Vind timmermannen in Muiderberg

Op zoek naar timmermannen in Muiderberg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele timmermannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde timmermannen in Muiderberg

 • Henkey slot- en sleutelservice
  Henkey slot- en sleutelservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.75804 reviews
  Timmerman in Muiderberg

  Mijn naam is Henk Lieftink, eigenaar van Henkey slot en sleutelservice. Ik heb ruim 30 jaar ervaring als allround klusser. De laatste 14 jaar ben ik voornamelijk ingehuurd door een grote woningbouw vereniging in Amsterdam. De werkzaamheden die ik daarvoor uitvoerde waren: - hang en sluitwerk - inbraakbeveiliging - elektra - timmerwerk Sinds dit jaar heb ik meer tijd om klussen voor particulieren te doen. Neem gerust contact met mij op voor al uw allround klussen in en om het huis. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken zodat ik een gedegen prijs kan afgeven.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Snel en vakkundig geholpen, helemaal top!
 • Klussen met Joep
  Klussen met Joep
  Beoordeling: 4.9 van 54.9547 reviews
  Timmerman in Muiderberg

  Klussen met Joep is gespecialiseerd in het plaatsen van hoge MDF plinten, sierlijsten en wandpanelen. Voor alles word een all inclusive prijs gemaakt, zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Kit werk nodig? Ook dat regelen wij voor u. Van afwerking van de vloer of kozijnen tot je badkamer en keuken! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Laatste review:
  Plinten plaatsen of vervangen-
  Snel, heldere communicatie, goede prijs, netjes afgewerkt.
 • Alin Gaia Klussenbedrijf
  Alin Gaia Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9540 reviews
  Timmerman in Muiderberg

  Ik groet u allen als u iemand nodig heeft die gespecialiseerd is in het plaatsen van deuren en kozijnen. Aarzel niet om contact met mij op te nemen Alin.Gaia.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Zeer vriendelijk, kon ons snel helpen! Eerst kwam hij kijken wat er gedaan moest worden en kwam vervolgens bij een volgende afspraak terug. Duidelijke prijsafspraak gemaakt en ook nagekomen. Er bleek achteraf toch een probleem te zijn, contact opgenomen en dezelfde dag werd het nog opgelost! Super, zeker een aanrader :)!
 • Aan het werk
  Aan het werk
  Beoordeling: 4.9 van 54.95117 reviews
  Timmerman in Muiderberg

  Klussenbedrijf AANHETWERK is een bedrijf waar u terecht kunt voor een professionele en vakkundige afhandeling van alle voorkomende werkzaamheden in en om uw huis en (klein-) bedrijf. Klussenbedrijf AANHETWERK is geen aannemersbedrijf, maar een organisatie die is gespecialiseerd op het gebied van verbouw, onderhoudswerkzaamheden en kluswerkzaamheden in de meest uitgebreide vorm. Door vakmanschap, betrouwbaarheid, flexibiliteit, duidelijkheid en professionaliteit, draait Klussenbedrijf AANHETWERK al jaren aan de top mee. Wilt u, als particulier en/of bedrijf gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Geweldig werk afgeleverd! Voordeur is nog nooit zo gemakkelijk open en dicht gegaan. Echt toppers! Scharnier bleek geheel afgebroken te zijn in de deur van mijn rijksmonument en is keurig vervangen. Goed overleg, let op details, werkt snel en netjes en ik zou David zeker weer vragen bij een nieuwe klus 👌
 • Klusbedrijf WeFixIT
  Klusbedrijf WeFixIT
  Beoordeling: 4.8 van 54.8570 reviews
  Timmerman in Muiderberg

  Heeft u geen tijd en/of heeft u twee linkerhanden? Geen probleem! Ik neem alle meubelmontage taken van u over. Van kledingkasten, bedden, bureaus, banken, boekenplanken, stoelen, tafels, en meer. Na dat ik klaar ben, laat ik alles netjes achter en zorg dat mijn klanten altijd tevreden voor dat ik de deur uitloop. U kunt rekenen op vakmanschap en professionaliteit! (English Description) Don't have time and/or do you have two left hands? No problem! I will take over all furniture assembly tasks for you. From wardrobes, beds, desks, sofas, bookshelves, chairs, tables, and more. After I'm done, I leave everything tidy and always make sure my customers are satisfied before I walk out the door. You can count on craftsmanship and professionalism!

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Snel en netjes gewerkt !! Ga ik zeker nog eens bellen
 • baltus sloten service en montage
  baltus sloten service en montage
  Beoordeling: 4.5 van 54.5583 reviews
  Timmerman in Muiderberg

  Paul Baltus Slotenmaker, de specialist als het gaat om: - Cilinders en sloten. - Meerpuntssluitingen. plaatsen compleet gemonteerd skg3 - Service en onderhoud. vve en bedrijven - Spoedservice. - Inbraakschade herstellen. - binnen kozijnen plaatsen - binnen deuren plaatsen -buiten deuren plaatsen -buiten deuren plaatsen -raam sluitingen ook voor plaatsen van ramen . Wij hanteren de skg3 norm, geven garantie en werken volgens de richtlijnen van het politie veilig keurmerk. Vooraf een duidelijke uitleg van onze werkzaamheden en kosten. Wij informeren u graag in een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Snel, werkt netjes en keurig eindresultaat voor een goede prijs!
 • SÂK
  SÂK
  Beoordeling: 4.7 van 54.7541 reviews
  Timmerman in Muiderberg

  De beste prijs voor de beste resultaat Instagram: SAK.DIENSTVERLENING

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Did the job quickly and professionally, was transparent about payment, any issues with the Ikea product and the job, trustworthy professional. Highly recommend him
 • ETAZ Montage
  ETAZ Montage
  Beoordeling: 4.9 van 54.95232 reviews
  Timmerman in Muiderberg

  Bij ETAZ Montage bent u aan het juiste adres voor: - Keukenmontage en volledige keukenrenovaties (verleggen stroom-, gas- en wateraansluitingen, tegelwerk etc.) - Wastafels en badmeubel installaties - Meubelmontage - Ophangwerkzaamheden (gordijnrails, planken, lampen, jaloezieën, zonwering etc.) . - Overige klussen op aanvraag ETAZ Montage

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Vlotte en fijne communicatie, ik ben snel en zeer goed geholpen door Yassine. Oude inbouw-vaatwasser verwijderd, nieuwe geplaatst en aangesloten, voor een alleszins redelijke prijs. Tussendoor ook nog een lekkage bij m’n gootsteen gespot én gefixt als extra service, super! Ik zal niet aarzelen om nog ‘ns gebruik te maken van de diensten van deze vakman.
 • Dakraam service Nederland
  Dakraam service Nederland
  Beoordeling: 4.7 van 54.75156 reviews
  Timmerman in Muiderberg

  Dakraam service Nederland is een bedrijf gespecialiseerd in dakramen en lichtkoepels. Met meer dan 10 jaar ervaring zorgen wij voor meer daglicht in huis. Wij doen ook complete zolderverbouwingen en alle soort timmerwerk zaam heden.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Netjes, meedenkend. Weet waar die over heeft. Zonnepanelen zijn netjes gedemonteerd en weer gemonteerd. Netjes werk!
 • Aza Fine Arts
  Aza Fine Arts
  Beoordeling: 4.4 van 54.4526 reviews
  Timmerman in Muiderberg

  Beste lezer, Wij zijn gespecialiseerd in het repareren en renoveren van alle houtstypen. Hout is een waardevolle natuurlijke product en soms wordt het door vocht aangetast en daardoor verrot. Neem contact met ons op om uw deuren, ramen en kozijnen te repareren/renoveren of het leggen van een nieuwe houtenvloer. Trap Wij Zijn Gespecialiseerd in trappen. Ook voor kleine woningen met een beperkt ruimte hebben we altijd een mooi plan. Verder staat ons team ook klaar voor het repareren van oude trappen, ook al gaat het om een verrotte trap. Wilt u uw oude trap voor een of ander reden niet vervangen? Geen probleem, Homepeek heeft altijd een passend oplossing voor uw oude trap. Wij repareren en ook renoveren uw trap met de nieuweste methodes.

  Laatste review:
  Trap plaatsen of renoveren-
  Nasr did a professional work with my new stairs, communication was smooth and overall attention to details and finishing made me give 5 stars for this job, we are pleased to recommend his work to anybody who enjoys wood.

4.8

Top beoordelingen timmermannen

Onze timmermannen in Muiderberg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 1748 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale timmermannen in Muiderberg

Andere vakmensen in Muiderberg

Vind vakmensen bij jou in de buurt