Stukadoor Friesland: vind de professional voor jouw klus

Heb jij een fijne, vrijstaande woning op Schiermonnikoog, een prettig rijtjeshuis in Harlingen of woon je al een aantal jaar met veel plezier in Achtkarspelen, Weststellingwerf oHeerenveen? Om fijn te blijven wonen in je woning is het belangrijk om je huis goed te onderhouden. Het stucen van de buitenmuren, maar ook eens in de zoveel jaar een frisse stuclaag op de binnenwanden en plafonds horen daarbij. Een groot voordeel van stucen is dat je je muren beschermt en in een handomdraai je woning een andere look kunt geven. Wel zo praktisch als je na een aantal jaar bent uitgekeken op je huidige muren. Wil jij zeker weten dat het stucen netjes gebeurt? Schakel dan een professional in!

4.5

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Wirdum, Friesland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 36 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Wirdum, Friesland

 • Just. Stuc.

  Stukadoor in Wirdum, Friesland

  Beoordeling: 3.9 van 53.958 reviews

  Just.Stuc. is een service gericht stuc -en afbouw bedrijf dat altijd denkt in het belang van de klant. Wat u kunt verwachten: • Binnen 24 uur reactie • Wij kunnen altijd langs komen voor een vrijblijvend adviesgesprek • U ontvangt binnen 24 uur een offerte • Er wordt professioneel en vakkundig werk geleverd • Alles in overleg, hiermee voorkomen we onverwachte kosten • De eerste aanbetaling vindt plaats in combinatie met levering van de producten op locatie • Uw woning/zaak zal altijd opgeruimd en netjes worden achtergelaten Voor meer informatie of een adviesgesprek kunt u ons een bericht sturen

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Ali heeft samen met Samir bij ons de gehele beneden verdieping en middelste verdieping gestuct en geverfd en dat was een werk zeg. Wat een pracht mannen en wat een prachtige resultaat en werk hebben ze afgeleverd. Het ziet er als nieuw uit!! Ali is een man die zijn afspraken na komt. De communicatie is top. Hij houdt je op de hoogte van het proces en het werk. Denkt met je mee en komt met ideeën of opties waar dat nodig is. Ik raad Ali zeker aan. In december/januari komt hij weer bij ons voor een andere klus :)
 • Constructie interieur Alexandru

  Stukadoor in Wirdum, Friesland

  Beoordeling: 4 van 54521 reviews

  Goedendag, mijn naam is Marius Alexandru en ik heb mijn eigen constructie bedrijf. Ik ben een serieuze persoon en ik heb al een paar jaar ervaring met stucen en schilderen . Ik woon in Leeuwarden maar ik kan ook naar andere steden rijden . Ik vraag geen geld van te voren . Mijn klanten zijn altijd tevreden geweest maar natuurlijk soms ontmoeten we ook moeilijke mensen . Als mijn klant niet helemaal tevreden is dan ga ik altijd nog een keer langs om de kleine stukjes te repareren . prijzen variëren tussen 17-20e voor normale wanden inclusief materiaal 17-18e voor plafond inclusief materiaal Voor stucen gebruik ik eerst voorstrijkmiddel en materiaal MP75 .

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Heel mooi gestuct. Heel netjes. Aanrader.
 • Bijlsma Schildersbedrijf

  Stukadoor in Wirdum, Friesland

  Beoordeling: 4.7 van 54.7540 reviews

  Hayo Bijlsma Schildersbedrijf; een allround schildersbedrijf gevestigd in Drachten. U kunt bij ons terecht voor zowel binnen- als buitenwerk, nieuwbouw, renovatie en onderhoud en behangwerk. Wij geven persoonlijk advies en leveren goede kwaliteit door jarenlange ervaring. Wij werken met hoogwaardige kwaliteitsproducten.

  Laatste review:

  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen -

  Anthon heeft super werk geleverd met behangen, snel en professioneel. Nadat Anthon klaar was kwamen hayo en hielke sauzen. Ook dat ging professioneel en snel. Wij zijn zeer tevreden en heel blij met het eind resultaat!
 • Vaktec Projects

  Stukadoor in Wirdum, Friesland

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Wij staan voor kwaliteit en gaan voor een warme relatie met zowel onze klant als onze medewerker. Vaktec verzorgt passende oplossingen op het juiste moment, met als doel tevreden opdrachtgevers en personeel. Wij brengen opdrachtgevers in contact met professionals en andersom. Dit doen wij lokaal, nationaal en internationaal

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Top, snel geregeld, fijne communicatie, harde werkers en mooi werk afgeleverd.
 • Spackspuitbedrijf B.Spoelstra

  Stukadoor in Wirdum, Friesland

  Beoordeling: 4.5 van 54.5511 reviews

  Spackspuitbedrijf Bernardus Spoelstra Met ruim 25 jaar ervaring in het spackspuiten van wanden en plafonds. Opdrachtgevers zijn naast particulieren, ook bouw-, stukadoors- en schildersbedrijven. Ook voor al uw stukadoor- en sauswerk kunt u bij ons terecht. Door uw woning te laten spackspuiten krijgt u een mooie korrelstructuur op uw wand of plafond. Dit kan worden uitgevoerd in verschillende structuren, van superfijn tot zeer grof. Spack kan in erg veel verschillende kleuren worden aangebracht. Daarnaast heeft u nog de keuze uit verschillende soorten sterktes: van hard tot zacht. Door wanden en plafonds te laten spackspuiten, wordt uw woning op een mooie en snelle manier afgewerkt. Onderhoud / Verbouw Naast het volledig spuiten van uw huis is het natuurlijk ook mogelijk om kleine oppervlaktes te spuiten. Wij zijn in het bezit van een kleine spuit waarmee het mogelijk is de kleinste oneffenheden weg te werken. Wij helpen u graag!

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Top werk geleverd. Aanrader.
 • K. de Jong Woningstoffering en Schilderwerken

  Stukadoor in Wirdum, Friesland

  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews

  wij zijn een vof runnen het bedrijf met 2 man 1 schilder / 1 schilder stoffeerder eentje woont in drachten en de andere in joure zo kunnen we onze werkgebied mooi uitbreiden zijn vader en zoon een familie bedrijf kan je wel zeggen . zijn gespecialiseerd in alle voorkomende schilderwerken en in leggen van veel soorten vloeren ook kunnen we pvc vloeren leveren en leggen

  Laatste review:

  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen -

  Super werk geleverd, zeer aardige vakmensen, super flexibel!
 • Klus- en afbouwbedrijf R. Schippers

  Stukadoor in Wirdum, Friesland

  Beoordeling: 4.8 van 54.8510 reviews

  .Ik ben een allround vakman die vooral gespecialiseerd is in timmerwerk, metselwerk, stucadoorwerk en tegelzetten. Ik ben vanaf mijn 16de al bezig dus met ruim 40 jaar ervaring kan ik wel stellen dat ik een vakman ben die weet hoe het werkt. Schilderwerk zowel binnen als buiten en glasvezel past ook binnen mijn vakgebied. Ik werk met professionele materialen en kwaliteit staat bij mij ruim voorop.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Betrouwbare vakman en komt afspraken na. Was zeer snel beschikbaar en heeft uitstekend werk geleverd.
 • Proklus

  Stukadoor in Wirdum, Friesland

  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review

  Welkom op mijn profiel, Mijn bedrijf is genaamd Proklus, verdere informatie volgt nog

 • SV multiservice

  Stukadoor in Wirdum, Friesland

  Nieuw op Werkspot

  SV Multiservice – het bedrijf Wat doe je als je 20 jaar vrienden bent, de meest gekke klussen die je je maar kan bedenken al eens tegen bent gekomen en daarnaast ook nog eens handig bent? Tijd voor een nieuwe uitdaging! SV MULTISERVICE Wij zijn Sebastiaan en Vincent. Twee mannen die vinden dat klussen niet ingewikkeld hoeft te zijn en zéker niet de hoofdprijs hoeft te kosten. Zo ontstond bij ons het idee om onze krachten te bundelen en er een professionele draai aan te geven. Met ons bedrijf SV multiservice, willen we graag breed inzetten. Wij vinden niets te gek en staan open voor allerlei werkzaamheden. Minder mooi kit-werk? Wij repareren dit. Wij zijn ook hierin gecertificeerd. Bel ons gerust voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek. Gevolgd door verschillende andere cursussen om alle kneepjes van het vak te leren kennen. Sommige werkzaamheden dienen eerst bekeken te worden, Hiervoor komen wij bij u langs. Dan kunnen wij samen met u de werkzaamheden bespreken. Mocht u meer informatie willen, dan bent u welkom om contact op te nemen!

 • Stukadoorsbedrijf AenS

  Stukadoor in Wirdum, Friesland

  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews

  AenS Stukadoorsbedrijf te drachten. Stukadoorsbedrijf met een gediplomeerd stukadoor. We zijn gespecialiseerd in; Sierpleister Wanden en plafond sausklaar Wanden behangklaar Wanden en plafond fijnschuurwerk Betoncire Herstel werkzaamheden zoals; vochtplekken, scheuren, lekkage. We kijken er naar uit om uw woning weer als nieuw te maken! We komen vrijblijvend langs om te kijken en een offerte op te maken.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Betrouwbare stucadoor, levert goed werk. Tevens een harde werker en de communicatie was helemaal prima. Voor eventueel een andere klus zou ik weer voor deze stucadoor gaan.

Populaire lokale stukadoors in Wirdum, Friesland

Stukadoor Friesland prijzen

Als je je woning wilt laten stucen, wil je wellicht vooraf al wat budget reserveren. Hoeveel geld je opzij moet zetten voor deze klus is afhankelijk van het soort stuc, het aantal vierkante meters en de moeilijkheidsgraad. Je kunt je voorstellen dat een stukadoor uit Friesland langer bezig is wanneer er hoge plafonds gestuct moeten worden en jouw woning vol zit met gezellige hoekjes en nisjes. Het aantal uur dat de stukadoor hier langer mee bezig is, zie jij terug in de prijs. De exacte prijs kom je overeen met de stukadoor uit Friesland van jouw keuze, maar grofweg kun je rekenen op een bedrag tussen de € 10,- en € 30,- per vierkante meter voor binnen stucwerk. Voor stucwerk buiten betaal je een bedrag tussen de € 25,- en € 75,- per vierkante meter. 

Meer weten over de prijs voor stucwerk? Lees ons artikel over stucwerk.

Werkzaamheden stukadoor

Schakel jij een stukadoor in voor jouw stuc-klus? Dan ben je vast benieuwd welke werkzaamheden je allemaal kunt verwachten. Voor de stukadoor begint met stucen, worden eerst de muren gecontroleerd. Is de muur in goede staat, of moet het stukadoorsbedrijf uit Friesland eerst de muren gladstrijken? Als de muren goed genoeg zijn, kan de stukadoor ervoor kiezen om de muren eerst met voorstrijk te behandelen. Dit zorgt ervoor dat de stuc beter hecht. Vervolgens gaat de stukadoor aan de slag met het stucen van de wanden. Naast het stucen van wanden of plafonds kun je de stukadoor uit Friesland ook vragen om over tegels of gipsplaten te stucen. Kortom, een stukadoor kun je voor al het stucwerk in Friesland inzetten. 

Stucen: zelf doen of uitbesteden?

Ben jij een handige klusser? Dan overweeg je misschien om zelf te gaan stucen. Voor je besluit om deze klus zelf aan te pakken, is het verstandig om stil te staan bij de voordelen van een stukadoor uit Friesland. Deze professional weet precies welke verhoudingen essentieel zijn om de stuc goed te laten hechten en hoe je de gewenste korreldikte krijgt. Daarnaast werkt de stukadoor snel genoeg om te voorkomen dat de stuc tijdens het werk al droogt, dat is essentieel voor een mooi resultaat. En ook niet onbelangrijk: een stukadoor geeft garantie op het uitgevoerde werk.

Stukadoor Friesland gezocht?

Klinkt het inschakelen van een stukadoor uit Friesland als een goede oplossing? Op Werkspot vind je een overzicht met de beste stukadoors uit jouw regio, én lees je reviews van andere klanten. Of je nu op zoek bent naar een goedkope stukadoor uit Friesland, of vooral de beste professional zoekt: bij ons kun je altijd kiezen uit een uitgebreid aanbod. Alle vakmensen zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, hebben de benodigde verzekeringen en veel professionals hebben branche specifieke certificaten. Wel zo'n fijne gedachte. 

Stukadoor West Friesland

Woon jij in Hoorn, Enkhuizen, Medemblik of Schagen en ben jij op zoek naar een professional die jouw muren en plafonds kan stucen? Ook dan kun je bij Werkspot terecht en plaats je gratis en vrijblijvend je klus om met een stukadoor uit West Friesland in contact te komen.

Andere vakmensen in Wirdum, Friesland

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur