Vind sloopbedrijven in Westbroek

Op zoek naar sloopbedrijven in Westbroek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Westbroek

 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95667 reviews
  Sloopbedrijf in Westbroek

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 8 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Schoonmaak - Glazen wassen - Sloopwerken - Transport - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 2 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Puin of meubilair afvoeren -

  Bij ons hebben ze een schuur van 30m2 opgeruimd. Deze stond vol oude troep. Ze hebben hard en netjes gewerkt. Zijn hun afspraken meer dan nagekomen. Wij kunnen ze ZEER aanbevelen!!
 • Sloopservice Utrecht
  Sloopservice Utrecht
  Beoordeling: 4.6 van 54.6565 reviews
  Sloopbedrijf in Westbroek

  Wij zijn een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in sloopwerkzaamheden. Wij hebben grote en/of kleine opdrachten uitgevoerd. Bij vragen kunnen we referentie geven. We zijn gestopt met verhuizing. We doen nu alleen sloopwerkzaamheden. Laagste prijsgarantie! Professionele werk leveren wij af. Opleiding VCA-VOL

  Laatste review:

  Sloopwerk algemeen -

  Met Hakan kun je afspraken maken! Na verschillende opdrachten nog steeds erg tevreden. Goeie jongens die mee denken!
 • Wolf sloopwerken
  Wolf sloopwerken
  Beoordeling: 5 van 55523 reviews
  Sloopbedrijf in Westbroek

  Enige jaren ervaring in sloopwerk Kleinschalige sloopwerken , oa keukens, badkamers, schuren en tuinhuisjes en leeghalen van panden en woningen.

  Laatste review:

  Sloopwerk algemeen -

  Peter kwam op tijd, vriendelijk, keuken er netjes uitgehaald. Hij was snel klaar en heeft alles netjes achter gelaten.
 • SA Bouwen en Slopen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8558 reviews
  Sloopbedrijf in Westbroek

  Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Bij elk project gaan we aan de slag alsof het onze eigen project is. We zijn een hechte team die bestaat uit vakmannen en mensen met hbo opleiding. Onze eerste doel is dan ook eerst mee te denken wat u wilt en hoe we dat het beste kunnen aanpakken en kunnen uitvoeren. Natuurlijk hebben wij een vca diploma en werken we zo veilig mogelijk.

  Laatste review:

  Dakconstructie plaatsen of vervangen -

  Zeer vriendelijke broers die vakkundig werk hebben geleverd. Flexibele agenda en zeer meedenkend. Prima resultaat voor een eerlijke prijs!
 • BBB Sloopwerken
  BBB Sloopwerken
  Beoordeling: 5 van 555158 reviews
  Sloopbedrijf in Westbroek

  Hallo! Ik ben Bert van BBB Sloopwerken. BBB Sloopwerken staat voor Bert’s Bouw Bedrijf. Dat zijn eigenlijk 2 woorden, maar dit klinkt leuker. We hebben zelfs een eigen partij in de 2e kamer ;) We kunnen best veel maar hebben ons gespecialiseerd in sloopwerk omdat het afwisselend is en ons fysiek fit en krachtig houdt. Ben een sociale, vrolijke man die van aanpakken weet. Zet me graag in om mensen te helpen en van dienst te zijn. Wat ik doe, doe ik goed. Ben precies en punctueel in mijn specialisaties. Afspraken maken we samen vooraf in alle eerlijkheid en duidelijkheid. Mocht u serieus interesse hebben om door mij uw klus te laten doen, reageert u dan? Specialisaties; Zakelijk & Particulier: * Verwijderen draagmuren, plaatsen stalen draagbalk / staalportaal * Strippen: woningen, winkels en kantoren * Sloopwerken: vloeren, plafonds, muren, schoorstenen, openhaarden, keukens, badkamers, wc’s, schuren, bijgebouwen, garages, loodsen en complete woningen * Diamantzagen: muren, deuropeningen * Stempelwerk, draagmuren, draagbalken, plaatsen lateien * Freeswerk: sleuven en wandcontactdozen * Ontruimingen: woningen en bedrijven * Afvoeren: puin, grofvuil, straatwerk * Tuinen: kettingzagen van bomen, uithalen bestrating Wie weet tot snel! Met vriendelijke groet, Bert van Vliet Vinkenkade, Vinkeveen BBBSloopwerken gmail com Sterk in zwaar werk 💪🏼 Kwaliteit wint altijd 🥇

  Laatste review:

  Sloopwerk algemeen -

  Sloop van waterput viel tegen maar toch keurig en volgens afspraak door Bert afgehandeld.
 • RiPa Sloopwerken
  RiPa Sloopwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.75205 reviews
  Sloopbedrijf in Westbroek

  Hallo, Ik ben Johan Hensen. Mijn werkzaamheden zijn voornamelijk Renovatie sloopwerkzaamheden. U kunt ook bij mij terecht voor betonboringen, zagen van trapgaten, muur- en kozijnsparingen en infrezen van bijv. electriciteits- waterleidingen. Na gedane werkzaamheden wordt alles netjes achtergelaten en opgeruimd.

  Laatste review:

  Gaten boren -

  Snel schakelen, eerlijke prijs. Aardige man en harde, snelle werker. Bij een volgende klus twijfel ik niet en bel ik Johan.
 • Thijsebaard Sloopwerken
  Thijsebaard Sloopwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9548 reviews
  Sloopbedrijf in Westbroek

  Hallo, Ik ben Martijn uit De Bilt en heb een 1-persoons sloop bedrijfje. Voor sloopwerk en aanverwant werk kunt U bij mij terecht. Bij mij krijgt u goed werk (met garantie) voor een eerlijke prijs. Vooraf geef ik U een duidelijk kosten-overzicht zodat U achteraf niet voor verassingen komt te staan. Graag tot ziens! vriendelijke groet, Martijn Thijsebaard.

  Laatste review:

  Sloopwerk algemeen -

  Martijn levert goed werk. binnen een dag is onze hele keuken, inclusief muurtje gesloopt en door Martijn afgevoerd.
 • AMA Company sevices
  AMA Company sevices
  Beoordeling: 4.3 van 54.3539 reviews
  Sloopbedrijf in Westbroek

  Hallo! Mijn naam is Mido een ZZPer met veel allround ervaring in de bouw. Ik ben zelf werkzaam geweest in de brandpreventie ik heb ervaring op het gebied van brandveiligheid, brandvertragende toepassingen, afdichtingen en compartimenten/doorvoeringen. Tevens heb ik ervaring in diverse werkzaamheden o.a: renovatie ,schilderwerk, laminaat vloeren, behangen,badkamerrenovatie, algemene kleine klussen maar ook grote klussen/projecten. Mocht u interesse hebben zou ik u graag van dienst zijn. Ik werk zowel op een vaste aantrekkelijke prijs afspraak maar ook in de uren.alles is bespreekbaar afhankelijk van de situatie /werkzaamheden en de tijd waarin de werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Op het moment dat de prijs en afspraak vast staat zullen wij de klus uitvoeren tot hij naar wens is uitgevoerd. Mocht u een afspraak willen maken of vragen hebben kunt u altijd mij mailen via werkspot dan wel via de werkspot app benaderen.

  Laatste review:

  Afzuigkap installeren of vervangen -

  Fijne communicatie, Mido belt direct terug, duidelijk over de prijs en afgeleverd wat afgesproken is
 • Djo
  Djo
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Sloopbedrijf in Westbroek

  Djo Werkgebied: Westbroek +- 20km Houd je van oprechtheid, eerlijkheid en transparantie? Lees dan verder! Werkzaamheden: - Schilder werkzaamheden; - Kit werkzaamheden; - Behang verwijderen; - Vloer verwijderen. Garanties: - Verfkosten 1:1 doorberekend; - Schilderwerkzaamheden incl. Ontvetten, afdekken en tapen, schuren, plamuren, gronden, kitten en aflakken; - Schoon werken. Merken: Schilderwerk; Sigma en Global Paint. Sauswerk (latex); Herfst & Helder en Einza Met vriendelijke groet, Djoey Engel

  Laatste review:

  Behang verwijderen -

  Snel gereageerd. Snel beschikbaar. Hulptroepen paraat wanneer de klus groter blijkt te zijn. Hij heeft namelijk naast behang verwijderen ook direct alles in de Latexverf gezet. Hij houdt je op de hoogte van de voortgang tijdens de klus en overlegt direct als hij dingen tegenkomt die je als opdrachtgever wil weten. Kortom: hele prettige kerel, snel en uitstekend werk geleverd.
 • onderhoudsbedrijf m.schriek
  onderhoudsbedrijf m.schriek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9515 reviews
  Sloopbedrijf in Westbroek

  wij zijn arend en Mercedes,ik Mercedes doe de administratie,planning,en heb kontakt met de klanten.mijn man doet het werk,hij doet het renoveren van pannen daken,en ook nieuwbouw,al 35 jaar met heel veel plezier.sinds dit jaar hebben wij ook een paar daken in spanje gerenoveerd.wij zijn ook gespecialiseerd in het leggen van groene daken.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Vriendelijke mensen, kwaliteit top.

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Westbroek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 256 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Westbroek

Andere vakmensen in Westbroek

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur