvend. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen en de werkzaamheden worden door vakmensen uitgevoerd. Daar plukt u de vruchten van. Heeft u een klus die hier niet onder lijkt te vallen, bespreek het met ons en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. * Snel ter plaatse * Ervaren vakmannen * Hoge klanttevredenheid Bij mij staat de klant op nummer 1, uw vraag en wensen staan centraal, want service is geen afdeling maar een mentaliteit. Reviews laten zien dat wij meedenken, goed en duurzaam werk leveren. Voor elke opdracht een juiste gepaste oplossing. Vind ons ook op facebook. Vakmanschap kan ook betaalbaar zijn.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Een bedrijf waar je op kunt rekenen en vertrouwen. Er zijn meerdere offertes aangevraagd, maar de offerte van Mado werd het snelst gestuurd en was het meest duidelijk, zijn ontzettend blij met onze nieuwe badkamer en toilet. Een heel goede ervaring en we kunnen ze van harte aanbevelen

Populaire lokale tegelzetters in Stellendam

Andere vakmensen in Stellendam

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur