Vind behangers in Muiderberg

Op zoek naar behangers in Muiderberg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele behangers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde behangers in Muiderberg

 • Behangspecialist Rudi van den Berg
  Behangspecialist Rudi van den Berg
  Beoordeling: 4.7 van 54.75357 reviews
  Behanger in Muiderberg

  Behangspecialist Rudi van den Berg

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Snel en goed gedaan
 • Jacko's Touch
  Beoordeling: 4.9 van 54.9549 reviews
  Behanger in Muiderberg

  Zoekt u een vakman die betrouwbaar is en met zijn hart werkt dan ben ik uw man. Uw opdracht heeft bij mij hoge prioriteit.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Aardige man snel geholpen. Op het eerste gezicht zag het er goed uit helaas toch aardig wat pitjes in het behang maar al met al best tevreden
 • Allround Klusbedrijf Nasir
  Allround Klusbedrijf Nasir
  Beoordeling: 4.8 van 54.85199 reviews
  Behanger in Muiderberg

  Beste bezoeker, Bedankt voor uw belangstelling in mijn profielpagina. Mijn naam is Nasir en ik ben sinds 2016 de gelukkige eigenaar van Allround Klusbedrijf Nasir met ervaring in diverse vakgebieden. Na ruim 10 jaar in loondienst te hebben gewerkt als 1e autotechnicus heb ik in 2016 de knoop doorgehakt en mijn eigen klusbedrijf opgericht. Hieronder een overzicht van mijn vakgebieden: Mijn specialisme is het leggen van houtenvloeren, visgraatvloeren, versaillesvloeren, laminaat en pvcvloeren, het egaliseren van vloeren, het plaatsen van hogeplinten en plakplinten. Ook het schuren en lakken of oliën van houtenvloeren. Daarnaast ook het renoveren van trappen met laminaat en pvc overzettreden. Andere vakgebied waar ik gespecialiseerd in ben is het behangen van wanden met alle soorten en verschillende merken behang zoals arte, ellitis, vescom enzovoort. Van linnenbehang, patroonbehang tot fotobehang en renovliesbehang word naadloos behangen. Zelfs op het plafond! Verder ben ik ook een hele nauwkeurige schilder met oog voor detail. Het schilderen en afwerken van wanden of lakken van kozijnen en deuren doe ik met alle plezier. Het aanbrengen van silicone-kit in uw badkamer en keuken wordt door onze kitter (Owena) professioneel voor u uitgevoerd zonder het gebruikt van vettige zeep sopje. Ook voor het spekglad stucen van wanden en plafonds bent u bij mij op het juiste adres. Mijn overige expertises zijn het plaatsen en isoleren van gipsplaatwanden, plafond verlagen,timmerwerk en Het assembleren van meubels. Tevens kan ik ook uw complete Badkamer-renovatie voor u verzorgen inclusief het verleggen van leidingen/afvoer, tegelzetten en afwerken, uw keuken voorbereiden voor plaatsing + het installeren van de keuken voor uw uitvoeren. Het leveren van hoog kwaliteit voor een eerlijk prijs is voor mij zeer belangrijk. Stapsgewijs wordt uw opdracht gerealiseerd en uitgevoerd. Ik ben pas tevreden als u dat ook bent! Neem gerust contact op voor al u vragen en meer informatie over onze diensten en tarieven. Met vriendelijke groet, Nasir Instagram: Allround klusbedrijf Nasir

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Klusbedrijf Nasir heeft mij naar volle tevreden geholpen met mijn klus. Behangwerk zit er super strak op en het rechttrekken van een gespacte muur is naar volle tevredenheid uitgevoerd. De communicatie is goed en duidelijk verlopen, afspraken zijn goed nagekomen. Nasir denkt goed mee en kan buiten de originele opdracht denken voor een uitstekend eindresultaat. Ik weer even sparen, want de volgende klus heb ik al in gedachten en ik zal daarvoor zeker Nasir benaderen om deze uit te voeren.
 • Renovlies-behang service
  Renovlies-behang service
  Beoordeling: 5 van 55534 reviews
  Behanger in Muiderberg

  Renovlies-behangservice, het juiste adres voor strakke, gladde, naadloze wanden. Alleen gebruik van A kwaliteit materialen. (Schrobklasse 1 latex) All-in pakket voor 14,95 ex btw per m2 Dit pakket houd in, wanden egaliseren en machinaal schuren. Aanbrengen van renovlies (150gr) door middel van een verlijmmachine(tapofix) voor evenredige verdeling van de lijm. Plafond, hoeken, kozijnen kitten en sauzen.

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Zeer tevreden! Snelle en duidelijke communicatie vooraf en tijdens het werk, goede prijs (incl burenkorting) voor het aanbrengen van renovliesbehang en ook flexibel in ons last minute verzoek voor het sausen van enkele wanden in een andere kleur en het aanbrengen van een coating in de keuken. Gregory heeft bij ons het werk uitgevoerd en zeer netjes gedaan. Absoluut een aanrader!
 • Behang service daniel
  Behang service daniel
  Beoordeling: 4.9 van 54.9543 reviews
  Behanger in Muiderberg

  Beste klant, mijn naam is Daniel en ik woon in Almere waar ook mijn bedrijf gevestigd is. Ik werk al meer dan 20 jaar in behang. , betrouwbaarheid en kwaliteit. Ik ben gespecialiseerd in alle soorten behang en u biedt altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding! Ook de kleur raad ik aan.Kortom, voor de prijs-kwaliteitverhouding zit je goed! Bij interesse kunt u direct contact met mij opnemen. En ik spreek Engels en ken een beetje Nederlands Behang Service Daniel🤝 mij instgram:stofferingbijdaniel 🥇

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Ik ben erg tevreden over het resultaat van het werk dat Daniel heeft mogen leveren bij ons thuis. Het is te zien dat Daniel veel van het vak afweet en veel ervaring hierin heeft. Behang ziet er prachtig uit, er was goede communicatie en ook werkt Daniel in een lekker tempo. Hele vriendelijke jongeman. Merci nogmaals!!
 • Gorter Schilderwerken
  Gorter Schilderwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.6561 reviews
  Behanger in Muiderberg

  Gorter schilderwerken voor al uw behang en schilderwerk. Gespecialiseerd in o.a: -Binnen en buiten schilderwerk -Renovatie schilderwerk -Alle soorten behangwerk -Klein stuc en reparatiewerk -houtrot reparatie -Glaszetten Voor meer informatie en/of prijsopgave kunt u een passende offerte aanvragen.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Erg blij met het resultaat aardige man.
 • Schilders en Behangbedrijf Wilmi
  Schilders en Behangbedrijf Wilmi
  Beoordeling: 4.8 van 54.85102 reviews
  Behanger in Muiderberg

  Hallo IK plak dagelijks renovlies Dit wordt naadloos geplakt Ik werk áls volgt dé wanden Worden machinaal geschuurd. Daarna voorgestreken daarna naadloos geplakt. Daarna gekit daarna 2x gesausd met één schrobvaste latex eind resultaat lijkt net glad stukwerk IK geef onbeperkt garantie op het vlies beschadigingen vallen niét zonder dé garantie IK doe dit werk Al 30 jaar dús specialist

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Willem verstaat zijn vak! Wij hebben willem ingehuurd voor het afwerken van onze muren met renovlies en laten sauzen. Geweldig gedaan. ✅ alles zit er netjes in en onevenheden werden netjes weggewerkt. Naast de kwaliteit is het gewoon erg gezellig met Willem, altijd vrolijk!
 • Gorter afwerking & decoratie
  Gorter afwerking & decoratie
  Beoordeling: 4.5 van 54.556 reviews
  Behanger in Muiderberg

  Gorter afwerking en decoratie voor al uw behang en schilderwerk. Gespecialiseerd in o.a: -Binnen en buiten schilderwerk -Renovatie schilderwerk -Alle soorten behangwerk -Klein stuc en reparatiewerk -houtrot reparatie -Hout vervanging -Glas zetten Voor meer informatie en/of prijsopgave kunt u een passende offerte aanvragen.

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  De klus heb ik geannuleerd. Contact verliep prima.
 • Cosmo Diensten
  Cosmo Diensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9593 reviews
  Behanger in Muiderberg

  Na jarenlange ervaring voor verschillende opdrachtgevers is Cosmo Diensten begonnen om de klanten zelf te bedienen. U kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte op maat. Cosmo Diensen is gespecialiseerd in vrijwel alle facetten van het schildersvak. Daarnaast worden er ook andere klussen opgepakt. - Schilderwerk binnen en buiten - Onderhoudswerk - Restauratie/Renovatiewerk - Behangen - Vloeren schuren en in de lak zetten - Kleuradvies Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is een persoonlijk gesprek prettiger. U wensen door te nemen en eventueel van een technisch advies te voorzien. Ik hoop hierbij u een kleine indruk te hebben gegeven waartoe Cosmo Diensten in staat is, bij ons staat namelijk klantvriendelijkheid, Duidelijkheid en Vakwerk hoog in het vaandel.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Snel contact en beschikbaar. Heeft de klus netjes en secuur opgeleverd. Absoluut een aanrader!
 • Jan valken behangservice
  Jan valken behangservice
  Beoordeling: 4.8 van 54.8543 reviews
  Behanger in Muiderberg

  Jan Valken Behang service Jan Valken: de beste behanger met 25 jaar ervaring en een verrassend voordelig tarief! Ik ben werkzaam in een straal van circa 75 kilometer rondom Almere. Mijn werkwijze is nauwkeurig, netjes en vooral meedenkend met de klant. Het is tenslotte úw huis, kantoor of praktijkruimte. Wachttijden houd ik zeer beperkt, zodat u snel geholpen kunt worden. Alles soorten behang en afwerking: patroon-, vlies-, renovatie-, foto-, vinyl-, en akoestisch behang hebben voor mij geen geheimen. Aanschaf van behang en interieur advies zijn mogelijk. Reageren en offertes zijn vrijblijvend. Ik zie daarom uit naar uw reactie. Hartelijke groet, Jan Valken.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Heel blij met het werk van Jan. Behang zit er keurig op en alles netjes op tijd volgens afspraak. Alles keurig opgeruimd na afloop en zelfs nog even alle stopcontacten en schakelaars teruggeplaatst. Een aanrader

4.8

Top beoordelingen behangers

Onze behangers in Muiderberg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 302 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale behangers in Muiderberg

Andere vakmensen in Muiderberg

Vind vakmensen bij jou in de buurt