Vind glaszetters in Westbroek

Op zoek naar glaszetters in Westbroek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

4.5

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Westbroek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 57 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Westbroek

 • Klussenbedrijf Rooijens

  Glaszetter in Westbroek

  Beoordeling: 4.3 van 54.3521 reviews

  Klussenbedrijf Rooijens Werkzaam in de regio Gelderland. Schilderen en Glas. Renovatie werk van slecht hout . kozijnen aanpassen zodat er dubbelglas in kan. .

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Top!
 • W Dekker-Onderhoud

  Glaszetter in Westbroek

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  Gespecialiseerd in renovatie jaren 30 woningen, van enkel glas naar dubbel glas, Houtrot reparaties en kozijnen

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Wesley en z'n compagnon hebben twaalf ramen naar HR++ vervangen in mijn nieuwe huis, hij was stipt, kwam netjes de afspraken na en hanteerde een goede prijs. Hij gaf me ook nog graag advies en hulp bij een afzonderlijke klus. Top vakman, en vriendelijk!
 • Seyster Glasbeheer

  Glaszetter in Westbroek

  Beoordeling: 4.8 van 54.853 reviews

  Een eenmanszaak met korte aanvoer vanuit glasfabriek in Nederland. Dit draagt bij aan een korte levertijd en financiële voordelen voor de klant. Wij leveren en plaatsen glas, kozijnen en overige werkzaamheden. Dus je kan voor je breuk ruit 24/7 bij ons terecht. Hoewel dit een eenmanszaak is werk veel samen met een aantal vakmensen die die al u onderhoud/ verbouw werkzaamheden kunnen uitvoeren. Wil je een compleet pakket zowel in het advies van werkzaamheden bent u op het juiste adres. Seyster Glasbeheer Zeist

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Ramen laten vervangen door HR++ glas. Duidelijke communicatie en snel geschakeld. Ben erg tevreden met het resultaat.
 • Onderhoudsbedrijf Bäcker

  Glaszetter in Westbroek

  Nog geen reviews

  1. Het eerste contact Na uw aanvraag per telefoon of per mail. Komen wij graag – overdag of ’s avonds bij u langs op locatie voor een persoonlijke kennismaking en om uw wensen te inventariseren en te inspecteren hoe het huidige schilderwerk er bij staat. Als dat duidelijk is krijgt het z'n vervolg. 2. Offerte en werkomschrijving Zo snel als mogelijk na onze afspraak op locatie, krijgt u een heldere en gedetailleerde offerte en een werkomschrijving toegestuurd. Daarin leggen we uit hoe we te werk willen gaan, welke materialen we willen gebruiken en welke technieken worden toegepast. Vergelijkt u verschillende offertes met elkaar? Kijk dan goed wat in de werkomschrijving allemaal is opgenomen, dit bepaalt mede de kwaliteit van het geleverde schilderwerk. 3. Opdrachtbevestiging Wanneer u akkoord gaat met onze offerte en de opdrachtbevestiging is ondertekend, gaan wij uw werk in onze planning zetten. Wij proberen u een indicatie te geven wanneer wij verwachten te kunnen starten met de werkzaamheden. 4. Uitvoering Tijdens de uitvoering, of het nu gaat om een relatief kleine klus of een grootschalig project, proberen we u tijdens onze werkzaamheden zo min mogelijk tot last te zijn terwijl we tegelijkertijd streven naar een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat. Uw vloeren meubels etc. worden (indien noodzakelijk) zorgvuldig afgedekt en afgeplakt. Voor alle werkzaamheden maken wij gebruik van de meest actuele technieken en materialen. 5. Oplevering en nazorg Wanneer alle werkzaamheden klaar zijn, verrichten wij samen met u een eindcontrole. Daarin vinden wij een prettige communicatie net zo belangrijk als de kwaliteit van ons schilderwerk. Dat geldt vooraf, tijdens, maar ook zeker bij en na de oplevering van het werk. We streven naar maximale tevredenheid, maar zit u toch ergens mee, dan doen we er alles aan om uw zorgen of problemen weg te nemen. We bieden u altijd aan het onderhoud op ons te nemen, zodat u tot in lengte van jaren verzekerd bent van op en top verzorgd schilderwerk. 6.Garantie Uiteraard zijn wij ook helder over de garantie op uitgevoerd werk: die is minimaal drie jaar op het buitenwerk en vier jaar op het binnenwerk, afhankelijk van het verfsysteem en het aantal aangebrachte lagen. Wij garanderen dat eventuele gebreken in het werk na oplevering gedurende de vaste termijnen kosteloos zullen worden verholpen, tenzij aangetoond kan worden dat het gebrek geen verband houdt met het werk.

 • Onderhoudsbedrijf Rietkerk

  Glaszetter in Westbroek

  Nog geen reviews

  Wij zijn een onderhoudsbedrijf uit Maarssen en bestaan al ruim 20 jaar. We hebben de afgelopen 10 jaar voor 1 particuliere opdrachtgever in Amsterdam gewerkt en die er mee stoppen. We renoveerde daar appartementen voor de verhuur van sloop tot oplevering met hulp van een erkende loodgieter en elektricien. Mvg. Vincent Rietkerk

 • Deuren & Slotenspecialist Hans Kemp

  Glaszetter in Westbroek

  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews

  Mijn naam is Hans Kemp en ik ben deuren- en slotenspecialist! Met een rijke ervaring en een lijst met vele mooie projecten op mijn naam. Het vak is mij met de paplepel ingegoten. Het bedrijf is van vader op zoon gegaan en heb de kneepjes van het vak dus van mijn vader geleerd, ook hij was een top vakman en dat bewijst zich maar weer doordat ik na 10 jaar nog altijd mensen tegen kom die vragen... "ben jij niet de zoon van...?". Als je goed werk levert blijf je in het geheugen van de mens! Omdat ik mij pas sinds kort ben gaan richten op de particuliere sector en dus hier op Werkspot een account voor heb opgezet, verwijs ik u graag naar mijn website voor een impressie van mijn werk. Zie mijn website om mijn referenties in te zien. Ik wil graag de mensen blij maken met een goed en eerlijk advies, bestaande problemen oplossen en wensen waarmaken! Hans Kemp Deuren&slotenspecialist

  Laatste review:

  Deuren repareren -

  Hans is nog een echte vakman met verstand van deuren en hang- en sluitwerk. Mijn 2 binnendeuren zijn snel weer passend gemaakt. Vlot gereageerd en snel langs gekomen. Een aanrader!
 • Klusbedrijf Harbi

  Glaszetter in Westbroek

  Beoordeling: 4.8 van 54.853 reviews

  Wilt u uw nieuwbouwwoning of bestaande woning een kleurtje geven? Dan is airless latex spuiten beste optie, geen strepen en banen en meestal binnen 2 dagen klaar. Wij van Klusbedrijf harbi spuiten alleen met sikkens verf schrobklasse 1 dekkingklasse 1, extreem goed reinigbaar. Prijzen: 50 tot 100m2 €7 150 tot 200m2 €6,25 250 tot 300m2 5,75 Groter dan dan 500m2 €5 Afplakken +€1 m2 spuitwerk Voorstrijk + €2 m2 spuitwerk Schuurwerk wanden €3 per m2 Schuurwerk plafond €3,50 per m2 Naden kitten €1 per m Bestaande woning dient leeg te zijn! Bij klusbedrijf harbi kunt u ook terecht voor: Renovlies Stucwerk Beton cirè

  Laatste review:

  Klusbedrijf Harbi heeft onlangs een volledige renovatie onze woning gedaan en ik ben er super tevreden mee. De communicatie ging super goed en alles was heel duidelijk en netjes. Het werk is heel goed en netjes geleverd en niks is onafgemaakt gebleven. Klusbedrijf Harbi is van alle markten thuis, ze kunnen alles regelen en hebben er zeker verstand van. Krijgt zeker vijf sterren van mij, zeker aan te raden!
 • Califix

  Glaszetter in Westbroek

  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews

  Al 10 jaar ervaring als schilder, timmerman verhuizer enz enz. Dus ik kan zeggen dat ik een vakman ben. Sinds kort werk Ik voor me zelf als zzp'r en doe het met veel passie. Mijn motto is om maar dan ook altijd mijn klante te vrede te houden. En dat lukt mij tot nu toe prima. Mocht de klant niet te vrede zijn ben ik altijd bereid om naar oplossingen te zoeken. Ik laat u niet in de steek.

  Laatste review:

  Fijne rustige man. Was snel beschikbaar, communiceerde goed en heeft netjes gewerkt. Ik zal hem zeker nog eens bellen voor een schilderklus.
 • Handelsonderneming P. M. Veraart

  Glaszetter in Westbroek

  Beoordeling: 3.7 van 53.7526 reviews

  Ik ben piet Veraart 46 jaar ben schilder / timmerman doe dit werk al bijna 20 jaar

  Laatste review:

  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren -

  Werkt snel, hard en meedenkend. Communicatie kan beter, maar de klus is binnen de afspraken keurig uitgevoerd.
 • J.S. Bouw Totaalonderhoud

  Glaszetter in Westbroek

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Ik ben John van Dort eigenaar van J.S. Bouw Wij werken voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers. Door onze jarenlange ervaring in de bouw zijn wij de aangewezen partner voor u bouw, renovatie of verbouw project. Dus zoekt u een betrouwbaar aannemersbedrijf dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met vriendelijke groet, John van Dort J.s bouw totaal onderhoud

  Laatste review:

  Top werk verricht, zeer blij met het eindresultaat

Populaire lokale glaszetters in Westbroek

Andere vakmensen in Westbroek

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur