Vind glaszetters in Westbroek

Op zoek naar glaszetters in Westbroek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Westbroek

 • A.C. Glasservice
  A.C. Glasservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.95132 reviews
  Glaszetter in Westbroek

  A.C. Glasservice - uw expert in glas Problemen in het gebied van glas, dan kunt u ons met een gerust hart contacteren.Wij zien glas als meer dan alleen glas. Het zorgt ervoor dat uw huis goed geïsoleerd is en het geeft uw bedrijfspand de uitstraling die u zoekt. Of het nu gaat om HR++ glas om uw energierekening lager te krijgen, of om figuurglas voor een artistieke sfeer in uw interieur: wij kunnen het voor u plaatsen. Ook het herstellen van glasschade kunt u aan ons overlaten. Onze glasexperts adviseren u graag over de beste keuze voor uw specifieke behoeften.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Helemaal tevreden met A. C. Glasservice
 • JDservicebedrijf
  JDservicebedrijf
  Beoordeling: 5 van 55528 reviews
  Glaszetter in Westbroek

  Al 25 jaar een ervaren glaszetter, sinds 4 jaar als eigen ondernemer begonnen Werkgebied regio utrecht in een straal van 30 km

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Jonnie is een hele vriendelijke man die graag mee denkt. Hij heeft bij ons 13 HR++ ruiten geplaagd. Hij heeft mooi werk geleverd. Aanrader.
 • Klussen met Koppen
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Glaszetter in Westbroek

  Naast mijn kantoorbaan als IT-consultant heb ik van jongs af aan ervaring en affiniteit met techniek. Dit heeft geleid tot het oprichten van mijn eigen (eenmans) klusbedrijf waarin ik mensen probeer te helpen problemen rond en in huis op te lossen. Het klantcontact staat bij mij centraal: Ik probeer een passende oplossing te bedenken voor uw probleem en ben pas klaar als u tevreden bent met het resultaat. U kunt mij gerust benaderen voor: - Reparatie van elektronica (ook witgoed/bruingoed) - Installatie of reparatie van sanitair - Installeren of repareren van elektra (wandcontactdozen, schakelaars, etc.) - Algemene klussen in en rondom uw huis In november 2021 heb ik een cursus installatietechniek met succes afgerond waardoor ik op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen op installatiegebied.

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  We zijn zeer tevreden met de service van Victor voor het plaatsen van ons kattenluikje. Victor is niet alleen vriendelijk en deskundig, maar ook snel en efficiënt in zijn werk. Het maken van een afspraak was eenvoudig, hij was stipt op tijd en goed voorbereid. Kortom, Victor levert uitstekend vakmanschap met een glimlach. Zeer aan te bevelen!
 • Erwin van den Maagdenberg Timmerwerkzaamheden,
  Erwin van den Maagdenberg Timmerwerkzaamheden,
  Beoordeling: 4.7 van 54.7513 reviews
  Glaszetter in Westbroek

  Gespecialiseerd in houtbewerking en timmerwerkzaamheden. Interieur- en botenbouw. Renovatie en restauratie. Timmerwerk, alsook de grotere klussen. In de streek van Loosdrecht en het Gooi. Vriendelijke groet. Erwin

  Laatste review:
  Serre (ver)bouwen-
  Wij hebben een prettige ervaring gehad met Erwin. Hij dacht goed mee en is een echte vakman.
 • BVM Klusbedrijf
  BVM Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Glaszetter in Westbroek

  Heb je een Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Dakdekker, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf nodig in Hilversum of omgeving? BVM Klusbedrijf kan je helpen met alle klussen die een Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Loodgieter, Dakdekker, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  Marcel was super. Hij communiceert duidelijk en snel, hij geeft goed advies en ze werken efficiënt en resultaat gericht. Je ziet dat hij trots is op het werk dat hij levert, en dat is terrecht. Hij heeft een aantal dingen in huis gedaan waaronder het plaatsen van een kattenluik en het passend maken van een deur in het kozijn wat verkeerd geplaatst was door iemand anders en beide zijn zeer netjes opgeleverd. En schoon! Heel erg bedankt en tot volgende keer.
 • Flink Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Glaszetter in Westbroek

  ik ben dylano eigenaar van Flink Onderhoud wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van glas wij doen ook kozijn reparatie wij komen graag bij u langs voor informatie en gratis offerte

 • NdR Totaalbouw
  NdR Totaalbouw
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Glaszetter in Westbroek

  NdR Totaalbouw is er voor al uw klus en (ver)bouwwerkzaamheden in en rondom uw woning/bedrijfspand. 15 jaar ervaring als allround timmerman. Werkterrein is tot +- 30 km vanaf Nieuwegein te Utrecht. Kwaliteit staat voorop. Klus is pas geklaard als de klant tevreden is. Garantie hangt af van de uitgevoerde werkzaamheden.

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  Hulp bij de aanschaf van benodigde materialen en precies volgens afspraak de werkzaamheden uitgevoerd. Top!
 • Manshandig

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Westbroek

  Mijn bedrijf heet Manshandig en mijn werkgebied is voornamelijk Midden Nederland en met name de provincie Utrecht. Maar buiten dit gebied is geen probleem. Ik ben in 2017 begonnen in de verhuiswereld als handman, daarna wat meer kleine klusjes gedaan zoals het in elkaar zetten van (Ikea) kasten, ophangen van verlichting en schilderijen. Momenteel doe ik veel interieur werk, bouwen van Italiaanse garderobekasten en raambekleding, zoals gordijnen, shutters, rolgordijnen en jaloezieën. Mijn werkervaring heb ik op gedaan als hoofd Technische-dienst bij een verzekeringsbedrijf. Mijn bedrijfsmotto is: Manshandig, de klushulp in huis.

 • Bouwbedrijf de Waal Westbroek
  Bouwbedrijf de Waal Westbroek
  Beoordeling: 4.6 van 54.6524 reviews
  Glaszetter in Westbroek

  Bouwbedrijf De Waal Westbroek is een VOF. dat zich sinds 1986 richt op de bouw en verbouwingen voor particulieren en bedrijven. Van oorsprong richtte het bedrijf zich op timmer- en metselwerkzaamheden. De afgelopen 15 jaar is zij gespecialiseerd in de uitbouw van woningen. Dit wordt samen gedaan met een vast netwerk van specialistische bedrijven in de elektrotechniek, dakdekken, stucwerken en loodgieten. Hierdoor wordt een compleet pakket aangeboden van goede kwaliteit voor een nette prijs. Het bedrijf gespecialiseerd is: - aanbouw, opbouw, uitbouw, afbouw, nieuwbouw, - badkamers/toilet, - renovatie woningen - gevel- en metselwerk, - kozijnen, - grond- en stelwerk - tegel- en stucwerk - dakrenovatie, - dakopbouw / dakkapellen

  Laatste review:
  Serre (ver)bouwen-
  Heel goed bevallen. Top werk geleverd, goed meedenkend en altijd netjes volgens afspraak. Zelfs hebben Coen en Patrick geholpen met het vinden van een sluitende vloer voor in de aanbouw, zodat we vrijwel geen verschil zien tussen bestaand en nieuw. Ook is een mooie steensoort gevonden zodat de uitbouw (met het bestaande kozijn dat naar achter geplaatst is) bijna niet opvalt. Het lijkt of het altijd zo geweest is.
 • Seyster Glasbeheer
  Seyster Glasbeheer
  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews
  Glaszetter in Westbroek

  Een eenmanszaak met korte aanvoer vanuit glasfabriek in Nederland. Dit draagt bij aan een korte levertijd en financiële voordelen voor de klant. Wij leveren en plaatsen glas, kozijnen en overige werkzaamheden. Dus je kan voor je breuk ruit 24/7 bij ons terecht. Hoewel dit een eenmanszaak is werk veel samen met een aantal vakmensen die die al u onderhoud/ verbouw werkzaamheden kunnen uitvoeren. Wil je een compleet pakket zowel in het advies van werkzaamheden bent u op het juiste adres. Seyster Glasbeheer Zeist

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Reageert snel op opdracht uitvraag, wil net werken afleveren en zo heeft hij dat ook bij ons gedaan. Oud historisch, stalen buiten raam schoon gemaakt, geschilderd, gelaagd gemateerde ruiten geplaatst en netjes afgekit; vakwerk en voor een nette prijs.

4.8

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Westbroek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 168 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Westbroek

Andere vakmensen in Westbroek

Vind vakmensen bij jou in de buurt